HABERLER>YEREL YÖNETİMLER
20 Kasım 2018 Salı - 09:19

Kocaoğlu'nun ziyaretinde duygu seli: Bundan sonraki görevim...

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, veda ziyaretleri kapsamında gittiği Torbalı'da önemli mesajlar verdi. Kocaoğlu, "Bundan sonraki görevim ağabeylik olacak" dedi. Tarımsal kalkınmaya dikkat çeken Başkan Kocaoğlu, "Tarımda hayata geçirdiğimiz projeler sayesinde şimdi ilk defa İzmir’den bir Tarım Bakanı çıktı" dedi.

Kocaoğlu nun ziyaretinde duygu seli: Bundan sonraki görevim...

15 yıllık görev süresinin bitimine 6 ay kala "yeni dönemde aday olmama kararını" kamuoyuyla paylaşan İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, ilçelere düzenlediği “teşekkür”  ziyaretleri kapsamında bu kez Torbalı’ya gitti. Çapak, Tulum, Subaşı, Atalan ve Göllüce köylerinin ardından ilçe merkezinde vatandaşlarla bir araya gelen Başkan Kocaoğlu'na, Torbalı eski Belediye Başkanı İsmail Uygur da eşlik etti.

“ÇOK YAŞA MAVİ GÖZLÜ ADAM”
Ziyaretler sırasında hem vatandaşlar hem de Başkan Kocaoğlu duygulu anlar yaşadı. İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı'nın bugüne kadar verdiği hizmetlerden çok memnun olduklarını söyleyen Torbalılılar, özellikle tarıma ve hayvancılığa yardımlarından ötürü "Koca Başkan"a teşekkür etti. Tulum Köyü’nde bir kadının, “Bizi yarı yolda bırakma Başkanım” sözleri üzerine duygulanan 65 yaşındaki Nuray Vurmaz, gözyaşlarını tutamadı. Sulama Kooperatifi Başkanı Faruk Vurmaz’ın Başkan Kocaoğlu’na teşekkür ederken söylediği “Çok yaşa mavi gözlü adam” sözleri uzun süre alkışlan dı. Bir başka vatandaş, Aziz Kocaoğlu'na şükranlarını, “Senin yerini kim dolduracak? Sen bizim babamız, ailemizin en büyük reisisin” sözleriyle ifade etti.

"HERKESİN NASİBİNDE BELEDİYE BAŞKANLIĞI YOKTUR"
Bir araya geldiği Torbalılıların bu içten seslenişleri karşısında duygulanan İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, "Koltuğa yapışanın bir daha kalkmadığını" dile getirerek bu konuda Türkiye'ye örnek olmak istediğini söyledi. Bundan sonraki görevinin ağabeylik olacağının altını çizen Başkan Kocaoğlu, “Belediye başkanlığı bir dönem yapılır, yine seçilirse devam eder. İlk sefer seçimi kazanamazsa ikinci kez aday olma hakkı vardır. Olmuyorsa da, herkesin nasibinde belediye başkanı olmak yoktur" dedi.

"BİZİM SAYEMİZDE TARIM BAKANI İZMİR'DEN ÇIKTI"
Yerine gelecek belediye başkanının kendisiyle yarışacağını kaydeden Aziz Kocaoğlu, sözlerini şöyle sürdürdü:

"Gelen arkadaş ona göre çalışacak, üretecek ve sizlere layık olacak. Yeter ki, macera peşinde koşmasın, hayali projelere girişmesin. Yapılacak iş çok.  Tarım kalkınırsa, Türkiye de bağımsız bir ülke olarak yoluna devam edecektir. Mustafa Kemal Atatürk, ‘Köylü milletin efendisidir’ diyerek her şeyi özetlemiş. Türkiye’yi kalkındırmak için başka formül aramaya, başka devletlerin kuyrukçuluğunu yapmaya gerek yok."

Daha önce GAP Projesi nedeniyle tarım bakanlarının genellikle Urfalı siyasetçiler arasından seçildiğini de hatırlatan İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı, "Bizim tarımda hayata geçirdiğimiz projeler sayesinde, şimdi ilk defa İzmir’den bir Tarım Bakanı çıktı. Umarım o da çalışır, köylüye faydalı olur” diye konuştu.

 
SGK'dan prim borçlularına yeni hak!
 
Başkan Atila’dan büyüklere sıcak ziyaret
YORUMLAR
Toplam 3 yorum var, 3 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
örnek alsınlar 20 Kasım 2018 Salı 22:55

Başkanın veda turlarında gördüğü ilgiyi, sevgiyi kim kıskanmaz ki? Aslında siyasetçilerin örnek alabileceği bir çalışma ve kişilik sergiledi. Tabii, anlayana, anlamak isteyene.

Yorumu oyla      11      5  
Bornovalı 20 Kasım 2018 Salı 12:50

Sn Başkan- ayrılmak ile en doğru olanı yaptın. İnsanlara ne kadar hizmet yapsan yaranamassın. Otur evinde- oyna torunların ile.Bak keyfine.Mevsimidir kestane pişir. Esasen seni tenkid edenlerin de kabahati yok- Ya maddi açıdan, ya da anne babalarının ihmali ile iyi kültür alamamışlar-ve iyi eğitim görmemişler. Ancak menfaatleri olunca senin yanına geçerler.

Yorumu oyla      18      6  
Memnuniyet 20 Kasım 2018 Salı 10:20

Ayrancılar mahallelileri İzmir Büyükşehir Belediyesi hizmetlerinden memnun değil ! Toplu ulaşım var ama adı toplu ulaşım , vatandaşın Gaziemir’e otobüsle rahat ulaşmaması için belediye elinde ne yetki varsa kullanmış ! Otobüsler Sarnıç ta bırakıyor ! 90 dk aktarma hk 2016 Şubat ayında iptal ! Ayrancılar Mahallesi nüfus 40 bin !

Yorumu oyla      10      17  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Kocaoğlu'na karanfil kokulu karşılama
İlçelere düzenlediği “teşekkür” ziyaretleri kapsamında Torbalı’ya giden ...
AASSM'de felsefe günleri sona erdi
Türkiye’nin önde gelen felsefecileri İzmir’de buluştu. İzmir Büyükşehir ...
Karşıyaka’da ‘Öğretmenler Günü’ne özel buluşma
Öğretmenler Günü’nü çeşitli etkinliklerle kutlamaya hazırlanan Karşıyaka ...
 
Çiğli Belediye Başkanı Arslan, Egedesonsöz'e konuştu: AK Parti'yi katlar geçeriz!
Çiğli Belediye Başkanı Arslan, Egedesonsöz'e konuştu: AK Parti'yi katlar geçeriz!
Buca'da kadınlar eğitimde
Türkiye’de her beş çocuktan biri istismara uğruyor. Rakamlar net değil, ...
''Zübeyde Ana'nın kızları''ndan son buluşma: Çok çalışma yükümlülüğümüz var
İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu’nun eşi Dr. Türkegül Kocaoğlu'nun ...
 
Ata Anı Evi’ne büyük ilgi
İzmir’in düşman işgalinden kurtuluşunun yıldönümünde 9 Eylül 2016’da Bornova ...
Sakin Şehir'de Turuncu Bayram
Seferihisar Belediyesi tarafından 19.kez düzenlenen Mandalina Şenliği, ...
Büyükşehir'den 'içimizi ısıtan' destek
Eğitime katkılarıyla minik öğrencileri mutlu eden İzmir Büyükşehir Belediyesi, ...
 
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Yeşil Yıkamacılara Ceza Yağdı!
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
Koç'un 'Can'ı İzmir'in sevdalısı!
Dr. Berna BRIDGE
Dr. Berna BRIDGE
Oxford şehitleri
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Varlık-Hiçlik ekseninde gerilen insan
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Pahalı, fahiş ve fuhuş!
Muhittin AKBEL
Muhittin AKBEL
Ya o vergiler hayatımıza girerse!
Dr. Hakan TARTAN
Dr. Hakan TARTAN
Evlad-ı Fatihan ne yapacak?
Neşe ÖNEN
Neşe ÖNEN
Emeğin dayanışma gücü
Rifat ÖZER
Rifat ÖZER
Belediye meclisleri
Kemal ANADOL
Kemal ANADOL
Önemli bir düzeltme!
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva