HABERLER>EKONOMİ
27 Kasım 2016 Pazar - 11:20

Travel Turkey, 10. kez açılacak

Fuar İzmir, 8- 11 Aralık 2016 tarihleri arasında ev sahipliği yapacağı 10. Travel Turkey İzmir Turizm Fuarı ve Kongresi ile turizmin yanı sıra sağlık sektörüne de katkı sağlayacak. 10. Travel Turkey İzmir Turizm Fuarı ve Kongresi'nde kendini dünyaya tanıtma imkanı bulacak.

Travel Turkey, 10. kez açılacak

İzmir Büyükşehir Belediyesi ev sahipliğinde, İZFAŞ ve TÜRSAB Fuarcılık Hizmetleri Tic. A.Ş. ortaklığıyla ve Kültür ve Turizm Bakanlığı himayesinde düzenlenecek Travel Turkey İzmir Turizm Fuar ve Kongresi, 10. kez turizmcileri İzmir'de buluşturacak. 8-11 Aralık 2016 tarihleri arasında organize edilen fuarda, Türkiye'nin doğal ve tarihi dokusundan kültürüne, damak tadından sağlık ve güzelliğe uzanacak tanıtımlar gerçekleştirilecek. Ürdün'ün Kızıldeniz'e açılan kapısı Akabe'nin Uluslararası Partner Destinasyon, Mersin'in Partner İl olduğu fuarda, sağlık turizmi için ilk kez özel bir bölüm oluşturulacak.

Sağlık Bakanlığı ve İzmir İl Sağlık Müdürlüğü destekleriyle oluşturulan, Türkiye Sağlık Turizmini Geliştirme Konseyi (THTC)'nin stratejik partner olduğu “Sağlık Turizmi Özel Bölümüönde ülkenin sağlık turizmi gelirlerini artıran sözleşmelere imza atılması bekleniyor. Sağlık turizminin geliştirilmesine ve ülkenin sağlık imkanlarının yurtiçi ve yurtdışı pazarlara tanıtılmasına yönelik olarak düzenlenen özel konseptte, sektör temsilcileri dünyanın farklı bölgelerinden gelecek sağlık yatırımcılarıyla temaslarda bulunacak. Sağlık turizmi için Almanya, Azerbaycan, Bangladeş, Belarus, Birleşik Arap Emirlikleri, Çad, Demokratik Kongo Cumhuriyeti, Etiyopya, Fas, Gana, Gine, Güney Sudan Cumhuriyeti, Hindistan, Hollanda, Irak, İngiltere, Kamerun, Kazakistan, Kenya, Kırgızistan, Kuveyt, Mali, Nijerya, Özbekistan, Pakistan, Romanya, Rusya, Senegal, Somali, Suudi Arabistan, Umman ve Yunanistan'dan temsilciler gelecek.

Sağlık Turizmi Özel Bölümü'nde; kamu hastaneleri, özel, vakıf ve üniversite hastaneleri, sağlık turizmi seyahat acentaları, göz hastaneleri, diş sağlığı ve estetik merkezleri, saç ekim klinik ve merkezleri, tüp bebek hastaneleri ve merkezleri, termal oteller ve tesisleri, sigorta şirketleri, assistance firmaları, zayıflama ve diyet klinikleri konusunda faaliyet gösteren firmalar stand açacak. Ayrıca TÜRSAB ve Dünya Sağlık Turizm Konseyi (GHTC) işbirliği ile seyahat acentaları için Uluslararası Akreditasyonu olan “Seyahat Acentası Sağlık Turizm Eğitim ve Sertifika Programı" düzenlenecek. Dünya Sağlık Turizm Konseyi Eğitim Birim Başkanı Dr. Costantin Costantinidis tarafından verilecek eğitim 8 Aralık 2016 tarihinde gerçekleştirilecek. Fuarda; İzmir, Aydın, Denizli, Muğla bölgelerinin sağlık ve termal turizmi açısından potansiyeli ve geleceği de değerlendirilecek. Fuar İzmir'de gerçekleşecek 10. Travel Turkey İzmir, A Holü'nde belediyeler ve kalkınma ajanslarını, B Holü'nde ise acente, otel ve operatörleri ağırlayacak. Fuar, 4 gün boyunca profesyonel ziyaretçiye açık olurken, son tüketici A holünü fuar boyunca, B holünü ise 10-11 Aralık 2016 tarihlerinde ziyaret edebilecek. Fuarın giriş ücretleri; hafta içi sadece A holü 5 TL, B holü ise 15 TL'dir. Hem A hem de B holünü ziyaret etmek isteyenler için hafta içi giriş ücreti 15 TL olarak belirlenirken, hafta sonu 5 TL ücretle tüm fuar gezilebilecek.

 
Manisa'da 6 adliye personeline gözaltı
 
AK Partili Kaya’dan CHP’ye salvo, Kocaoğlu’na ‘girdaptayız’ çıkışı
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
İzmir’in ‘enerji çatı’sı ilk başkanını seçti
ENSİA ilk genel kurul toplantısını yaptı.
‘Lobi krizi’nde söz oda başkanlarında: Kim/ne dedi?
Torbalı Ticaret Odası ile EBSO arasında yaşanan ‘lobi krizi’nde ilçe ticaret ...
EGİAD’ta nöbet değişimi: Kim/ne mesaj verdi?
EGİAD Genel Kurulu, Swiss Otel Büyük Efes’te bugün gerçekleştirildi. Aydın ...
 
‘Lobi’ tartışmasında Olgun’dan EBSO’ya çağrı: Raporu biz verelim…
Bergama’daki ortak toplantıda EBSO Başkanı Yorgancılar’ı TOBB’da lobi ...
Lufthansa'daki grev 2 bin 755 uçuşu iptal ettirdi!
Lufthansa, yarında da dahil olmak üzere 4 günlük grevde toplam 2 bin 755 ...
Sonbahar kuraklığı zeytini vurdu
Edremit Körfezi'nde sonbahar yağışlarının yetersiz olması nedeniyle sofralık ...
 
Bakan açıkladı: Araçlara ne kadar zam gelecek?
ÖTV düzenlemesi hakkında konuşan Maliye Bakanı Ağbal, araç fiyatlarında ...
İzmir'in müzeleri ziyaretçi bekliyor!
İzmir’deki müzeler, özellikle kruvaziyer turlarla kente turist getiren ...
Dolar rekorları alt-üst etmeye devam ediyor!
Dolar/TL illikit (ikincil) piyasada tarihi zirve olan 3.4760 seviyesini ...
 
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
Gönlüm hep seni arıyor neredesin?
Ayda ÖZEREN
Ayda ÖZEREN
Kirpi ikilemi – Hayır deme sanatı
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
İzmirli giderek kendini daha kötü hissediyor
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Netameli meseleler 7
Kemal ANADOL
Kemal ANADOL
Bir portre: Sadullah Usumi
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Tire pazarında…
Neşe ÖNEN
Neşe ÖNEN
İsrailli çocuklara mektuplar (2) Barış sizin elinizde çocuklar!
Prof. Dr. Mustafa KAYMAKÇI
Prof. Dr. Mustafa KAYMAKÇI
Nasıl toprak reformu yapılmalı?
Nüvit TOKDEMİR
Nüvit TOKDEMİR
Yaşamak...
Dr. Hakan TARTAN
Dr. Hakan TARTAN
19’undaki genç, dedesi yaşındaki adama nasıl yumruk atar?
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva