Oytun NALBANTOĞLU
Hoşgeldin Tijaniç!
8 Ekim 2023 Pazar

Göztepemiz Boluspor önünde fazla zorlanmadan 3 puanı hanesine yazdıran taraf olsa da oynadığı vasat futbolla yine sınıfta kaldı ve taraftarını memnun etmeyi başaramadı.

Manisa FK ve Adanaspor galibiyetlerinin 11‘ini bozmayan Teknik Direktör Kokoviç, Boluspor karşısında tek değişikliği Palmer’in sakatlığı sebebiyle Celil’i tercih etmesiydi. Son derece yavaş bir tempoda geçen ilk 45 dakikada Diouf, Ümit ve Mamah’la çok önemli 3 gol fırsatını değerlendiremeyen sarı kırmızılı futbolcularımız Atınç Nukan’ın mükemmel asistinde klas bir vuruşa imza atan Tijaniç'le aradığı gole kavuştu.

İkinci yarıya oyuncu değişiklikleri ve daha hırslı bir futbolla başlayan Boluspor özellikle Yunus Emre’nin kanadından ataklar geliştirdi. Kalemizde çok ciddi bir tehlike yaşamasakta 58.dakikada VAR Hakemi Serkan Tokat’ın 78.dakikada da maçın kakemi Deniz Kayatepe’nin uydurdukları alakasız penaltılar bu kadar da olmaz dedirtti. Türk futbolunun bu hakemlerle uçuruma doğru hızla ilerlediğini söylemek sanırım en gerçekçi yorum olacaktır. Landel’in penaltısını kurtaran kaleci Lis ile Ahmet Ildız’ın asistinde harika bir gol daha atan Tijaniç günün iki kahramanı olarak takdiri fazlasıyla hakettiler. Defansımız mükemmele yakın bir performans sergilerken gücü sınırlı rakibimiz önünde yine hücuma çıkamayan, atak geliştiremeyen ve sürekli topu kaybeden bir Göztepe izledik. 'Kazanan ve 3 puan alan her zaman haklıdır' şeklindeki yorumlara da ayrıca saygı duymakla birlikte özellikle hatırlatmak isterim ki Göztepe her zaman bu kadar şanslı olmayabilir. Taraftarımız her maç binbir stres yaşamak yerine güzel, akıcı ve ne yaptığını bilen bir futbol yapısı istemektedir. Kokoviç’in Yalçın ısrarı artık herkesi canından bezdirmiştir. Olumlu hiçbir katkısı olmayan Yalçın yerine Ahmet veya Doğan’ın tercih edilmemesi şaşırtıcıdır.

Ayrıca objektif olarak yazmamız gerekirse uzatma dakikalarında Yalçın’ın ceza sahası içerisinde rakibine müdahalesi de net penaltıydı, hem sahada hem de VAR da kötü yönetim sergileyen tüm hakemler bunu da es geçerek maçı layıkıyla katlettiler.

Milli takım arasına girdiğimiz bugünden itibaren R.Kokoviç’in şapkayı artık önüne koyup sakatlarımızın da iyileşmesiyle şampiyonluğa oynayacak bir Göztepe’yi oluşturması şarttır. Gol yemeyelim de nasılsa 1 tane atarız mantığı Göztepe camiası ile eşleştirilemez. Bu boşluk bizler için son fırsattır, umarım gereği yapılır ve Şanlıurfaspor karşısında bomba gibi bir Göztepe taraflı tarafsız herkesin beğenisini kazanır.

Yazdır   Önceki sayfa   Sayfa başına git  
YORUMLAR
Toplam 1 yorum var, 1 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
sezarın hakkı sezara 8 Ekim 2023 Pazar 19:12

Futbol gene kötüydü. bolu bizden çok daha kötü bir takım olduğu için rahat kazandık.

Yorumu oyla      4      4  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
Oytun NALBANTOĞLU
Oytun NALBANTOĞLU
Stoilov’a nazar değdi!
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
Gönlüm hep seni arıyor neredesin?
Ayda ÖZEREN
Ayda ÖZEREN
Kirpi ikilemi – Hayır deme sanatı
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
İzmirli giderek kendini daha kötü hissediyor
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Netameli meseleler 7
Kemal ANADOL
Kemal ANADOL
Bir portre: Sadullah Usumi
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Tire pazarında…
Neşe ÖNEN
Neşe ÖNEN
İsrailli çocuklara mektuplar (2) Barış sizin elinizde çocuklar!
Prof. Dr. Mustafa KAYMAKÇI
Prof. Dr. Mustafa KAYMAKÇI
Nasıl toprak reformu yapılmalı?
Nüvit TOKDEMİR
Nüvit TOKDEMİR
Yaşamak...
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva