HABERLER>YEREL YÖNETİMLER
27 Mart 2015 Cuma - 08:42

Sibel Uyar kadın başkanlara seslenecek

Avcılar Belediyesi’nin önderliği ve ev sahipliğinde gerçekleştirilecek olan “Uluslararası Kadın Belediye Başkanları Zirvesi” 28 Mart Cumartesi günü saat 09:00-17:00 saatleri arasında İstanbul Üniversitesi Avcılar Kampüsü Oditoryumu’nda yapılacak.

Sibel Uyar kadın başkanlara seslenecek

Avcılar Belediyesi, dünyanın kadın belediye başkanlarını bir araya getirdiği zirveyeUrla Belediye Başkanı Sibel Uyar’ı konuşmacı olarak davet etti. Bir ilkin daha gerçekleştireceği, “Uluslararası Kadın Belediye Başkanları Zirvesi”ne, dünyanın her yerinde seslerini duyuran etkin ve başarılı kadın belediye başkanları, deneyim ve birikimlerini paylaşacaklar. 
Kadınların toplumdaki varlığının şehir yaşamı ve yönetimi üzerindeki etkileri yanında, kadın belediye başkanlarının cinsiyet eşitliği temellerinde kadını özgürleştiren, ekonomik ve sosyal hayata katılımını sağlayan projelerin ele alınacağı zirvede kadın belediye başkanları hizmet, deneyim ve bilgilerini paylaşacak.

DÜNYANIN ÇEŞİTLİ ÜLKELERİNDEN ÖNEMLİ İSİMLER KATILACAK
28 Mart tarihinde saat 09:00-17:00 saatleri arasında İstanbul Üniversitesi Avcılar Kampüsü Oditoryumu’nda gerçekleştirilecek olan  “Uluslararası Kadın Belediye Başkanları Zirvesi” Birleşmiş Milletler Kadın Örgütü Avrupa ve Orta Asya Bölge Ofisi Direktörü IngibjorgSolrunGisladottir başta olmak üzere, Avrupa Komisyonu Yerel ve Bölgesel Otoriteler Kongre Başkan Yardımcısı ve aynı zamanda Pedosa Belediye Başkanı Barbara Toce, Avrupa Sosyalistler ve Demokratlar Partisi PES Kadın Başkanı ZitaGurmai, Kosova Gjakova Belediye Başkanı Mimoza KusariLila,  Hindistan’dan Genç Hitli Lider Ödülü sahibi, bütün dünyanın çok yakından bildiği bir isim Soda Belediye Başkanı ChhawiRajawat, Yunanistan Kavala Belediye Başkanı DimitraTsanaka, Fransa Strasbourg Belediye Başkan Yardımcısı NawelRafikElmrini, Bulgaristan Dobrich Belediye Başkanı DetilinaNikolova, Makedonya Tetovo Belediye Başkanı Teuta Arifi, Filistin Bethlehem Belediye Başkanı Vera George MousaBabıoun, Polonya Ochota, Varşova Belediye Başkanı KatarzynaLegiewicz, Ankara Milletvekili ve Avrupa Konseyi Parlamenter Meclisi Eşitlik ve Ayrımcılıkla Mücadele Komisyonu Başkanı Gülsün Bilgehan, CHP Avrupa Birliği Temsilcisi Kader Sevinç, Mardin Büyükşehir Belediye EşbaşkanıFebruniye Akyol Aka, Urla Belediye Başkanı Sibel Uyar, Amasya, Gümüşhacıköy Belediye Başkanı Zehra Özyol’un katılımlarıyla gerçekleştirilecek. 

20 DİLDE MÜZİK ZİYAFETİ
Zirvenin ardından konuk ülkelerin sanatçıları, kendi dillerinde eşsiz bir müzik ziyafeti sunacaklar. İstanbul Üniversitesi Avcılar Kampüsü Spor Salonu’nda saat 19:00’da başlayacak müzik ziyafeti ile konuklar ve katılımcılar yorgunluklarını dünyanın en güzel dili, müzikle atacaklar. 
Yirmi dilde şarkıların seslendirileceği gecenin finali, Avcılar Belediyesi Konservatuarının Binbir Çiçek Kadın korosunun söyleyeceği türküler ile yapılacak. Türkiye’nin 81 ilinden gelen genç kadınların da koroya eşlik edeceği  gecede yediden yetmişe herkes türkü söyleyecek.
 

 
 
Kılıçdaroğlu’ndan adaya saldırı sonrası ilk açıklama
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Urlalı çocuklar için Büyükşehir-Koruncuk el ele
İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, Koruncuk Vakfı tarafından ...
Büyükşehir hastanesinde rotasyon: ‘Efsane Başhekim’ dümene!
Buca Seyfi Demirsoy Devlet Hastanesi Başhekimliği yaptığı dönemde uygulamaları ...
En lezzetli festival Alaçatı'da başladı
Çeşme Belediye Başkanı Muhittin Dalgıç, Alaçatı Ot Festivali’ne yoğun ...
 
Selçuk'ta 'yerinde hizmet' harekatı
Selçuk Belediyesi, Büyükşehir yasasıyla birlikte mahalleye dönüşen köylerde ...
Bergama’da Türk Müziği ziyafeti
Bergama Belediye Konservatuvarı Türk Sanat Müziği Korosu’nun Şef. Oğuz ...
Karikatürün ustaları Uzundere'de
İzmirli karikatürist ve mizahçılar, Karabağlar Belediyesi'nin projesi ...
 
Sevilen macera 'Madagaskar' Karşıyaka'ya geliyor
Tüm zamanların en sevilen maceralarından Madagascar’ın canlı sahne şovu ...
Güzelbahçe’de tiyatro şöleni
Güzelbahçe Belediye Tiyatrosu'nun hazırladığı Haldun Taner'in ölümsüz ...
Foçalı öğrenciler Türk Müziği enstrumanlarını tanıdı
Foça Belediyesi ve Ege Üniversitesi Devlet Türk Musikisi Konservatuarı ...
 
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Bir Batı hikayesi
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
Çoban ateşini 'topuklu' yaktı!
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Saltanat ve yağma kurumu olarak belediyeler...
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Onlar hayatın düşmanıdırlar sevgilim…
Muhittin AKBEL
Muhittin AKBEL
Analar ne yiğitler doğurmuş!
Çağdaş ÖZGÜN
Çağdaş ÖZGÜN
Fotoğraf: İnsanlığımızı yitirirken soytarıya mı dönüşüyoruz?
Kemal ARI
Kemal ARI
Atatürk'ü anlamak...
Oytun NALBANTOĞLU
Oytun NALBANTOĞLU
Göztepe gün sayıyor!
İhsan Özbelge ÖZDURAN
İhsan Özbelge ÖZDURAN
Aklıma 'Doğan Kardeş' geliverince… 
Kemal ANADOL
Kemal ANADOL
Sandık tartışması...
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva