HABERLER>GÜNCEL
17 Aralık 2021 Cuma - 13:49

MHP'li Osmanağaoğlu: Türk birliği bir gün mutlaka kurulacak

Meclis genel kurulunda konuşan MHP'li milletvekili Osmanağaoğlu "“İnancımız odur ki; geçen yüzyılın başında dünyaya Türk’ün ne demek olduğunu yazdığı destanlarla gösteren Türk milleti, bu yüzyılda yazacağı yeni destanlarla Türk’ün ne demek olduğunu yine hatırlatacaktır ve Türk Birliği Bir Gün Mutlaka Kurulacaktır.” dedi.

MHP li Osmanağaoğlu: Türk birliği bir gün mutlaka kurulacak

TBMM Genel Kurulunda devam eden 2022 Bütçe Görüşmelerinde konuşan MHP genel Sekreter Yardımcısı ve İzmir Milletvekili Tamer Osmanağaoğlu “Önümüzdeki süreçte de; dünya ekonomisinin dinamiklerine ve memleketimizin ihtiyaçlarına uygun yeni yatırım alanları, yeni projeler hayata geçirilmeye devam etmelidir.” ifadelerini kullandı.

Konuşmasında ; “siyasi ve ekonomik buhranlarla mücadele eden komşularının hemen yanı başındaki ülkemizin, ekonomik, sosyal ve siyasi alandaki mevzini koruması oldukça önemlidir.” diyen Osmanağaoğlu “Bu mevzi sadece Türk milleti için değil, Türk Dünyası başta olmak üzere; küresel siyaset baronlarının pençesindeki mazlum milletlere de umut ve ilham kaynağı olmuştur. Bu öyle bir umut ki; sürgülenerek kapatılan kapılar, gün değmemiş umutlarla yeniden çalınacağı günlerin yakın olduğunu görebilmektedir. Bu öyle bir ilhamdır ki; dünde hapsolan gönüller, yarını aşan hedeflerin sanıldığından çok daha yakın olduğunu,  yepyeni ülkülerimizin bestesinin yeniden yapılabileceğini hissedebilmektedir. Bu umut kaynağı küçümsenmemelidir! Bu ilham pınarı ziyan edilmemelidir!” ifadelerini kullandı.

İzmir İçin Teşekkür
Projesi geçtiğimiz günlerde onaylanan İzmir Atatürk İl Halk Kütüphanesi için de teşekkür eden Osmanağaoğlu; “Her köşesinde kültür pınarları barındıran Güzel İzmir’imiz Cumhuriyetimizin 100’ncü yılına dalga dalga büyüyen kültür haznesiyle yürümektedir. İzmir’imizin kalbinde; modern yüzüyle geçmişini kucaklayacak Atatürk İl Halk Kütüphanesi projesi geçtiğimiz haftalarda onaylanmıştır. Umuyorum ki önümüzdeki bütçe görüşmelerinde, İzmir’imize kazandırılacak olan bu eserin hizmete gireceği müjdesini vermek de nasip olacaktır.. Aradan bir sene geçmeden; vatandaşlarımıza söz verildiği gibi, zarar gören konutlarının ve işyerlerinin yerine, Devletimizin üstün gayretleriyle tamamlanan yenilerinin teslim edilmesinden dolayı İzmirli vatandaşlarımız adına tüm yetkililere teşekkür ediyorum. Beydağ İlçemizde kaba inşaatı biten yeni Devlet Hastanesinin 2022 yılı içinde tamamlanarak vatandaşlarımızın hizmetine sunulacağından hiçbir şüphemiz yoktur. ifadelerini kullandı

Osmanağaoğlu'nun konuşmasının tamamı şu şekilde:

Sayın Başkan Değerli Milletvekilleri;

2020 Yılı Merkezi Yönetim Kesin Hesap Bütçe Kanun Teklifinin 7 Maddesi Üzerine şahsım adına söz aldım. Yüce heyetinizi saygıyla selamlıyorum.

2020 yılı; tüm dünyada olduğu gibi ülkemizde de etkilerini hissettiren Covid19 salgınıyla mücadelenin en yoğun olduğu sene olarak geride kalmıştır. Şüphesiz; toplumsal, ekonomik ve siyasi etkileriyle derin yaralar açan küresel salgının etkileri 2021 yılında da devam etmiştir.

Diğer yandan; siyasi ve ekonomik buhranlarla mücadele eden komşularının hemen yanı başındaki ülkemizin, ekonomik, sosyal ve siyasi alandaki mevzini koruması oldukça önemlidir.

Bu mevzi sadece Türk milleti için değil, Türk Dünyası başta olmak üzere; küresel siyaset baronlarının pençesindeki mazlum milletlere de umut ve ilham kaynağı olmuştur.

Bu öyle bir umut ki; sürgülenerek kapatılan kapılar, gün değmemiş umutlarla yeniden çalınacağı günlerin yakın olduğunu görebilmektedir.

Bu öyle bir ilhamdır ki; dünde hapsolan gönüller, yarını aşan hedeflerin sanıldığından çok daha yakın olduğunu,  yepyeni ülkülerimizin bestesinin yeniden yapılabileceğini hissedebilmektedir.

Bu umut kaynağı küçümsenmemelidir!

Bu ilham pınarı ziyan edilmemelidir!

Önümüzdeki süreçte de; dünya ekonomisinin dinamiklerine ve memleketimizin ihtiyaçlarına uygun yeni yatırım alanları, yeni projeler hayata geçirilmeye devam etmelidir.

Siyasi çıkarlarını Türk Devletinin ve Milletinin zora düşmesinde arayanlara inat, çözümü sürekli şikayet etmekte arayanlara rağmen, ekonomimizin temel dinamikleri olan müteşebbislerimiz de bunun farkındadır.

Türkiye; üzerindeki durgunluktan sıyrılmış, girişimci ruhuyla yeni bir rüzgarı çoktan yakalamıştır. Kendi markalarıyla, firmalarıyla, uluslar arası düzeyde daha etkin, varlığını ve gücünü ispatlayan bir Türkiye vardır.

Sayın Başkan Değerli Milletvekilleri;

Bu vesileyle güzel İzmir’imiz ile ilgili çok önemli gördüğüm birkaç hususu da bu kürsüden dile getirmek, emeği geçenlere de İzmir’imiz adına teşekkürlerimi sunmak istiyorum.

Her köşesinde kültür pınarları barındıran Güzel İzmir’imiz Cumhuriyetimizin 100’ncü yılına dalga dalga büyüyen kültür haznesiyle yürümektedir. İzmir’imizin kalbinde; modern yüzüyle geçmişini kucaklayacak Atatürk İl Halk Kütüphanesi projesi geçtiğimiz haftalarda onaylanmıştır.

Umuyorum ki önümüzdeki bütçe görüşmelerinde, İzmir’imize kazandırılacak olan bu eserin hizmete gireceği müjdesini vermek de nasip olacaktır.

Diğer yandan;

117 vatandaşımızın can verdiği, yüzlerce vatandaşımızın yaralandığı, milyonlarca yüreğin ise İzmir diyerek attığı depreminin üzerinden tam 1 yıl geçti.

Aradan bir sene geçmeden;vatandaşlarımıza söz verildiği gibi, zarar gören konutlarının ve işyerlerinin yerine, Devletimizin üstün gayretleriyle tamamlanan yenilerinin teslim edilmesinden dolayı İzmirli vatandaşlarımız adına tüm yetkililere teşekkür ediyorum.

Son olarak; Beydağ İlçemizde kaba inşaatı biten yeni Devlet Hastanesinin 2022 yılı içinde tamamlanarak vatandaşlarımızın hizmetine sunulacağından hiçbir şüphemiz yoktur.

Sayın Başkanım; Değerli Milletvekilleri;

Liderimiz Devlet Bahçeli;

Ülkü gerektiği ve yeri geldiği zaman her şeyinden vazgeçebilmeyi göze almış yüksek bir erdemin tanımıdır.” demiştir.

Bizim ülkümüz; Türk milletinin yükselmesi, Türk milletinin milletler mücadelesinde hak ettiği yere ulaştırılmasıdır.

İnancımız odur ki; geçen yüzyılın başında dünyaya Türk’ün ne demek olduğunu yazdığı destanlarla gösteren Türk milleti, bu yüzyılda yazacağı yeni destanlarla Türk’ün ne demek olduğunu yine hatırlatacaktır.

Bu duygu ve düşüncelerle Yüce heyetinizi selamlıyor, 2022 Yılı Bütçemizin Devletimiz ve milletimiz için hayırlar getirmesini temenni ediyorum.

 
Türkiye'den AB'ye tepki: Kararlar tek yanlı
 
Soyer Girişimcilik Merkezi’nden seslendi: Rüzgar yenilikten yana esiyor!
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Türkiye'den AB'ye tepki: Kararlar tek yanlı
Dışişleri Bakanlığı'ndan Avrupa Birliği tarafından kabul edilen Genişleme ...
İzmir'in kara raporu: Kasım ayında kaç işçi hayatını kaybetti?
İSİG Meclisi’nin açıkladığı verilere göre İzmir’de Kasım ayında 7, 2021’in ...
Kurak geçen 1 yılın ardından... Yağışlar İzmir'e yaradı!
Kurak geçen 1 yılın ardından... Yağışlar İzmir'e yaradı!
 
Amiraller hakkındaki iddianame kabul edildi
Kamuoyunda "amirallerin Montrö bildirisi" olarak bilinen açıklamada imzası ...
Yargıtay'ın 11 üyesi belli oldu
Hakimler ve Savcılar (HSK) Genel Kurulu'nca Yargıtay'a 11 üye seçimi gerçekleştirildi.
Lise öğrencisi müdür yardımcısını bıçakladı
Tokat'ta bir lise öğrencisi, okulun müdür yardımcısını bıçakla yaraladı. ...
 
6 ilde uyuşturucu operasyonu!
İzmir merkezli 6 ilde düzenlenen uyuşturucu operasyonunda gözaltına alınan 13 şüpheli, tutuklandı.
İzmir'de 8 bin 263 öğrenciye trafik eğitimi
İzmir'de, İçişleri Bakanlığı'nca başlatılan "Trafik Denetleme Projesi" ...
FETÖ'nün Adalet Bakanlığı yapılanmasına operasyon
Ankara Cumhuriyet Başsavcılığınca yürütülen Fetullahçı Terör Örgütü'nün ...
 
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
İzmirli giderek kendini daha kötü hissediyor
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
Acılar unutulsa da yaralar kapanmıyor!
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Netameli meseleler 7
Kemal ANADOL
Kemal ANADOL
Bir portre: Sadullah Usumi
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Tire pazarında…
Neşe ÖNEN
Neşe ÖNEN
İsrailli çocuklara mektuplar (2) Barış sizin elinizde çocuklar!
Prof. Dr. Mustafa KAYMAKÇI
Prof. Dr. Mustafa KAYMAKÇI
Nasıl toprak reformu yapılmalı?
Nüvit TOKDEMİR
Nüvit TOKDEMİR
Yaşamak...
Dr. Hakan TARTAN
Dr. Hakan TARTAN
19’undaki genç, dedesi yaşındaki adama nasıl yumruk atar?
Oytun NALBANTOĞLU
Oytun NALBANTOĞLU
Namağlup Göztepe!!!
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva