HABERLER>YEREL YÖNETİMLER
2 Ekim 2024 Çarşamba - 10:13

Selçuk’ta halkın marketi açıldı

Selçuk Belediyesi tarafından halkın talepleri doğrultusunda, halkın bütçesine katkı sunmak için hayata geçirilen Halk Mark-Et hizmete girdi. Sosyal Belediyecilik anlamında başarılı çalışmalara imza atan Selçuk Belediye Başkanı Filiz Ceritoğlu Sengel Halk Mark-ET’in halkın talepleri doğrultusunda hayata geçen bir proje olduğunu belirterek; “Halkın hakkı olana kapılarımızı açıyoruz. Halk Mark- Et halkın marketidir. Hepimize hayırlı uğurlu olsun” dedi.

Selçuk’ta halkın marketi açıldı

Halk Mark- Et’in Aydın Büyükşehir Belediyesi ve İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin destekleriyle açıldığını belirten Başkan Ceritoğlu Sengel; “Aydın’da Halk Et var.  İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin İZ Tarım’ı var. Seçimden sonra “ne yapabiliriz” diye düşündüğümüzde İzmir Büyükşehir Belediyesi ve Aydın Büyükşehir Belediyesi ile görüşmelerimize başladık. Aydın Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Özlem Çerçioğlu, “Biz Ege Et güvencesini Selçuk ile buluştururuz” dedi. Aynı zamanda dedik ki, İZ Tarım’da süt ve süt ürünleriyle ilgili çok ciddi ve kaliteli üretim yapıyor. Biz de iki Cumhuriyetçi, halkın yanında olan iki büyükşehir belediyesini yanımıza alarak bir adım attık” dedi.

ZOR ZAMANLARDAN GEÇİYORUZ
Ekonomik şartların vatandaşların sağlıklı ve güvenilir gıdaya ulaşmasını zorlaştırdığına dikkat çeken Başkan Ceritoğlu Sengel; “Çalışanıyla, emeklisiyle hep beraber bir hayat mücadelesi veriyor ve ekonomik olarak çok zor zamanlardan geçiyoruz. İşte o yüzden halkın sağlıklı ve güvenilir gıdaya ulaşmasına bir nebze katkımız olabilir mi, diye düşünerek biz bu işin altından kalkabilir miyiz diye düşündük. Adına Halk Mark- Et dediğimiz içerisinde süt ve süt ürünlerinden yanı sıra kıyma ve kuşbaşı et gibi, yumurta gibi temel ihtiyaçların olduğu sizin marketinizi açıyoruz” dedi.

HAKKINIZ OLAN İÇİN KAPILARI AÇTIK
Selçuk Belediyesi tarafından hayata geçirilen Halk Mark-Et’in bir sosyal belediyecilik projesi olarak hayata geçtiğinin altını çizen Başkan Ceritoğlu Sengel; “Biz 2019’dan bu yana bu kent, kentli ve aynı zamanda belediye biz birbirimize yetebileceğimizi kanıtlamaya çalışıyoruz. Bu bir açılış değil aslında sizin olana, hakkınız olana sadece kapıları açmaktı. Bizim hiçbir şekilde esnafla yarışmak gibi bir derdimiz yok bizim halka el uzatmak gibi bir derdimiz var. Bize katkı sunan, bizimle birlikte aynı bakış açısına sahip olan, bu sebeple de bazı indirimlere giden esnafa da çok teşekkür ediyorum. Halkın marketi halkındır, hepimize hayırlı uğurlu olsun” dedi.

 ÖĞRENCİLERE KENT LOKANTASI MÜJDESİ
Belediyeciliğin aynı zamanda bir kentte yaşayan vatandaşların hayatına katkı sunmak olduğunu belirten Belediye Başkanı Filiz Ceritoğlu Sengel, Selçuk Çocuklar için Gıda Dayanışması, Ulaşım Desteği gibi sosyal belediyecilik projelerinin yanı sıra yeni projelerin de müjdesini verdi. Başkan Filiz Ceritoğlu Sengel; “14 Mayıs Mahallesi’nde dar gelirli ailelerin okul öncesi çocukları için açacağımız bir gündüz bakımevi olacak. Çünkü çocuklarımız eğitim hayatından mahrum kalsın istemiyoruz. Çok yakın bir zamanda da öğrencilerimiz için Kent Lokantası Öğrenci Otobüsü ile çocuklarımıza çok çok uygun fiyata öğlen yemekleri çıkarmaya başlayacağız. Çünkü Sağlıklı, güvenilir gıdaya ulaşmak, eğitim hakkı, yaşam hakkı anayasal hakkımızdır” dedi.

Yoğun katılımla gerçekleşen açılışın ardından vatandaşlar Halk Mark- Et’ten alışveriş yaptılar.  

 
MİT ve Emniyet'ten FETÖ operasyonu
 
Bornova'dan iklim dostu hamle
YORUMLAR
Toplam 3 yorum var, 3 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
Tansaş 2 Ekim 2024 Çarşamba 11:52

Seneler önce belediye halka ihtiyacı olduğu ürünleri uygun fiyatlı alışveriş yapabilecekleri TANSAŞ ları açmıştı ve başarılıda olmuştu. TANSAŞ lara ne oldu? Kimin döneminde DOĞUŞ grubuna satıldı (KAYMAĞINI KİM YEDİ)?

Yorumu oyla      0      0  
vatandaş 2 Ekim 2024 Çarşamba 11:51

Teşekkürler sayın başkanım. Malesef alım gücü çok düştü malesef belediyelerden başka bizim düşünen pek kalmadı :(

Yorumu oyla      0      0  
“ Halkın talepleri doğrultusunda “ 2 Ekim 2024 Çarşamba 10:35

Selçuk ilçesindeki otobüslerde 90 dakika ücretsiz aktarma hakkı var mı ? “ halkın talepleri doğrultusunda , aynı İzmir merkez ilçelerdeki metro , otobüs , vapur ve tramvaylarda uygulanan 90 dakika ücretsiz aktarma hakkı , Selçuk ilçesindeki otobüslerde de uygulansın . Kimler engel oluyor . Hak olanı neden vermiyorsunuz ?

Yorumu oyla      1      1  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Menderes'te istihdam köprüsü
Menderes Belediyesi, işçi ile işveren arasında köprü olacak olan İş’im ...
Başkan Tugay dördüncü faz için tarih verdi!
İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Cemil Tugay, Çiğli İleri Biyolojik ...
İzmir, Dünya Robot Olimpiyatı 2024 finaline hazırlanıyor
Dünya Robot Olimpiyatı (World Robot Olympiad-WRO) 2024 Türkiye Uluslararası ...
 
Büyükşehir'den öğrencilere destek
İzmir Büyükşehir Belediyesi, ailesi İzmir’de ikamet eden ihtiyaç sahibi ...
Ezber Bozan Tasarımcılar ödüllerine kavuştu
İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin ev sahipliğinde bu yıl 4’üncü kez düzenlenen ...
Bayraklı Belediye Meclisi'nde yüksek gerilim: AK Partili ve MHP'liler salonu terk etti!
CHP'li Meclis Üyesi Haydar Özkan'ın, deprem konutlarıyla ilgili olarak ...
 
Bornova’dan Beydağ’a emektar BMC hibesi!
Bornova Belediye Meclisi Ekim Ayı Olağan Meclis Toplantısı Bornova Belediye ...
Karabağlar’da gündem stratejik plan… ‘Saygısızlık’ tartışması!
Karabağlar Belediye Meclisi’nde meclisin ikinci toplantı tarihi üzerinden ...
Başkan Yıldız’dan ‘satış kararı’ yorumu: Peşkeş yok, takas var!
Çiğli Belediyesi’ne ait bazı taşınmazların SGK borcuna karşılık kurum ...
 
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Bir acayip zor yarış!
Aylin AKDOĞAN
Aylin AKDOĞAN
İzmir-İN
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
157. yaş günü sürprizi körfezin ölü balıkları!
Neşe ÖNEN
Neşe ÖNEN
Dün ve Bugün Türkiye (7) 'Yazlık Sinemalar'
Dr. Hakan TARTAN
Dr. Hakan TARTAN
Kartla ödemede 'derin' sorular!
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Yolun sonu
Kemal ANADOL
Kemal ANADOL
Buraya kadar!
Rifat ÖZER
Rifat ÖZER
Pişmanlıklar
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Gürgen Kral
Oytun NALBANTOĞLU
Oytun NALBANTOĞLU
Stoilov’a nazar değdi!
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva