HABERLER>YEREL YÖNETİMLER
8 Aralık 2009 Salı - 00:00

Bayram: Tartan proje üretemedi

AK Parti Konak İlçe Başkanı Fevzi Bayram, Konak Belediye Başkanı Hakan Tartan’’ın yerel seçimlerden bu yana ilçenin vizyonunu geliştirecek proje yapamadığını iddia etti. ’

Bayram: Tartan proje üretemedi



İZMİR - Son olarak Konak Belediyesi tarafından başlatılan ’“Yap Projeyi, Kap Arabayı’” projesini de eleştiren Başkan Bayram; ’“İzmir’’in en gözde ilçesi Konak’’ın ciddi vizyon projelerine ihtiyacı var. Sayın Tartan, işi talih oyunlarına dönüştürmesin. Tartan, üretkenlik ve İnovasyon sağlamayı hedeflediklerini belirtmiştir. Bu konuda öncelikle kendisi inovasyon sergilemelidir’” dedi.
 
Konak Belediyesi’’nin trilyonlarca liralık yatırım bütçesi olmasına rağmen somut projesi olmadığını vurgulayan Fevzi Bayram, küçük çalışmalar günü kurtarmaya çalıştıklarını söyledi. Fevzi Bayram, Konak Belediyesiyle Kızılay’’ın son olarak çorba dağıtılması projesiyle gündeme geldiğini belirterek ’“Konak’’ın refahı için belediye büyük yatırımlarla esnafımızın önünü açacak projeler üretmek yerine çorba dağıtma projesi hazırlıyor. Birkaç tas çorba dağıtmakla belediyecilik mi olur? Sayın Tartan, halkın gelecekte kendisini Çorbacı Başkan olarak hatırlamasını istemiyorsa artık küçük işleri bırakıp vatandaşa katkı koyacak büyük projeler hazırlamalıdır. Öte yandan Konak Belediyesi’’nin web sitesine girdiğimizde tamamlanmış projeler bölümünde sadece asfaltlama çalışmaları, tadilat tamirat çalışmaları görünmektedir. Geçmişte bakanlık yapmış, gazetecilik yapmış, önemli görevlerde bulunmuş Sayın Tartan’’a soruyorum; 21 yüzyılda Konak ilçesinde asfaltla, tadilatla mı vizyon yaratıp ufuk açacağız?’” diye konuştu.
 
CHP’’nin kendi içindeki çekişmeler nedeniyle Hakan Tartan’’ın son anda aday gösterildiğini ve hizmet için hazırlıksız olduğunu sözlerine ekleyen Bayram şunları söyledi: ’“Sayın Tartan, CHP içindeki hizip çekişmeleri nedeniyle son anda belediye başkan adayı gösterildiğinde hiçbir projesi olmadığına dair eleştirilerimizi yapmıştık. Hakan Tartan’’ın görev süresinin ilk 6 ayını proje üreterek geçireceğini ümit etmiştik ancak bunu da yapamadı. Aradan geçen 9 aylık süreçte de Konak Belediyesi’’nin elle tutulur bir proje üretememesi eleştirimizin doğru olduğu bir kez daha kanıtlamıştır. Gelinen süreçte Hakan Tartan proje açığını gidermek için ödüllü yarışmalar düzenleyip işi talih oyununa çevirmiştir. Sayın Tartan, yeni fikirlerin kamu yararına veya ticari bir yarara dönüştürülmesi sürecini yani İnovasyonu başlattıklarını açıklamıştır. Başkan Tartan inovasyonu öncelikle kendisi sergilemelidir. Proje üretmek için ciddiyetle çalışmak gerekir’” (İHA)

 
 
Kılıçdaroğlu’ndan adaya saldırı sonrası ilk açıklama
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Aliağa zabıtası duman avında
Kapalı mekanlarda tütün ve tütün mamullerinin kullanımı yasaklayan Dumansız ...
Bayraklı’’da bir hayır bankası
Bayraklı Belediyesi Meclisi kararıyla kurulan Gıda Bankası, Zabıta Müdürlüğü ...
İzmir’’in ’‘ateş gibi’’ gençleri
Türkiye’’nin tek, Avrupa’’nın sayılı itfaiye eğitim merkezlerinden biri ...
 
Buca’’da ’‘sarışın’’ kriz bitmek bilmiyor!
Buca Belediye Meclisi’’nde gündemden düşmeyen ’‘Ayda Saryal krizi’’ CHP ...
İzmir köylerine 'sağlıklı' su
Büyükşehir Belediyesi, 37 köydeki eskimiş ve tesisatları çürümüş su depolarını ...
Karşıyaka’’da imar için gece mesaisi
Karşıyaka Belediyesi İmar ve Şehircilik Müdürlüğü yeni yönetmeliklerin ...
 
’‘Yavaş şehir’’ naylon poşeti kaldırıyor
Seferihisar naylon poşet kullanımını tamamen kaldırmaya hazırlanıyor. ...
Adana milletvekilinden Cittaslow ziyareti
İzmir’’in Seferihisar ilçesi dünya çapında Cittaslow ünvanını aldıktan ...
KİK Başkanı’’ndan yazılı İzmir açıklaması
KİK Başkanı Hasan Gül, İzmir Büyükşehir Belediyesi’’nin metro ihalesinin ...
 
Rifat ÖZER
Rifat ÖZER
Pişmanlıklar
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Gürgen Kral
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
Atatürk bizden biridir!
Neşe ÖNEN
Neşe ÖNEN
Dün ve Bugün Türkiye (6) “Hamam mı? yoksa Spa mı?”
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Rüşvet ile jest arasında!
Oytun NALBANTOĞLU
Oytun NALBANTOĞLU
Stoilov’a nazar değdi!
Ayda ÖZEREN
Ayda ÖZEREN
Kirpi ikilemi – Hayır deme sanatı
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Netameli meseleler 7
Kemal ANADOL
Kemal ANADOL
Bir portre: Sadullah Usumi
Prof. Dr. Mustafa KAYMAKÇI
Prof. Dr. Mustafa KAYMAKÇI
Nasıl toprak reformu yapılmalı?
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva