HABERLER>EKONOMİ
23 Eylül 2014 Salı - 13:32

Evcil hayvanların renkli dünyası Pet Show’da

On binlerce hayvan severin merakla beklediği PET SHOW 2014 17. Evcil Hayvan Show 25 Eylül 2014’de başlıyor. Evcil hayvanlar ve bakım hizmetlerinin tanıtılacağı organizasyon İzmir Uluslararası Fuar Alanı’nın da 4 gün süreyle ziyaret edilebilecek. Yarışmaları ve birbirinden ilginç aktivitelerinin ilgiyle takip edileceği PET SHOW’u bu yıl 40 bin kişinin ziyaret etmesi bekleniyor. Bir sosyal sorumluluk projesini 17. kez hayta geçirmenin onurunu yaşadıklarını belirten Efor Fuarcılık Genel Müdürü Nuray Eyigele İşleyen, hayvan ve doğa sevgisini genç nesillere aktarma hedefinde olduklarını vurguladı.

Evcil hayvanların renkli dünyası Pet Show’da

İZMİR - EFOR Fuarcılık tarafından bu yıl 17.’sİ düzenlenen PET SHOW Evcil Hayvan Show, 25-28 Eylül 2014 tarihleri arasında İzmir Uluslararası Fuar Alanı 4 nolu sergi salonunda gerçekleştirilecek. Evcil hayvanlar, ürünleri ve aksesuarları adına Adan Zye hayvan severlerin aradığı geniş bir yelpazeyi içeren özel stantlarda sergilenecek. 17. Evcil Hayvan Show’da; evcil hayvanlar, pet, gıda, kafes, elbise, bakım ve eğitim ürünleri, aşı, tıbbi malzemeler, muayene ve hastane ürünleri, akvaryum, ısıtıcılar, aydınlatma, süs balıkları, ilaçlar, su, kum gibi çok sayıda ürün ve hizmetler tanıtılacak.
 
Masal kahramanları, çocuklar ve ailelerini fuar girişinde karşılayarak onlara eğlence ve bilgi yüklü saatler yaşatacak. PETSHOW 2014 17. Evcil Hayvan Show kapsamında pek çok yarışma ve aktivite gerçekleştirilecek. Maksat Sanat Merkezi, Yetenek Sizsiniz Türkiye "Sayıl ve Okan" müzikli balon gösterisi ile hayvan figürlerinden oluşan balonlar ile izleyicilerine eğlenceli dakikalar yaşatacak. Ziyaretçiler boyları büyüklüğündeki "BALONDAN HAYVANLAR ALEMİ"ni gezebilecek. ES–TO Ege Sanat Tiyatrosu “Masal Masal İçinde” ve “Oyun Dünyası” çocuk oyunlarını sahneleyecek. Hayvan severler, İZÇEV standındaki fotoğraf sergisini gezme şansı yakalayacak. İzmir Ekonomi Üniversitesi’nin standında can dostlar ile hayatı kolaylaştıracak tasarım harikası ürünler incelenebilecek. Reflex Kedi ve Köpek Mamalarının Sunduğu, Yetenek Sizsiniz Yarışmasının unutulmazı Tarçın’ı izleyenlerini yine kendisine hayran bırakacak. Köpek Irkları ve Kinoloji Federasyonu, İzmir Büyükşehir Belediyesi ve Emniyet Müdürlüğünün İtaat ve Arama Kurtarma gösterileri nefes kesecek.
 
ilk kez halka açık düzenlenecek olan "1. Muhabbet Kuşunu Yarıştır" yarışması ile kuş yarışmaları başlayacak. 2.’si düzenlenecek olan “Kıvrıkgagalılar Yarışması” ile (muhabbet papağan) kuşların mücadelesi devam edecek. Organizasyonun geleneksel  “En Güzel Kedi”, “En Güzel Köpek”, “Akvaryum Düzenleme” yarışmalarında tatlı bir rekabet gerçekleşecek.
 
İzmir Büyükşehir Belediyesi Veteriner İşleri Müdürlüğü standında, hem projelerini tanıtacaklar hem de hayvan sahibi olmak isteyen hayvan severlere dost kazandıracaklar, sahiplendirme yapacaklar. Engelli kedi ve köpekler de olacak. Karşıyaka Belediyesi tarafından  "Can Dostlarla empati” etkinliği düzenlenecek. Programda can dostların anlaşılması pekiştirilecek.
 
 Evcil Hayvan sektöründe hizmet veren birbirinden seçkin kurum ve kuruluşların son trendlerden oluşan ürün ve hizmetlerinden oluşan çıtası yüksek bir organizasyonu ortaya koyduklarını vurgulayan Efor Fuarcılık Genel Müdürü Nuray Eyigele İşleyen, ziyaretçilerin eğlenirken bilgi yüklü saatleri PET SHOW 2014’de yaşayacağını ifade etti. 4 gün sürecek PET SHOW 2014 17. Evcil Hayvan Show saat 11.00 ile 20.00 arasında ziyaret edilebilecek. Organizasyon 28 Eylül 2014 tarihinde tamamlanacak.
 

 
 
Kılıçdaroğlu’ndan adaya saldırı sonrası ilk açıklama
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Ve Apple’ın yeni harikası Türkiye’de satışta
Apple'ın 26 Eylül itibariyle Türkiye'de satışa sunacağı iPhone 6 için ...
Kredi kartı sayısında bir yılda dev artış
Bankalararası Kart Merkezi verilerine göre, kredi kartı sayısı son bir ...
Sanayiciye döviz darbesi!
Döviz kurundaki artış sanayiciye zarar yazdı. Ege Bölgesi Sanayi Odası ...
 
İZKA’nın destek programına rekor başvuru
İzmir Kalkınma Ajansı'nın bilgi iletişim ve sanayi bölgelerini geliştirmek ...
Soma’da bir kritik özelleştirme daha
Soma'da 301 maden işçisinin hayatını kaybettiği facianın hemen ardından ...
Altın dibe vurdu, dolar yine zirvede!
Amerikan faizlerinin hızlı artabileceğine yönelik geçen hafta gerçekleşen ...
 
Almanlardan İAOSB’nin projelerine büyük ilgi
Türkiye’de yürütülen ekonomik, teknolojik ve bilimsel ilerlemeleri yakından ...
Doların ateşi tavan: 6 ayın yeni zirvesi!
Dolar/TL 2,24'ü aşarak 6 ayın yeni zirvesini gördü.
2013 raporu: Zenginle fakir arasında yine uçurum var!
Türkiye'de en yoksul yüzde 20 ile en zengin yüzde 20 arasındaki gelir ...
 
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
Böyle mi olacaktı?
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Çıkışlar kapalı
Kemal ANADOL
Kemal ANADOL
Bardak boş mu dolu mu?
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
19 Mayıs 'yorulmadan' ilerleme günüdür
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Ben böyle inanıyorum!
Çağdaş ÖZGÜN
Çağdaş ÖZGÜN
Çocuklukta yaşamsal sorunlar üzerine
Ümit YALDIZ
Ümit YALDIZ
Değişimin ayak sesleri!
Muhittin AKBEL
Muhittin AKBEL
Büyük Altaylılar haydi kongreye!
Dr. Berna BRIDGE
Dr. Berna BRIDGE
19 Mayıs'tan Lozan'a...
Dr. Hakan Tartan
Dr. Hakan Tartan
Tasarruf öyle olmaz; böyle olur!
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva