HABERLER>EKONOMİ
27 Ağustos 2011 Cumartesi - 09:19

Çeşme bayramda cıvıl cıvıl

Bayram tatilinin 9 güne çıkmasıyla, tatilciler soluğu Çeşme’de alacak. Çeşme’de otellerde yer kalmazken, ünlü sanatçılar da bayramda ilçeyi şenlendirecek.

Çeşme bayramda cıvıl cıvıl

Erkan İyigüngör/Egedesonsöz - Kamu kurum ve kuruluşlarında bayram tatilinin 9 güne çıkmasıyla hem otelcilerin hem tatilcilerin yüzü güldü. Ramazan’da durgunluk yaşayan Çeşme bayramda cıvıl cıvıl olacak. Çeşme’deki otellerin tamamen dolduğunu söyleyen Çeşme Otelciler Birliği Başkan Vekili Yakup Demir, ilçeye ciddi bir talep olduğunu söyledi. Demir, “Bayramda doluluk oranı yüzde 100. Bu yoğunluk bayramla da kısıtlı kalmayacak. 20 Ağustos’a kadar doluluk oranımız yüzde 95’lerde olacak. Müşterilerimizin oda taleplerini şu an karşılayamıyoruz. Benim müdürlüğünü yaptığım Ilıca Otel’e günde 250-300 tane boş oda için arayan var” dedi.
 
ÇEŞME CAZİBE MERKEZİ
Ramazan Ayı’nın bereketinin Çeşme’ye yansıdığını söyleyen Demir, “Ramazan’ın ilk haftasında doluluk oranlarımız düştü. Fakat ikinci haftadan sonra hareketlilik arttı. Anadolu’da oruç kültüre daha yaygın olduğu için, rahat tatil yapmak isteyen vatandaşlar Çeşme’yi tercih etti. Ramazan ayıyla tatil nasıl bir arada olacak diye hep merak ederdik. Ramazan, bereketini bence tatile de yansıttı” diye konuştu.
 
FİYATLAR NASIL OLACAK
Ramazan ayı nedeniyle Ağustos’ta fiyatların yüzde 25 düştüğünü hatırlatan Yakup Demir, “Tatille Ramazan güzel buluştu, sadece geçişlerde ufak tefek sıkıntı yaşadık. Fiyatlarda tüm Türkiye’de olduğu gibi bizde de düştü. Ramazan ayının sona ermesinin ardından bayram döneminde de yaz fiyatlarının uygulanacak. Bayram sonrasında ise fiyatlarda yüzde 40'lara varan indirim olacak” ifadesini kullandı.
 
HANGİ OTELDE, HANGİ ÜNLÜ VAR?
Çeşme bayram tatilinde birbirinden ünlü sanatçılara ev sahibi yapacak, tatilciler müziğe, eğlenceye doyacak. İşte otellerdeki sanatçı ve programlar:
 
Müziğe veda ettiğini söyleyen ve kırgınlıkları bulunduğunu söyleyen Türk rock müziğinin önemli ismi Teoman, son konserine Babylon Aya Yorgi'de çıkacak. Bayramın ikinci günü hayranları ile son kez buluşacak olan Teoman jübilesini Çeşme'de yapmış olacak. Bayramın ikinci günü Sezen Aksu'nun vokalisti Merve, Çeşme Marina'da bulunan Küba Bar'da eğlence severlerle buluşacak. Küba Bar, 2 Eylül'de ise Neco ile misafirlerini ağırlayacak. Bayramın üçüncü günü Ilıca Otel dev bir isme ev sahipliği yapacak. Uzun bir süredir Çeşme'de sahne almayan Sibel Can, 2 Eylül'de hayranları ile hasret giderecek. Yıllar önce Çeşme'de sahne alan Özcan Deniz, Cece Bar'da 2 Eylül tarihinde müzikseverlerle bir araya gelirken, 3 Eylül'de ise aynı mekanda Murat Dalkılıç sahneye çıkacak. Altın Yunus Otel’de ise bayramın birinci günü; Cihangir Moralı & Grup Albatros Orkestrası Havuzbaşı’nda sahne alacak. İkinci gün, Baküs Restaurant’ta Küba Grubu canlı performans sergileyecek. Üçüncü gün, Türk Sanat Müziği ve Fasıl Grubu eşliğinde Havuz başı şenlenirken, Baküs Restaurant’da da Oldies but Goldies party show olacak. Her gün lobi terasta Pia Quartet Klasik Müzik dinletisi, lobide piyano dinletisi, açık dev ekranda film gösterimleri, oyun salonu, gün boyu animasyon ve aktivitelerle misafirler doyasıya eğlenecek. Ayrıca Bio Venüs Sağlıklı Yaşam Bölümü ve Termal merkezi girişi ücretsiz olacak.
 
MARİNA’DA CAZ KEYFİ
Vokalistleri Billie Beckley'den ismini alan caz grubu "Billie Not On Holiday" 5 Eylül'e kadar her akşam 20.00-22.00 saatleri arasında Çeşme Marina'da 3 farklı noktada keyifli bir müzik ziyafeti sunacak.

 
 
Kılıçdaroğlu’ndan adaya saldırı sonrası ilk açıklama
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Ege ihracatına doğal katkı
Ege Bölgesi, yılın ilk 7 ayında kekikten adaçayına, biberiyeden tıbbi ...
Açlık sınırı 882 lira
Türk-İş, Ağustos ayında 4 kişilik ailenin açlık sınırını 882 lira olarak hesapladı.
VOB'dan ilginç büyükbaş kontratı
Şimdiye kadar genellikle finansal kontratlarla gündeme gelen İzmir'deki ...
 
İhracatta yüzde 24,2'lik artış
Temmuz ayında ihracat, geçen yılın aynı dönemine göre yüzde 24,2 artarak ...
Sanayiciye 2 milyar liralık çöp müjdesi
Çevre Yönetimi Genel Müdürlüğü Resmi Gazete'de yayınlanan "Ambalaj Atıklarının ...
'EXPO'da Köşk'ün de temsilcisi olmalı'
Ekrem Demirtaş, "Cumhurbaşkanlığı, her gün birkaç yabancı ülkenin cumhurbaşkanını, ...
 
Telefon numaranız internette satılabilir!
Uyanık girişimciler, üç GSM operatörüne ait 110 milyon numarayı ele geçirerek ...
EBSO'dan Ankara'ya çıkarma gibi ziyaret
Ege Bölgesi Sanayi Odası, Ankara’ya “ekonomi” seferi yaptı. İzmirli sanayicilerin ...
Samsung'a Avrupa'da satış yasağı
Bazı Avrupa ülkelerinde Samsung'un akıllı telefon modeli Galaxy'nin satışı yasaklandı.
 
Rifat ÖZER
Rifat ÖZER
Pişmanlıklar
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Gürgen Kral
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
Atatürk bizden biridir!
Neşe ÖNEN
Neşe ÖNEN
Dün ve Bugün Türkiye (6) “Hamam mı? yoksa Spa mı?”
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Rüşvet ile jest arasında!
Oytun NALBANTOĞLU
Oytun NALBANTOĞLU
Stoilov’a nazar değdi!
Ayda ÖZEREN
Ayda ÖZEREN
Kirpi ikilemi – Hayır deme sanatı
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Netameli meseleler 7
Kemal ANADOL
Kemal ANADOL
Bir portre: Sadullah Usumi
Prof. Dr. Mustafa KAYMAKÇI
Prof. Dr. Mustafa KAYMAKÇI
Nasıl toprak reformu yapılmalı?
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva