HABERLER>POLİTİKA
3 Nisan 2023 Pazartesi - 10:54

Vekil eşine sosyal medyadan, torunun sözüyle seslendi: Babaanne! Hani aday olmayacaktı?

CHP İzmir Milletvekili Tacettin Bayır, yeniden vekil aday adaylığı için başvururken, eşi Tülay Hanım’dan duygusal bir sitem geldi. Tülay Hanım, sosyal medya hesabından eşine verdiği mesajla, torununun “Hani aday olmayacaktı” sözüyle göndermede bulundu

Vekil eşine sosyal medyadan, torunun sözüyle seslendi: Babaanne! Hani aday olmayacaktı?

Muhittin AKBEL/EGEDESONSÖZ - 7 Haziran 2015 seçimlerinde girdiği mecliste üç dönem CHP İzmir Milletvekili olarak görev yapan Tacettin Bayır, 14 Mayıs’ta gerçekleştirilecek milletvekili seçimleri öncesi 1. Bölge aday adayı oldu. Ancak Bayır’ın aday adaylığına en çok karşı çıkan kişi, eşi Tülay Bayır oldu. Tülay Hanım, sosyal medya paylaşımında, eşinin aday adayı olduğunu gazeteden okuduğuna vurgu yaparak sitemde bulunurken, torunu Rüzgar’ı da içine kattığı mesajla “Bizim sana ihtiyacımız var” diyerek eve dönmesini istedi.

CHP’de parti eğitmeni olarak uzun zamandır emek veren Tülay Bayır, “Sevgili yol arkadaşım, torunlarımın dedesi” sözleriyle başladığı sosyal medyadaki paylaşımında, torunu Rüzgar’ın “Babaanne, hani aday olmayacaktı” ifadesine de yer verdi. Eşinin aday adaylığını gazeteden okuduğunu belirten Tülay Hanım, paylaşımında ayrıca şu görüşlere yer verdi:

BEN VE RÜZGAR’IM SENDEN BİR ŞEY İSTİYORUZ
“Sevgili yol arkadaşım, torunlarımın dedesi, Rüzgarım ilk göz ağrım, bbabaanne hani aday olmayacaktı, dedi. Senin aday adaylığını biz gazeteden okuduk. Bak canım, bizim 78’den itibaren, daha doğrusu senin kurduğun küçük, sonradan büyüttüğün, senin, dolayısıyla bizim bir şirketimiz var. Birileri vekillik konumu kullanarak, malına mal kattı, biz ise elimizdekileri kaybettik. Ben ve Rüzgar’ım senden bir şey istiyoruz; siyasetin dışında bizim sana ihtiyacımız var. Bizim paramız kıymetli, çünkü biz havadan kazanmıyoruz.”

Eşinin bu duygu yüklü paylaşımından sonra Milletvekili Tacettin Bayır’ın kararını yeniden gözden geçirip geçirmeyeceği merak ediliyor.

DİĞER TORUN LİYA, DEDESİNİN BAŞUCUNA BU YAZIYI KOYDU
Tacettin Bayır, torunu Rüzgar ve eşi Tülay Hanım’dan vekil aday adaylığı konusunda tepki görürken, diğer torunu Liya’nın desteğini arkasına aldı. Liya’nın, “Türkiye için en iyisi sensin” yazılı çalışmasını yatağının başucuna koyduğunu belirten Bayır’ın, hangi torununu sevindireceği bilinmiyor.

 
CHP’li Purçu uyardı: Depremzedelerin barınma krizi giderek büyüyor!
 
Malatya'daki bazı okullarda eğitim başladı
YORUMLAR
Toplam 13 yorum var, 10 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
ertugrul 3 Nisan 2023 Pazartesi 21:53

CHP izmir in kaderi hep hak etmiyenleri meclise taşımak olmuştur..bu dönem eski vekillerin hiç biri tekrar aday olmamalı genç ve dinamik devrimci ruha sahip insanlar ANKARA ya gitmeli...

Yorumu oyla      5      4  
gazo 3 Nisan 2023 Pazartesi 20:14

Halkın dibinden gelip mv. olup mv.liği boyunca maaşını kız öğrencilere bağışlıyan mecliste izmiri ve halkını savunan adam devam et.Mahalle arkadaşım,ilkokul arkadaşım sıfırdan gelip halkın menfaatlerini koruyan adama ihtiyacı var İzmirin.

Yorumu oyla      3      8  
YORGUN DEMOKRAT 3 Nisan 2023 Pazartesi 18:34

Hanımefendinin "malına mal katanlar" diye adlandırdığı milletvekilleri CHP'den mi?

Yorumu oyla      6      4  
ALİ 3 Nisan 2023 Pazartesi 17:47

YA Yaaa bir eliniz balda bir eliniz yağda ne güzel sosyal medyada demagoji yapın. Milletin çokta umurundaydı Tacettin beyin bir daha aday olup olmayacağı. 4. kez vekil olsa ne olur olmasa ne olur koltuğa bir kez oturan bir daha kalkmıyor. Çok yanlış tanımışız seni TAco büyük hayalkırıklığımsın

Yorumu oyla      6      4  
cansu 3 Nisan 2023 Pazartesi 15:03

başkan sen yolda devam et seni seviyoruz. aday olanlara bakıyorum senin gibi insanlar yok bile denilecek kadar az.malesef önüne gelen aday olmuş.. senelerdir vekillik maaşınla cocukları okutuyorsun. senin gibi insanların bu yolda devam etmeleri gerektiğini düşünüyorum.

Yorumu oyla      3      7  
hasan 3 Nisan 2023 Pazartesi 14:42

kimse tacettinm babaya laf edemez aday olmustur cunku izmrin ihtiyacı vardır bugun izmir ne hizmet almıssa tacettinm baba sayesinde almıştır. Tacettin babasız izmir düşünülemez burada kendisine karşı yazı yazanların tacettin babanın yaptıklarından haberlerı yoktur tacettinm baba ölene kadar milletvekilimizdir karsı konulamaz

Yorumu oyla      3      8  
'' Onların Kirası Ucuz '' 3 Nisan 2023 Pazartesi 14:34

İzmir BB'si kamu hizmeti olan toplu ulaşımda ; İzmir merkez ilçeler , İzmir kırsal ilçeler ayrımcılığı yapıyor. İzmir merkez ilçelerinde , İzmir BB'nin tüm kaynakları kullanılarak belediyeye ait metro , otobüs, vapur ve tramvaylarda 120 dk. aktarma haklı toplu ulaşım hizmeti verilirken , İzmir kırsal ilçelerindeki otobüslerde ( ESHOT ) 120 dk. aktarma hakkı yok. İzmir BB'si kırsal ilçelerdeki belediye otobüslerini ( ESHOT ) tamamen hizmetten çekerek , kırsal ilçe ulaşımını İZTAŞIT ( ÖZEL HALK OTIOBÜSÜ ) adı altında özelleştirmekten vaz geçmezse ; İzmir kırsal ilçelerine belediye otobüsü dahi yok. Bu nasıl sosyal belediyecilik . Bu nasıl sosyal adalet. Bu nasıl adil paylaşım. Bu nasıl fırsat eşitliği . İzmir BB'si kırsal ilçelerin tüm nimetlerinden (kırsal ilçelerde 'Kemalpaşa , Aliağa , Torbalı ' ödenen vergilerden alınan paylar dahil ) faydalanacak , ulaşım hizmetine gelince ; kırsal ilçelerdeki otobüslerde 120 dk. aktarma hakkı yok. Kırsal ilçelere belediye otobüsü ( ESHOT ) yok. 'Sana söz, yine baharlar gelecek ' miş ? İzmir toplu ulaşımına adil ve eşit hizmet geldi mi ? Merkez ilçelere ayrı, kırsal ilçelere ayrı hizmet anlayışı ! Bu uygulamayı CHP'ne yakıştırıyor musunuz ? Söz uçar , İcraatlar kalıcıdır. ÇÖZÜM ; İzmir kırsal ilçe otobüslerinde de ; 136 km.lik İZBAN hattındaki tarife ve ücretlendirmelerin uygulanması.

Yorumu oyla      4      6  
Partili 3 Nisan 2023 Pazartesi 14:21

Öncellikle bır dönem milletvekili seçilen vekiller psikolojik testten geçirilip terapi edilmelidir,çünkü koltuk ve makamları terk edemiyorlar,aynı şekilde parti yöneticileride bu testlere tâbi tutulmalıdır demokrasi ve her şeyi kendilerinde görüyorlar,üç ay önce ön seçim yapılmadığı takdirde aday olmayacaklarını açıklayan babayiğit milletvekilleri tekrar aday adayı oldular çünkü nasıl seçilecekler ini biliyor ve bu işte dönen düzen ve dolapları biliyorlar...

Yorumu oyla      10      5  
alo 3 Nisan 2023 Pazartesi 13:52

sayın vekil KARIZMAYI çizdirdin puan kayıp ettin

Yorumu oyla      10      4  
örgüt... 3 Nisan 2023 Pazartesi 13:32

Hani ön seçim yoksa aday olmıyacaktınız sen ce diğerleri .... Koltuk sen nelere kadirsin

Yorumu oyla      12      4  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
CHP’li Purçu uyardı: Depremzedelerin barınma krizi giderek büyüyor!
CHP’li Purçu; “Mart sonu itibariyle yaklaşan turizm sezonu nedeniyle depremzedeler ...
CHP'li Serter’den Başkanlara teşekkür ziyareti
Cumhuriyet Halk Partisi İzmir Milletvekili Bedri Serter, TBMM 27. Yasama ...
Yeni başkan ayağının tozu ile sahaya indi: İşaret fişeğini İzmir'den yakacağız!
AK Parti İzmir İl Başkanı Bilal Saygılı, Buca İlçe Teşkilatı ile buluşmasında, ...
 
İYİ Parti İzmir’de ‘temayül’ raporu… İki bölgede ipi kim göğüsledi?
İYİ Parti İzmir İl Teşkilatı’nda milletvekili aday adayları için dün yapılan ...
MHP İzmir'den depremzedelerle iftar buluşması!
İzmir'deki depremzedelerle yapılan iftar buluşmasında konuşan MHP Genel ...
CHP'li Torun Erdoğan'a rakamlarla yanıt verdi: İzmirli kimin ne olduğunu biliyor!
CHP Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Seyit Torun, Cumhurbaşkanı ...
 
Erdoğan'dan Kılıçdaroğlu'na 'seccade' tepkisi!
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Bağcılar'da 97 tesisin toplu açılış ...
TBMM'de 27'nci dönemin son mesai haftası!
TBMM 27'nci dönem 6'ncı yasama yılı faaliyetleri, bu hafta yapılacak çalışmaların ...
DEVA'dan Özdağ'a sahte afiş tepkisi!
Twitter'da dolaşıma sokulan ve DEVA Partisi'ne ait olduğu iddia edilen ...
 
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
Bir şarkısın sen!
Dr. Hakan TARTAN
Dr. Hakan TARTAN
19’undaki genç, dedesi yaşındaki adama nasıl yumruk atar?
Neşe ÖNEN
Neşe ÖNEN
Dün ve bugün Türkiye (5) Aşılar acıtmaz ki!
Oytun NALBANTOĞLU
Oytun NALBANTOĞLU
Namağlup Göztepe!!!
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Asi bir yönetmeni kaybettik
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Daha ne olsun?
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
İyi oyuncu, kötü politikacı!
Rifat ÖZER
Rifat ÖZER
Çiğli Güneş Ülkesi
İhsan Özbelge ÖZDURAN
İhsan Özbelge ÖZDURAN
'Eskidendi çok eskiden...'
Ayda ÖZEREN
Ayda ÖZEREN
Metanoya!
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva