HABERLER>GÜNCEL
23 Eylül 2024 Pazartesi - 09:03

Operasyonda silahlı saldırı... Şeyda polis şehit oldu!

İstanbul Ümraniye'de motosiklet hırsızlığı suçundan yakalanan ve ardından firar eden şüpheliye yönelik operasyonda polise silahlı saldırı gerçekleşti. Polisin silahını alan saldırgan ateş açtı. Olayda polis memuru Şeyda Yılmaz şehit oldu. Bu sırada yaralanan polis K.H.S. ve şüphelinin annesi P.G.'nin hastanedeki tedavisi sürüyor. Saldırı anı ise güvenlik kamerası görüntülerine yansıdı.

Operasyonda silahlı saldırı... Şeyda polis şehit oldu!

Ümraniye ilçe Emniyet Müdürlüğü Dudullu Polis Merkezi Amirliği tarafından "motosiklet hırsızlığı" suçundan yakalanan ve sonrasında firar eden şüphelinin yakalanmasına yönelik yapılan operasyonda, polise silahlı saldırı gerçekleşti. Yakalandığı sırada polisin silahını alan şüpheli ateş açtı. Olayda yaralanan polis memuru Şeyda Yılmaz (27) hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen şehit oldu. Bu sırada yaralanan polis K.H.S. ve şüphelinin annesi P.G.'nin hastanedeki tedavisi sürüyor. Saldırı anı ise güvenlik kamerası görüntülerine yansıdı.

Olay, saat 22.55 sıralarında Ümraniye Ihlamurkuyu Mahallesi Petrol Yolu Caddesi üzerinde meydana geldi. Ümraniye ilçe Emniyet Müdürlüğü Dudullu Polis Merkezi Amirliği tarafından "motosiklet hırsızlığı" suçundan yakalanan ve sonrasında firar eden şüphelinin yakalanmasına yönelik operasyon düzenlendi.

Çeşitli suçlardan 26 adet suç kaydı bulunan Y.E.Ç.(19) Ihlamurkuyu Mahallesi'nde ekipler tarafından yakalandı. Y.E.Ç. bu sırada polise direndi. Yaşanan arbedede polisin silahını alan Y.E.Ç., polislere ve çevredeki vatandaşlara ateş açtı. Y.E.Ç.'nin açtığı ateş sonucu polis memuru Şeyda Yılmaz ve K.H.S. ile şüphelinin annesi P.G. yaralandı. Yaralılar sağlık ekipleri tarafından hastaneye kaldırıldı.

POLİS MEMURU HASTANEDE ŞEHİT OLDU
Şüphelinin açtığı ateş sonucu yaralanan polis memuru Şeyda Yılmaz (27) hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen şehit oldu. Diğer yaralıların tedavisi sürerken, saldırıdan sonra kaçan şüpheli ise polisin yaptığı çalışmaların ardından sokak arasında kısa sürede yakalanarak gözaltına alındı. Adrese gelen çok sayıda polis ise çevrede güvenlik önlemi alarak inceleme yaptı. Olay yerindeki boş kovanlar tek tek belirlenerek incelendi.

EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜNDEN AÇIKLAMA
Öte yandan yaşanan olayla ilgili İstanbul Emniyet Müdürlüğü'nden yazılı bir açıklama yapıldı. Açıklamada, "22.09.2024 tarihinde Ümraniye ilçe Emniyet Müdürlüğü Dudullu Polis Merkezi Amirliği tarafından 'Motosiklet hırsızlığı' suçundan yakalanan ve sonrasında firar eden şahsın yakalanmasına yönelik yapılan çalışmalarda; Çeşitli suçlardan 26 adet suç kaydı bulunan Y.E.Ç.(19) isimli şüpheli şahıs 23.09.2024 tarihinde Ihlamurkuyu Mahallesi'nde yakalanarak muhafaza altına alınmaya çalışıldığı esnada görevli memurlarla arasında arbede yaşanmış, görevli memurun silahını alarak memurlara ve çevredeki şahıslara ateş etmeye başlamıştır. Şeyda Yılmaz (27) isimli kadın polis memuru şüpheli şahsın açtığı ateşe karşılık vermiştir. Olay esnasında yaralanan görevli memurlar ve şüpheli şahsın annesi olan P.G.(43) ilk müdahalelerin ardından hastaneye kaldırılmış, kahraman polisimiz Şeyda Yılmaz sağlık görevlilerince yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak şehit olmuştur. K.H.S. isimli polis memuru ve P.G. isimli şahsın hastanede tedavileri devam etmektedir. Konu ile ilgili olarak yapılan çalışmalarda Y.E.Ç. isimli şüpheli şahıs yaralı şekilde gözaltına alınmış, 'Kasten öldürme-kasten yaralama' suçlarından tahkikat işlemlerine başlanmıştır. Şehidimize Allah'tan rahmet, acılı ailesine, yakınlarına ve kahraman Emniyet Teşkilatımıza başsağlığı diliyoruz. Yaralı polis memurumuza acil şifalar diliyoruz" ifadeleri yer aldı. (DHA)

 
Uzman isim açıkladı: İkinci el otomobilde fırsat zamanı!
 
Bornova'dan çok amaçlı tesis
YORUMLAR
Toplam 6 yorum var, 6 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
ANKARA 23 Eylül 2024 Pazartesi 11:00

Yazarlar;Gazeteciler Program Konuklari Tv Ekranlarina Cikip Vatandasa Akil Vermekten Vaz Gecmeliler;Bir Sey Bilmeyen Bu Kisiler Tv ye Cikmamali... Kimse Vatandasa Akil Vermesin... Artik Yeter... Ya Sokaga Dokulmeliyiz Ya da Herkes SUSSUN...

Yorumu oyla      0      0  
23 Eylül 2024 Pazartesi 10:47

ülkede suç oranı inanılmaz artıyor. Ortalıkta boş gezen yok. Otobüste bebekli adamın üstünde bile kelebek denilen bıçak var. Buna karşılık polis pasifize ve etkisiz. Bu olayda da silahı kaptırıyorsun sonra da siper alıyorsun. Vursanıza adamı ne bekleniyor?!? gösteri yapanları bulunca her türlü şiddet uygulanıyor halbuki..

Yorumu oyla      2      1  
ANKARA 23 Eylül 2024 Pazartesi 10:08

Chp Artik Sokaga Dokulmeli Ve Cam Cerceve Kirilmali Magazalar Bosaltilmali... Derhal Ulkeye Askeri Darbe YAPİLMALİ... Ulke BİTMİS

Yorumu oyla      1      4  
asi 23 Eylül 2024 Pazartesi 09:25

bu kadar yoğun çalıştırılırsa polis tabiki müdahale edemez yorgun artık polis kimsenin umrunda değil

Yorumu oyla      1      4  
35 23 Eylül 2024 Pazartesi 09:19

Emniyet Genel Müdürü, İstanbul Emniyet Müdürü, Polis Meslek Okullarının başındakilerin hepsi görevden alınmalı. Bizim polisimiz olaylara müdahale etmeyi bilmiyor. Bilen de cesaret edemiyor. Bir polis silahını nasıl kaptırabilir? Bu silahın emniyeti şusu busu yok mu? Aldığı esnada niye herifi vurmuyorlar? Polis mevzi almayı neden bilmiyor? Ve son olarak bu canavarlar neden aramızda geziyor? Neden adam gibi ceza almıyorlar? Sokakta yürümeye korkar olduk. Brezilya'ya Meksika'ya dödük resmen.

Yorumu oyla      7      1  
ANKARA 23 Eylül 2024 Pazartesi 09:10

Kimse Dur İhtariniza Uymak Zorun da Degildir... Polis Asli Gorevi Olan Mafya İle Ceteİerle Mucadele Etmeli; Hava Atacagim DwrsenizOlayin Sonucu da u Olur.

Yorumu oyla      0      5  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Kötü koku İzmir’i sardı: Mezarlığa olta!
İzmir Körfezi’nde deniz suyundaki oksijen seviyesinin düşmesi sonucu balık ...
İzmir’in hava raporu… Sıcaklarda son atak!
Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nden elde edilen verilere göre; İzmir bu hafta ...
İzmir'den de gözaltılar var... 'Narkoçelik' baskını!
32 ilde uyuşturucu madde imalatçılarına ve sokak satıcılarına yönelik ...
 
Emniyetten yıldırım operasyonu: 24 saatte 149 gözaltı!
İzmir'de, aranan şüphelilere yönelik düzenlenen operasyonda 149 kişi yakalandı.
Korkunç son: Yanan otomobilde can verdi
Sakarya'nın Pamukova ilçesinde yol yapım çalışmasının bulunduğu alanda ...
Metin Arolat'ın ölümünde iğne ve hap iddiası
Şarkıcı, fotoğrafçı ve reklam yönetmeni Metin Arolat önceki gece sahne ...
 
Halk otobüsü ile motosiklet çarpıştı: 1 ölü 1 yaralı
Kırıkkale'de şehir içi halk otobüsü ile çarpıştıktan sonra devrilen motosiklette ...
Zincirleme kaza faciayla bitti: Yanarak can verdi
Sakarya'nın Pamukova ilçesinde akşam saatlerinde meydana gelen zincirleme ...
Yüzmek için girdi... Canından oldu!
Uşak'ın Eşme ilçesinde, gölete giren kişi boğuldu.
 
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Daha ne olsun?
Neşe ÖNEN
Neşe ÖNEN
Dün ve bugün Türkiye (4) Önce bakkallar azaldı!
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
İyi oyuncu, kötü politikacı!
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
Siyasi yasak gelirse ne olacak?
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Horus'un Gözü
Rifat ÖZER
Rifat ÖZER
Çiğli Güneş Ülkesi
İhsan Özbelge ÖZDURAN
İhsan Özbelge ÖZDURAN
'Eskidendi çok eskiden...'
Ayda ÖZEREN
Ayda ÖZEREN
Metanoya!
Kemal ANADOL
Kemal ANADOL
12 Eylül ve yeni Anayasa
Prof. Dr. Mustafa KAYMAKÇI
Prof. Dr. Mustafa KAYMAKÇI
Atatürk’ün Toprak Kanunu ya da feodalizmin tasfiyesi uğraşısı
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva