Oytun NALBANTOĞLU
Göztepe 4 köşe!
3 Şubat 2024 Cumartesi

Göztepemiz tüm İzmir’i imrendiren kapalı gişe sonrasında 20.000 arma sevdalısının muhteşem desteğiyle ligde çok zor günler yaşayan Altay engelini zorlanmadan aşmayı başardı.

İnanılmaz atmosferiyle dosta güven düşmana korku salan Göztepe taraftarı bir kez daha tribün konusunda uzak ara Türkiye’nin en iyisi olduğunu ispatlamış oldu.

Hakemin düdüğüyle birlikte Ceyhun ve Özgür harici genç kadrosuyla geriye çekilen Altay "golü ne kadar geç yersem o kadar iyidir" hesabıyla sürekli zamana oynadı. Defalarca sakatlanan, aleyhine verilen faullerde dahi topa vurarak vakit geçiren Altaylılar ilk 45 dakika bunda başarılı oldular. Sahanın her bölgesine hakim olan sarı kırmızılılar defansı öne çekip özellikle İsmail Köybaşı’nın ortalarıyla gol aradı. Atak bir futbol ortaya koymasına rağmen aradığı gol oldukça geciken Göz-Göz ancak 45+2'de Taha’nın indirdiği topu boş ağlara yollayan Yalçın’la rahatladı. 

İkinci yarı zayıf rakibinin direncini kaybetmesi Göztepemiz için büyük avantaj sağladı. Yalçın’ın net vuruşuyla iyice coşan tribünler sonradan oyuna dahil olan Messaoudi’nin klas kontrolü ve dokunuşuyla kutlamalara erkenden start verdiler. Aradaki güç farkı sebebiyle daha fazla yüklenmeyen, maçı 75. dakikadan itibaren rölantiye alan Göztepe’nin yine de son dilimde kaçırdığı pozisyonlar ve direkten dönen topu tarihi farkın oluşmasını engelledi. Son saniyelerde Taha’nın kaptığı topla ilerleyip harika bir şuta imza atması iyi performansının ödülü olarak filelerle buluştu.

Dört gollü güzel galibiyet elbette Göztepe için ölçü olmasa da taraftarımıza sunulan harika bir jest kıvamındaydı.

Buradan tekrar etmekte yarar görüyorum ki kaliteli bir golcü eksikliği hala göze çarpan en ciddi eksik durumundadır. Bu hafta yapılacak olan takviyeler ile Göztepemiz şampiyonluğa giden yolda herkes için korkulu rüya moduna bürünecektir.

Son bir parantez de VAR Hakemi için açmak isterim. Buz gibi penaltı olan bir pozisyonun VAR’da görevli Mustafa Öğretmenoğlu müdahalesiyle iptal edilmesi bilgisizlik ve ahlaksızlıktır. Takdirini sizlere bırakıyorum.

Bu özel zaferde emeği olan Stanimir Stoilov ve tüm teknik ekibini canı gönülden kutluyorum.

HER ZAMAN HER YERDE EN BÜYÜK GÖZ-GÖZ!

Yazdır   Önceki sayfa   Sayfa başına git  
YORUMLAR
Toplam 9 yorum var, 9 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
Ogün 9 Nisan 2024 Salı 14:48

Gazeteci tarafsız olur eğer taraflı olursa o zaman Gazeteci olmaz taraftar olur onunda yeri tribün olur.Tabii Basın Tribünü değil.

Yorumu oyla      0      0  
Alen doğu gencer 10 Şubat 2024 Cumartesi 14:52

sevgili altaylı kardeşlerim . çok üzgünüm ama bir şey rencide ettiğiniz yok. tamamen kapanma ve fark yememe üzerine bir futbol oynadınız ancak kadronuz gereği onuda beceremediniz. göztepe son dakika fırsatları harcamasa çok net 6-0 bitecek bir maçtı. zaten göztepe TD si de niye daha fazla gol atılmadığına dair futbolculara yüklendi. ALtay kulübüne cidden üzülüyorum maalesef maddi yapınız geçmişte göztepenin yaşadığından . günümüzde karşıyakanın yaşadığından çok daha kötü durumda çünkü ülk olarakta geri dönmesi oldukça zor bir ekonomik kriz içindeyiz. dolayısı ile altayın önünde maalesef kapanma gibi bir süreç gözüküyor. amatöre kadar düşmek borçların silinmesine vesile olacaktır ancak UEFA tarafındaki borçlar maalesef geri dönülemez noktada. buda kulübün kapanmasına yol açacak. saygılar.

Yorumu oyla      6      3  
Recep Gokay 6 Şubat 2024 Salı 11:38

armasızlar doluşmuş. anca küfür edin geseliler ile stadınızda. HAVUZ SEFASI YİNE YAPILACAK ALİAQALILAR ÖZGÜR HEPİNİZİ SIRAYLA ADAM EDECEK

Yorumu oyla      6      5  
çağlayan kökkılınç 6 Şubat 2024 Salı 09:12

Sn Oytun bey Önce ismimden belli olacağı gibi üç kuşak Göztepeli , ve 1990-2005 dönemi hakemliğinde Göztepeli olduğunu sakınmadan açıklamış "hakem takım tutar ,taraf tutmaz " sözünü şiar edinmiş bir ağabeyiniz olarak bir hakeme "ahlaksız " demenizi yazı ile bağdaştıramadım. Hakem ,kullandığınız kelimeyi hak edecek bir şey yapmadı Performans olarak derbiyi kaldıramayacağını gösteren ,ilk yarıyı 4 dk da sınırlayıp olay çıkmadan gideyim mantığında bir kardeşimizdi. Tribünden etkilemediğini gösterme telaşındaki hatalı kararları da cabası ama ahlaksız asla değil. Yazılarınız doğru tespitleri içerdiği için okuyordum ama düzeltmez iseniz artık okumayacağım. Asıl sizden bizim 16-17 yaşındaki genç kardeşlerimizi 6/2 yendikleri maçtan sonra Atatürk stadı süs havuzunda çılgınca eğlenen Altaylılara da gönderme yapmanızı beklerdim. Sağlıkla kalın.

Yorumu oyla      6      7  
GÖZTEPELİ 5 Şubat 2024 Pazartesi 15:26

Maçı durduk yere geren arma gösterip olmayan taraftarına şov yapan futbolculara slm olsun.

Yorumu oyla      3      4  
Göztepeli YARASA.. 5 Şubat 2024 Pazartesi 01:16

Yerden göğe kadar haklısın Oytun , iyi bir santrfor ile kanatlardan bindirmelerle rakibi bunaltıp skora net şekilde etki edersek başarı kaçınılmaz olur bizde tribünden coşarız .Saygılarımla ..

Yorumu oyla      4      5  
Büyük ALTAYLI 4 Şubat 2024 Pazar 11:52

Yakından Gördün mü ÖZGÜR ÖZKAYA yı. Armasızlara ARMA gösterdi. ;)=

Yorumu oyla      8      5  
Abdullah ÇINAR 4 Şubat 2024 Pazar 11:52

Ak-ltay Adamı rencide eder, Altyapı oyuncuları ile olabilecek en basit topu oynadık. çok değil Marko Zeki Tolga İbo bile olsaydı en az 2 golümüz vardı

Yorumu oyla      7      4  
Volkan 4 Şubat 2024 Pazar 08:11

Böyle bir yazı haber sitesine yakışıyor mu?

Yorumu oyla      10      4  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
Şifa adası!
Neşe ÖNEN
Neşe ÖNEN
Kaytara kaytara!
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Yeşil Yıkamacılara Ceza Yağdı!
Dr. Berna BRIDGE
Dr. Berna BRIDGE
Oxford şehitleri
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Varlık-Hiçlik ekseninde gerilen insan
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Pahalı, fahiş ve fuhuş!
Muhittin AKBEL
Muhittin AKBEL
Ya o vergiler hayatımıza girerse!
Dr. Hakan TARTAN
Dr. Hakan TARTAN
Evlad-ı Fatihan ne yapacak?
Rifat ÖZER
Rifat ÖZER
Belediye meclisleri
Kemal ANADOL
Kemal ANADOL
Önemli bir düzeltme!
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva