HABERLER>YEREL YÖNETİMLER
28 Nisan 2010 Çarşamba - 00:00

Başkan Tatı 1 yılını anlattı’…

Buca Belediye Başkanı Ercan Tatı, seçimden sonraki bir yıllık çalışmalarını yıllardır hizmet alamayan Seyhan Mahallesi halkıyla paylaştı.’

Başkan Tatı 1 yılını anlattı’…


Seyhan Mahallesi’’nde büyütülerek yenilenen Şehit Jandarma Komando Er Oğuz Kızak Parkı da hizmete girdi.

İZMİR -
 Buca Belediye Başkanı Ercan Tatı, seçimlerden bu yana geçen bir yıllık süreçteki çalışmalarını Seyhan Mahallesi’’nde yenilenen Şehit Jandarma Komando Er Oğuz Kızak Parkı’’nda anlattı.

Şehit Oğuz Kızak Parkı’’nın açılışının da gerçekleştirildiği törene Şehit Oğuz Kızak’’ın annesi Emel, babası İsmet Kızak’’ın yanı sıra Cumhuriyet Halk Partisi Eski Başkanı Rıfat Nalbantoğlu, İl Sekreteri Hüseyin Mutlu Akpınar, CHP İlçe Başkanı Mehmet Süne, ilçe yöneticileri, Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ belediye meclis üyeleri, il genel meclis üyeleri , sivil toplum derneklerinin temsilcileri, muhtarlar, mahalleliler ve pek çok vatandaş katıldı.
 

 
GEÇMİŞE SAHİP ÇIKMAK!
Göreve geldikten hemen sonra Karabağlar sınırında ve tamirhanelerle iç içe olan Seyhan Mahallesi’’ne giden Buca Belediye Başkanı Ercan Tatı, Şehit Oğuz Kızak’’ın ailesinin oğullarının adının verildiği parka her hafta ziyarette bulunup, harap hali nedeniyle ağladıklarını öğrendi.

Hemen ardından parkla ilgili çalışmaların başlaması talimatını veren Başkan Tatı törenle açılışını yaptıkları parkın Şehit’’e yakışır bir görünüm kazanmasından oldukça onurlu olduğunu ifade etti.


Buca Belediye Başkanı Ercan Tatı yaptığı konuşmasında şunları söyledi:
’“Bizler ilkeli insanlarız. Ticaretinde siyasetinde her şeyin de bir ilkesi vardır. Geçmişimizi biliriz ve sahip çıkarız. İlkelerine ve geçmişine sahip çıkmayan insanlar ülkelerine hiç sahip çıkamazlar. Aylar evvel yaptığım ziyaretimde parkın içler acısı halini gördüm ve utanç duymakla birlikte büyük bir üzüntü de duydum. Hemen çalışmaların başlatılması talimatını vererek parkımızın Şehit’’imize yakışır hal almasını sağladık. Ne mutlu ki bana bu günü gördüm ve bu hepimizin sevincine şahit olabildim. Bizler iş yapmak için geldik bundan kimsenin şüphesi olmasın. Şimdi sırada iki iş var: biri Mustafa Kemal Mahallesi diğeri ise İnönü Mahallesi. Buraların da isimlerine yakışır şekilde olmaları adına ben ve arkadaşlarım elimizden geleni yapacağız’” dedi.
 
Seyhan Mahallesi Muhtarı İskender Karaçöp ise başta Başkan Tatı’’ya ve tüm emeği geçenlere teşekkürlerini sundu, kendisinin ve mahalle halkının yıllardır alamadıkları hizmetleri ve yaklaşımı görmenin mutluluğunu yaşadığını söyledi.

Törende Şehit Oğuz Kızak’’ın annesi Emel, babası İsmet Kızak’’a bir plaket veren Buca Belediye Başkanı Ercan Tatı, Kızak Ailesi’’nden de bir teşekkür plaketi aldı.
 
’‘ÖNEMLİ OLAN 5 YIL SONRASI’’
Bir yıllık çalışmaların da bir sinevizyon gösterimiyle izlendiği törende ’“Hep birlikte çalışacak önümüzdeki yıllara hep bir arada omuz omuza yürüyeceğiz. Bizler bu makamlarda oluruz ya da olmayız kazanan sadece halk olacak’” diyen Tatı,  ’‘Atatürk’’ten Son Mektup’’ şiirini okudu.

Tatı konuşmasına şöyle devam etti:  ’“Bir yılda yapabildiklerimizi sizlere izlettik, gördünüz, ancak bunların hiç biri kıstas değil, bunlar bir şeyin ifadesi ya da sonucu değil en büyük gösterim 5 yıl sonra sizlerin sandıkta bizlere göstereceğinizdir, sonuç odur. Şimdi hizmet etme zamanı, artık halk zamanı, hep birlikte çalışacağız ve sadece siz kazanacaksınız.’”

Daha sonra, İzmir’’in yerel gruplarından Tepecik Senfoni Orkestrasının konseriyle coşkulu anlar yaşayan katılımcılar,  orkestranın güncel ve nostaljik parçalarını ve harika performansını ayakta alkışladılar.

 
 
Kılıçdaroğlu’ndan adaya saldırı sonrası ilk açıklama
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Metro yine karıştı
Mahkeme, Metro’’da KİK’’in iptal ettiği Bornova ihalesinde yürütmeyi ...
Jeotermal’’de yeni yönetim belirlendi
İzmir Büyükşehir Belediyesi ile İl Özel İdaresi’’nin yüzde 50’’şer ...
Birgi evlerini korumak için halk bilgilendiriliyor
İzmir'in Ödemiş İlçesi Birgi beldesinde Koruma Amaçlı İmar Planı ...
 
Büyük şenlikte hüzünlü veda’…
Gaziemir’’de 13.’’sü düzenlenen Uluslararası Çocuk Şenliği’’nde rüya benzeri ...
Başkanlar sınır için bir araya geldi
Çiğli Belediye Başkanı Metin Solak ile Karşıyaka Belediye Başkanı ...
Kentin kıyıları nakış gibi işlenecek’…
Büyükşehir Belediyesi, Güzelbahçe kıyı bandında başladığı güçlendirme ...
 
Karşıyaka’’da ’‘kepengi’’ Başkan Durak açıyor!
Başkan Cevat Durak pek örneği görülmeyen bir ’‘denetime’’ başladı. Durak ...
Konak 50 ülkeden uzmana ev sahipliği yapacak
İzmir, 3-6 Mayıs tarihlerinde, 50 ülkeden 400’’e yakın bilimadamının ...
’“Sen iste, anneler gerçekleştirsin’”
Konak Belediyesi, okul yöneticileri ve gönüllü annelerin desteği ile ...
 
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Asi bir yönetmeni kaybettik
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Daha ne olsun?
Neşe ÖNEN
Neşe ÖNEN
Dün ve bugün Türkiye (4) Önce bakkallar azaldı!
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
İyi oyuncu, kötü politikacı!
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
Siyasi yasak gelirse ne olacak?
Rifat ÖZER
Rifat ÖZER
Çiğli Güneş Ülkesi
İhsan Özbelge ÖZDURAN
İhsan Özbelge ÖZDURAN
'Eskidendi çok eskiden...'
Ayda ÖZEREN
Ayda ÖZEREN
Metanoya!
Kemal ANADOL
Kemal ANADOL
12 Eylül ve yeni Anayasa
Prof. Dr. Mustafa KAYMAKÇI
Prof. Dr. Mustafa KAYMAKÇI
Atatürk’ün Toprak Kanunu ya da feodalizmin tasfiyesi uğraşısı
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva