Oytun NALBANTOĞLU
Yeter artık Kokoviç!!!
12 Kasım 2023 Pazar

Göztepemiz Kocaelispor şokundan sonra bir darbe de ligin transfer yasaklı mütevazi ekiplerinden olan Erzurumspor’dan yiyerek kötü gidişatını sürdürdü. Geçen hafta maç sonu “ mental olarak bu karşılaşmaya hazır değildik “ gibi ilginç bir açıklamaya imza atan Teknik Direktör Kokoviç’in artık Göztepe’de kaldığı her an takıma ve taraftarımıza olumsuz yansıyacak tepkilerin boyutu gün geçtikçe artacaktır. 

Kocaelispor önünde kadro ve oyun planında yaptığı gereksiz değişimlerle yenilginin baş sorumlusu olan Teknik Direktör Kokoviç Erzurumspor önünde yine eski sistemine dönmesine rağmen kötü futbola çare üretemedi. Üst üste alınan 5 galibiyette dahi eleştirmek zorunda kaldığımız bu ızdırap dolu oyun anlayışının hatalı kadro tercihleriyle birleştiği her maç Göztepe açısından büyük risk barındırmaktadır. Kesinlikle küçümsemek için değil hatta takdir ederek satırlara dökmemiz gerekirse transfer yasağı olup inanılmaz borç yükü altında ezilen bir Erzurumspor’a karşı özellikle ilk yarı hiçbir varlık gösteremiyorsak bu ayıp kim veya kimlerin eseridir sizlere sormak isterim … Traore, Palmer, Nielsen ve Mamah gibi vasatın çok altında isimleri Göztepe’ye layık görüp bu pastanın çileği olarak da inatla her 90 dakika Yalçın’ı sunan “ futbol dehalarını “ ayakta alkışlıyorum …
Bu sezon 9 maç 0 gol 0 asist ile bizleri şaşırtmayan Kubilay Kanatsızkuş’un ilk 11’de yer bulması yetmezmiş gibi Kokoviç’in ona olan 85 dakikalık tahammülü koskoca Göztepe takımının ciddiyetten ne kadar uzak ellerin kontrolünde olduğunun en önemli ispatıydı. Bu arada son bir parantez açmamız gerekirse yaz transfer döneminde Kubilay yerine GÖZTEPEMİZE alınacak olan golcü bugün 2 gol atan Eren Tozluydu !!!

Sonuç olarak yenildik ve karşımızda bileğinin hakkıyla kazanan bir ekip vardı. 35 yaşında varını yoğunu ortaya koyan Orhan Ovacıklıyı, Mustafa Yumluyu, Göztepeli Göktuğ Bakırbaş’ı, Eren Tozlu’yu ve tüm Erzurumlu dostları hırs, mücadele, arma aşkı ve şehirlerine olan aidiyetlerinden dolayı kutluyorum. 

Çare Hüseyin Eroğlu, 
Çare ara transferde kaliteli 2 yerli,
Çare ara transferde kaliteli 2 yabancı…

Yazdır   Önceki sayfa   Sayfa başına git  
YORUMLAR
Toplam 5 yorum var, 5 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
Orhan Aktaş 13 Kasım 2023 Pazartesi 13:26

Erzurumspor taraftarı olarak teşekkür ediyorum bu ülkenin köklü ve güzide kulübü Göztepeye başarılar diliyorum umarım Göztepe bizleri yeniden Avrupa da temsil edecek seviyeye ulaşır.

Yorumu oyla      4      3  
Başkan Nerde? 13 Kasım 2023 Pazartesi 09:55

Mehmet Sepil kenidsi gibi bir adama kulübü devretti maalesef eteri gitti beteri geldi,bence şuçlu kokoviç değil tamamen başkanın ucuzcu tercihleri,adam göztepeye karşı bir şey hissetmiyor bizim gibi afrikadan topladığı yada Türkiyeden bulduğu genç oyuncuları yaşlı işi bitmiş adamlarla birleştirip parlatıp satma derdinde,kaliteli bir hoca falan aramıyor adam zaten ucuz hocalarla çalışıyor tamamen ticari bakıyor o sebeple tepkimiz kokoviçe değil başkana olmalı kokoviç,ekrem,şakir sadece piyon maalesef bu renklere gönülden bağlı taraftar acı çekiyor sadece Göztepenin bu halde olmasından....

Yorumu oyla      4      4  
İsmet Tekin 13 Kasım 2023 Pazartesi 09:21

2 ve 3. goller atınç'ın hatası ile yendi, kale önünde top kaptırdı....

Yorumu oyla      3      3  
12 Kasım 2023 Pazar 21:17

Çare huzur kardeşim, huzur. Eren Tozlu gelseydi çoktan tuzlayıp kapıya koymuştunuz. İrfan, Halil ve daha niceleri tuzlayıp yuhalayıp kovmaktan beter ettiklerimizden bazıları. Olmaz dediğimiz Kerim Alıcı dün GS yenen Hatay'ın sağbeki, yuhaladığımız İlhan Palut bu ligin prensi. Maçı lütfen sadece izleyin, destekleyin, saha kenarından gazete köşelerinden oyuncuları hedef göstermeyin lütfen.

Yorumu oyla      4      3  
gazo 12 Kasım 2023 Pazar 20:03

İstifa.

Yorumu oyla      4      3  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
Şifa adası!
Neşe ÖNEN
Neşe ÖNEN
Kaytara kaytara!
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Yeşil Yıkamacılara Ceza Yağdı!
Dr. Berna BRIDGE
Dr. Berna BRIDGE
Oxford şehitleri
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Varlık-Hiçlik ekseninde gerilen insan
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Pahalı, fahiş ve fuhuş!
Muhittin AKBEL
Muhittin AKBEL
Ya o vergiler hayatımıza girerse!
Dr. Hakan TARTAN
Dr. Hakan TARTAN
Evlad-ı Fatihan ne yapacak?
Rifat ÖZER
Rifat ÖZER
Belediye meclisleri
Kemal ANADOL
Kemal ANADOL
Önemli bir düzeltme!
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva