HABERLER>EGE
26 Ağustos 2014 Salı - 17:04

Bodrum'da çalınan yat tartışması kanlı bitti!

Bodrum’da 52 yaşındaki K.D., teknesini kaçırdığı iddiasıyla hakkında şikayette bulunduğu 42 yaşındaki H.K.'yı, sokakta karşılaşmaları üzerine çıkan kavgada, karnından ve bacağından tabancayla yaraladı. K.D. gözaltına alınırken, sağlık durumunun iyi olduğu açıklanan H.K. tedaviye alındı.

Bodrum da çalınan yat tartışması kanlı bitti!

MUĞLA - Evli ve iki çocuk babası işadamı K.D., iddiaya göre, 'Sagapo' adlı 30 metrelik, gulet, mavi tur teknesini, işleterek kendisine olan 2 milyon lira tutarındaki borcu ödemesi amacıyla bir süre önce kayınbiraderi H.K.'ya verdi. Tur düzenleyen H.K., geçen süreye rağmen herhangi bir ödeme yapmadı. Demir'in şikayeti üzerine tekne, mahkeme kararıyla Bodrum Limanı'na bağlandı. Geçen 17 Temmuz'da H.K., iddiaya göre, teknenin çalışanları R.Ş. ve K.D. ile birlikte guleti limandan kaçırdı. Geçen zamana rağmen H.K.'nın telefonlarına cevap vermemesi ve guletin GPS'sinin kapatılması üzerine işadamı K.D., Bodrum İlçe Emniyet Müdürlüğü ve Bodrum Sahil Güvenlik Komutanlığı'na teknesinin çalındığı ihbarında bulundu. 4 Kabin ve 8 yolcu kapasiteli kayıp tur teknesinden en son 17 Temmuz'da Datça açıklarında sinyal alındığını belirten K.D., teknesini gören ve yerini bilenlerin sahil güvenliğe bildirmelerini istedi.
 
Geçen 29 Ağustos'ta yat, Yunanistan'a ait Rodos Adası'nda bulundu. Yat gerekli işlemlerin tamamlanması sonrası dün akşam saatlerinde Bodrum Limanı'na getirildi. Yata tekrar liman dışına çıkma yasağı konuldu. Sahil Güvenlik Komutanlığı'nda ifadesi alınan H.K., serbest bırakıldı.
 
YOLDA KARŞILAŞINCA KAN AKTI
Aralarında husumet oluşan K.D., kayınbiraderi H.K. ile bugün saat 11.20 sıralarında, Dr. Mümtaz Ataman Caddesi ile Ocak Sokak kesişimin de karşılaştı. İkili arasında başlayan yat tartışması önce sözlü tartışmaya ardından tekme ve tokatlı kavgaya dönüştü. Kavga anında belindeki 7.65 milimetre çapındaki ruhsatlı tabancayı çeken K.D., kayınbiraderi H.K.'ye üç el ateş etti. Karnından bir ve bacağından iki kurşunla yaralanan H.K., yanında bulunan ancak kavgaya karışmadığı belirtilen oğlu A.K. (18) tarafından hastaneye kaldırıldı. K.D. ise olay yerine gelen polise, tabancasıyla teslim oldu.
 
KENDİNİ KORUMAK ZORUNDA KALMIŞ
Gözaltına alınan K.D.'nin ilk ifadesinde, "Kayınbiraderimi iş ortağım yaptım. Bana ve şirketimize 2 milyon lira borcu vardı. Bu yatla çalışıp ödeyecekti. Ancak borcu her geçen gün arttı. Ben de bir buçuk ay önce yata seferden men kararı aldım. Limana bağladım. Ancak o yatı çalarak büyük ihtimalle Yunan adalarına götürerek satmak istedi. Kendisine günlerdir ulaşamayınca suç duyurusunda bulunmuştum. Yatı bulduk getirdik. Bu kez de bana borcunu ödemeyeceğine yatı vermeyeceğine yönelik iddialarda bulundu, ağır hakaretler savurdu. Bir de saldırınca kendimi korumak zorunda kaldım. Aksi takdirde akrabama böyle bir şey yapmak istemezdim" dedi. K.D.'nin işlemlerinin tamamlanması sonrası adliyeye sevk edileceği bildirildi.(dha)

 
 
Kılıçdaroğlu’ndan adaya saldırı sonrası ilk açıklama
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Afyon'da 'Büyük Taaruz'da Atatürk yok' tartışması
Büyük Taarruz'un 92'nci yıldönümü kutlamaları kapsamında düzenlen Zafer ...
Muğla’nın ciğeri yandı: 900 hektar kül!
Muğla’nın Milas İlçesi, Akyaka Mahallesi'nde başlayan ve üç yerleşim yerinde ...
Bodrum Kale'ye 'boyalı makyaj' arap saçına döndü!
Geçtiğimiz Haziran’da Türk Konseyi Zirvesi’nde yaşanan Bodrum Kalesi’ne ...
 
Müteahhit bıraktı, okul inşaatı viraneye döndü!
Aydın’ın İncirliova İlçesi Acarlar Mahallesi'nde Aralık 2013'te inşaatına ...
Bodrum’da Güneş ve Ay defilesi: Çuvaldan gece kıyafeti
Bodrum'da, modacı İlkay Bayhan'ın tasarımlarından oluşan 44 kıyafet bir ...
Gençlerin motosiklet yarışı ölümle bitti!
Aydın’ın İncirliova İlçesi'nde, yarışırken bir minibüse çarptıkları ileri ...
 
Bodrum’da alevler 2 hektarlık ormanı küle çevirdi
Bodrum’da ormanlık alanda henüz bilinmeyen nedenle çıkan yangın, havadan ...
Ege Ordusu Komutanı Mendi’den Toprak’a ziyaret
Ege Ordusu Komutanlığı görevine Askeri Şura kararıyla, atanan Orgeneral ...
Denizli'de eğitim sendikalarından ortak ‘atama’ tepkisi
Denizli'de dört eğitim sendikası bir araya gelerek Milli Eğitim Müdürlüğü ...
 
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
Böyle mi olacaktı?
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Çıkışlar kapalı
Kemal ANADOL
Kemal ANADOL
Bardak boş mu dolu mu?
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
19 Mayıs 'yorulmadan' ilerleme günüdür
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Ben böyle inanıyorum!
Çağdaş ÖZGÜN
Çağdaş ÖZGÜN
Çocuklukta yaşamsal sorunlar üzerine
Ümit YALDIZ
Ümit YALDIZ
Değişimin ayak sesleri!
Muhittin AKBEL
Muhittin AKBEL
Büyük Altaylılar haydi kongreye!
Dr. Berna BRIDGE
Dr. Berna BRIDGE
19 Mayıs'tan Lozan'a...
Dr. Hakan Tartan
Dr. Hakan Tartan
Tasarruf öyle olmaz; böyle olur!
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva