HABERLER>YEREL YÖNETİMLER
4 Ekim 2016 Salı - 10:00

Pekdaş: Şimdi kol kola girme zamanı

Pekdaş, 15 Temmuz darbe girişiminin ve arkasından yaşanan OHAL sürecinin halka iyi anlatılması gerektiğini belirterek, “Şimdi çalışmak, kol kola girmek zamanı. Kadınlar istedi mi her şeyi yapar, kadınlar toplumu ayakta tutar. Biz istersek yapamayacağımız hiç bir şey yok” dedi.

Pekdaş: Şimdi kol kola girme zamanı

CHP Konak İlçe Kadın Kolları üyeleriyle bir araya gelen Konak Belediye Başkanı Sema Pekdaş, 15 Temmuz darbe girişiminin ve arkasından yaşanan OHAL sürecinin halka iyi anlatılması gerektiğini belirterek, “Şimdi çalışmak, kol kola girmek zamanı. Kadınlar istedi mi her şeyi yapar, kadınlar toplumu ayakta tutar. Biz istersek yapamayacağımız hiç bir şey yok” dedi.

Konak Belediye Başkanı Sema Pekdaş, Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Konak İlçe Kadın Kolları’nın düzenlediği kahvaltıya katılarak, partili kadınlarla bir araya geldi. Birlik ve beraberlik mesajlarının verildiği örgüt buluşmasına Pekdaş’ın yanı sıra CHP Konak İlçe Başkanı Mehmet Şakir Başak, ilçe yönetim kurulu üyeleri ile Belediye meclis üyeleri de katıldı.

EV EV GEZEREK ANLATACAKLAR
Yapılan kahvaltının ardından ilk konuşmayı CHP Konak İlçe Kadın Kolları Başkanı Nurten Serhadbeyi yaptı. 15 Temmuz darbe girişimine değinen Serhadbeyi, “Çok kötü bir süreçten geçtik, kötü süreçler de bizi bekliyor. Bizim alanlara çıkma ve bu ülkenin gidişatını herkese anlatmamız gerekiyor. Ev ev dolaşıp olağanüstü halin neler getirdiğini, getireceğini anlatmamız gerekiyor” dedi.

TÜRKİYE BUNU HAK ETMİYOR
Konak Belediye Başkanı Sema Pekdaş da, omuz omuza olunması gereken günler yaşadıklarını dile getirerek, “Bir darbe teşebbüsü ve ardından açılan sandıkları gördük. Ne kadar kifayetsiz ve liyakatsiz kişilerin devlet işlerine yerleştirildiği ortaya çıktı. Bizim çocuklarımız çok başarılı, çok yetenekli olmalarına rağmen KPSS ile oyalanırken, sınav sorularını çalanlar, tarikata üye olanlar işe yerleştirildi. Türkiye hukuk devleti olmaktan uzaklaştırıldı. Harbiye, mülkiye, adliye bir cemaate teslim edildi. Bunlara göz yumanlar şimdi ‘Ben kandırıldım’ diyorlar. Türkiye bunu hak etmiyor, bizler, çocuklarımız bunu hak etmiyor. Bu ülkeye barış gelmeli, bu ülkede insanlar mutlu olmalı, çocuklar yatağa karınları tok girmeli. Birilerinin yardımlarıyla değil,  onurlarıyla yaşamalılar” diye konuştu.

ZAMAN TEK YUMRUK OLMA ZAMANI
Başkan Pekdaş, konuşmasında örgüt olarak yapılması gerekenlerin de altını çizerek, “Biz bunları anlatabilecek enerjiye de, yeteneğe de, bilgiye de sahibiz. Önemli olan birbirimize kenetlenmemiz. Ne istediğini bilen, nereye giden bir parti olduğumuzu göstermeliyiz. Ülkenin, Cumhuriyet Halk Partisi’ne, Cumhuriyet Halk Partisi’nin bizlere ihtiyacı var. Bizim tek yumruk olarak bu ülkeyi yönetmeye hazır olduğumuzu göstermemiz lazım. Biz birbirimizi seveceğiz, birbirimize güveneceğiz. Bu enerjiyle Türkiye’yi yönetmeye hazır olduğumuzu dosta düşmana göstereceğiz. Sadece Türkiye değil, bütün dünya bizden bunu bekliyor. Türkiye’nin doğru düzgün bir ülke olduğunu görmek istiyor. Biz de de bu enerji var. Ben de sizinle ev ev gezeceğim. Bütün yaşanan süreçleri anlatacağız. Şimdi çalışmak, kol kola girmek zamanı. Kadınlar istedi mi her şeyi yapar, kadınlar toplumu ayakta tutar. Biz istersek yapamayacağımız hiç bir şey yok” dedi.

 
Ev alıp-satanlar dikkat: Maliye çağıracak...
 
Fırat Kalkanı'nda 80 terör hedefi vuruldu!
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Kaçarken ayağını kıran savcı hakkında flaş karar!
İzmir'de kendisini gözaltına almak isteyen polislerden kaçmaya çalışırken ...
Karabağlar Meclisi’nde gündem festival ve AKUT!
Başkan Selvitopu, “Kavacık Üzüm Festivali'nde Kavacık Köyü istediğimiz ...
Karşıyaka’da Lozan gerginliği: Akpınar’dan Mertoğlu’na konuşma yasağı!
Karşıyaka Belediye Meclisi Ekim ayı oturumuna ‘Lozan’ tartışması damga ...
 
Türkiye'nin ilk Slow Food köyünde festival coşkusu
Bu yıl üçüncüsü düzenlenen Germiyan Festivali'nde, en güzel yöresel ekmek heyecanı yaşandı.
Kocaoğlu’ndan 1 haftalık Başkent çıkarması: Kimlerle görüşecek?
İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocoğlu Ankara’ya gitti. Kocaoğlu, ...
'Balçova'nın belleği' bu merkezde!
Balçova Belediyesi'nin yaptığı ve ilçenin tarihinin canlandığı kent belleği ...
 
Buca'da 'Atatürk öğretmeni'ne doğum günü sürprizi
Büyük Önder Atatürk’ü üç kez görme onurunu yaşayan ve Atatürk’ün başını ...
Bornova Belediyesi'nden amatöre büyük destek
Bornova Belediyesi 2016- 2017 futbol sezonu öncesi ilçede faaliyet gösteren ...
İzmir'deki büyük dönüşüm projesinin detayları beli oldu
Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından Karabağlar’da 101 hektarlık alanda ...
 
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Köprü üstü kalabalık
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
İngiltere seçimini okuyalım
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
'Bozkurt' işareti Avrupa'ya neden dert oldu?
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Kültürel İslam, Siyasal İslam...
Dr. Berna BRIDGE
Dr. Berna BRIDGE
Çocuk istismarı
Dr. Hakan TARTAN
Dr. Hakan TARTAN
Ormanlarımız yanar gider!
Aylin AKDOĞAN
Aylin AKDOĞAN
İzmir-İN
Neşe ÖNEN
Neşe ÖNEN
İnsan insanı yakar mı?
Oytun NALBANTOĞLU
Oytun NALBANTOĞLU
Türk Milleti!!!
Rifat ÖZER
Rifat ÖZER
Az okumuşlar
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva