HABERLER>SPOR
18 Nisan 2016 Pazartesi - 13:39

Sepil’den sert tepki: Göztepe'ye ve kente ihanet!

Göztepe Başkanı, yeni inşa edilen Altındağ Spor Kompleksi'nde Beşiktaş Mogaz'la oynadıkları maçta bir grup taraftarının çıkardığı olaylara büyük tepki gösterdi.

Sepil’den sert tepki: Göztepe ye ve kente ihanet!

Göztepe Başkanı Mehmet Sepil, yeni inşa edilen Altındağ Spor Kompleksi'nde dün Erkekler Hentbol Süper Ligi'nde Beşiktaş Mogaz'la oynadıkları maçta bir grup taraftarının çıkardığı olaylara büyük tepki gösterdi.

Salonun hizmete girdiği muhteşem bir açılış gününün heba edildiğini söyleyen Başkan Mehmet Sepil, şunları söyledi: "Kadınlar, çocuklar, herkes maça büyük bir heyecanla gelmişti. Bu olayları çıkaranlar, sahaya girenler asalaktır. Sayıları çok fazla değil ama bunlardan kurtulmalıyız. Bu kişiler Göztepeliliğe ve bulundukları kente ihanet ediyorlar. Kulübümüze zarar veriliyor. Kadınlarımızın hepsi maçtan kaçtı, çocuklar ağlayarak salonu terk etti. Böyle durumlarda iğneyi de çuvaldızı da kendimize batıracağız. Camia ile görüşeceğim. Gerekiyorsa salon sporlarını kapatacağız. Göztepelilik duruşu oturuncaya kadar birkaç yıl hentbol şubesini de askıya alırız."

Göztepe Hentbol Şube Sorumlusu Deniz Durmaz ve antrenör Feridun Dorak da yaşananlar karşısında büyük üzüntü duyduklarını söyledi. Antrenör Dorak, "O kendini bilmez kişiler, muhteşem taraftarımızın adını lekelemeye çalıştı. Artık ligin sonuna yaklaşıyoruz. Alacağımız olası saha kapatma cezaları, play off'larda bize handikap olarak geri dönecektir. Bu arada Beşiktaşlı hentbolcu Nincevic de tribünlerimizi tahrik etti. Onun da federasyon tarafından cezalandırılması gerekiyor" dedi.

Deniz Durmaz ise tüm uyarılara rağmen sağduyulu davranılmadığını dile getirirken şöyle konuştu: "Bu takım seneye büyük ihtimalle  Avrupa'da mücadele edecek. Bu olaylara neden olanlar, uluslararası arenada da hepimizi rezil edebilir. Göztepe taraftarı çok ateşli ama bu ateş bazen bizi yakıyor."

SALONDA HASAR VAR
Göztepe-Beşiktaş Mogaz Erkekler Hentbol Süper Lig maçıyla ilk kez hizmete giren Altındağ Spor Kompleksi, olaylar sırasında zarar gördü. Polis müdahalesiyle tribünden çıkarılan taraftarların tesisin dış kaplamalarına zarar verdiği ve yaklaşık 50 koltuğu kullanılmaz hale getirdiği açıklandı. Salonu taşlayan holiganların bazı camları da çatlattığı görüldü. Yetkililer spor kompleksinde en az 5 bin TL'lik zarar meydana geldiğini açıkladı. (dha)

 
Suriye'den Kilis'e 4 roket mermisi: 4 ölü, 6 yaralı
 
Almanya’dan vatandaşlara ilginç ‘Türkiye’ uyarısı!
YORUMLAR
Toplam 6 yorum var, 6 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
ahmet 19 Nisan 2016 Salı 05:33

Salon sporlarına futbol seyircisi gelirse böyle olur.Salon sporlarının önce kendi seyircisini oluşturucan.Sonra üst düzey takım yapıcan.

Yorumu oyla      12      6  
efe 18 Nisan 2016 Pazartesi 23:43

rakibiniz karşıyakadan biraz salon sporları öğrenin

Yorumu oyla      12      6  
18 Nisan 2016 Pazartesi 19:13

Uzundere stadı neden iptal oldu bende bilmiyorum demişti. Stat projesi AVM'ye kurban mı gitti? Fuar İzmir'in karşısına AVM yapılacakmış. Uzundere'nin iptal olmasının sebebi bu mu? Butik stat diye dayatmanın sebebi aynı Mavişehir' de olduğu gibi stat yapılabilecek arazilere AVM-konut mu yapılacak?

Yorumu oyla      12      6  
Mert 18 Nisan 2016 Pazartesi 18:51

Göztepe maçlarında bu olayları başlatan hep aynı 3.sınıf kişiler bunlar belli.Takım Bu ruh hastalarından kurtulmadığı sürece kitlesel desteği alamayacağından hiç bir zaman süper lig yüzü göremeyecektir. Başkanı bu konuda çok kararlı gördüm çok umutlandım. Hep birlikte bu pislikleri içimizden atma zamanı şimdi..

Yorumu oyla      12      6  
18 Nisan 2016 Pazartesi 15:19

aynı olaylar karşıyaka maçında kapalının sağında da yaşandı tribünden atılanlar, koltuklardan düşenler vs. başkanın dediği gibi bu asalaklaradan kurtulmamız lazım.her maç aynı bu gruplardan sıkıldık artık bıktık. Olay ben öne çıkcam bağırtcam falan filan boş adamlardan, zarar veren tipler gelmesin maça stada bile yaklaştırmamal lazım.

Yorumu oyla      12      6  
ercan 18 Nisan 2016 Pazartesi 14:29

Siz rakip oyuncu taraftarımızı tahrik eti diyerek olayın vahametini ortadan kaldıramazsınız.Bu kaçıncı olay.Deplasman yasağı bile aldılar yine akıllanmadılar.Göztepe kulubü bu tipleri maçlara aldığı müddetçe bu olayların arkası kesilmeyecektir..Olay çıkarmak için bahane arayan tipler bunlar.Maç bahane.Tespit etmesi çok kolay ama nedense boşveriliyor.Zararı bunlardan tahsil edin diyecem ama muhtardan fakir kağıdı alıp bu yükümlülüktende kurtuluyorlar.Metrolara üst geçitlerede zarar veren aynı tipler

Yorumu oyla      12      6  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Aziz Yıldırım'dan zehir zemberek açıklamalar!
Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım Ülker Stadyumu Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu ...
Maç bahane, dostluk şahane: 61 yıl sonra kardeşlik kazandı
Karşıyaka bir ilke daha imza attı. 2014’te Sakız Adası’nda 84 yıl önce ...
Açılış maçında ortalık karıştı: 7 Göztepeli'ye gözaltı
Altındağ Spor Kompleksi'nin açılış maçında Göztepe ve Beşiktaş Mogaz hentbol ...
 
Maç öncesi liderlik kavgası kanla bitti!
Sefa Kalya'nın yaşamını kaybetmesinin ardından Genç Fenerbahçeliler (GFB) ...
Altınordu U21'de şampiyon!
PTT 1'inci Ligi'nde mücadele eden Altınordu, Alima Yeni Malatyaspor'u ...
İzmirli cimnastikçi Ferhat'ın olimpiyat başarısı
İzmirli cimnastikçi Ferhat Arıcan, Brezilya'da düzenlenen yarışmada 2016 ...
 
Göztepe telafi peşinde
PTT 1'inci Lig'deki son maçında Samsunspor'a deplasmanda 2-1 yenilerek ...
Pınar Karşıyaka'da yüzler gülüyor
Spor Toto Basketbol Ligi'nde evindeki 14'üncü maçında 12'nci galibiyetini ...
İzmir’deki olaylı derbide 7 gözaltı
Kadınlar Voleybol 1'inci Ligi Final Etabı'nda dün İzmir'de oynanan olaylı ...
 
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
Gönlüm hep seni arıyor neredesin?
Ayda ÖZEREN
Ayda ÖZEREN
Kirpi ikilemi – Hayır deme sanatı
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
İzmirli giderek kendini daha kötü hissediyor
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Netameli meseleler 7
Kemal ANADOL
Kemal ANADOL
Bir portre: Sadullah Usumi
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Tire pazarında…
Neşe ÖNEN
Neşe ÖNEN
İsrailli çocuklara mektuplar (2) Barış sizin elinizde çocuklar!
Prof. Dr. Mustafa KAYMAKÇI
Prof. Dr. Mustafa KAYMAKÇI
Nasıl toprak reformu yapılmalı?
Nüvit TOKDEMİR
Nüvit TOKDEMİR
Yaşamak...
Dr. Hakan TARTAN
Dr. Hakan TARTAN
19’undaki genç, dedesi yaşındaki adama nasıl yumruk atar?
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva