HABERLER>POLİTİKA
23 Mayıs 2023 Salı - 14:03

Seçim mesajı: Yüzyıllık geleceğinizi belirleyecek!

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, "Sizleri tekrar 28 Mayıs günü sandığa bekliyoruz. Eşinizden dostunuzdan sandığa gitmeme kararı olan, gerek görmeyen olursa lütfen onları teşvik edin. Oy vermeye ayıracağınız yarım saat, yüzyıllık geleceğinizi belirleyecektir. Lütfen bunu riske atmayalım " dedi.

Seçim mesajı: Yüzyıllık geleceğinizi belirleyecek!

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, seçim çalışmaları kapsamında Osmanbey Tekstilcileri ve Şişlili İş İnsanları ile kahvaltıda bir araya geldi. Süleyman Soylu seçmenleri 28 Mayıs günü yeniden sandığa bekliyoruz dedi.

"FETÖ AMERİKANIN İSTİHBARAT BİRİMİDİR"
FETÖ'nün Amerika'nın istihbarat birimi olduğunu söyleyen Süleyman Soylu, "PKK'nın patronu Amerika'dır. FETÖ'nün de patronu Amerika'dır. DEAŞ'ın de patronu Amerika'dır. Üçünün de patronu Amerika'dır. El Kaide'yi üreten Rusya'ya karşı Afganistan'da Amerika'dır. DEAŞ El Kaide'nin türevidir. Başka hiç bir şey değildir. FETÖ'nün nerede olduğu belli. FETÖ Amerika'nın istihbarat birimidir. Tam bir istihbarat örgütüdür. Sadece bir terör örgütü değildir. İstihbari bir örgüttür" dedi.

"SİZİ ALMIYORUZ MU DİYECEKTİK?"
"İnsanlar katledilirken, öldürülürken sizi almıyoruz mu diyecektik" diye soran Soylu "Geldiğimiz noktayı istikrarsızlığa kurban edemeyiz. Göç yönetiminde tam 12 yıldır bir toplumsal kırılma yaşamadık. Fransa'nın göbeğinde olaylar oldu. Günlerce. Durdurmakta zorlandılar. Bundan sonra da onurlu gönüllü geri dönüş mekanizmasının daha fazla çalışmasıyla inşallah ideal bir dengeye kavuşmuş olacağız. Biz sorumluluk sahibiyiz. Ne yapacaktı Tayyip Erdoğan? İnsanlar katledilirken, öldürülürken, hamile kadınların karınlarına şiş batırılırken kapıyı kapatıp sizi almıyorum mu diyecekti? Tarihe nasıl geçecektik?" diye konuştu.

"DOĞU VE GÜNEYDOĞU ANADOLU ORTADOĞU HATTININ MİĞFERİ OLACAKTIR"
Türkiye'nin iddiasının sadece Türkiye'den ibaret olmadığını söyleyen Süleyman Soylu "Bizim iddiamız bu ülkede sadece 780 bin kilometre kare değildir. Doğu ve Güneydoğu Anadolu Orta Doğu hattının miğferi olacaktır. Örneği olacaktır, modeli olacaktır. Türkiye kendine bambaşka bir pencere açmıştır" şeklinde konuştu.

"SİZLERİ 28 MAYIS'TA SANDIĞA BEKLİYORUZ"
Herkesi 28 Mayıs günü sandığa beklediğini söyleyen Soylu "Sizleri tekrar 28 Mayıs günü sandığa bekliyoruz. Eşinizden dostunuzdan sandığa gitmeme kararı olan gerek görmeyen olursa lütfen onları teşvik edin. Oy vermeye ayıracağınız yarım saat, yüz yıllık geleceğinizi belirleyecektir. Lütfen bunu riske atmayalım" dedi.(DHA)

 
Meteoroloji'den İzmir'e sağanak uyarısı!
 
'Başka maskeler takmaya çalışıyorlar, iş işten geçti'
YORUMLAR
Toplam 1 yorum var, 1 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
.. 23 Mayıs 2023 Salı 14:55

Ülkenin Kurucusu Vefat etti.Bu ülke çökmedi. Daha ikeriye gitti. 2. Dünya savaşı dönemini en iyi atlatan üke olduk. Dünyada kıtlığın savaşın izleri varken ülke olarak ayaktaydık. 2.dünya savaşı sonrası 1946 da çoklu parti dönemi başlatıkdı ve 1951 den butyana sağ partiler geldi 1974 te Ecevit dönemi oldu o dönemde Kıbrıs harekatı ile ambargo konuldu yined ayaktaydık. kendi öz kaynaklarımız ile herşey yapılıyordu. herşey devlete bağlıydı. şimdi 2002 den sonraya bak teker teker herşey satıldı talan ve yok edildi, devlet kadroları tamamen değiştirildi ülkenin rejimi değiştirildi herşey yabancı sermayelerin elinde (Dış Güçler dedikleri) bunlar yetmez milleti nasıl yozlaşitırırız aklahzıslaştırırız böleriz oyunu ile Suriyede iç savaş ve oradaki insanları ülkeye aldık bunlarda yetmez nerde bitik kültürsüz faydasız millet varsa hepsini ülkeye aldık. toplum araplaştırıldı, ahlaksızlaştırıldı, yozlaştırıldı. Türk marlası değersizleştirildi. Şimdi çıkmışlar YERLİ VE MİLLİ diye bir laf yapıorlar yerli ve milli olanlar ne acaba. Bu Ülkede RTE değil Kanuniye kalmadı rte gider başkası gelir o gider bir başkası gelir. PUTA tapar gibiler hala. sizin inancınız sahte insanlara dokunuşunuz sahte. daha çok şey var çoook

Yorumu oyla      3      4  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
AK Partili Yıldırım'dan İzmir'e 28 Mayıs çağrısı: Yüzde 32'yi 40 yapalım!
AK Parti Genel Başkanvekili Binali Yıldırım, partisinin son 20 yılda birçok ...
Bakan Kasapoğlu'ndan 28 Mayıs vurgusu: Seçimin kaybedeni olmayacak!
Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, "Bize oy versin vermesin ...
Özdağ'dan beklenen açıklama geldi!
Cumhurbaşkanlığı seçimlerinin ikinci turuna ilişkin Zafer Partisi'nin ...
 
Zafer Partisi 'bizden kimse yok' dedi, Soyer'i davet etti: Biz gitmedik, sen gel!
İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, Zafer Partisi, Doğru Yol ...
Alparslan Türkeş Vakfı'ndan ikinci tur kararı
Alparslan Türkeş Vakfı Genel Sekteri Alparslan Yılmaz, Cumhurbaşkanı Seçimi'nin ...
Yurt dışında oy verme işlemi yarın tamamlanacak
Cumhurbaşkanı Seçimi'nin ikinci tur oylaması için yurt dışı temsilciliklerde ...
 
Erdoğan seçim sonrasını işaret etti... 'Mülteciler için yol haritası çıkarılabilir'
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'dan açıklamalarda bulundu. Cumhurbaşkanı ...
Fahrettin Altun'dan Kılıçdaroğlu'na tepki!
Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Fahrettin Altun, "Bu aziz millet Cumhurbaşkanımız ...
Kemal Kılıçdaroğlu: İftiraya uğramaktan yoruldum
CHP Genel Başkanı ve Millet İttifakı Cumhurbaşkanı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu, ...
 
Oytun NALBANTOĞLU
Oytun NALBANTOĞLU
Stoilov’a nazar değdi!
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
Gönlüm hep seni arıyor neredesin?
Ayda ÖZEREN
Ayda ÖZEREN
Kirpi ikilemi – Hayır deme sanatı
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
İzmirli giderek kendini daha kötü hissediyor
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Netameli meseleler 7
Kemal ANADOL
Kemal ANADOL
Bir portre: Sadullah Usumi
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Tire pazarında…
Neşe ÖNEN
Neşe ÖNEN
İsrailli çocuklara mektuplar (2) Barış sizin elinizde çocuklar!
Prof. Dr. Mustafa KAYMAKÇI
Prof. Dr. Mustafa KAYMAKÇI
Nasıl toprak reformu yapılmalı?
Nüvit TOKDEMİR
Nüvit TOKDEMİR
Yaşamak...
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva