HABERLER>YEREL YÖNETİMLER
26 Nisan 2023 Çarşamba - 14:47

Karabağlar'da resim yarışmasında ödüller sahiplerini buldu

Karabağlar Belediyesi'nin 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle Dokuz Eylül Rotary Kulübü işbirliğiyle düzenlediği “Cumhuriyetimizin 100. Yılı” konulu resim yarışmasında dereceye giren öğrencilere ödülleri törenle verildi.

Karabağlar da resim yarışmasında ödüller sahiplerini buldu

Yıldız Kenter Kültür ve Sanat Merkezi Konferans Salonu'nda gerçekleştirilen törene, Karabağlar Belediye Başkanı Başkanı Muhittin Selvitopu, İzmir Büyükşehir Belediyesi Başkanvekili Nilay Kökkılınç, Dokuz Eylül Rotary Kulübü Başkanı Nilgün Tiyansan, Karabağlar Belediye Meclisi CHP Grup Başkanvekili Zafer Levent Yıldır, sivil toplum kuruluşu temsilcileri, dereceye giren öğrenciler, öğretmenleri ve velileri katıldı.

Tören, saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından Cumhuriyetimizin 100. yılı anısına hazırlanan görsel sunumla başladı.

Daha sonra kürsüye gelen Başkan Selvitopu, geleceğimizin güvencesi olan çocuklara katılımları nedeniyle teşekkür etti ve onların bayramını kutladı. Mustafa Kemal Atatürk'ün, Türkiye Büyük Millet Meclisi'nin açıldığı gün olan 23 Nisan'ı çocuklara armağan etmesinin çok anlamlı olduğunu vurgulayan Başkan Selvitopu, “Bu dünyada ilktir. Atatürk öyle önemli bir liderdir ki hala yolumuzu aydınlatmaya devam ediyor. O'nun düşünce ve ilkelerini çok iyi öğrenin. Böylece karşılaşacağınız zorluklarla nasıl mücadele edileceğini de öğrenmiş olursunuz. Özellikle Nutuk kitabını şimdiden okumaya başlayın” dedi.

Başkan Selvitopu, 29 Ekim'de Cumhuriyetimizin 100. yılını yine aynı coşkuyla kutlayacağımızı belirterek, “Bu güzel ülkeyi ikinci 100 yıla sizler taşıyacaksınız. Bizlerden çok daha iyi yöneteceğinize hiç kuşkumuz yok. Hepinize çok teşekkür ediyor, bayramınızı yürekten kutluyorum” diye konuştu.

DEÜ Rotary Kulübü Başkanı Tiyansan da, yarışmaya desteklemekten gurur duyduklarını vurgulayarak, “Atatürk'ün sizlere emanet ettiği Cumhuriyetimizi geleceğe taşıyacağınızdan eminiz. Katılan tüm öğrencilerimize teşekkür ediyor, kazananları da kutluyoruz” dedi.

Ödülleri verildi
Konuşmaların ardından dereceye giren öğrencilere ödülleri, Başkan Selvitopu, Kökkılınç, Nilgün Tiyansan, Karabağlar Belediyesi CHP Grup Başkanvekili Zafer Levent Yıldır ve Dokuz Eylül Rotary Kulübü Temsilcisi İlge Cengiz tarafından verildi.

165 eserin katıldığı yarışmada, Şehit Muzaffer Erdönmez İlkokulu 4/E Sınıfı Öğrencisi Birnur Ekin Bilge 1., Duğrallar İlkokulu 1/D Sınıfı Öğrencisi Zeynep Güvenoğlu 2., Ahmet Ragıp Üzümcü İlkokulu 3/E Sınıfı Öğrencisi Defne Demirkır 3. oldu. Dokuz Eylül Rotary Kulübü Özel Ödülü’ne İlk Kurşun İlkokulu- 1/B Sınıfı Öğrencisi İris Korkmaz; Seçici Kurul Özel Ödülü'ne de Şehit Komando Er Fatih Özcan İlkokulu 3/C Sınıfı Öğrencisi İpek Güngör değer görüldü. Öğrenciler derecelerine göre dizüstü bilgisayar, tablet bilgisayar, resim seti gibi ödüller kazandılar. Ayrıca katılan tüm öğrencilere Atatürk'ün Nutuk kitabı armağan edildi.

Yarışmanın Seçici Kurulu da, Eğitmen-Ressam Lale Temelkuran, Eğitmen-Ressam Perihan Duran, Karabağlar Mustafa Baykaş Merkezi Ortaokulu Görsel Sanatlar Öğretmeni Taşkın Bezci, Karabağlar Sosyal Etkinlik Merkezi Görevli Öğretmeni Cennet Türkoğlu ve Dokuz Eylül Rotary Kulübü Temsilcisi İlge Cengiz'den oluştu.

Öğrencilerin eserleri 2 Mayıs'a kadar Yıldız Kenter Kültür ve Sanat Merkezi'nin. 2. ve 3. katlarındaki sergi salonlarında görülebilecek.

 
Büyükşehir'in kitap kafelerinin sayısı artıyor
 
Seçimlerde 1 metreden 70 santimetreye kadar oy pusulası olacak
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Büyükşehir'in kitap kafelerinin sayısı artıyor
İzmir Büyükşehir Belediyesi, Kitap Kafelerin sayısını 4’ten 10’a çıkaracak. ...
İZENERJİ’de grev kapıda… Sendika'dan Büyükşehir'e sabah 8'e kadar süre!
İzmir Büyükşehir Belediyesi’ne ait İZENERJİ Şirketi’nde örgütlü Genel ...
İzmir ile Bremen'den eğitimde örnek işbirliği!
İzmir Büyükşehir Belediyesi, Bremen ile 27 yıllık kardeş kent ilişkisini ...
 
Ödemiş'ten sıfır atık hamlesi!
Ödemiş Belediyesi, Sıfır Atık Yönetim Sistemin kurulması, geliştirilmesi, ...
Başkan Sandal'dan sahada 14 Mayıs vurgusu: Türkiye kazanacak
Bayraklı Belediye Başkanı Serdar Sandal, yaklaşan genel seçimler öncesi ...
Başkan Soyer’den koku açıklaması… ‘Sonuç alacağız ama…’
İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer yaz mevsiminin yaklaşmasıyla ...
 
Torbalı'ya Tiyatro Festivali ödülü
Torbalı Belediyesi, geçtiğimiz yıl ikincisini düzenlediği Metropolis Tiyatro ...
Sporfest İzmir heyecanı başlıyor
7 Mayıs Pazar günü koşulacak Maraton İzmir öncesinde 29-30 Nisan tarihlerinde ...
Başkan Soyer, sağlık çalışanları ile buluştu... 'Fedakarlığınızı bütün İzmir biliyor'
İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer,  deprem felaketi nedeniyle ...
 
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
İnsan yakmak ve Madımak!
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
Kalbimizi ateşe verdikleri gün!
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Avrupa’yı daha da zor günler bekliyor
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Galiba, bu filmi seyretmiştik…
Neşe ÖNEN
Neşe ÖNEN
İnsan insanı yakar mı?
Oytun NALBANTOĞLU
Oytun NALBANTOĞLU
Türk Milleti!!!
Rifat ÖZER
Rifat ÖZER
Az okumuşlar
Kemal ANADOL
Kemal ANADOL
Karl Marx ve Mehmet Şimşek!
Dr. Berna BRIDGE
Dr. Berna BRIDGE
Oxford şehitleri
Muhittin AKBEL
Muhittin AKBEL
Ya o vergiler hayatımıza girerse!
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva