Ünlü iş adamı Halis Toprak’’ın 17 yaşındaki Nazılcan Tağızade dünya evine girmesi büyük tartışma yarattı. Sanat camiasından bir çok ünlü kimi zaman sert yorumlarla ’‘54 yaş fark’’ barındıran evliliği ’‘inandırıcı’’ bulmadı. ’
GENÇ KADIN CEPHESİ
Senem KUYUCUOĞLU (Manken): 71 yaşında bir adamla asla evlenmem. Bana 35 yaşında bir erkek bile çok yaşlı geliyor. Arada resmen kuşak farkı var. Ben aşka çok inanan bir insanım ama bu aşktan çok öte bir şey. O yaşta adama ancak ’‘Büyük Baba’’ denir. Kıza çok yazık, çok günah. Brad Pitt bile olsa 71 yaşındaysa ’‘evet’’ demem.
Eda ÖZERKAN (Oyuncu): 71 yaşındaki bir adamla 17 yaşındaki bir genç kız iki nedenle evlenebilir. Bence aşk söz konusu olamaz. Kız para için evlendi. Belki de kızın baba şefkatine ihtiyacı vardır ve maddi olarak rahat edebileceği bir adamla hayatını birleştirmiştir. Yalnız adam neden kendisinden bu kadar küçük biriyle evlenir onu bilemiyorum. Ben asla evlenmezdim.
Ece GÜRSEL (Fotomodel): Sonuçta gönül bu. Dilediği yere konabiliyor ve sorgulanamıyor. Bu işin böyle bir ihtimali de var. ’‘Siz ne yaparsınız?’’ diye soracak olursanız cevabım çok net olur: ’’’’Asla’’’’... Böyle bir ilişki de yaşamam, evlilik de. Benim kızım olsa ve bir gün karşıma çıkıp, ’‘Anne ben 71 yaşında bir adamla evlenmek istiyorum’’ dese, reşit olmadığı için ona ’‘Hayır’’ derim.
Selin ŞEKERCİ (Oyuncu): 71 yaşında bir adamla kesinlikle evlenmezdim. Ortada bir aşkın olması bana göre mümkün değil. Belli çıkarlar olduğu son derece aşikar. Kızın ailesi evlilik için baskı yapmış olabilir. Cinsel açıdan da bu evlilik hiç sağlıklı olmaz.
Akasya ASILTÜRKMEN (Oyuncu): Ben olsam 71 yaşındaki bir adamla asla evlenmezdim. Kız çocuk yaşta sayılır. İşin maddi boyutu olduğu muhakkak. Ailesi de kızı etkilemiş olabilir. Ben asla tasvip etmiyorum. Ama yine de özel bir ilişki. Çok üzerine gidilmemeli.
OLGUN ERKEK CEPHESİ
Seyfi DURSUNOĞLU (Şovmen): Ben 17 yaşındaki bir genç kızla evlenmezdim. Ancak bu konuya çok ciddi bir boyutta baktığım zaman iki farklı görüş geliyor gözümün önüne. Birincisi; hayat çok kısa, bir-iki ay bile olsa tadını çıkartmak için yapılmış olabilir. İkincisi; 17 yaşındaki kızı çok sevmiş olabilir. Bu çağda gençler çok yaşlı erkeklerle yaşamaktan büyük keyif alıyorlar. Erkekler çok küçük yaşta da olsa ilgi gösteren kadınları daha çabuk sevebiliyor.
Haldun DORMEN (Yönetmen): Şu anda 17 yaşında bir genç kızla evlenmeyi hayatta düşünmem. Ama herkes ne istiyorsa onu yapabilir. Bu kişisel bir tercihtir. Beni kesinlikle ilgilendirmiyor. Ama kızım bana böyle bir teklifle gelse memnun kalmam. Ama itiraz etsem, hiçbir şey değişmez. Evlenecekse evlenebilir.
Fuat GÜNER (MFÖ’’nün F’’si): Aklımın ucundan bile geçirmezdim. Bu işler tatlı başlar, sonu kötü biter. 71 yaşındaki bir erkek, 17 yaşındaki kıza aşık olabilir. Ama 17 yaşındaki kızın, 71 yaşındaki adama aşık olacağına inanmıyorum. (HABERTURK)





