HABERLER>YEREL YÖNETİMLER
3 Ocak 2022 Pazartesi - 12:53

Yeni yılın ilk iş gününde sürpriz ziyaret

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, CHP İzmir İl Başkanlığı’nı Alsancak’taki yeni açılan il binasında ziyaret etti. İl Başkanı Deniz Yücel ve yönetim kurulu üyeleriyle bir araya gelen Başkan Soyer, yeni binanın hayırlı uğurlu olmasını diledi ve yeni yılda daha da yüksek başarılara imza atılması temennisinde bulundu.

Yeni yılın ilk iş gününde sürpriz ziyaret

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İzmir İl Başkanı Deniz Yücel’i ziyaret ederek yeni binalarının hayırlı olmasını diledi. Başkanı Soyer’e İzmir Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Mustafa Özuslu da eşlik etti. Başkan Tunç Soyer hizmete alınan binayı çok beğendiğini söyledi. İl Başkanı Yücel ise Başkan Soyer’e binayı gezdirerek bilgi verdi.

“CHP İzmir İl Örgütü’ne yakışır bir bina oldu”
Buluşmada konuşan Başkan Soyer, “CHP İzmir İl Örgütü’ne yakışır bir bina oldu. Bol kalabalıklar olsun. Hepinizi çok tebrik etmek, emek veren herkese çok teşekkür etmek istiyorum. Hep beraber inşallah daha da yüksek başarılara imza atacağız. Yeni yılın iş birliğimizin daha da çok güçlendiği bir yıl olmasını diliyorum” dedi.  
“Sizleri hem takdir ediyoruz hem destekliyoruz”
CHP İzmir İl Başkanı Yücel ise yeni binanın kendilerine heyecan ve motivasyon getirdiğini ifade ederek, “Bir seçim sürecine girdik. O yüzden tüm örgütlerimizle, yerel yönetimlerimizle birlikte partimizi seçimlere hazırlamak için gayret ediyoruz. Her türlü engelleme, kısıtlamalara rağmen bu zor dönemde fedakarca görev yapan belediye başkanlarımızı takdir ediyor ve destekliyoruz. İnanıyorum ki bu seçim Türkiye’nin kaderini değiştirecek ve değişimin önünü açacak. Daha huzurlu bir Türkiye’de seçimden sonra birlikte yaşayacağız” dedi.

 
Veliler, okulu bastı… Taciz skandalı!
 
Enis Destan'a Alanyaspor kancası
YORUMLAR
Toplam 1 yorum var, 1 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
Adil ve eşit hizmet hakkı 3 Ocak 2022 Pazartesi 14:42

İzmir BB kamu hizmeti olan toplu taşımada ayrımcılık yapıyor. İzmir merkez ilçelerde 120 dk. aktarma hakkı ile ilk biniş 4,70.- TL. 1.ci aktarma 0,90.-TL. 2.ci aktarma 0,66.- TL. diğer binişler 120 dk. süresince ücretsiz . İzmir çevre ilçe belediye otobüslerinde 13.02.2016 tarihinden itibaren aktarma hakkı olmadığından , süre tanımlaması olmaksızın her biniş (tam , öğrenci , 60 yaş, öğretmen ) de tam ücret ödeniyor. İzmir BB ‘si sosyal belediyecilik anlayışı çerçevesinde “ eğitimde fırsat eşitliği , eşit yurttaşlık mümkün gibi “ eşitliği savunuyor olsada ; her nedense sıra toplu ulaşımda fırsat eşitliğine geldiğinde ; eşitlik ilkesi ya unutuluyor , yada unutturuluyor. İzmir BB meclisindeki üyelerden bir tanesi çıkıpta , toplu ulaşımdaki bu ayrımcılığa ( merkez ilçe , çevre ilçe ) neden itiraz etmez ? Eğer çevre ilçe belediye otobüslerindeki 90 dk. aktarma hakkının İzmir BB meclisince 10.02.2016 tarihinde iptal edilmesinin nedeni ; İzmir çevre ilçe toplu ulaşımını İZTAŞIT ( özel halk otobüsü ) uygulaması ile özelleştirmek değilse ; çevre ilçe belediye otobüslerinde de İZBAN daki gibi uygulama neden yapılmıyor. Çevre ilçe toplu taşımasında İZTAŞIT ( özel halk otobüsü ) uygulamasında ısrar eden ve bu uygulama için övgüler yağdıran İzmir BB ‘si yetkilileri ; İzmir merkez ilçelerinde de İZTAŞIT ( özel halk otobüsü ) uygulamasına neden geçilmiyor ? İzmir merkez ilçelerde ilk biniş tam 4,70.- TL. Aktarma hakkı olmayan çevre ilçelerde ( B fiyat tarifesi ) her biniş tam 4,84.- TL. Hem aktarma hakkı yok. Hem her binişte merkez ilçelere göre 0,14.- TL. fazla ücret ödeniyor. Bu ücret farkı da çevre ilçelerde İZTAŞIT uygulamasına alt yapı hazırlamak için mi acaba ? Yapılan , yapılacak toplu ulaşım hizmeti aynı olsa da ; kamudan hizmet alımı ( İzmir BB ) ile özel sektörden ( İZTAŞIT ) hizmet alımında vatandaşın cebinden farklı farklı ücret çıkmasına neden olmuyor mu ? CHP ‘si hani kamu haklarının özelleştirilmesine karşıydı ? CHP li belediyeler hizmetlerinde hiç mi yanlış yapmazlar ?

Yorumu oyla      2      3  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Başkan Sengel yeni yıl mesaisine huzurevinde başladı
Selçuk Belediye Başkanı Filiz Ceritoğlu Sengel, yeni yılın ilk mesai gününde huzurevindeydi.
Sarnıç'ın trafiği nefes alacak!
İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer’in seçimden önce gündeme ...
Çiğli'den üniversitelilere sıcak çorba ikramı
Çiğli Belediyesi, Katip Çelebi Üniversitesi'nde eğitim gören öğrencilere ...
 
İzmir’in parklarına renk geldi
İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin parklarda kullandığı çöp kutularına renk ...
Bayraklı'dan tanıtım atağı: İzmir’in Kalbi Bayraklı!
Bayraklı için yerel ve ulusal alanda tanıtım çalışmalarına hız veren Bayraklı ...
Buca’nın istihdam bilançosu: 650 kişi iş sahibi oldu
İşsizlikle mücadele konusunda istikrarlı çalışmalar yürüten Buca Belediyesi, ...
 
Türkiye’nin en kapsamlı yapı ve zemin laboratuvarına TSE onayı
30 Ekim depreminin ardından İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin kenti afetlere ...
Bayraklı'da depremzedeleri sevindiren hamle… Meclis'ten TMMOB'un itirazına 'ret'
İzmir'de TMMOB bağlı meslek odaları ile depremzedeleri sık sık karşı karşıya ...
Parkta yapılacak çalışmaları Bornovalılar belirledi
Bornova Belediyesi ilçede düzenlenmesi planlanan parkları Bornovalıların ...
 
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Köprü üstü kalabalık
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
İngiltere seçimini okuyalım
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
'Bozkurt' işareti Avrupa'ya neden dert oldu?
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Kültürel İslam, Siyasal İslam...
Dr. Berna BRIDGE
Dr. Berna BRIDGE
Çocuk istismarı
Dr. Hakan TARTAN
Dr. Hakan TARTAN
Ormanlarımız yanar gider!
Aylin AKDOĞAN
Aylin AKDOĞAN
İzmir-İN
Neşe ÖNEN
Neşe ÖNEN
İnsan insanı yakar mı?
Oytun NALBANTOĞLU
Oytun NALBANTOĞLU
Türk Milleti!!!
Rifat ÖZER
Rifat ÖZER
Az okumuşlar
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva