HABERLER>POLİTİKA
7 Temmuz 2017 Cuma - 09:43

Kılıçdaroğlu'na mehteranlı karşılama!

Kılıçdaroğlu, saat 11.50'de İstanbul yazılı trafik tabelasının önünden geçerek İstanbul il sınırlarına giriş yaptı. Partisinin Tuzla teşkilatı CHP liderini karşılamaya mehteran takımı getirdi.

Kılıçdaroğlu na mehteranlı karşılama!

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, saat 11:50'de İstanbul sınılarına ulaştı. Yürüyüşün 23'üncü gününde Gebze'den yola çıkan Kılıçdaroğlu'na İstanbul'a girişinde benzeri Nusret Gümüşel eşlik etti. 

İSTANBUL'A GİRERKEN KONUŞTU

Kemal Kılıçdaroğlu," Yolun büyük bir kısmını kat ettik, mutluyum. Adalet için yürüyorum. 80 Milyon için yürüyorum. Adalete susamış 80 milyon için yürüyorum. Bütün haksızlıklara karşı çıkacağız. İnancı ne olursa olsun, yaşam tarzı ne olursa olsun adalet bağlamında kucaklıyorum" açıklamasını yaptı.

"PROTESTOCULAR BARIŞÇIL"

Protesto edenlerle destek verenlerin yol boyunca yan yana olmalarını da değerlendiren Kılıçdaroğlu, "Bu yürüyüş barışçıl bir yürüyüş. Onların da barışçıl amaçlarla bunu yaptıklarını düşünüyorum. Protesto eden vatandaşın da canı sağolsun, alkışlayan vatandaşın da" diye konuştu.

UÇURDUĞU GÜVERCİN BAŞINA KONDU

Kılıçdaroğlu, İstanbul sınırında çiçeklerle karşılandı. Kemal Kılıçdaroğlu İstanbul İl sınırı tabelası önünde güvercin uçurdu. Uçurduğu güvercinlerden biri Kılıçdaroğlu'nun başına kondu. 

Kılıçdaroğlu, İstanbul il sınırına giriş yaptıMEHTERAN TAKIMI KARŞILADI

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu Adalet Yürüyüşü’nün 23’üncü gününde saat 12.00 sıralarında İstanbul sınırlarına girdi. Kılıçdaroğlu’nu İstanbul il sınırında mehteran ekibi karşıladı. CHP Tuzla İlçe Teşkilatı tarafından getirildiği öğrenilen mehteran takımı İzmir Marşı'nı da çaldı. Mehter takımı marşlar çalarken tarihteki Türk Cumhuriyetlerinin Bayraklarını taşıyan kalabalık, "hak hukuk adalet" sloganları attı. 

Kılıçdaroğlu, İstanbul il sınırına giriş yaptıKılıçdaroğlu ve beraberindekiler, yürüyüşün 23'üncü gününde İstanbul'a giriş yaptı. Çayırova İstanbul il sınırına gelen Kılıçdaroğlu'nu burada partililer karşıladı. Kılıçdaroğlu ve beraberindekilerin İstanbul'a girişi havadan görüntülendi. Görüntülerde Türk bayrakları taşıyan kortej ve kortejin İstanbul'a girişi yer aldı. Kılıçdaroğlu ve beraberindekiler Tuzla Şifa Mahallesinde mola verdi.

AVRUPA PARLAMENTOSU'NA ÇAĞRI...

Kılıçdaroğlu,  Adalet Yürüyüşü'nün 23'üncü gününde yürüyüşe başlamadan önce de açıklama yaptı. Kılıçdaroğlu, "Bugün Kocaeli'den ayrılıyoruz.  İstanbul'a giriyoruz. Son derece mutluyum, huzurluyum. Kimsenin burnu kanamadan uzun bir yolculuğu katedip İstanbul'a girmiş olacağız" dedi. Kemal Kılıçdaroğlu, "Ayı 9'unda, pazar günü bu yürüyüşü sonlandırmış olacağız. Ancak adalet arayışımızı değil, adalet arayışımız devam edecek" diye konuştu. 

Kılıçdaroğlu, İstanbul il sınırına giriş yaptı

"TÜRKİYE SADECE İKTİDAR PARTİSİNDEN İBARET DEĞİLDİR" 

Avrupa Parlamentosu'nun kararını değerlendiren Kılıçdaroğlu, "Buradan Avrupa Parlamentosu'na seslenmek isterim. Biz herkes için adalet istiyoruz, sizden de adalet istiyoruz. Türkiye sadece iktidar partisinden ibaret değildir. Türkiye'de bir adalet yürüyüşü yapıyoruz, 10 binler var. Referandum yaptık. Yüzde 50'den fazlası demokrasi istiyor bu ülkenin. Dolayısıyla AB ile ilişkilerin askıya alınması değil daha sağlıklı ve tutarlı sürdürülmesi gerekiyor. Bu konuda umarım bizim adalet arayışımıza da destek vererek Türkiye'ye olan ilişkilerin devamı yönünde karar alırlar. Adalet sadece Türkiye için değil bütün insanlık için geçerli olan bir kavramdır. Avrupa Parlamentosu da adil davranarak Türkiye'ye olan ilişkileri sürdürme yönünde karar alır" şeklinde konuştu. (DHA)

 
EBSO Başkanı Yorgancılar'dan o karara tepki: Yok hükmündedir!
 
Başkan Atila şoförlerle: Yeni projeler yolda!
YORUMLAR
Toplam 1 yorum var, 1 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
Işık Dikicigil 7 Temmuz 2017 Cuma 10:50

AB TÜRKİYENİN RTE İLE BU HALE GELECEĞİNİ BİLDİĞİ VE MÜZAKERELERİN KOPCAĞINI BİLİYOR. ONUN İÇİN RTE Yİ DESTEKLİYORDU. SONUÇ OLARAK MÜZAKERERELERİN KOPMASINI TÜRKİYE YE ATILI BİR SUÇ OLARAK KAMUFLE ETTİ. TEAMÜDEN ADAM ÖLDÜRMEK GİBİ KASITLI.

Yorumu oyla      12      6  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
AK Parti'li Sürekli'den Ödemiş çıkarması
AK Parti İzmir Milletvekili Kerem Ali Sürekli bölgedeki yatırım ve hizmetleri ...
Bu fotoğraf için karar verildi
CHP Lideri Kılıçdaroğlu’nun referandum kampanyası sırasında Bandırma 6’ncı ...
HDP Adalet Mitingi'ne katılacağını duyurdu
HDP, Adalet Yürüyüşü’nün son durağı olan 9 Temmuz'daki Adalet Mitingi'ne ...
 
Saadet Partisi'nden 'miting' açıklaması
Saadet Partisi İstanbul İl Başkanı Birol Aydın, CHP İstanbul İl Başkanı ...
Kılıçdaroğlu için 'tanıdık bir isim'den suç duyurusu
Sakarya'da yaşayan Yakup Çoruh, Adalet Yürüyüşü hakkında "kamu haklarından ...
Yıldırım'dan AP'ye: Bu karar hükümsüzdür!
Avrupa Parlamentosu'nun (AP) Türkiye ile müzakerelerin askıya alınmasını ...
 
Yeni partiye o isim de katılacak!
Meral Akşener öncülüğünde kurulacak yeni partiye katılacağını açıklayan ...
Vatan Partisi İzmir: Bu yürüyüş CHP'nin bonzaisidir!
Vatan Partisi Genel Başkan Yardımcısı ve İzmir İl Başkanı Mutlu: "Yollar ...
CHP açıkladı: Büyük mitinge katılacak partiler...
CHP İl Başkanı Cemal Canpolat, 9 Temmuz Pazar günü Maltepe'de Kemal Kılıçdaroğlu'nun ...
 
Oytun NALBANTOĞLU
Oytun NALBANTOĞLU
Stoilov’a nazar değdi!
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
Gönlüm hep seni arıyor neredesin?
Ayda ÖZEREN
Ayda ÖZEREN
Kirpi ikilemi – Hayır deme sanatı
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
İzmirli giderek kendini daha kötü hissediyor
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Netameli meseleler 7
Kemal ANADOL
Kemal ANADOL
Bir portre: Sadullah Usumi
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Tire pazarında…
Neşe ÖNEN
Neşe ÖNEN
İsrailli çocuklara mektuplar (2) Barış sizin elinizde çocuklar!
Prof. Dr. Mustafa KAYMAKÇI
Prof. Dr. Mustafa KAYMAKÇI
Nasıl toprak reformu yapılmalı?
Nüvit TOKDEMİR
Nüvit TOKDEMİR
Yaşamak...
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva