HABERLER>YEREL YÖNETİMLER
20 Temmuz 2023 Perşembe - 10:21

Narlıderelilerin yeni adresi oldu!

Narlıdere Belediyesi’nin yurttaşların hizmetine sunduğu sosyal tesisler yaz aylarının da vazgeçilmezi oluyor. Belediye işletmesi olarak hizmet veren Mandalin Kafe, Park Orman Narlıdere ve Zeytin Kafe vatandaşlardan büyük ilgi görüyor. Narlıdere Belediye Başkanı Ali Engin,  “Narlıdere’mizin ihtiyaçları ve vatandaşlarımızın talepleri doğrultusunda hizmete aldığımız işletmelerimize yurttaşlarımızın gösterdiği ilgiden çok memnunuz. Uygun fiyat ve hizmette kalite anlayışımızla sadece ilçe halkını değil İzmirli yurttaşlarımızın tamamını belediye işletmelerimizde ağırlıyoruz” diye konuştu

Narlıderelilerin yeni adresi oldu!

Narlıdere Belediyesi’nin halkın her mevsim keyifli vakit geçirmesi için hayata geçirdiği sosyal tesisleri yazın da vatandaşların uğrak noktası oluyor. Belediyenin Narlıdere’nin oksijen deposu Çatalkaya Dağı’nın eteklerinde hayata geçirdiği Park Orman Narlıdere Tesisleri, ilçenin denizle buluştuğu Sahilevleri’nde yer alan Mandalin Kafe ve yerelden kalkınmaya örnek olarak vatandaşların hizmetine sunduğu Zeytin Kafe, yaz aylarında da yurttaşlardan büyük ilgi görüyor. Narlıdere Üretici Kadın Kooperatifine bağlı olarak Barış Sokak’ta hizmet veren Barış Lokantası da hem kadınlara istihdam sağlıyor hem de yurttaşları lezzetli menülerle buluşturuyor. Uygun fiyatlı ve kaliteli hizmet sunan belediye işletmeleri ile hem istihdam sağlanıyor hem de vatandaşlara nefes alacakları alanlar yaratılıyor.

“SEMBOL MEKANLAR YARATTIK”
Sosyal belediyecilik anlayışıyla halkın gereksinimleri doğrultusunda ilçe genelinde birçok projeyi hayata geçirdiklerini söyleyen Narlıdere Belediye Başkanı Ali Engin, “Bu kapsamda ilçemize çok kısa sürede Park Orman Narlıdere’yi, Mandalin Kafe’yi, Zeytin Kafe’yi ve Barış Lokantası’nı kazandırdık. Narlıdere’mizin ihtiyaçları ve vatandaşlarımızın talepleri doğrultusunda hizmete aldığımız işletmelerimize yurttaşlarımızın gösterdiği ilgiden çok memnunuz. Uygun fiyat ve hizmette kalite anlayışımızla sadece ilçe halkını değil İzmirli yurttaşlarımızın tamamını belediye işletmelerimizde ağırlıyoruz. Söz konusu işletmelerimizle ayrıca istihdam da yaratıyoruz. Narlıdere’mizin sembol mekânları arasına giren tesislerimize tüm yurttaşlarımızı aileleri ile bekliyoruz” dedi.

PARK ORMAN NARLIDERE
Narlıdere Belediyesi’nin 2021 yılında şehrin merkezine çok yakın bir alanda hayata geçirdiği Park Orman Narlıdere; kahvaltısı, geniş yemek menüsü, açık ve kapalı alanlarıyla her mevsim yurttaşların gözdesi oluyor. Çatalkaya Dağı’nın eteklerinde yer alan, yürüyüş yapanların ve bisiklet tutkunlarının uğrak noktası olan sosyal tesis, çeşitli organizasyonlara da ev sahipliği yapmayı sürdürüyor.  

MANDALİN KAFE
İzmir’in incisi Narlıdere’nin denizle buluştuğu Sahilevleri’nde konumlandırılan Mandalin Kafe, 7’den 77’e misafirlerini ağırlamaya devam ediyor. En iyi hizmeti en uygun fiyata yurttaşlarla buluşturan Mandalin Kafe, keyifli bir yaz akşamı geçirmek isteyen misafirlerini ağırlıyor. Engelli bireylerin erişimine uygun hale getirilen Mandalin Kafe’nin Engelsiz İzmir Bayrak Yönetmeliği kapsamında Kırmızı Bayrak ödülü de bulunuyor.

ZEYTİN KAFE
Belediye bünyesinde kurulan Narlıdere Üretici Kadın Kooperatifi çatısı altında Çamtepe Mahallesi’nde hizmet veren Zeytin Kafe sıcak yaz akşamlarında bölge sakinleri tarafından sıklıkla ziyaret ediliyor. Adını barışın ve özgürlüğün simgesi ve kültürümüzün bir parçası olan zeytinden alan işletmede, kadın kooperatifinde üretilen erişte tarhana, reçel ve salça gibi ürünler de satılıyor.

BARIŞ LOKANTASI
Narlıdere Belediyesi’nin 2 yıl önce Narlıdere Üretici Kadın Kooperatifi bünyesinde Barış Sokak’ta hizmete aldığı Barış Lokantası, kurulduğu günden bu yana kaliteli ürünler ve uygun fiyatlarla vatandaşlara hizmet vermeye devam ediyor. Narlıdere Üretici Kadın Kooperatifi bünyesinde çalışan kadınların el emeği lezzetleri, her gün özenle hazırlanarak halkla buluşuyor.

 
Wagner kurucusu Prigojin Belarus'ta görüntülendi
 
Cennet koy alev alev yanmıştı... İşte yangının nedeni!
YORUMLAR
 Onay bekleyen 1 yorum var.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Konak'tan asfalt raporu: 4 yılda 50 bin ton!
Konak Belediyesinin aralıksız sürdürdüğü yol, kaldırım düzenleme ve yenileme ...
Yüzüncü yılında 'Lozan' tiyatro sahnesinde
İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin düzenlediği Lozan Antlaşması’nın 100. ...
Kınık’ta SAYEM ile Aquapark’ta serinleten yaz okulu
Kınık Belediyesi bünyesindeki Şehit Ömer Yiğit Ulus Sağlıklı Yaşam ve ...
 
Sanatın ritmi İncirliova'da attı
Aydın Büyükşehir Belediyesi Konservatuvarı, sanatın tüm güzelliklerini ...
Sporseverler Zübeyde Hanım Parkı'nı çok sevdi
Aydın Büyükşehir Belediyesi tarafından vatandaşların hizmetine açılan ...
Menderes’te İngilizce kursu başlıyor!
Menderes Belediyesi tarafından başlatılacak ücretsiz İngilizce kursu için ...
 
Aydın'da Muharrem ayında iftar sofraları kuruluyor
Aydın Büyükşehir Belediyesi gelenekselleşen muharrem ayı iftar programlarını ...
Metro ve tramvayda grev kapıda!
31 Temmuz sabahı greve çıkacak olan metro ve tramvay emekçilerinin üyesi ...
Çerçioğlu söz verdi, yaptı
Aydın halkının nefes alacağı alanlar oluşturmaya devam eden Aydın Büyükşehir ...
 
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
50 yıl önce nasıl katil oldu?
Ayda ÖZEREN
Ayda ÖZEREN
Metanoya!
Neşe ÖNEN
Neşe ÖNEN
Dün ve bugün Türkiye (2)
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Türkiye'nin İslam’la sınavı
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Kamu yararı Çeşme Projesi’nin neresinde?
Kemal ANADOL
Kemal ANADOL
12 Eylül ve yeni Anayasa
Prof. Dr. Mustafa KAYMAKÇI
Prof. Dr. Mustafa KAYMAKÇI
Atatürk’ün Toprak Kanunu ya da feodalizmin tasfiyesi uğraşısı
Dr. Hakan TARTAN
Dr. Hakan TARTAN
Siber ve milli!
Rifat ÖZER
Rifat ÖZER
Germir bağları
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Müzik ve mandolin
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva