HABERLER>GÜNCEL
14 Mart 2021 Pazar - 16:02

Selçuk’ta afiş gerginliği!

Selçuk'ta AK Parti İlçe Başkanlığı tarafından ilçenin çeşitli yerlerine asılan 'Love Erdoğan' afişlerini Selçuk Belediyesi'ne bağlı zabıta ekiplerinin toplamasının ardından AK Parti Selçuk İlçe Başkanı Selim Girbiyanoğlu, "Cumhurbaşkanımıza sevgimizi belirttiğimiz bu görselleri Selçuk Meydanlarında kaldırmak ancak cesedimizi çiğnemekle mümkün olur" dedi. Selçuk Belediyesi kaldırılmasının gerekçesi olarak kanuna aykırı olduğunu belirtti.

Selçuk’ta afiş gerginliği!

EGEDESONSÖZ- ABD'de dünyanın en ünlü meydanlarından biri olan Times Meydanı'nda FETÖ'ye yakınlığıyla bilinen bir dernek tarafından 'Stop Erdoğan' yazılı ilan verilmesinin ardından olaya tepkiler sürerken, AK Partililer ilanın yayınlandığı aynı alana 'Love Erdoğan' ilanıyla yanıt vermişti. Türkiye'de de bir çok belediye meydanlarına 'Love Erdoğan' yazılı afişler yerleştirerek olaya tepki gösterirken, Selçuk'ta AK Parti İlçe Başkanlığı tarafından ilçenin çeşitli yerlerine asılan 'Love Erdoğan' afişleri, Selçuk Zabıtası tarafından toplatıldı.

Olayın ardından bir kez daha AK Parti İlçe Başkanlığı tarafından afiş çalışması yapılırken, zabıtanın afişleri tekrar toplaması üzerine AK Parti İlçe Başkanı Selim Garbiyanoğlu bir açıklama yaptı.

"ANCAK CESEDİMİZİ ÇİĞNEMEKLE MÜMKÜN OLUR"
'Love Erdoğan' yazılı afişlerin toplatılmasının FETÖ ile mücadeleye engel olduğunu ifade eden Garbiyanoğlu açıklamasında şu ifadeleri kullandı:

"New York'taki Times Meydanı'ndaki reklam panolarına FETÖ'cüler tarafından 'Stop Erdoğan' yazılarının asılmasından sonra Türkiye’nin her bölgesinde olduğu gibi Selçuk ilçemizin bir çok yerine "Love Erdoğan" görselleri astık. FETÖ’cülere karşı yapılan bu görsellerimizin Selçuk Belediyesi tarafından kaldırılmış olması FETÖ ile mücadelemize engel olmaktadır. Dün gece yoğun mesai ile ilçemizin belirli yerlerine tekrar koyduğumuz bu panolar maalesef ki Selçuk Belediyesi tarafından tekrar kaldırılmıştır. Buradan Belediye Başkanı Sayın Filiz Sengel Ceritoğlu’na seslenmek istiyorum. 19 yıldır Cumhurbaşkanımızın arkasında duran milletimizle beraber bizler de aynı şekilde durmaya sonuna kadar devam edeceğiz. Cumhurbaşkanımıza sevgimizi belirttiğimiz bu görselleri Selçuk Meydanlarında kaldırmak ancak cesedimizi çiğnemekle mümkün olur. Milletimizin üzerine bombalar yağdıran, 15 Temmuz İşgal girişimini gerçekleştiren ve ABD’de bunu küstahça sergilemeye devam eden FETÖ’cülere karşı mücadelemiz her platformda büyük kararlılıkla devam edecektir. Cumhurbaşkanımızın adının geçtiği, görselinin olduğu panoları kaldırmaya hiç kimsenin gücü yetmeyecektir."

KANUNA AYKIRI YERLEŞTİRİLEN REKLAMLAR KALDIRILDI
Selçuk Belediyesi’nden yapılan açıklamada, “Ak Parti Selçuk İlçe Başkanlığı tarafından kanuna aykırı olarak izinsiz bir şekilde kamusal alanlara yerleştirilen reklamlar, kanunun bize emrettiği sorumluluklar uyarınca Belediyemiz ekipleri tarafından kaldırılmıştır. Ülkemiz sınırları içerisinde gerçekleştirilen tüm eylem ve fiiller, Türkiye Cumhuriyeti kanunlarına uygun olmak zorundadır. Kamu otoriteleri, yasal düzenin sağlanması ile mükelleftir.

Bir siyasi partinin yönetimi tarafından keyfi siyasal ihtiraslar sonucunda gündeme getirilen bu kanunsuz uygulamanın, devletimiz ve milletimizin FETÖ’ye karşı topyekün mücadelesini sulandıracak açıklamalarla perdelenmeye çalışılmasını ise başta 15 Temmuz Hain Darbe Teşebbüsü’ne karşı direnirken şehit olan yurttaşlarımızın anısına ve milletimizin demokrasi mücadelesine saygısızlık olarak değerlendiriyoruz.

Milletimizin ve kanunlarımızın bize verdiği yetki ve sorumluluk çerçevesinde görevimizi sürdürmeye devam edeceğimizi tüm kamuoyuna saygıyla bildirir, gerekli yasal müracaatlar ve izinler alınması için girişimde bulunulması söz konusu olursa konu tekrar kanunlar çerçevesinde değerlendirilebilir.” denildi.

 
AK Gençliğin büyük kongresine İzmir çıkarması
 
Tamir etmek istediği kepçenin altında kaldı!
YORUMLAR
Toplam 14 yorum var, 10 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
15 Mart 2021 Pazartesi 08:01

Arkadaş siz değil miydiniz, Atatürk posterlerini kanuna aykırı diyerek kaldıran? Nedir şimdi problem?

Yorumu oyla      9      4  
Urla Dayı 15 Mart 2021 Pazartesi 00:11

ilçe başkanı yarış halinde belki bu çabalarına karşılık 59. sıradan milletvekli adayı yaparlar...

Yorumu oyla      8      4  
Ali Ali 15 Mart 2021 Pazartesi 00:09

Makam uğruna salvolar çok gördük bu memlekette..

Yorumu oyla      6      4  
Durmuş baba 14 Mart 2021 Pazar 22:38

dil zımparaya döndü ise, yala yala aşınmıyor maşallah...Tarih boyu ne fanatikler gördü bu coğrafya. Bir tek sarı saçlım mavi gözlümü sevenler kaldı yüz yıllardır..18 Mart Çanakkale zaferi ve mirası kutlu olsun. Yaşasın Mustafa Kemal Atatürk..Menfaatsiz yşamış olan kutup yıldızım ruhu şad olsun..

Yorumu oyla      8      4  
altan koralttan 14 Mart 2021 Pazar 21:22

kobane afişlerini asıyordunuz kansızlar...

Yorumu oyla      6      5  
Selçuklu 14 Mart 2021 Pazar 20:55

Kurum ve kuruluşlar yasalar ile yönetilir kamuya açık alanları isteyen istediği gibi kullanamaz vatandaş arabasının camına yazı astığı gibi kullanamaz bu konuda ilgili parti gerekli izini ilgili kurumdan alması gerekirdi daha önce iktidar parti yöneticileri ve meclis üyesi Selçuk belediye başkanı ile iyi ilişkileri vardı şimdi ne oldu 'da ipler gerildi mutlaka bir yerde arıza olduğu düşünüyor halk varsın onlar medyada kavga yapsınlar işler olur gider ama kayıp eden Selçuk olur...

Yorumu oyla      9      4  
TC misafir 14 Mart 2021 Pazar 19:52

Bu tür uygulamaları geçmişte akp çok yaptı ve haklı olarak eleştirildi, bunu chp nin de yapması bana doğru gelmedi. Önce parti ilçe başkanlığına gerekli başvuruların yapılması hakkında yazı gönderilir, başvuru yapılmadığı takdirde toplatma uygulanacağını ifade ederdiniz en azından demokrasi ve hoşgörü dersi verirdiniz ama bu biraz rövanşist olmuş, toy bir davranış ve toplumu gerer.

Yorumu oyla      5      10  
hadi ordan 14 Mart 2021 Pazar 17:46

gun gelıcek bu adamın ismini anmak suç sayılcak o gunler gelsin umarım

Yorumu oyla      9      5  
Komedi 14 Mart 2021 Pazar 17:09

https://www.youtube.com/watch?v=KKxkccTS1DI FETÖ'yla mücadele ettiğini söyleyenler :)

Yorumu oyla      3      4  
Ne istediler de verdiniz? 14 Mart 2021 Pazar 17:07

FETÖ, PKK andımızdan rahatsızdı; siz de kaldırdınız.

Yorumu oyla      8      4  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Türkiye Barolar Birliği genel kurul yapmaya hazır
Türkiye Barolar Birliği Başkanı Feyzioğlu, yeni tip koronavirüs koşulları ...
Yaşlı adamdan iple bağladığı köpeğe cinsel istismar!
Kocaeli’nin Derince ilçesinde iple bağladığı köpeği ağaçların bulunduğu ...
İzmir'deki uyuşturucu operasyonunda 2 tutuklama!
İzmir'in Çeşme ilçesinde, uyuşturucu operasyonunda gözaltına alınan 2 kişi tutuklandı.
 
İzmirli memur kendi karavanını inşa ediyor
İzmir'de 25 yıllık devlet memuru ve hesap uzmanı Ümit Akın, oturduğu apartmanın ...
İzmir'de 18 yıl önce işlenen cinayeti özel ekip çözdü
Buca ilçesinde, Alaittin Çırpan'ın (58) öldürüldüğü cinayetin katil zanlısı ...
İzmir'in tarım alanı çöplüğe döndü!
İzmir'in Karabağlar ilçesinde bulunan Uzundere Mahallesi'ndeki tarım alanı, ...
 
İzmir itfaiyesi 5 bin hayvan kurtardı
Yangınlara, kazalara, intihar vakalarının yanı sıra sayısız olaya müdahale ...
İzmir'in tıbbi atık tesisinde kapasite artışı
Menemen ilçesinde 1 yıl önce açılan tıbbı atık sterilizasyon tesisinin ...
Türkiye'nin en büyük Atatürk Müzesi İzmir'e!
İzmir Büyükşehir Belediyesi, kente Türkiye’nin en büyük, en kapsamlı Atatürk ...
 
Serdar DEĞİRMENCİ
Serdar DEĞİRMENCİ
Sonbahar
Dr. Hakan TARTAN
Dr. Hakan TARTAN
Başıboş canileri toplamak!
Rifat ÖZER
Rifat ÖZER
Bu da geçer
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Yemek kitabı değil Kültürel Miras!
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
İşte 'gülen' ilk fotoğrafı!
Oytun NALBANTOĞLU
Oytun NALBANTOĞLU
Son nefeste Göztepe!
Cumhur BULUT
Cumhur BULUT
Townç Sowyer'in maceraları
Neşe ÖNEN
Neşe ÖNEN
Dün ve Bugün Türkiye (9) 'Bizim radyo tiyatrolarımız vardı'
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Bektaşi Devleti tartışmaları!
Ender ALDANMAZ
Ender ALDANMAZ
Parti tabanı Özel’den kopuyor mu?
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva