HABERLER>POLİTİKA
25 Şubat 2016 Perşembe - 22:35

Bakan Tüfenkci'den AK Parti İzmir'e ziyaret

İl başkanlığını ziyaret eden Bakan Tüfenkci, terörün yatırımları gölgeleyemeyeceğini ifade ederken, "İzmir’de tarıma dayalı sanayi lisanslı depoculuk ve ürün ihtisas borsası ile gelişecek" dedi.

Bakan Tüfenkci den AK Parti İzmir e ziyaret

EGEDESONSÖZ - Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci İzmir programı kapsamında AK Parti İzmir İl Başkanlığı'nı ziyaret etti.

Tüfenkci'yi İl Başkanı Bülent Delican ve il yönetim kurulu üyeleri karşıladı.

İl başkanlığında açıklama yapan Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci, tarıma dayalı sanayide ihracatın artması için önemli adımların atıldığını belirtti. AK Parti İzmir İl Başkanı Bülent Delican ise AK Parti olarak İzmir’e katkı koyacak tüm yatırımcıların önünü açtıklarını söyledi.

TERÖR YATIRIMLARIMIZI GÖLGELEYEMEYECEK
Bakan Tüfenkci, AK Parti’nin 1 Kasım’dan önce vaat ettiğini birçok projenin yüzde 50’sini hayata geçirdiklerinin altını çizerek,  “İzmir de İzmir’de de şehidimiz var. Yurdun birçok bölgesinde terörle mücadeleden dolayı hayatlarını kaybeden tüm askerlerimize, vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, yakınlarına sabır diliyorum. Gördüğümüz manzarada hükümetimizin ekonominin gelişmesi noktasında bir takım yapısal reformları hayata geçirip 1 Kasım’dan önce vaat ettiği reformların yüzde 50’ni hayata geçiren bir partinin mensubu olarak gece gündüz demeden çalışıyoruz. Terör örgütlerini kullanarak ülkemizin ülkemizi geri bırakmak isteyenlerin hesaplarını da görmezden gelemiyoruz. İnşallah terörün toplumda oluşturmaya çalıştırdığı paniğe izin vermeyeceğiz. Terörle daha fazla mücadele ederek kardeşliğe daha fazla sıkı sıkı sarılarak terörü yeneceğiz. Türkiye’nin kalkınması, ihracatını, istihdamını arttırması noktasında adeta koşacağız.  Ekonomik anlamda yaptığımız reformların terör belasının gölgesinde kalmasını istemiyoruz” dedi.

TARIMA DAYALI SANAYİYİ GELİŞTİRECEĞİZ
Bakan Tüfenkci, tarıma dayalı sanayinin gelişmesi için bir çok adımın ihracat noktasında bir çok adımın atıldığını söyleyerek, “Türkiye’de ihracatı kolaylaştırmak için bir takım adımlar attık. Başbakanımızın lisanslı depoculuk ürün ihtisas borsalarının kurulması noktasında verdiği müjde tarıma dayalı sanayiler için çok önemli. İzmir sanayi kenti olduğu kadar tarım kenti olma noktasında da çok önemli bir kent. Lisanslı depoculuğun yaygınlaşması, ürün ihtisas borsalarının kurulması, çiftçilerimizin sağlıklı şartlarda ürünlerini depolaması, oradan elektronik senetlerle ticaretin yapılması, çok önemli bir gelişmedir. Bizler, özellikle Türkiye’nin geri kalması noktasında çalışanlara inat algı operasyonlarından başka siyaset bilmeyen siyaseti sadece laf olarak gören zihniyetlere karşı icraatlarımızla her zaman milletimize hizmet etme noktasında gayret gösterdik. İnşallah bu oy oranımız daha da artarak hem yerelde belediyelerin büyük bölümünü alınmasına hem de genelde artacağına inancımız tam” şeklinde konuştu.

İZMİR’E YATIRIM YAPAN HERKESİN ARKASINDAYIZ
Delican, “Sayın Bakanımızla gurur duyuyoruz. AK Partimizin ülkemize böyle değerli insanlar kazandırması bizi onurlandırıyor. İzmir’in birçok ailesinde genetik olarak sanayi ve ticaret kültürü yerleşmiş. İzmir Türkiye’de öncü olabilecek bir kent. 2023 hedefinde inşallah dünyanın en önemli kentlerinde biri olma yolundaki çalışmaları devam edecek. Biz teşkilat olarak İzmir’e yatırım yapan, İzmir’in ticaret ve sanayisine katkı koyan, hangi görüşte olursa olsun herkese destek olmaya hazırız. Bizler yatırımcının önünü açmak için elimizden geleni yapıyoruz. İzmir iktidarımız döneminde 35 milyarlık yatırım aldı. 2029’da inşallah AK Parti bayrağını Büyükşehir’de dalgalandıracağız. İzmir inşallah hasretle beklediği hizmeti yerelde de bulacak. Biz İstanbul’la yarışmak ve hak ettiğimiz yere gelmek istiyoruz” diye konuştu.

 

 

 
İzmir'de meslek örgütlerinden teröre tepki eylemi
 
Aliağa'da 54 mülteci yakalandı
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
CHP İzmir'de sandık mesaisi
Parti içi eğitimden sorumlu Genel Başkan Başdanışmanı Aytuğ Atıcı il binasında ...
AK Partili eski vekil Akçam merkeze çekildi
AK Parti’nin kurulduğu 2002 yılındaki ilk genel seçimlerde İzmir’den milletvekili ...
CHP'den MİT ve Emniyet'e çağrı
CHP'lilerden MİT müsteşarı ile Emniyet Genel Müdürü'ne çağrı: Salih Necar'ın ...
 
Meral Akşener'e genel başkan gibi karşılama!
Denizli İl Teşkilatı'nın görevden alınan İl Başkanı Yasin Öztürk'ün daveti ...
İzmirli eski vekile Erdoğan’a hareket davası!
CHP İzmir Eski Milletvekili Oğuz Oyan hakkında, Sol gazetesinde kaleme ...
Bakan Ramazanoğlu; 'Cansel benim içimde bir yanan ateş'
Bakan Sema Ramazanoğlu, Denizli programında, Kayseri'de öğretmeninin cinsel ...
 
AK Parti’den jet ‘Bayındır’ açıklaması: Anıt ağaçlar…
Başkan Delican tartışmalara neden olan Bayındır Arıkbaşı’ndaki anıt ağaçların ...
Durak ve Şahin anlattı: O ziyaretler 2019 kulisi mi?
Menemen Belediye Başkanı ile Karşıyaka Eski Belediye Başkanı’nın Genel ...
Davutoğlu'ndan flaş ateşkes mesajı
Ankara saldırısını gerçekleştiren canlı bombanın taziyesine katılan HDP'li ...
 
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
Hani kardeştik?
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Kaçın, demokratlar geliyor!
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Deniz çayırlarına çocuklarınız için acıyın…
Dr. Hakan TARTAN
Dr. Hakan TARTAN
Ormanlarımız yanar gider!
Aylin AKDOĞAN
Aylin AKDOĞAN
İzmir-İN
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
İnsan yakmak ve Madımak!
Neşe ÖNEN
Neşe ÖNEN
İnsan insanı yakar mı?
Oytun NALBANTOĞLU
Oytun NALBANTOĞLU
Türk Milleti!!!
Rifat ÖZER
Rifat ÖZER
Az okumuşlar
Kemal ANADOL
Kemal ANADOL
Karl Marx ve Mehmet Şimşek!
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva