HABERLER>GÜNCEL
22 Şubat 2022 Salı - 10:49

Taksicinin katili, ailesinin korkulu rüyası olmuş!

İzmir’in Dikili ilçesinde taksi şoförü Atilla Bağçeci'yi (55) bıçaklayarak öldürdüğü iddiasıyla tutuklanan Ferdi Yeğin'in (26) kayınpederi Hüseyin Ulus (68), olay günü yaşananları DHA’ya anlattı. Hüseyin Ulus, "Kızım o gün Ayvalık'a gelen eşi ile garaja konuşmaya gittiğinde bir şeyin değişmeyeceğini anlıyor ve geri dönüyor. Taksiyle kaçarak yanımıza gelirken, telefonla beni arayıp, eşinin peşinde olduğunu söyledi. Biz de kızımızı alarak komşunun evine sığındık. Biz gitmesek, kesinlikle bize de zarar verirdi. Taksici Atilla Bey de hiç uğruna gitti. Allah kimseye böyle bir şey vermesin” dedi.

Taksicinin katili, ailesinin korkulu rüyası olmuş!

Ayvalık ilçesinde tanışan ve kısa süre içinde birbirlerini severek evlenen Ferdi-Dilara Yeğin çifti, bazı sorunlar nedeniyle Denizli’ye taşınmak zorunda kaldı. Çift anlaşamadı ve Dilara Yeğin 6 aylık hamileyken Ayvalık'a, baba evine döndü. Burada doğum yapan eşi Dilara Yeğin’i, Denizli’ye dönmesi için ikna etmek isteyen Ferdi Yeğin zaman zaman Ayvalık’a gelirken, 2 ay önceki gelişinde ise kayınpederi Hüseyin Ulus’u darbetti.

17 Şubat günü tekrar Ayvalık’a gelen ve her şeyin değişeceği vaadinde bulunan Ferdi Yeğin, eşini ikna etti. Dilara Yeğin, kendisini almaya gelen eşi Ferdi Yeğin ile birlikte Denizli'ye dönmek için cuma günü Ayvalık Otogarı'na gitti. Eşi Ferdi Yeğin’in yine uyuşturucu kullandığını ve hayatında bir şeyin değişmeyeceğini anlayan Dilara Yeğin, eşinin tuvalete gittiği sırada bir taksiye binerek kaçtı. Çıktığında durumu fark eden Ferdi Yeğin, Atilla Bağçeci’nin kullandığı 10 T 3902 plakalı taksiye binerek, eşinin peşine düştü. Eşini bulamayan Ferdi Yeğin, sonrasında ise bindiği taksinin şoförü Atilla Bağçeci'yi bıçaklayarak öldürdü. Bağçeci'nin cansız bedeni İzmir'in Dikili ilçesi Salihleraltı mevkiinde taksinin bagajında jandarma tarafından bulundu. Bağçeci, dün Ayvalık'ta toprağa verildi. 

'KOMŞUNUN EVİNE SIĞINDIK'
Dilara Yeğin’in babası Hüseyin Ulus, yaşananları DHA’ya anlattı. Kızı Dilara Yeğin'in, 2 aylık bir kızları olduğu için eşine son bir şans verip barıştığını ve Denizli’ye gitmek üzere yola çıktıklarını belirten Hüseyin Ulus, şunları söyledi:

"Sonra bazı tatsız olaylar olmuş. Ayvalık garajında tartışmışlar. Kızım daha önce de ondan çok darbeler aldı. Uyuşturucu, alkol hepsini gördü. Yine değişmeyeceğini görünce garajda bir boşluk bulup taksiye biniyor. Ferdi de gittiğini anlayınca başka bir taksiye biniyor. Biz de can güvenliği için komşunun evine gittik. Sonrasında taksicinin kaybolduğunu ve bir gün sonra da öldürülmüş olarak bulunduğunu öğrendik. Kızım bize telefonla ulaşarak, ‘Arkadan bizi takip ediyor. İnin beni alın hemen’ dedi. Biz de hemen inip, kızımı aldık ve komşunun evine girip, güvenlik amacıyla oraya sığındık. Komşunun evine gitmeseydik bize kesinlikle zarar verirdi. Yine kızım garajda Denizli’ye gitmekten vazgeçmeseydi onu katledecekti. Bu olaylar yaşandı. Keşke yaşanmasaydı. O adam (Atilla Bağçeci) hiç uğruna gitti. Çok üzücü bir olay. Allah kimsenin başına böyle bir şey vermesin.” (DHA)

 
Yanan feribotta kaybolmuştu... Ailesi güzel haberi bekliyor!
 
Uşak'ta mezarlığa çirkin saldırı
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Dedektif anne izini sürmüştü... Tacizci serbest kaldı!
Sevilay B., 14 yaşındaki kızını taciz eden sapığı yakalamak için dedektif ...
İzmir'de FETÖ evine baskın!
İzmir'de bir evde çok sayıda silahla FETÖ yayınları ele geçirildi. Aramada, ...
İzmir'e girişleri yasaklandı!
Hürriyet yazarı Hande Fırat, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun medyanın ...
 
25 ilde FETÖ operasyonu: 76 gözaltı kararı
Ankara merkezli 25 ilde FETÖ içerisinde yer aldıkları belirlenen 76 şüpheli ...
Meteoroloji'den İzmir için sarı uyarı!
Meteoroloji'den yapılan son hava durumu tahminlerine göre Ege bölgesinde ...
Kemal ANADOL yazdı... 18 Ocak 1927 bu tarihi unutmayın!
Kemal ANADOL yazdı... 18 Ocak 1927 bu tarihi unutmayın!
 
Mehmet KARABEL yazdı... Hayat hırsızının vicdanı!
Mehmet KARABEL yazdı... Hayat hırsızının vicdanı!
Falyalı suikastında 5 tutuklama!
Halil Falyalı cinayeti soruşturması kapsamında gözaltına alınan 8 şüpheliden, ...
Konak'ta gece yarısı dehşet... Kendisini uyaran bekçiyi pompalı tüfekle vurdu!
İzmir'in Konak ilçesinde, elinde pompalı tüfekle caddede duran bir kişi ...
 
Serdar DEĞİRMENCİ
Serdar DEĞİRMENCİ
Sonbahar
Dr. Hakan TARTAN
Dr. Hakan TARTAN
Başıboş canileri toplamak!
Rifat ÖZER
Rifat ÖZER
Bu da geçer
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Yemek kitabı değil Kültürel Miras!
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
İşte 'gülen' ilk fotoğrafı!
Oytun NALBANTOĞLU
Oytun NALBANTOĞLU
Son nefeste Göztepe!
Cumhur BULUT
Cumhur BULUT
Townç Sowyer'in maceraları
Neşe ÖNEN
Neşe ÖNEN
Dün ve Bugün Türkiye (9) 'Bizim radyo tiyatrolarımız vardı'
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Bektaşi Devleti tartışmaları!
Ender ALDANMAZ
Ender ALDANMAZ
Parti tabanı Özel’den kopuyor mu?
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva