HABERLER>POLİTİKA
19 Mayıs 2023 Cuma - 18:59

Kocaoğlu'ndan 2'nci tur çağrısı: Adam adama çalışma yapılmalı

Seçimlerin gerçekleşeceği 28 Mayıs'a kadar saha çalışması önerisinde bulunan İzmir Büyükşehir Belediyesi eski Başkanı Aziz Kocaoğlu, "Zaman sınırlı, bunu telefon gibi iletişim araçları ile yapmak gerekiyor.  İlçe teşkilatlarımızda sandık sonuçlarında CHP'nin açık ara birinci çıktığı sandıklardaki gelmeyenlerin üzerine yoğunlaşmakta büyük fayda var. Yüzde 70-60 oy almışız... Orada gelmeyen 3 kişiden 2'sinin dağılım olarak bize oy verecek demektir. Esas olarak adam adama çalışma metodunun sürdürülmesi gerekmektedir" ifadelerini kullandı.

Kocaoğlu ndan 2 nci tur çağrısı: Adam adama çalışma yapılmalı

Oktay GÜÇTEKİN / EGEDESONSÖZ - Türkiye’de 28 Mayıs’ta gerçekleştirilecek Cumhurbaşkanlığı 2'nci tur seçimleri öncesi siyasi partiler çalışmalarına hız vermiş durumda.

Bu kapsamda İzmir’de de Cumhuriyet Halk Partisi tempo arttırırken, bugün İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer Burhan Özfatura, Yüksel Çakmur, Aziz Kocaoğu ve mevcut ilçe belediye başkanlarıyla seçim çalışmalarına yönelik koordinasyon toplantısı gerçekleştirdi.

EN KÖTÜDE ÇALIŞMAK İSTEDİM
Toplantıda konuşan İzmir Büyükşehir Belediyesi bir önceki dönem Başkanı Aziz Kocaoğlu, "14 Mayıs seçimlerinde herkes elinden geleni yaptı. Sayın Kılıçdaroğlu çok büyük bir performans gösterdi.  Bu seçim şunu gösterdi; Erdoğan'ın 50+1'i alamayacağını gösterdi. Olumlu yönünden baktığımızda bütün çabalara rağmen 50,1'i alamadılar. Bunu alamayan 28 Mayıs'ta 50,1'i alma şansı çok daha zayıftır. Burada şans, potansiyel Genel Başkanımız Kılıçdaroğlu lehinedir. Bunu aklımıza iyice yerleştirmeliyiz. Buna canı yürekten inanıyorum. Sahadaki duruma gelirsek... Ben 25 gün önce sahaya belediye başkanımız olmayan ilçelere gittim. Orada da CHP'ye en az oyu veren köylere mahallelere giderek çalışma yaptım. En kötü de çalışmak istedim. 15 senenin getirdiği hatır gönül işlerine dayanarak bir katkıda bulunabilir miyiz düşüncesi içindeydik. Hiç nahoş bir şey ile karşılaşmadım. Aksine çok büyük teveccühü gösterdiler. O köylere İzBB Başkanı iken gittiğimde bugünden daha iyi karşılaşmamıştım. Bu genel başkanımıza olan teveccühe dayanıyordu diye yorumladım" dedi.

HEPİMİZ TELEFONLARIMIZDAKİ KİŞİLERE ULAŞMALIYIZ
İkinci tur için önerilerini de sunan Kocaoğlu, "Hepimizin bir cep telefonu ve içinde isim rehberi var. Bence herkes o cep telefonunda nazı geçecek tescilli partiliyi bir kenara bırakarak ortada bildiği  kim varsa  mutlaka ya telefonla arayarak ya giderek tarama yapmalı. Zaman sınırlı, bunu telefon gibi iletişim araçları ile yapmak gerekiyor.  İlçe teşkilatlarımızda sandık sonuçlarında CHP'nin açık ara birinci çıktığı sandıklardaki gelmeyenlerin üzerine yoğunlaşmakta büyük fayda var. Yüzde 70-60 oy almışız... Orada gelmeyen 3 kişiden 2 si dağılım olarak bize oy verecek demektir. Kanaat önderleri... Ben gidip oyunu istersem beni dikkate almayabilir. Adamın adamını bulacaksın. Sözünden çıkarmayacağı, nazı geçecek kişi bularak çalışmak gerekli. Her semtin, her ailenin, her sokağın mutlaka hepsinden fazla sözü geçen önderleri vardır. Bu doğal bir şeydir. Onların üzerinde çalışmak önemlidir. Pazar, çarşı gezilebilir. Ancak şimdi onlara sahada yoktunuz irtibası verdirmeyecek kadar gidip, esas olarak adam adama çalışma metodunun sürdürülmesi gerekmektedir.  Bugün aradılar Kiraz'da 2-3 köy Aziz Kocaoğlu gelirse oy vereceğiz demişler... Nerden çıktı bilmiyorum ama pazar günü oraya gideceğim. Gece gündüz çalışacağız. Çalışan kazanıyor. İnanıyorum başaracağız!" ifadelerini kullandı.

 

 
Özfatura'dan '12 milyon oy' çıkışı: Başarılı olmamak için hiçbir neden yok
 
Akşener, seçim 'sessizliğini' bozuyor
YORUMLAR
Toplam 6 yorum var, 6 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
davut kaya 20 Mayıs 2023 Cumartesi 09:48

özledik seni büyük başkan

Yorumu oyla      4      5  
Adil ve Eşit hizmet alma hakkı 19 Mayıs 2023 Cuma 21:20

Kamu hizmeti olan toplu ulaşımda ; 90 dk. ( 2020 Eylül itibariyle 120 dk.) aktarma hakkındaki İzmir merkez ilçeler , İzmir çevre ilçeler ayrımcılığına imza atarken ( 10.02.2016 ) düşünecektiniz. İzmir kırsal ilçelerde sandığa gitmeyenler, sizlerin bu haksız uygulamanızla ümitsizliğe kapılanlar olabilir mi ? ESHOT otobüslerini tamamen hizmetten çekip , İZTAŞIT (özel halk otobüsçülüğü ) uygulaması , kırsal ilçelerdeki ayrı bir ayrımcılık. 'Hak, hukuk , adalet ' sloganı atacaksınız ! İzmir ulaşımında ayrımcılık yapacaksınız . Söz uçar, İcraatlar kalıcıdır , inandırıcıdır. 'Onların kirası ucuz ' Anlayana ! ÇÖZÜM : İzmir çevre ilçe otobüslerinde de ; 136 km.lik İZBAN hattındaki tarife ve ücretlendirmelerin uygulanması.

Yorumu oyla      5      5  
izmirli 19 Mayıs 2023 Cuma 21:03

FOTOĞRAFA BAKINCA AKLIMA MEGAKÖY İZMİR GELDİ...

Yorumu oyla      5      6  
Düz Partili 19 Mayıs 2023 Cuma 20:43

Sayın büyük başkan sizin söylediklerinize katılıyoruz ama sizi yok saydılar genel merkeze izmir ile ilgil yerel seçimler raporu verdiniz incelemeden çöpe attılar bırak gitsin bu tepe yöneticileri...

Yorumu oyla      8      4  
belediye çalışanı 19 Mayıs 2023 Cuma 19:16

başkanım seni arıyoruz

Yorumu oyla      6      4  
Huseyin 19 Mayıs 2023 Cuma 19:10

Aziz neyapti İzmire kentsel dönüşüme itiraz etmekten başka bir şey yapmayanlar şimdi show yapıyorlar

Yorumu oyla      4      6  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Özfatura'dan '12 milyon oy' çıkışı: Başarılı olmamak için hiçbir neden yok
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na olan inancını dile getiren İzmir ...
Bakan Varank, E-Spor turnuvasında gençlerle buluştu
Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, Bursa Büyükşehir Belediyesi ...
YSK kesin seçim sonuçlarını açıkladı
Yüksek Seçim Kurulu'nun, 14 Mayıs'ta yapılan Cumhurbaşkanı Seçimi'nin ...
 
Erdoğan, Sinan Oğan görüşmesi sona erdi
Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, 14 Mayıs'ta ...
Kılıçdaroğlu'ndan Anıtkabir'e ziyaret
CHP Genel Başkanı ve Millet İttifakı'nın cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu, ...
CHP'li Kadın Kolları Başkanı görevden alındı
CHP Çanakkale İl Kadın Kolları Başkanı Sibel Erol, partisinin Ezine İlçe ...
 
'Kandil’den işaret eden parmakları, o maskelerle kapatamazlar'
Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, "Daha dün Selahattin ...
Stuttgart'taki kundaklama girişimine tepki!
Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Almanya'nın Stuttgart kentindeki Türk ...
Davutoğlu'ndan Sinan Ateş çıkışı: Hesabını soracağız
Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, 5 ay önce öldürülen eski ...
 
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
Gönlüm hep seni arıyor neredesin?
Ayda ÖZEREN
Ayda ÖZEREN
Kirpi ikilemi – Hayır deme sanatı
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
İzmirli giderek kendini daha kötü hissediyor
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Netameli meseleler 7
Kemal ANADOL
Kemal ANADOL
Bir portre: Sadullah Usumi
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Tire pazarında…
Neşe ÖNEN
Neşe ÖNEN
İsrailli çocuklara mektuplar (2) Barış sizin elinizde çocuklar!
Prof. Dr. Mustafa KAYMAKÇI
Prof. Dr. Mustafa KAYMAKÇI
Nasıl toprak reformu yapılmalı?
Nüvit TOKDEMİR
Nüvit TOKDEMİR
Yaşamak...
Dr. Hakan TARTAN
Dr. Hakan TARTAN
19’undaki genç, dedesi yaşındaki adama nasıl yumruk atar?
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva