HABERLER>GÜNCEL
7 Mayıs 2023 Pazar - 15:03

Kasapoğlu’ndan 14 Mayıs yorumu: Türkiye için bir yol ayrımı!

İzmir'de yaşayan Konyalılar, Buca ilçesinde düzenlenen etkinlikte bir araya geldi.Konyalılar Federasyonu tarafından bir kafeteryada düzenlenen etkinliğe Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ, AK Parti İzmir milletvekilleri Mahmut Atilla Kaya, Mehmet Ali Çelebi, MHP İzmir Milletvekili Hasan Kalyoncu, Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, AK Parti Gençlik Kolları Başkanı Eyyüp Kadir İnan, AK Parti milletvekili adayı Muhammet Doğan ile İzmir Katip Çelebi Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Saffet Köse katıldı.

Kasapoğlu’ndan 14 Mayıs yorumu: Türkiye için bir yol ayrımı!

AK Parti İzmir milletvekili adayı da olan Bakan Kasapoğlu, burada yaptığı konuşmada, AK Parti hükümetleri döneminde Türkiye'nin büyük bir dönüşüm yaşadığını belirtti.Türkiye'nin atılımlarını devam ettirmesi için 14 Mayıs seçimlerinin büyük önem taşıdığını aktaran Kasapoğlu, şöyle dedi:

"14 Mayıs sıradan bir seçim değil, Türkiye için bir yol ayrımı. Aydınlıkla karanlık arasındaki, kaosla istikrar arasındaki bir seçim ortamı. O yüzden bu süreçte sizlerin varlığı ve desteği çok mühim. Türkiye'nin kazanımları, Sayın Cumhurbaşkanı'mızın liderliğinde 21 yıllık süreç hepimizin malumu. Enerjisiyle artık milli petrol ve doğal gazdan bahsediyoruz. 14 Mayıs'ta halkımızın İzmirlisi ile Konyalısıyla tüm hemşehrilerimizin güçlü desteği Sayın Cumhurbaşkanı'mızdan yana en bariz şekilde ortaya koyacağına inanıyorum."

Konya'da geçen yıl "İslam Olimpiyatları"nın düzenlendiğini ve Konya'ya önemli spor tesisleri kazandırdıklarını ifade eden Kasapoğlu, destekleri nedeniyle Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay'a teşekkür etti.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Dağ da 14 Mayıs'ta Cumhuriyet tarihinin en önemli seçimlerinden birinin yapılacağını vurguladı.

Üç dönem kuralı nedeniyle milletvekili adayı olmadığını belirten Dağ, "Seçimde İzmir ve Konyalı hemşehrilerimizin Türkiye'nin huzuru, birliğini ve beraberliğini bozacak bir durumla karşılaşmamak adına, inşallah istikrarın ve beraberliğini önemli olduğunu sandığa yansıtacaklarından hiç kuşkum yok." diye konuştu.

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, her zaman hemşehrilerinin yanında olduğunu söyledi.

Konya'nın geçmişteki seçimlerde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a verdiği desteği hatırlatan Altay, "Konya'nın desteği sadece Konya sınırları içerisinde olan Konyalılardan ibaret değil. Onun için ben buradaki hemşehrilerimin de bu davaya en yüksek desteği vereceğine inanıyorum. İnşallah hep birlikte 14 Mayıs gecesini bir bayram havasına dönüştüreceğiz." diye konuştu.

AK Parti İzmir milletvekili adayı da olan Eyyüp Kadir İnan, 6 Şubat'taki Kahramanmaraş merkezli depremlerin ardından Konya Büyükşehir Belediyesi ekiplerinin deprem bölgesindeki vatandaşların yardıma koştuğunu anlattı.

Konya'da yerel yönetimlerin başarılarını vurgulayan İnan, "İnşallah biz 2024 yılındaki yerel seçimlerin provasını 14 Mayıs'ta yapacağız. Aynı Konya gibi marka hizmetlerle İzmir'i buluşturacağız. 14 Mayıs'ta Cumhur İttifakı'mızla yeni bir zafere imza atacağız." dedi.

Konuşmaların ardından Konyalılar Federasyonu Genel Başkanı Yusuf Devebacak, Hamza Dağ'a, geçen yıl trafik kazasında hayatını kaybeden Konyasporlu futbolcu Ahmet Çalık'ın imzasını taşıyan Konyaspor forması hediye etti.

 
İnsan kaçakçılarının kaçırdığı Endonezyalılar kurtarıldı
 
Pınar Karşıyaka ligde yerini korudu
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Zincirleme trafik kazası... Ölü sayısı 13'e çıktı!
Hatay'ın Antakya ilçesinde meydana gelen zincirleme trafik kazasında yaralanan ...
Göçmen kaçakçılığı operasyonu: 4 tutuklama
İstanbul'da düzensiz göçmenlere sahte kimlik, ikamet belgesi ve pasaport ...
Uyuşturucu operasyonu: 10 tutuklama
Tekirdağ’ın Çorlu ilçesinde polisin sokak satıcılarına yönelik düzenlediği, ...
 
15 Mayıs'ta eğitime 1 gün ara verilecek
Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer, 14 Mayıs'taki Cumhurbaşkanı ve 28'inci ...
Hatay'da 4.7 büyüklüğünde deprem
Hatay'ın Kırıkhan ilçesinde Richter ölçeğine göre 4.7 büyüklüğünde deprem meydana geldi.
İskenderun'da sokaklara dolan su kısmen çekildi
Hatay'ın İskenderun ilçesinde kuvvetli rüzgar ile dağlardan gelen sel ...
 
MİT'ten Kuzey Irak'ta nokta operasyon!
MİT, kırmızı bültenle aranan terör örgütü PKK/KCK'nın sözde özel güç cephe ...
İzmir'de sokak ortasında cinayet!
İzmir'in Buca ilçesinde silahlı kavgada yaralanan 19 yaşındaki genç, kaldırıldığı ...
İzmir'de kız çocuğunun hayatını karartmıştı... 16 yıl hapis istemi!
Karabağlar ilçesinde taksisine binen lise öğrencisi kız çocuğu D.A.'yı ...
 
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Eril toplumda kıyamet alametleri...
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
İzmir’e kruvaziyer niye gelsin?
İhsan Özbelge ÖZDURAN
İhsan Özbelge ÖZDURAN
İzmir’in sokakları hem kız hem deniz kokar… 
Cumhur BULUT
Cumhur BULUT
Titre oligarşi, sosyalizm geliyor!
Dr. Berna BRIDGE
Dr. Berna BRIDGE
Çocuk nasıl şımarır?
Neşe ÖNEN
Neşe ÖNEN
Dün ve bugün Türkiye (8) 'Sokak satıcıları'
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
Bağırın ki sesimiz duyulsun!
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Bir acayip zor yarış!
Aylin AKDOĞAN
Aylin AKDOĞAN
İzmir-İN
Dr. Hakan TARTAN
Dr. Hakan TARTAN
Kartla ödemede 'derin' sorular!
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva