HABERLER>GÜNCEL
21 Haziran 2024 Cuma - 10:06

Silahı komşusuna doğrulttu... İzmir'de 'moloz' cinayeti!

İzmir’in Karşıyaka ilçesinde oturduğu apartmanın yöneticisi mimar D.E.A. (43) tarafından binanın önündeki molozların kaldırılmaması nedeniyle çıkan tartışmada tabanca ile vurulan oto tamircisi Hüseyin Akıncı (38), yaşamını yitirdi. Akıncı'yı öldüren mimar Duhan Erhan Alşan (43) polisteki işlemlerinin ardından sevk edildiği adliyede çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklandı.

Silahı komşusuna doğrulttu... İzmir de  moloz  cinayeti!

Olay, dün saat 21.30 sıralarında 6189/2 Sokak'ta meydana geldi. Hüseyin Akıncı, evini tadilat yaptıran komşusu D.E.A.'dan, apartmanın önüne koyduğu molozları kaldırmasını istedi. Bunun üzerine taraflar arasında tartışma çıktı. Tartışma kısa sürede kavgaya dönüştü. Kavga sırasında D.E.A., tabancasını çıkarıp, Akıncı'ya ateş etti. Akıncı, boğazına isabet eden kurşunla kanlar içinde yere yığıldı. Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. İlk müdahalesi olay yerinde yapılan Akıncı, kaldırıldığı öze hastanede doktorların çabasına karşın kurtarılamadı.

D.E.A. olayda kullandığı ruhsatlı tabancasıyla birlikte Karşıyaka İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne giderek teslim oldu. D.E.A.'nın polisteki ifadesinde, "Korkutmak için silahımı doğrulttum, öldürme amacım yoktu. Tabanca ateş aldı" dedi.

DAHA ÖNCE DE TARTIŞMIŞLAR
Öte yandan Akıncı ve D.E.A.'nın geçen hafta da yine molozların kaldırılmaması nedeniyle tartıştıkları ortaya çıktı. Apartmanda oturanlardan Tamer Gazioğlu (60), yaşanan olay nedeniyle üzgün olduklarını belirtip, "İki komşu molozların kaldırılması nedeniyle tartışmış. Geçen hafta da aynı nedenle tartışmışlar. Olay günü telefonla görüşmüşler. Birbirlerini aşağıya çağırmışlar. Tartışma burada da sürmüş. Ardından D.E.A., tartıştığı komşusuna tabancasıyla ateş edip, çevredekilere 'Teslim oluyorum ambulans çağırın' demiş. Hiç yoktan böyle bir olay yaşandı" dedi.

Akıncı'yı öldüren mimar Duhan Erhan Alşan (43) polisteki işlemlerinin ardından sevk edildiği adliyede çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklandı. (DHA)

 
BELGEM'e yeni şubeler eklenecek
 
İZDENİZ'in engelleri aşan seferleri başlıyor
YORUMLAR
Toplam 7 yorum var, 7 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
Asil 3 Eylül 2024 Salı 17:45

Rahmetli tanıdığım harika bir insandı. Çok üzüldüm. İnsanlara bu silahları satanlara verenlere lanet olsun.

Yorumu oyla      1      1  
22 Haziran 2024 Cumartesi 05:25

Her ne olursa olsun apartmanda birisi belediye ye şikayet ettiği an bu olay kapanması gerekirdi. Belediye neden gelmemiş? Belediye hangi işini düzgün yaptı da bunu yapsın? Cekete oy veren ahmaklara kafasına çaka çaka anlatavaksınız ki aynı haltları yemesinler bir daha;

Yorumu oyla      2      3  
21 Haziran 2024 Cuma 17:21

bütün bu olayda benim takıldığım silahla adam vurma durumu. Moloz atmış tamam. Diyelim ki hatalı. Birbirinizi aşağı da davet etmişsiniz yüzleşmek için. Yahu mimar adamda silahın işi ne?!? Onunla iniyorsan aşağı %90 kullanacaksın zaten. Karşıyaka'da sitede durum bu ise araba kullanırken falan gerçekten sakin olmak lazım. Çocuğun yanında biri kafamıza rahatlıkla sıkabilir. Bir bende yok herhalde silah..

Yorumu oyla      4      1  
ANKARA 21 Haziran 2024 Cuma 13:44

Zabita evinde uyumaya devam etsin

Yorumu oyla      8      4  
ST 21 Haziran 2024 Cuma 12:51

Apartmanda veya evde moloz çıkıyorsa belediyeye haber vereceksin, parasını ödeyeceksin onlar gelip alacak ve uygun atık yerlerine bırakacaklar, apartmanın veya çöp konteynerlerinin yanına moloz bırakılmaz, herkesi rahatsız eder ve çevre kirliliği yaratır. Bu maalesef genel bir sorun. Bunu bilelim.

Yorumu oyla      12      3  
ismail 21 Haziran 2024 Cuma 12:49

kardeşim belediye falan suclu değildir. Burad suçlu tamamen devlettir peynir ekmek gibi tabanca buluyorlar nereden bu tabancaları elde ediyorlar bundan bahsedin bundan

Yorumu oyla      13      6  
Az Bilmiş 21 Haziran 2024 Cuma 11:41

Üzülmemek elde değil. Bu yaşanan kötü tablodan dolaylı yönden BELEDIYELER suçludur. Neden belediyeler. Çünkü şehir yönetilemeyen bir noktadadır. Kaç yıldır CHP li başkanlar yönetiyor. Daha doğrusu yönetemiyorlar. Şehirde yapı stoku hep eski binalar. Dairede bir tadilat yaptırsanız çıkan molozu götürüp atacak yer YOK YOK YOKKK. İlçe belediyeleri bunun önünü açmıyorlar. Nakliye ücretlerini hiç girmeyelim. Yaşadığım ilçede 3 tekerlekli hurdacı birisinden 8 veya 10 torba molozu atayım diye almış sonra gelmiş bizim oturduğumuz binanın karşısındaki 1 katlı eski binanın bahçe duvarının dibine bırakıp kaçtı. Komşu teyze görmüş. Sen ne yapıyon dur dur kaçma demiş kaçmış gitmiş. Sonra bu molozun dibine çevreden konu komşu diyelim (modern, demokrat, vs. kişiler) evsel çöp atmaya başladılar. Tartışmalar çıktı. Çok başarılı ilçe belediyesine defalarca aradık araya nüfuslu kişiler bile girdi aradılar yerel seçim arifesinde zorla gelip götürdüler. Belediyeler hizmet üretemezler. Bir moloz yüzünden belediye sınıfta kaldı. Bazı insanlar, insan olamayanlar sodasını, birasını, kutu kolasını içiyor boş şişesini yolun kenarına bırakıp defolup gidiyorlar. İZMİR çok güzel bir kent. (İroni)

Yorumu oyla      6      9  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Kanlı düğün: Baba öldü, oğlu ağır yaralı!
Malatya'da, husumetli akrabalar arasında düğünde çıkan kavgada, 53 yaşındaki ...
Şırnak'ta 4 terörist etkisiz hale getirildi
İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Şırnak’ın Beytüşşebap ilçesi kırsalında ...
Anız yangını felaketi: 6 ölü, 9'u ağır, 43 yaralı!
Diyarbakır'ın Çınar ile Mardin'in Mazıdağı ilçeleri arasındaki alanda ...
 
Cipin kaldırımda çarptığı 2 yaya öldü
Kocaeli'nin İzmit ilçesinde cipin çarptığı kaldırımdaki 2 yaya öldü.
Timur Cihantimur hakkında yeni karar açıklandı
Türkiye'ye iadesine ilişkin davada ABD'de hakim karşısına çıkan Timur ...
Gaziemir'deki yangın kontrol altına alındı
İzmir'in Gaziemir ilçesinde ormanlık alanda çıkan yangın, ekiplerin müdahalesiyle ...
 
Balıkesir'de husumet kavgası 2 can aldı
Balıkesir'de aralarında husumet olan iki grup arasında çıkan sözlü tartışma ...
Bayramda ALO 181'e gelen çağrılar gülümsetti
Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı bünyesinde hizmet veren ...
İzmir'deki orman yangınının ilerlemesi durdu
İzmir'in Bergama ilçesinde orman yangını çıktı. Alevlere havadan ve karadan ...
 
Oytun NALBANTOĞLU
Oytun NALBANTOĞLU
Namağlup Göztepe!!!
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Asi bir yönetmeni kaybettik
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Daha ne olsun?
Neşe ÖNEN
Neşe ÖNEN
Dün ve bugün Türkiye (4) Önce bakkallar azaldı!
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
İyi oyuncu, kötü politikacı!
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
Siyasi yasak gelirse ne olacak?
Rifat ÖZER
Rifat ÖZER
Çiğli Güneş Ülkesi
İhsan Özbelge ÖZDURAN
İhsan Özbelge ÖZDURAN
'Eskidendi çok eskiden...'
Ayda ÖZEREN
Ayda ÖZEREN
Metanoya!
Kemal ANADOL
Kemal ANADOL
12 Eylül ve yeni Anayasa
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva