HABERLER>MAGAZİN
28 Aralık 2009 Pazartesi - 00:00

''Sevişmek zorlamadı''

22 Ocak'ta "Ejder Kapanı" filminin 'sert kızı' olarak izleyici karşısına çıkacak Berrak Tüzünataç, Nejat İşler'le ilişkisi hakkında yapılan yorumlardan rahatsız.’

''Sevişmek zorlamadı''

22 Ocak'ta "Ejder Kapanı" filminin 'sert kızı' olarak izleyici karşısına çıkacak Berrak Tüzünataç, Nejat İşler'le ilişkisi hakkında yapılan yorumlardan rahatsız.’
 
"Bir magazin programında bizden söz ederken, 'anormal çift' dediler. Ne demek o? Çok komik. Biz zaten haftanın yüzde 80'ini kayıt altında geçiriyoruz. Kaç kilo alıp verdiğimiz bile kayıtlı. Bize çok dar bir alan kalıyor. İzin versinler de, o dar alana kimseyi almayalım."
 
Berrak Tüzünataç, 22 Ocak’’ta ’“Ejder Kapanı’” filminin ’‘sert kızı’’ olarak izleyici karşısına çıkacak. Tüzünataç, ’“Ejder Kapanı’”nda Kenan ımirzalıoğlu ile olan sevişme sahnelerinden, Nejat ışler ile ilişkisine kadar her şeyi Instyle dergisine anlattı.
 
25  yaşındaki Berrak Tüzünataç, ’“Ben oyuncu olmak istiyorum’” cümlesini söylemesinin ardından önemli adımlar atarak kariyerinde ilerledi. Güzel oyuncu, ’“Elveda Rumeli’” dizisiyle çok sevildi. Dizide Tüzünataç’’ın canlandırdığı Vahide karakterinin ölümü ekran başındakileri gözyaşına boğdu. Gazetelerde sevgilisi Nejat ışler’’le daha çok görüşmek için diziden ayrıldığı yazılan Tüzünataç olayın aslının böyle olmadığını söylüyor: ’“Özel hayatımla alakası yoktu, tamamen planlı bir ayrılıktı bu. ’”
 
Tüzünataç daha sonra Zeki Demirkubuz’’un ’“Kıskanmak’” filminde rol aldı.
 
BEN DE YILDIZ KADAR GÖZÜ KARA OLURDUM
Bu filmin ardından bu sezonun önemli dizilerinden biri olan ’“Bu Kalp Seni Unutur mu?’”nun ekibine katıldı Tüzünataç. 80’’li yıllarda geçen dizide canlandırdığı Yıldız karakteri, politik
fikirlerinin peşinden giden gözü kara bir kız. ’“Sanırım o yıllarda şimdiki yaşımda olsaydım ben de onun kadar gözü kara olabilirdim’” diyor Yıldız için.
 
YUMRUK ATMAYI ÖĞRENDİM
Ve 22 Ocak’’ta vizyona gireceUğur Yücel’’in yönettiği ’“Ejder Kapanı’”nda Kenan ımirzalıoğlu ve sevgilisi Nejat ışler’’le başrolü paylaşıyor Tüzünataç. Tüzünataç, ’“Ejder Kapanı’”nda ’“Yazı Tura’” filmini izleyip hayran olduğu Uğur Yücel-Kenan ımirzalıoğlu ikilisiyle birlikte çalışmaktan çok memnun. ’“ Kenan İmirzalıoğlu ve Uğur Yücel ile bu seti paylaşmak çok keyifliydi’” derken Kenan ımirzalıoğlu’’yla canlandırdıktarı ’‘flörtüz dövüş sahnesi’’ için aldığı dövüş derslerine geliyor söz. ’“Bir dövüş koreografı Cemil ile birlikte çalıştık. Doğru yumruk atmayı öğrendim filmde. Çok keyifliydi.’” diyor gülümseyerek.
Filmle ilgili merak edilen bir diğer konu da yine basına yansıyan ’‘sevişme sahnesi’’. Tüzünataç, ’“Onu da filmin herhangi bir bölümü gibi düşünmek zorundayız. Bana göre artı bir zorluğu yok. Zaten senaryoyu okuduğumuz andan itibaren kendimizi hazırlıyoruz. ’” diyor.
Ve son dönemlerde sıkça duymaya başladığımız ’‘sevişme sahnesi haberleri’’ için şunları söylüyor, ’“Benim gibi yeni yüzler sinema filmlerinde biraz daha fazla sorumluluk gerektiren roller üstlenmeye başladılar. Herkes adına konuşamam ama bizim jenerasyonumuz bu tarz kaygıları komik buluyor ve mesleğe saygısızlık olarak görüyor. Dolayısıyla kendi adıma şunu söyleyebilirim ki, benim içinde yer almak istediğim bir projeden ya da birlikte çalışmak istediğim bir yönetmenden vazgeçme sebebim olabilecek kadar önemli bir şey değil bunlar. ınsan setlerde fiziksel olarak da ruhsal olarak da sınanıyor. Bu sınamadan mazoşist şekilde keyif alanlar kalıyor bu meslekte.’”
 
NEJAT’’LA ANORMAL ÇİFT DEĞİLİZ
Sevgilisi Nejat ışler’’le aynı filmde yer almalarına rağmen karşılıklı sahneleri yok. ’“Daha önce hiç birlikte olduğum biriyle aynı sette bulunmadım. Ama Nejat’’la çalışmayı isterim’” diyor.
 
Tüzünataç, her yerde görülmek, her konuda konuşmak, bol bol özel hayatından söz etmek istemiyor. Son zamanlarda Türkiye’’de en çok merak edilen çift olduklarını hatırlattığımızda ise, ’“Ben de ne bilmek istediklerini merak ediyorum. Geçen günlerde bir magazin programında bizden söz ederken, ’‘anormal çift’’ dediler. Ne demek o? Çok komik. Biz zaten haftanın yüzde 80’’ini kayıt altında geçiriyoruz. Sezon içinde kaç kilo alıp verdiğimiz bile kayıtlı. Bize çok dar bir alan kalıyor. ızin versinler de, o dar alana kimseyi almayalım. ıki insan birlikteler ve hayatlarından memnunlar. Bu kadarı yeter.’” (Gazeteport)

 
 
Kılıçdaroğlu’ndan adaya saldırı sonrası ilk açıklama
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Sulhi Aksüt’’e haciz şoku
Sibel Can’’dan boşanma davasıyla zor günler yaşayan ünlü işadamı ...
Zerrin Özer yeniden evleniyor
Zerrin Özer, geçen yıl boşandığı eski eşi, emlakçı Levent Süren'le ...
Paris Hilton evlendi!
Paris Hilton, Britain's Got Talent adlı yetenek yarışmasının jüri ...
 
Ünlü aktör gözaltına alındı
Amerikalı sinema ve televizyon oyuncusu Charlie Sheen, hakkındaki aile ...
Oğlunun ismini ’‘Rodin’’ koydu
Yılmaz-Belçim Erdoğan çiftinin bebekleri önceki gece 23:06 da Amerikan ...
Arda ve Sinem Maldivler'e uçtu
Arda Turan ve Sinem Kobal, lige verilen arayı değerlendirerek yılbaşı tatili için Phuket’’e uçtu.’
 
Gündeş’’e, hamile ve imam nikahlı iddası
Ebru Gündeş’’in uğruna Osmantan Erkır’’dan ayrıldığı Azeri işadamı Reza ...
Cem Yılmaz sevgilisinin fiyatını arttırdı
Dört yıllık sevgilisi Cansu Dere’’den kıskançlık yüzünden ayrılan Cem ...
Yılmaz Erdoğan ikinci kez baba oldu
Belçim-Yılmaz Erdoğan çiftinin Aralık ayında dünyaya gelmesi beklenen ...
 
Rifat ÖZER
Rifat ÖZER
Pişmanlıklar
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Gürgen Kral
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
Atatürk bizden biridir!
Neşe ÖNEN
Neşe ÖNEN
Dün ve Bugün Türkiye (6) “Hamam mı? yoksa Spa mı?”
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Rüşvet ile jest arasında!
Oytun NALBANTOĞLU
Oytun NALBANTOĞLU
Stoilov’a nazar değdi!
Ayda ÖZEREN
Ayda ÖZEREN
Kirpi ikilemi – Hayır deme sanatı
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Netameli meseleler 7
Kemal ANADOL
Kemal ANADOL
Bir portre: Sadullah Usumi
Prof. Dr. Mustafa KAYMAKÇI
Prof. Dr. Mustafa KAYMAKÇI
Nasıl toprak reformu yapılmalı?
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva