HABERLER>POLİTİKA
27 Ekim 2023 Cuma - 17:57

Bakan Uraloğlu’ndan AK Parti ve MHP'ye ziyaret!

AK Parti İzmir İl Başkanlığı ziyaretinin ardından açıklamalarda bulunan Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, “İzmirlilerin kime oy verdiğinden bağımsız olarak biz İzmir’e hizmet ettik. Ama biz diyoruz ki İzmirli bizim Ulaştırma Bakanlığımızın Türkiye Yüzyılı kabinesinin yükünü birazcık daha ağırlaştırdı. Bunun nasıl olacağını biliyorsunuz” dedi.

Bakan Uraloğlu’ndan AK Parti ve MHP ye ziyaret!

Oktay GÜÇTEKİN- Ozan EKİZ/ EGEDESONSÖZ - Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, bir dizi programa katılmak için geldiği İzmir'de AK Parti İl Başkanlığı ve MHP İl Başkanlığı'nın ziyaret etti.

AK Parti İzmir İl Başkanlığı ziyaretinde gerçekleşen vatandaş buluşmasına Bakan Uraloğlu’nun yanı sıra; ev sahibi AK Parti İzmir İl Başkanı Bilal Saygılı, AK Parti İzmir Milletvekilleri Mahmut Atilla Kaya ve Şebnem Bursalı, AK Parti İzmir Kadın Kolları Başkanı Dilek Yıldız Büyükdağ, MHP İzmir İl Başkanı Veysel Şahin, MHP İzmir Milletvekili Tamer Osmanağaoğlu, Aliağa Belediye Başkanı Serkan Acar katıldı.

SAYGILI: URALOĞLU BİZİM KIYMETLİMİZDİR
Toplantıda ilk olarak konuşma yapan AK Parti İzmir İl Başkanı Bilal Saygılı, “Bu coşkuyu her zaman güçlendirerek Cumhur İttifakı olarak 31 Mart 2024’e taşımak nasip olsun inşallah. 2012 – 2018 yılları arasında İzmirimiz'de karayolları genel müdürlüğü yapmış olan akabinde 2018 yılından itibaren de Ankara’da yine Cumhurbaşkanımızın ve başbakanımızın tensipleri ile kara yolları genel müdürü olan ve yine beraberinde Cumhurbaşkanımızın tensipleri ile son kabinede Ulaştırma ve Altyapı Bakanı olan Abdülkadir Uraloğlu abimiz bizim kıymetimizdir, İzmir’imizin bizim değeridir. Tekrar kendisine hoş geldiniz, sefa getirdiniz diyorum” dedi.

KAYA: TÜM ÜLKEYİ KUCAKLADIK
Toplantıda açıklamalarda bulunan AK Parti İzmir Milletvekili Mahmut Atilla Kaya, “Değerli İl Başkanım, değerli dava arkadaşlarım hepinizi sevgiyle selamlıyorum. Gurur duyuyorum. Gazi Mustafa Kemal Atatürk, Cumhuriyeti kurduğunda amacı muasır medeniyet seviyesini yakalamaktı. Ve 21 yıldır biz de Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın liderliğinde hem Türkiye'de hem İzmir'de eser siyasetiyle tüm ülkemizi kucakladık. İşte İzmir'de 230 milyar TL’lik yatırımla hemşehrilerimizin hayatını kolaylaştırdı. 230 milyar yatırımda Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı en büyük paya sahip.Yaklaşık 120 milyarlık yatırımla Ulaştırma Bakanlığımız hem başbakanımız Binali Yıldırım'ın bakanlığı ve başbakanlığı döneminde hem de yeni bakanımız sayın Abdulkadir Uraloğlu'nun hem bölge müdürlüğü hem genel müdürlüğü hem de şimdi bakanlığı döneminde adeta eser siyaseti ile İzmir’i kuşatıyoruz. Buraya gelmeden yat limanını da açıp il başkanlığımıza geldik. Ben sayın bakanımıza çok teşekkür ediyorum. Hiç kimse yapamaz. 120 milyarlık yatırımın altında sayın bakanımızın da imzası var” ifadelerini kullandı.

BURSALI: AK BELEDİYECİLİK İLE TANIŞTIRMAYA HAZIR MIYIZ?
Kaya’nın ardından söz alan AK Parti İzmir Milletvekili Şebnem Bursalı ise, “Bilal Başkanım şimdi Sayın Bakanımız altı yıl burada görev yaptı. Burada görev yaptığı sürede yapmadığı zamanda da İzmir'e devam eden atılan bütün hizmetlerde onun imzası var Allah ondan razı olsun. Onun imzası, onun payı var. İnşallah bu salonda şunu sürdürdü ve verelim artık bakanımıza. Diyelim ki 31 Mart'ta İzmir'i AK belediyecilikle tanıştırmaya hazır mıyız?” dedi.

