HABERLER>POLİTİKA
4 Mayıs 2018 Cuma - 16:37

Tokat vekili rotayı çevirdi: İzmir'i neden istiyor?

AK Parti’de dört dönem Tokat milletvekilliği yapan Zeyid Aslan beşinci dönem için İzmir’den başvuru yaptı. Aslan, “İzmir’i yakından tanıyorum. Her fırsatta geliyorum” dedi. Aslan, ithal milletvekili söylemleri riski için, “Başbakan da Erzincan’dan gelmedi mi” diye konuştu.

Tokat vekili rotayı çevirdi: İzmir i neden istiyor?

EGEDESONSÖZ- Erken genel seçim kararının ardından AK Parti’de milletvekili aday adaylığı başvuruları tamamlandı. İzmir’den aday listelerinde yer almak isteyen 200’ün üzerinde kişinin başvuruları genel merkeze gönderildi.

Dikkat çeken isimlerin yer aldığı İzmir listesinde sürpriz birisi de vardı. AK Parti’nin kuruluşundan itibaren dört dönemdir Tokat milletvekilliği yapan Zeyid Aslan bu kez İzmir’den aday olmak için başvuru yaptı.

Egedesonsöz’e açıklamalarda bulunan Aslan, “Ben İzmir’e uzak birisi değilim. Partimin görevlendirmesiyle defalarca seçimleri yönettim. Hem referandumda hem de 7 Haziran seçimlerinde İzmir’de koordinasyonu sağladım. Parti teşkilatları beni yakından tanırlar. Ayrıca her iki ayda bir İzmir’e gelir, giderim. Kentin havasını alır, suyunu içerim.  Ben milletvekili olarak dördüncü dönemimi dolduruyorum. Yeni dönem için İzmir’den başvurdum. Partim beni değerlendirmek, aday yapmak isterse İzmir’den yapsın istiyorum. Yeni alanımın, seçim bölgemin bu kent olmasını talep ediyorum. Partim bana görev vermezse de olur. Çünkü yıllardır milletvekilliği göreviyle onurlandırıyor” dedi.

ŞEHRE YABANCI DEĞİLİM
Tokatlı olmasının İzmir’de aslında avantajlı olduğunu söyleyen Aslan, “İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin başkanı Aziz Kocaoğlu aslen Tokatlı. Yine, Tokatlı milletvekilleri var. İzmir’de çok sayıda hemşehrimiz bulunuyor. Bunu siyasi olarak zemin yapmak amacıyla söylemiyorum ama kente uzak olacak bir durumumuz da bulunmuyor” diye konuştu.

Aslan, “ithal milletvekili” söylemleriyle karşılaşıp karşılaşmayacağı konusunda ise Başbakan Binali Yıldırım’ı örnek verdi. Aslan, “Sayın başbakan da Erzincan’da milletvekilliği yaptı. Sonra İzmir’den aday oldu, yarışa girdi. Bu konuyu dezavantaj olarak görmüyorum” ifadelerini kullandı.

 
Foça Belediyesi sporcusu, engelli bocada Türkiye şampiyonu oldu
 
İzmir'den Çin-Türkiye ortaklığı için sıcak mesajlar
YORUMLAR
Toplam 20 yorum var, 10 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
Ahmet ölmez 6 Mayıs 2018 Pazar 14:56

İzmire hayırlı olsun. Tepe tepe kullansınlar

Yorumu oyla      10      6  
Tokat ErbaalıTarık 6 Mayıs 2018 Pazar 13:17

Tokat ömründe görmediği hizmeti zeyid aslan zamanında gördü köy yollarına varana kadar hertaraf parke tokatın bütün ilçelerine varana kadar doğalgaz hastaneler sayamayacağımız bir çok hizmetler izmirliler çok şanslı böyle çalışkan bir vekil gördükleri için çok şanslılar bu yorumu yapanlar iftiradan başka birşey değil at çamuru izi kalsın mantığı

Yorumu oyla      10      7  
tokatlı 6 Mayıs 2018 Pazar 12:10

tokata ne faydanız olduda izmire olsun

Yorumu oyla      11      6  
tokatlı reyhan 6 Mayıs 2018 Pazar 09:03

herkes ağzına geleni söylüyor onun kadar tokat ve tokatlı ile haşır neşir olan vekil geldimi acaba hem yurt geneli teşkilatlar hem meclis hem tokat ömrü yollarda geçti yaptıklarınıda tokatlı iyi bildiği icin onu 4 kez vekil yaptı nankörlük etmeyin ideolojik bakmayın el insaf

Yorumu oyla      10      6  
Tokatlı 6 Mayıs 2018 Pazar 03:11

Şimdi kim nereye gitmek isterse istesin önemli olan sorunlara el atmak Ankara''da yan gelip yatmak değil.Buradanda Sayın cumhurbaşkanım ellerindede öpüyorum,Allah onu başımızdan eksik etmesin çünkü bu ülkenin onun gibi Allah korkusu olan insanlara ihtiyacı var

Yorumu oyla      10      6  
Tokatlı 6 Mayıs 2018 Pazar 03:06

Evet bende acılı bir baba olarak haykırmak istiyorum.Davamdan beni kimse vazgeçilemez.Ama ve ayrıca bu söylemlerinden kimse pay çıkarmasını.5 ay önce tokat devlet Hastanesi''nde çalışan eşimi kaybettim.takdir ilahi tabiki onun vakti saati buraya kadarmış elhamdülillah Müslümanın inancımda sonsuz bu hastanede yatarken yine tokat üniversite hastanesine sevk ettiler orada kroner yoğun bakımda yatarkende hastamı bitkisel hayata soktular yerinde kalkamaz dedikleri hastamı kalp kapağı ameliyatı olacak diye tokat medikal park hastanesine sevk ettiler.Orada amaliyatdan hemen sonra beyin fonksiyonları durmuştu tekrar üniversitesi Hastanesi''ne sevk ettiler 4 gün sonra kvc yoğun bakımda yatan hastam hakkın rahmetine kavuştu.16 yaşında kızımla şimdi hayatımı idame ettirmeye çalışıyorum.Şimdi soruyorum burada 4.dönem milletvekillerine bu Tokat''ın sağlıkla ilgili sorunlarını ne kadar takip edebildiniz.Yazıklar olsun size hakkım haram olsun.Onun için Tokat''ın sağlıkla ilgili sorunlarını en iyi bilen ve çözüme kavuşturan akp eski tokat milletvekili sayın Şükrü Ayalanı tekrar tokatda görmek bu memlekete hizmet etmesini canı gönülden istiyorum.

Yorumu oyla      10      6  
Mustafa çevirgen 6 Mayıs 2018 Pazar 00:17

Çok sevindim darısı digerlerine tokatlinin çok istedigi hızlı tirenin tokattan geçmesini bile becerrmediler birdaha gorus memek üzere

Yorumu oyla      10      6  
Turhalli 5 Mayıs 2018 Cumartesi 21:08

2 ayda bir izmir yerine tokat a gitmeniz gerekmezmiydi neden sadece seçim zamanı geliyorsunuz

Yorumu oyla      10      8  
Ahmet YILDIZ 5 Mayıs 2018 Cumartesi 20:20

Tokat milletvekillerine tek bir sorum var. Tokat a bir fidanmi dikmişler. Koskoca Şeker ve Makina fabrikası gitti elden. Zeyyid Aslan izmirden aday olacakmış. Çok komik yaa. Tokatta işi bitti onların. Onları biz Tokatlilar olarak Yüce Rabbime havale ediyoruz.

Yorumu oyla      12      8  
Tokatlı 5 Mayıs 2018 Cumartesi 14:26

Yahu daha konuşuyormusun tokatın adın çıkarttın . Türkiyede teksin be yaptığın terbiyesizliklerle bizlerin başını büktürdün allahta senin büktürsün.

Yorumu oyla      11      7  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
MHP Karşıyaka '3 Mayıs' için buluştu
Milliyetçi Hareket Partisi Karşıyaka ilçe teşkilatı “ 3 Mayıs Milliyetçiler ...
Bakan Soylu'dan valilere seçim uyarısı
İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, "Seçim döneminde gelen bütün mesajları, ...
İşadamı Katmerci siyasete atıldı: Kararımda Erdoğan etkili oldu
Savunma sanayi ve araç üstü ekipman konusunda Türkiye’nin marka şirketlerinden ...
 
Vatandaşlar seçim kurullarına koştu: İzmir'de imza akını!
İzmir'de vatandaşlar, destekledikleri adayların Cumhurbaşkanlığı yarışına ...
Sarıeroğlu'dan memurlarla ilgili önemli açıklama
Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Jülide Sarıeroğlu, "Kamu çalışanlarımızın, ...
Gül: Akar ziyareti gizli-kapaklı değildi
11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Genelkurmay Başkanı Org. Hulusi Akar'ın ...
 
CHP İzmir'de rota 24 Haziran: Öncelik 8 ilçe!
Muharrem İnce’nin cumhurbaşkanı adayı olarak ilan edilmesinin ardından ...
Akşener 100 bin imza için start verdi
İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, 100 bin imza kampanyasına Üsküdar ...
Muharrem İnce'nin annesi oğlunu böyle izledi
CHP, Cumhurbaşkanı adayı olarak açıkladığı Muharrem İnce'nin memleketi ...
 
Oytun NALBANTOĞLU
Oytun NALBANTOĞLU
Stoilov’a nazar değdi!
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
Gönlüm hep seni arıyor neredesin?
Ayda ÖZEREN
Ayda ÖZEREN
Kirpi ikilemi – Hayır deme sanatı
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
İzmirli giderek kendini daha kötü hissediyor
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Netameli meseleler 7
Kemal ANADOL
Kemal ANADOL
Bir portre: Sadullah Usumi
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Tire pazarında…
Neşe ÖNEN
Neşe ÖNEN
İsrailli çocuklara mektuplar (2) Barış sizin elinizde çocuklar!
Prof. Dr. Mustafa KAYMAKÇI
Prof. Dr. Mustafa KAYMAKÇI
Nasıl toprak reformu yapılmalı?
Nüvit TOKDEMİR
Nüvit TOKDEMİR
Yaşamak...
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva