HABERLER>POLİTİKA
24 Temmuz 2023 Pazartesi - 14:13

Özkan’dan 15 yıllık viski açtırdı iddiasına yanıt: İçki içmem hesabı ödetmem!

Çeşme Sheraton Otel eski Genel Müdürü ve Belediye eski Meclis Üyesi Abdullah Aküzüm görev yaptığı dönemde bir parti toplantısı için Çeşme’ye gelen CHP İzmir Milletvekili Tuncay Özkan’ın 15 yıllık viski açtırdığını ve hesabı belediyeye ödettirmek istediğini iddia etti. Özkan ise, “Ben içki içmem ve Çeşme'de kimse benim hesabımı ödeyemez” ifadelerini kullandı.

Özkan’dan 15 yıllık viski açtırdı iddiasına yanıt:  İçki içmem hesabı ödetmem!

EGEDESONSÖZ- Genel seçim sonrası hareketli sürecin yaşandığı CHP’de  delege seçimleri devam ederken İzmir’de başlayan kongre çalışmaları ise sürüyor.  Yerel seçim öncesinde belediye başkanlıklarına aday adayı olacak isimler üzerinden yürüyecek yeni hareketlenmeler başladı.

İzmir’in turizm bölgesi Çeşme’de ve eski Alaçatı Belediyesi’nde başkanlık yapan CHP’li Muhittin Dalgıç’a yakın isimlerden birisi olan Çeşme Sheraton Otel eski Genel Müdürü ve Belediye eski Meclis Üyesi Abdullah Aküzüm dikkat çeken bir iddia ortaya attı. Çeşme’nin mevcut Belediye Başkanı Ekrem Oran’a destek verdiği bilinen ve adaylık sürecinde yanında duran İzmir Milletvekili Tuncay Özkan’la ilgili açıklamalarda bulunan Aküzüm, “viski içti” tartışması başlattı.

Aküzüm, “Tuncay Özkan denen adam Muhittin Dalgıç (eski belediye başkanı) zamanında Sheraton’da viski içti. Öyle 5 yıllık falanı da beğenmez ha!... 15 yıllık ister! İçti ‘faturayı da belediye başkanı ödesin’ diye belediyeye kestirdi.Muhittin benim canım arkadaşım ne yaptı biliyor musun? Cebinden ödedi ben şahidim. Yine 22 tane milletvekili ağırladık.  Muhittin otelde, yine cebinden ödedi. Kardeşi Zahir’i çağırdı kart çektirdi ben gördüm” ifadelerini kullandı.

Çeşme’de tartışmalara neden olan açıklamanın ardından Aküzüm’ün sözleriyle ilgili birçok yorum yapılırken Egedesonsöz yazarı Engin Önen de konuyu gündeme taşıdı. Önen, kamuoyunun aydınlatılmasını isterken Aküzüm’ün açıklamalarından alıntılar paylaştı.

ÖZKAN ARADI!
Önen, paylaşım ve açıklamasının ardından CHP’li Tuncay Özkan’ın kendisini aradığını ve telefonu açmadığını yazdı.  Özkan’ın kendisine attığı mesajı paylaşan Önen Özkan’ın şu ifadeleri kullandığını söyledi: “Benim hakkımda yazdıklarınız doğru değil. Ben içki içmem ve Çeşme'de kimse benim hesabımı ödeyemez”

Tuncay Özkan’ın cezaevinde karaciğer hastalığı nedeniyle sorun yaşadığının ve sağlık sorunları nedeniyle kesinlikle alkol almadığının hatırlatılması üzerine Önen daha sonra, “İddia da benim değil. Kaynak gösterdim. CHP'li belediye meclis üyesi ve otelin yöneticisi bunu anlatıyor. Abdullah Aküzüm. Birinden duyduğumu yazmadım, gazete haberinden söz ettim. Yalan haber ise ilk düzeltilmesini gereken haber kaynağıdır. Oysa onları arayan olmamış. Ben açıklamayı koydum. Yalan söyleyen Abdullah bey ise düzeltsin o zaman. İddia benim olmadığı için sadece açıklamaya yer veriyor ve özür dilemiyorum” ifadelerini kullandı. 

'25 YILDIR ALKOL ALMADIM'
Öte yandan Egedesonsöz’ün ulaştığı Tuncay Özkan, yaklaşık 25 yıldır alkol almadığının altını çizerken ortak arkadaşlarıyla bile yemek yedikten sonra hesabı kendisinin ödemesi konusunda hassasiyet gösteren birisi olduğunu vurguladı. Özkan, “Parti faaliyetleri ya da belediye başkanları toplantısı dışında Muhittin Dalgıç ile özel oturmuşluğum hiç yoktur. Söz konusu otelde yanılmıyorsam 2018 yılında genel başkanımızın da katıldığı bir program oldu. O zaman da hiç öyle bir diyalog yaşanmadı. Karaciğerinden tedavi gören ve bu konuda rahatsızlığı olan birisi olarak alkol yasaklısıyım” açıklamasını yaptı. 

 
Ilıca'da Ata'nın geliş yıl dönümü kutlandı
 
AK Partili Kaya'dan 'cezaevi' tepkisi: Yol da pazar yeri de kapanabilir!
YORUMLAR
Toplam 17 yorum var, 10 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
Tıpış Tıpış Sandıkta Tepki 27 Temmuz 2023 Perşembe 18:30

Lütfen artık gözünüzü açın da bunlara tıpış tıpış oy vermeyin...

Yorumu oyla      3      3  
KADİR 26 Temmuz 2023 Çarşamba 23:58

Arayın meclisten sekreteri kekelemeye başlıyor.Burada yok.Nerede yalan başlıyor, ne zaman gelir gelebilirde gelmeyebilirde yav kardeşim böyle birisi milletvekili yapılırsa olur.O sekretere o söylüyor öyle konuş azarla diye.Biz İzmirde sokakta bu adamı azarlarsak bir daha o bize bu muameleyi yaptıramaz.Herkes bu yalanlardan bıktı yeter.Milletvekiliysen telefona bakacaksın o sekretere bir çekildüzen vereceksin.Dürüst olacaksın.Yalan yalanda dip delik dip delik.Marttan sonra görürüm bunları.

Yorumu oyla      2      3  
Izmirli 25 Temmuz 2023 Salı 09:31

Elbette ki bu memleketi uzun zamandır yönetenlerden kurtarmak için üyesi olduğumuz partinin doğru düzgün ve ilkeli siyâset yapmasını istemek hakkımız çünkü oy veriyoruz,ipten kazıktan boşanmış adamları milletvekili ittifak partileri TBMM taşısın diyerek oy vermiyoruz ayrıca yedi sekiz defa milletvekili olsunlar diyerek oy vermiyoruz,Izmır'de ikamet etmeyenler Atatürk ile sorunları olan FTÖ terör örgütü ile iltisakli olanları TBMM taşıması oy vermiyoruz,bu ülke için yararlı ve bu süre gelenler iktidarın demokratik yoldan seçim ilen gitmesi için koşulsuz oy veriyoruz ama kendi koltuklarını ve makamlarını korumak için mücadele yapıyorlar ve bol keseden bakanlık dağıtımı yapılarak seçim alınmıyor ondan sonra da bidon kafalılar oy vermedi diyerek demeç vererek halk suçlanıyor,öndeyiz kazandık palavraları ile halk oyalanıyor,bunları söylemek trol olarak görenler öyle bilsinlerki bu partinin içindeki seçilen imtiyazlı adamların kurşun askeridir,hemen yafta hazır trol ve sarayın adamı deyip çamur atmak doğruyu söylemek trol işe Troll oluruz...

Yorumu oyla      8      7  
25 Temmuz 2023 Salı 08:49

pardonda chp'ye yada başka partiye oy vermeyelimde akepeye verip ülkeyi zamlarla soysunlarmı? 21 yıl ne yapmış bu adamlarda konuşup duruyorsunuz troller?

Yorumu oyla      6      11  
Kadir 25 Temmuz 2023 Salı 07:41

Adam içmem desede yaranamaz. Seviyesi düşükler klavyede yazar. Feto öldüremedi 6 yıl içeride yattı. İzmir'deki çetemi öldürecek. Binlerce ayıp.

Yorumu oyla      6      6  
Vatandaş Ahmet 24 Temmuz 2023 Pazartesi 23:41

Verin asansörcü abime bir Chivas.. Ama 15 yıllık olsun aşağısını içmez kendisi.. İşte İzmirlilerin tıpış tıpış oy verdiği ve körü körüne de vermeye devam ettiği zihniyet bu maalesef.. Acaba halen daha 8 ay sonraki yerel seçimlerde bu viskici zihniyete tıpış tıpış oy verecekmisiniz..?? Verecekseniz size her şey layık, kimse şikayet edip mızıklamasın.. Zaten chp bu kafa ile güderse İzmir'de büyükşehir dahil bir çok ilçe belediyesini kaybedecek... Vatandaş bıktı bunlardan bıktı..

Yorumu oyla      16      8  
Partili 24 Temmuz 2023 Pazartesi 20:39

Bu türleri Anadolu'da milletvekili adayı yapacaklar CHP de oy patlaması olur mu?

Yorumu oyla      5      4  
Vatandaş 24 Temmuz 2023 Pazartesi 17:16

Biz neymişiz kimlere oy veriyoruz,tuz örneği gibi siyaset anlayışı bitmiş bizleri piyon olarak kullanıyorlar suçlu uzakta değil biziz biz ve Izmır'den bunlardan yararlanan bir kesim,Izmır'de ıkamet etmeyen milletvekilleri var il örgütü hemen istifa ederek tepkilerini vermeleri gerekir ama malesef yapamazlar işin ucunda milletvekili olmak vardır...

Yorumu oyla      19      4  
can 24 Temmuz 2023 Pazartesi 17:04

TUNCAY ÖZKANI NE ZAMAN TBMM MAKAM TELEFONUYLA ARASAM KESİNLİKLE MECLİSTE OLMADIĞI SEKRETERİ TARFINDAN SÖYLENMEKTE.MECLİSE YANINA GİTMEK İSTEDİĞİMİZDE ENTERSAN ŞEKİLDE HEP MECLİS DIŞINDA YADA GENEL KURULDA OLDUĞU SÖYLENİYOR.ŞİMDA SAYIN ÖZKAN SEN SEKRETERİNE ARAYANLARA SÜREKLİDIŞARIDA OLDUĞUNU VE VE GELENLERİ MECLİSE ALMAMASI İÇİNTALİMAT VERDİĞİN BAL GİBİ AŞİKAR.AMA SANA VERDİĞİM OYU HELAL ETMİYORUM.

Yorumu oyla      11      7  
Seydiköylü 24 Temmuz 2023 Pazartesi 16:54

Gaziemirde Tuncay Özkan''ın adamı aynı zamanda CHP meclis üyesi emin Tuncay Özkan sayesinde karısı Gaziemir belediyesinde kendi ise buca belediyesinden maaş alıyor ama calişmadan bankamatik memuru bütün partiler bu gibi insanlara pirim vermesinler ahpap cavuş illişkisinden dolayı Emin efendi Tuncay Özkan dan aldığı destekten dolayı Halil ardayi bile tinlamiyor yoksa bu ülkeye yazık olacak

Yorumu oyla      19      3  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
CHP'li Taşkın'dan 'zoom toplantısı' yorumu: İhanet demek yanlış!
CHP İzmir Milletvekili Yüksel Taşkın, Ekrem İmamoğlu ve partinin üst düzey ...
CHP İzmir'den 24 Temmuz çağrısı: Resmi bayram olmalı!
CHP İzmir İl Binası’nda Lozan Barış Antlaşması'nın 100. Yılı ilgili açıklamalarda ...
AK Partili İnan'dan CHP'li Bakan'a 'HTS kaydı' yanıtı: Kaset sizin işleriniz!
CHP İzmir Milletvekili Murat Bakan, Çevre, Şehircilik İl Müdürü Ömür Özdil’le ...
 
Mehmet KARABEL yazdı... Nereden bugünlere!
Mehmet KARABEL yazdı... Nereden bugünlere!
CHP’de başkanların itirazları reddedildi
CHP Parti Meclisi, görevden alınan dört il başkanı ile bir ilçe başkanının ...
Kurtulmuş'tan Kur'an-ı Kerim saldırılarına tepki!
TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, Erzurum'da bir otelde sivil toplum kuruluşu ...
 
Körfez Mahallesi’nde yüksek gerilim... Kırmızı ve mavi liste karşı karşıya!
Geçtiğimiz haftalarda gerçekleştirilen seçimlerde krizin yaşandığı Bayraklı'nın ...
CHP'de kritik Parti Meclisi toplandı
 CHP Parti Meclisi (PM), Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu başkanlığında toplandı.
Bostanlı’da 'yeterli çoğunluk' krizi… Seçim iptal mi oluyor?
Cumhuriyet Halk Partisi Karşıyaka’da ‘liste’ krizi yaşanıyor. Uzlaşı liste ...
 
Dr. Berna BRIDGE
Dr. Berna BRIDGE
Çocuk istismarı
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
Hani kardeştik?
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Kaçın, demokratlar geliyor!
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Deniz çayırlarına çocuklarınız için acıyın…
Dr. Hakan TARTAN
Dr. Hakan TARTAN
Ormanlarımız yanar gider!
Aylin AKDOĞAN
Aylin AKDOĞAN
İzmir-İN
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
İnsan yakmak ve Madımak!
Neşe ÖNEN
Neşe ÖNEN
İnsan insanı yakar mı?
Oytun NALBANTOĞLU
Oytun NALBANTOĞLU
Türk Milleti!!!
Rifat ÖZER
Rifat ÖZER
Az okumuşlar
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva