500 milyar liraya Habertürk’’e transfer olduğu iddialarına kendisiyle yapılan röportajlarda ’“henüz kesinleşen bir durum yok. Teklifler var, değerlendiriyorum’” diyen Bekir Coşkun’’un Habertürk Gazetesi’’ndeki yeri, bugünden itibaren rezerve edildi.
Tıpkı Hürriyet gazetesindeki gibi 3. sayfada yazacak olan Bekir Coşkun’’un köşesi, bugün gazetede boş bırakıldı, üzerine gölge bir fotoğraf konularak ’“Türkiye’’nin sevdiği yazar, yakında bu sütunda’” denildi.
Bir süre önce Sabah Gazetesi’’nden ’“emekli olması’” istenen muhalif kalem Umur Talu da, Habertürk’’teki yazılarına Pazar gününden itibaren başlıyor.
Hükümetten maden ve enerji santralleriyle ilgili pek çok beklentisi olan patron Turgay Ciner’’in, hem Bekir Coşkun, hem de Umur Talu gibi, halk tarafından çok sevilen ama hükümet tarafından hiç sevilmeyen iki muhalif yazara ne kadar dayanabileceği de merak ediliyor.