URALOĞLU:  ÇÖZEBİLECEK TEK KİŞİ RECEP TAYYİP ERDOĞAN
Son olarak konuşan Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, “Bu enerjiniz bize çok lazım…Önümüzde yerel seçimler var. Enerjiniz orada lazım. İzmir’de olmaktan büyük memnuniyet duyuyorum. Filistin ile  ilgili bir şey söylemeden ben de geçemeyeceğim müsaadenizle gerçekten. Orada bir insanlık dramı yaşanıyor. Ama biz şuna inanıyoruz ki bu konuyu Allah rızası için çözebilecek birisi varsa o da sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'dır. Recep Tayyip Erdoğan’ın iradesi ile inşallah bu konuda mesafe kat ederiz. Allahuteala da inşallah fırsat verecektir ve oradaki kardeşlerimize biz de yardımcı olacağız. Tekrar yapılan vahşeti ben de kınıyorum. İnşallah yakın zamanda bir ateşkeş ve barış süreci inşallah sağlanmış olur. İzmir'de Ulaştırma Bakanlığı olarak, AK Parti hükümetleri olarak, Cumhur İttifakı belediyeciliği olarak birçok yaptığımız işler var. Devam eden işlerimiz var. Planladığımız işlerimiz var. Onları biz hemen öncesinde konuştuk, hem bugün sayın valimiz, sayın milletvekillerimizi, il başkanlarımızla beraber gerekli istişareleri yaptık İzmir’in ihtiyaçlarını biz biliyoruz. Ve İzmirlinin kime oy verdiğinden bağımsız olarak biz İzmir’e hizmet ettik. Ama biz diyoruz ki İzmirli bizim Ulaştırma Bakanlığımızın Türkiye Yüzyılı kabinesinin yükünü birazcık daha ağırlaştırır. Bunun nasıl olacağını biliyorsunuz” ifadelerini kullandı.

Sözlerinin sık sık sloganlarla kesilmesi sonrası konuşan Uraloğlu, “İzmir tamam… Beş ay kaldı yerel seçimlere. Biz süreci bir taraftan başlattık olduk. Cumhur ittifakı olarak önümüzdeki dönemde adaylarımızı belirleyip sahaya çıkacağız. Siz yükümüzü biraz daha arttırırsanız biz mutlu olacağız. Biz bu iradeyi, bu azmi bu coşkuyu ben İzmir’de görüyorum” dedi.

MHP İL BAŞKANLIĞINA ZİYARET
Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, İzmir ziyaretleri sırasında MHP İzmir İl Başkanlığını ziyaret etti.

Ziyarete MHP İl Başkanı Veysel Şahin ev sahipliği yaptı. Ziyarete AK Parti İl Başkanı Bilal Saygılı, MHP İzmir Milletvekili Osman Ağaoğlu, AK Parti İzmir Milletvekili Mahmut Atilla Kaya, Aliağa Belediye Başkanı Serkan Acar katıldı.

Bakan Uraloğlu ve ziyarete gelen ekip, basına fotoğraf verdikten sonra bir toplantı gerçekleştirdi. Kısa süren toplantı basına kapalı bir şekilde yapıldı.

 
81 öğrenci, Cumhuriyet için koşup, taşıdıkları bayrağı müzeye teslim etti
 
Bakan Uraloğlu'ndan 'İzmir'e pozitif ayrımcılık' mesajı!
YORUMLAR
Toplam 1 yorum var, 1 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
28 Ekim 2023 Cumartesi 02:23

oy ne alaka? vatandaş vergi veriyor, tabi yapacaksın.

Yorumu oyla      2      3  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
CHP’li Bakan’dan kurultaya 8 kala mesaj seli ve İzmir delegelerine çağrı: Değişime kayıtsız kalmayacaklardır!
CHP İzmir Milletvekili Murat Bakan, seçim yenilgisinin ardından kurultay ...
İYİ Parti'den Filistin Büyükelçiliği'ne destek ziyareti
İYİ Parti Teşkilat Başkanı Buğra Kavuncu, Filistin Büyükelçisi Faed Mustafa'yı ziyaret etti.
Bakan Uraloğlu’ndan MHP İzmir’e ziyaret
Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdülkadir Uraloğlu, MHP İzmir İl Başkanlığını ziyaret etti.
 
Bakan Tunç'tan Anayasa açıklaması!
Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, "Darbeci ruhu ortadan kaldıracak çok sayıda ...
Kılıçdaroğlu'ndan 'Zeren' öfkesi: Hesap verecek!
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, "Zeren kızımızın ölümünden kim sorumluysa; ...
İmamoğlu'ndan Divan Başkanlığı açıklaması
İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu , "Divan Başkanlığı ...
 
İYİ Partili Kırkpınar’dan çarpıcı iddia: İzmir’de sağlam okullar yıkılıyor!
İYİ Parti İzmir Milletvekili Hüsmen Kırkpınar, İzmir’de yıkım kararı alınan ...
CHP'li Böke: Kazanmaya çok yakınız!
CHP'de değişimin yanında tutum alan PM Üyesi Selin Sayek Böke, sahadaki ...
Kılıçdaroğlu'nun İmamoğlu teklifine Özel'den ilk yorum!
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun, İBB Başkanı İmamoğlu'na CHP ...
 
Ahmet Aydın AKANSU
Ahmet Aydın AKANSU
Çevreci insanların varlığı; umut verici
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Canımız acıdığında nehir kıyısına gideriz
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
'Bozkurt' romanının kelimesine dokunmadı... Çünkü!
Ayda ÖZEREN
Ayda ÖZEREN
Sensedim - 266 Gün
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Atatürk’ün, Çeşmeliler ile ilk teması...
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Köprü üstü kalabalık
Dr. Berna BRIDGE
Dr. Berna BRIDGE
Çocuk istismarı
Dr. Hakan TARTAN
Dr. Hakan TARTAN
Ormanlarımız yanar gider!
Aylin AKDOĞAN
Aylin AKDOĞAN
İzmir-İN
Neşe ÖNEN
Neşe ÖNEN
İnsan insanı yakar mı?
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva