HABERLER>POLİTİKA
28 Kasım 2015 Cumartesi - 17:15

Yağmur altında ‘adayım’ dedi!

Eczacı Ali İhsan Yıldız, CHP Karabağlar İlçe Binası önünde şiddetli yağmur altında başkanlığa adaylığını açıkladı. Yıldız, “Herkes huzurunda bir kez daha söz veriyorum, partimiz için çalışan herkes bizim için değerledir ve hak ettiği saygıyı görecektir” dedi.

Yağmur altında ‘adayım’ dedi!

Yeşim YAVUZER / EGEDESONSÖZ – CHP İzmir’de kongre heyecanı yaşanırken, Karabağlar’da 5 Aralık Cumartesi günü yapılacak seçim öncesi Eczacı Ali İhsan Yıldız adaylığını açıkladı.

İlçe Başkanlığı’nda şiddetli yağmur altında yapılan toplantıda Ali İhsan Yıldız’ı Karabağlar Belediye meclis üyeleri, delegeler, muhtarlar ve partililer de yalnız bırakmadı.

Bir süre Karabağlar İlçe Başkanı Orhan Polat’ın gelmesi bekleyen Yıldız, yağmurun şiddetini arttırması üzerine Polat gelmeden açıklamaya başladı.
 
Açıklamasına bugün öldürülen Diyarbakır Baro Başkanı Tahir Elçi ve hayatını kaybeden polise rahmet dileyerek başlayan Yıldız, Cumhuriyet Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Can Dündar ve gazetenin Ankara Temsilcisi Erdem Gül’ün tutuklanmasına da tepki gösterdi.

Yıldız, “Gerçekleri halka anlattılar ve tutuklandılar. Bu yaşananları şiddetle ve nefretle kınıyorum. Özgür basın susturulamaz. Bizler de susmayacağız, bu gerici faşist anlayışa teslim olmadık, olmayacağız” dedi.



AŞAMAYACAĞIMIZ HİÇBİR ENGEL YOK, YETER Kİ İNANALIM
Ülkenin içinde bulunduğu durumlara dikkat çeken Yıldız, “Devlet gücüyle, yargısıyla, yandaş medyasıyla karşımızda olan AKP iktidarına karşı bizim elimizdeki tek güç ise, örgütlü mücadele azmi, ilkeli bir duruş ve devrimci kararlılıktır. Bizler, bunun farkında olarak ve Cumhuriyet’in aydınlanmacı felsefesiyle yetişmiş, Cumhuriyet değerlerini korumayı ilke edinmiş bireyler olarak bu zorlu mücadele için taşın altına elimizi koymaktan çekinmedik. Birlikte dayanışma ile aşamayacağımız hiçbir engel yoktur. Yeter ki inanalım” ifadelerinde bulundu.

BAYRAĞI YUKARI TAŞIMAK İÇİN HAZIRIZ
Kurulduğu günden bu yana partide emeği olan herkese teşekkür eden Yıldız, “Bizler bu kutsal göreve layık görüldüğümüz takdirde, bu bayrağı bir basamak daha yukarıya taşımak için elimizden gelen her şeyi yapmaya sizlerin de desteğiyle hazırız. Bunun için hepinizin huzurunda buradan söz veriyorum. Partimiz için çalışan herkes bizim için değerlidir ve hak ettiği saygıyı görecektir” dedi.

Yıldız, “İzmir’e ve Türkiye’ye örnek olacak bir CHP Karabağlar Örgütü yaratmak dileğiyle hepimizin yolu açık olsun” diyerek sözlerini tamamladı.



Karabağlar İlçe Başkanı Orhan Polat da Yıldız’ın konuşmasının ardından bir açıklama yaptı.

Polat, “CHP 92 yıllık bir çınar. Bu çınar ayakta kaldığı sürece, bu yağmurun altında yağmur çamur demeden durduğu sürece, bu parti ne hacıların hocaların yeri olur ne de ayrışmanın göbeği olur. Ali İhsan Yıldız’a teşekkür ederim, sizlere de kendisini yalnız bırakmadığı için teşekkür ederim” dedi.

Karabağlar ilçe kongresi 5 Aralık Cumartesi günü başka bir aday olmazsa mevcut başkan Orhan Polat ile Ali İhsan Yıldız arasında geçecek.

 

ÇIKIŞ KAPATMA GERGİNLİĞİ!
Yıldız’ın adaylık açıklaması sırasında ilçe binasının çıkışı önüne park etmiş bir araç gerginliğe neden oldu. Bir vatandaş Yıldız’ın yanına giderek, bu tarz etkinliklerden önce apartmana duyurunun yapılması gerektiğini söyleyerek, anons yapılmasına rağmen yolun neden açılmadığını sordu. Yıldız’a ve parti örgütüne tepki veren vatandaş, “Hastam var, çıkış yapamıyorum. Sizin yüzünüzden toplantımı da kaçırdım, uçağımı da kaçırdım. Kim karşılayacak benim zararımı? Neden önceden apartmana duyuru yapmıyorsunuz? Neden anons yapıldığı halde yolu kapatan araç çekilmiyor?” ifadelerinde bulundu.

 
CHP Buca’da adaylar çıktı meydane!
 
Tahir Elçi'nin otopsi raporu: Atış mesafesi...
YORUMLAR
Toplam 1 yorum var, 1 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
Delege 28 Kasım 2015 Cumartesi 19:52

Orhan başkan rakibine sarılmış güzel bir fotoğraf vermiş türkiyeye örnek olsun

Yorumu oyla      11      5  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
CHP Buca’da adaylar çıktı meydane!
İlçede 6 Aralık’ta yapılacak kongre öncesi önce Çağdaş Kaya ardından da ...
Kılıçdaroğlu: Elçi'yi ve polisimizi katleden güçler hesap vermeli
CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, "Çatışma istemiyoruz" diye haykırmanın ...
Başbakan Davutoğlu: Cinayette 2 ihtimal var!
Başbakan Ahmet Davutoğlu, Tahir Elçi'nin öldürülmesinin ya "doğrudan bir ...
 
Kurtulmuş: Hunharca bir suikast!
Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş, Tahir Elçi'nin öldürülmesi ve bir ...
Flaş! İki bakandan ortak ‘Tahir Elçi’ açıklaması
Diyarbakır’da Baro Başkanı Tahir Elçi'nin öldürülmesinin ardından İçişleri ...
CHP Karşıyaka İlçe Başkanı Özuslu’nun acı günü
CHP’li Başkan’ın babası yaşamını yitirdi.
 
CHP’li Tanrıkulu ağlamaktan konuşmadı…
Diyarbakır Barosu Başkanı Tahir Elçi'nin öldürülmesi, siyaseti de hüzne boğdu.
AK Parti’de Balçova zirvesi, Delican’dan 2019 zirvesine vurgu!
Balçova'daki sabah buluşmasında konuşan İl Başkanı Delican, "2019’daki ...
Erdoğan: Sayın Elçi'ye Allah’tan rahmet diliyorum
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Diyarbakır Barosu Başkanı Tahir Elçi'nin öldürülmesi ...
 
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
Bu saatte 'vicdan ittifakı' olur mu?
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
İzmir kimin ya da neyin kalesi?
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Erkek dediğin öldürür
Cumhur BULUT
Cumhur BULUT
Foça, Tire, Çeşme ve Dikili de MHP diyecektir
Kemal ARI
Kemal ARI
Oyumuz, onurumuz ve özgürlüğümüzdür...
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Tunç Soyer yeni bir yola çıktı
Dr. Berna BRIDGE
Dr. Berna BRIDGE
Diktatör
İhsan Özbelge ÖZDURAN
İhsan Özbelge ÖZDURAN
Sağduyu marifeti ile seçebilmek…
Rifat ÖZER
Rifat ÖZER
Son hafta
Neşe ÖNEN
Neşe ÖNEN
Sosyalistler pes etmeyin!
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva