HABERLER>SEÇİM 2015
23 Ocak 2014 Perşembe - 10:09

Taşer: İzmir CHP’nin değil doğruluğun kalesi!

MHP İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Taşer, MHP Karabağlar İlçe Başkanlığını ziyaret etti. Taşer, ziyaretinde şahıslar ikinci planda, partiler ön planda olmalıdır vurgusunu yaparak, “Binali Yıldırım, yolsuzluk olayları yüzünden partisini çok fazla dile getirmeden politika yapmaya çalışıyor. Bizim için öncelikle parti ön plandadır. Biz adaylarımız ve teşkilatlarımızla birlikte el ele vererek, bize gönüllerini veren vatandaşlarımız için çok çalışacağız” dedi. MHP İlçe adaylarıyla birlikte, İzmir için çalışmayan CHP’nin kale adlandırması yanlıştır. 30 Mart’ta kale değil CHP yıkılacak. İzmir doğruluğun kalesidir” diye konuşan Taşer, önceliğin vatandaş ve İzmir olduğunu sözlerine ekledi.

Taşer: İzmir CHP’nin değil doğruluğun kalesi!

İZMİR - MHP Karabağlar İlçe Belediye Başkan Adayı Cihan Demir ve Karabağlar MHP İlçe Başkanı İbrahim Uğur ve MHP Kadın Kolları Başkanı İlknur Ataman tarafından karşılanan Taşer, “İlçeler için saat kaç olursa olsun gelirim. Sorunların çözümü için beni gece gündüz arayabilirsiniz” dedi.

İlçe teşkilatıyla sohbet eden Taşer, geçtiğimiz günlerde yapılan kamu oylamasına dikkat çekerek, medyanın Aralık ayından önce yaptığı ankette MHP’nin İzmir’de oyları çok düşük gösterilirken 5 gün önce yapılan kamu oyu yoklamasında ise MHP’nin oranı yüzde yüzde 14.1, o dönemde yüzde 9 görünen kararsız seçmen yüzde 18’e çıkmış. 17 Aralık Depremi ile AKP’ye oy verenlerin kafasında soru işareti oluştu. Şuan bundan 5 yıl önceki seçim havası yok. CHP ve AKP vatandaşlardan almış olduğu oyların karşılığını vermediler. Vatandaşların bir kısmı oy verirken AKP’nin alnı secdeye değiyor, bunlar çalmazlar, dürüst insanlardır düşüncesiyle hareket ederken, bir kısmı ise AKP, Cumhuriyetin değerleriyle çatışıyor aman İzmir’e gelmesin endişesiyle oyunu CHP’ye verdi. Altını çizerek söylüyorum Aziz Kocaoğlu’na değil; CHP’ye verdi. Vatandaşın oyunun hakkını veremediler. Vatandaş, Kocaoğlu’nun kötü bir belediyecilik yaptığını ifade ederken, öbür tarafta çalmayacaksınız, çırpmayacaksınız, hiç olmazsa adaletli davranırsınız diye düşünülen AKP, cumhuriyetin en büyük soyguncusu, en büyük hırsızı çıktınız psikolojisiyle MHP’yi alternatif olarak gören İzmirli vatandaşlarımız var. İlçelere ve teşkilatlarımıza yaptığım ziyaretlerde vatandaşın artık sağın sahibi Milliyetçi Hareket Partisi söylemleri olduğunu görüyoruz. Tek isteğimiz vatandaşın bizden istediği onlara layık bir çalışmayı gerçekleştirmek. Doğru bildiğimiz ve inandığımız bir davayla yola çıktık. Takdir Rabbimizin” diye konuştu.


 
Taşer, kendisinin ve ilçe adaylarının hiçbirinin şahsi menfaatleri ve ihtiraslarıyla buraya talip olan insanlar olmadığını belirterek, “Her biri koltuk sevdasıyla nasıl belediye başkanı olurum düşüncesiyle yola çıkmıştı. Bizim inandığımız dava burası, aday olursak buradan aday oluruz diye bir ay önce yola çıktık. Ama bugün konjektür kazanıp kazanmamak önemli değil noktasından mutlaka kazanmamız gereken noktaya getirdi bizi. Özellikle Türkiye’nin gidişatı ve yaşanan sıkıntılar bizi buraya getirdi. Dolayısıyla bu kadar yaklaşmış olduğumuz bir seçimin sonucunu da almak zorundayız. Bu mücadelenin içinde hep birlikte çok çalışarak sonuca ulaşmamız gerekiyor” dedi.
 
MHP Karabağlar İlçe Belediye Başkan Adayı Cihan Demir ise, ilçede yaşayan vatandaşların AKP’nin ilçe’de güç kaybettiğini, CHP’den de umduklarını bulamadıklarını söylediklerini vurgulayarak, “Bu durum hevesimizi daha çok arttırdı. Daha azimle çalışıyoruz. Vatandaşlarda bize samimi yaklaşıyorlar ve bizi desteklediklerini her seferinde dile getiriyorlar. Karabağlarda iddialıyız” diye konuştu.
 
Taşer daha sonra ve Karabağlar belediye Başkan adayı Cihan Demir ile birlikte Karabağlar-Bozyaka esnafını ziyaret etti.
 
HER ZAMAN SİZLERLEYİM
Bozyaka’da bulunan vatandaşların işyerlerini tek tek ziyaret eden Taşer, onlardan destek istedi. Hizmet için bu yola çıktığını vurgulayan Taşer, birer birer esnafın sorunlarını dinledi. Yoldan geçen vatandaşların da yoğun ilgisiyle karşı karşıya kalan Murat Taşer, kendisinden büyüklerin elini öptü, engelli vatandaşa sevgisini gösterdi. Annesiyle birlikte dolaşmaya çıkan Dicle bebeği de seven Taşer, “Benimde 5 yaşında kız torunum var. Çocukları çok seviyorum” dedi. Dicle bebekle fotoğraf çektiren Taşer, reyonunda balık satan Sami Özkayalı ile vatandaşlara taze balığı anlattı. Koltuk sevdasıyla göreve gelenlerin sokağın nabzını tutması gerektiğini ifade ederek, vatandaşın içine karışmak onlarla sorunlara çare olmak lazım, ben hare zaman sizlerleyim.” diye konuştu. MHP İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Taşer, Bozyaka esnafından MHP Karabağlar İlçe Belediye Başkan Adayı Cihan Demir’e de destek istedi. Taşer daha sonra bir dönerci dükkanına girerek “Sorunları döner keser gibi kesip, çare olacağız” dedi.

 
 
Kılıçdaroğlu’ndan adaya saldırı sonrası ilk açıklama
YORUMLAR
Toplam 1 yorum var, 1 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
EFE 23 Ocak 2014 Perşembe 13:42

keşke senin sibi 5 kuşak izmirli başkan olsa

Yorumu oyla      12      5  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
CHP Bergama’da kayyum dönemi!
Mevcut Belediye Başkanı Mehmet Gönenç’in aday gösterilmesinin ardından ...
CHP İzmir'de flaş gelişme: O ilçenin adayı değişti
Son MYK toplantısında PM’de Kınık Belediye Başkanı olarak açıklanan Süleyman ...
AK Parti Çiğli Adayı Yılmaz: CHP'nin 15 yılda yaptığını...
AK Parti Çiğli Belediye Başkan adayı Adnan Yılmaz, partililerle bir araya ...
 
Yıldırım’dan ‘kanalizasyon’ çıkışı: Taş devrinde mi yaşıyoruz?
AK Parti İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Binali Yıldırım Foça’da ...
CHP’nin seçim stratejisi: Adaylara taahhütname, şarkı ve video hazır
CHP'nin Yerel Seçim Stratejisi'ni Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu açıkladı. ...
CHP İzmir’de seçim koordinasyon zirvesi
Cumhuriyet Halk Partisi İzmir İl Başkanlığı seçim sürecinde yapılan çalışmaların ...
 
Taşer’de iş dünyası çıkışı: Yerel yönetim köstek oluyor!
MHP Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Taşer, “İzmir’deki sanayiciye ...
Aliağa ayağa kalktı: AK Parti’de Tansu Kaya isyanı!
Aliağa’da seçimin favorisi olarak gösterilen Tansu Kaya’nın AK Parti’nin ...
Ve CHP İzmir’in eğilim yoklaması tarihi kesinleşti
Genel Merkez’den yayınlanan genelgeyle 8 ilçede yapılacak fermuar sistemli ...
 
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
Rahmetliyi nasıl bilirdiniz?
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Bir Batı hikayesi
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Saltanat ve yağma kurumu olarak belediyeler...
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Onlar hayatın düşmanıdırlar sevgilim…
Muhittin AKBEL
Muhittin AKBEL
Analar ne yiğitler doğurmuş!
Çağdaş ÖZGÜN
Çağdaş ÖZGÜN
Fotoğraf: İnsanlığımızı yitirirken soytarıya mı dönüşüyoruz?
Kemal ARI
Kemal ARI
Atatürk'ü anlamak...
Oytun NALBANTOĞLU
Oytun NALBANTOĞLU
Göztepe gün sayıyor!
İhsan Özbelge ÖZDURAN
İhsan Özbelge ÖZDURAN
Aklıma 'Doğan Kardeş' geliverince… 
Kemal ANADOL
Kemal ANADOL
Sandık tartışması...
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva