HABERLER>GÜNCEL
25 Ocak 2024 Perşembe - 15:33

İzmir'deki doçent vahşetinde yeni detaylar... Katliam göz göre göre gelmiş!

İzmir'de kanser hastası Doç. Dr. Yusuf Yılmaz'ın, kızı Linda ile kayınvalidesi Dilek Uzelli'yi tabancayla öldürüp, boşanma aşamasındaki kendisi gibi öğretim görevlisi olan eşi Doç. Dr. Derya Uzelli Yılmaz'ı ağır yaraladıktan sonra intihar ettiği olayda, otopsi işlemleri tamamlanan cenazeler yakınlarına teslim edildi. Derya Uzelli Yılmaz'ın kardeşi Ramazan Onur Uzelli Yılmaz'ın önce ablasının yüzüne kezzap attığını sonra ateş ettiğini belirterek, "Uzaklaştırma kararını dinlemeyen cani tehditlerine devam edip, babamı darp etti. Elektronik kelepçe talebimiz bile reddedildi" dedi.

İzmir deki doçent vahşetinde yeni detaylar... Katliam göz göre göre gelmiş!

Olay, dün saat 09.30 sıralarında, Bornova ilçesi Atatürk Mahallesi 879 Sokak'ta meydana geldi. 4'üncü evre bağırsak kanseri hastası olan Ege Üniversitesi öğretim görevlisi Doç. Dr. Yusuf Yılmaz, boşanma aşamasındaki ayrı yaşadığı eşi İzmir Katip Çelebi öğretim görevlisi Doç. Dr. Derya Uzelli Yılmaz'ın yaşadığı evin önüne geldi. Yılmaz, burada otomobile binen eşi Derya Uzelli Yılmaz ile kızı Linda ve kayınvalidesi Dilek Uzelli'ye tabancayla ateş etti. Yılmaz daha sonra silahın namlusunu başına dayayıp, tetiği çekti.

Çevredekilerin ihbarı üzerine adrese sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Ekiplerin yaptığı kontrolde, Yusuf Yılmaz ile kızı Linda ve kayınvalidesi Dilek Uzelli'nin hayatını kaybettiği belirlendi. Ağır yaralanan Derya Uzelli Yılmaz ise ambulansla Ege Üniversitesi Hastanesi'ne kaldırıldı. Tedavisi süren Yılmaz'ın sağlık durumunun iyiye gittiği belirtildi.

Çiftin boşanma sürecinin çekişmeli geçtiği, kanser hastası Yusuf Yılmaz'ın tedavi için yurt dışına gidip, geldiği öğrenildi.

EŞİ İŞE, KIZI KREŞE GİDİYORMUŞ
Olaya ilişkin detaylar da ortaya çıkmaya başladı. Derya Uzelli Yılmaz'ın işe gitmek ve kızı Linda'yı ise kreşe bırakmak üzere evden çıktığı, annesi Dilek Uzelli'nin ise torununun eşyalarını otomobile yerleştirmek için yanlarında olduğu öğrenildi. Yusuf Yılmaz'ın kayınpederi Ali Uzelli'nin de bu sırada evde olduğu belirtildi.

Polis ekiplerinin incelemesinde, üzerinden 4 ruhsatsız tabanca çıkan Yusuf Yılmaz'ın olası tutukluluk durumunda diğer silahlardan birini kullanmayı amaçladığının değerlendirildiği ifade edildi.

YÜZÜNE KEZZAP ATIP, AYAKLARINDAN VURMUŞ
Derya Uzelli Yılmaz'ın kardeşi Ramazan Onur Uzelli, sosyal medyadan yaptığı açıklamada Yusuf Yılmaz'ın tabancayla vurmadan önce ablasının yüzüne kezzap attığını ifade etti. Uzelli, şu ifadeleri kullandı:

"Yeğenim Linda Yılmaz'ı katleden Yusuf Yılmaz, mahkemenin belirlediği tarihlerde talebi oldukça görebilmekteydi. Son 1 aydır, yani bu hain planı yaptığı dönemde görme talebinde bulunmamıştır. Annem Dilek Uzelli ve yeğenim Linda Yılmaz'ın katili Yusuf Yılmaz hakkında defalarca şikayetlerimiz olmuş, bu şikayetler sonucu uzaklaştırma kararı alınmıştır. Lakin uzaklaştırma kararını dinlemeyen cani tehditlerine devam edip, babamı darp ettiği, ailemizi tehdit ettiği birçok olay gerçekleşmiştir. Tüm mercilere yapmış olduğumuz şikayetlere rağmen yeterli önlem alınmamıştır. Son olarak elektronik kelepçe talebimiz bile reddedilmiştir. Maalesef Yusuf Yılmaz, dün sabah saatlerin planladığı hain saldırıyı gerçekleştirmiş. Annem Dilek Uzelli'yi ve yeğenim Linda Yılmaz'ı hayattan koparmış, ablam Derya Uzelli'nin önce yüzünü kezzapla yakmaya çalışmış ve kasıtlı bir şekilde sakat bırakmak amacıyla her iki ayağından defalarca kurşunlanarak ağır bir şekilde yaralamıştır. Yapılan yanlış haber ve yorumlardan dolayı bu açıklamayı yapmak zorunda kalmış bulunmaktayız. Saygılarımızla kamuoyuna duyurulur" dedi.

BUGÜN EŞİNİN OTOMOBİLİNİ GASPTAN HAKİM KARŞISINA ÇIKACAKTI
Öte yandan Yusuf Yılmaz'ın, eşi Derya Uzelli Yılmaz'a ait otomobili gasbettiği gerekçesiyle yargıya taşınan davanın duruşmasının bugün olduğu öğrenildi.

SON YOLCULUKLARINA UĞURLANDILAR
İzmir'de kanser hastası Doç. Dr. Yusuf Yılmaz'ın, tabancayla vurarak öldürdüğü kızı Linda (4) ile kayınvalidesi Dilek Uzelli'nin cenazeleri, Bornova ilçesi Atatürk Mahallesi'ndeki Ata Camisi'ne getirildi. Olay yerine yaklaşık 500 metre mesafedeki camide düzenlenen cenaze törenine ölenlerin yakınları ve mahalleli katıldı. İkindi vakti kılınan cenaze namazının ardından Linda Yılmaz ile Dilek Uzelli, gözyaşları içinde Doğançay Mezarlığı'nda toprağa verildi.

Doç. Dr. Yusuf Yılmaz'ın cenazesi ise memleketi Manisa'nın Salihli ilçesinde, Hasalan Mahallesi Camisi'nde öğlen kılınan namazın ardından mahalle mezarlığında defnedildi.(DHA)

 
Gürültüye kızdı... Kapısına satırla dayandı!
 
DEÜ'nün ikinci deprem belgeselinin lansmanı yapıldı
YORUMLAR
Toplam 2 yorum var, 2 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
eskiköy 26 Ocak 2024 Cuma 09:24

aile ve iletişim derşleri okutulmalı farkındalık yoook

Yorumu oyla      1      1  
SOKAK_2 25 Ocak 2024 Perşembe 17:01

Trajedi ile tamamlanan bir aile yaşamı üzerinden, bu kadar detay bilgi gereksiz ve de anlamsız.

Yorumu oyla      5      1  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Gürültüye kızdı... Kapısına satırla dayandı!
İstanbul Kartal'da dehşete düşüren anlar yaşandı. İlçede bir kişi gürültüden ...
Sevgili dehşetinde katledilmişti... Behiye'ye acı veda!
 İzmir'in Karabağlar ilçesindeki evinde bıçaklanarak öldürülen 12 yaşındaki ...
Tarihi eser kaçakçılarına baskın!
Bursa'da tarihi eser kaçakçılığı yaptığı belirlenen M.K. operasyonla ...
 
İTÜ eski öğrencisi kampüste intihar etti
İTÜ Uzay Mühendisliği bölümü öğrencisi Okan Bayram, üniversitenin Ayazağa ...
MSB'den F-16 açıklaması
Milli Savunma Bakanlığı'ndan yapılan açıklamada, "ABD Başkanı Biden tarafından ...
Son bir haftada 82 terörist etkisiz hale getirildi
Milli Savunma Bakanlığınca (MSB), yurt içi ve sınır ötesinde icra edilen ...
 
12 yaşındaki Behiye'nin amcası isyan etti: Yaratık bile bunu yapamaz!
İzmir'de Suriye uyruklu Levend M.'nin (30) demir kapısının camını kırarak ...
İzmir'den de gözaltılar var... 'Narkogüç' baskını!
İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, uyuşturucu imalatçılarına ve bunların satışını ...
Annesini 27 kez bıçaklayan caniye 'iyi hal'
Bursa'da, uyuşturucu kullandıktan sonra annesini 27 yerinden bıçaklayarak ...
 
Dr. Berna BRIDGE
Dr. Berna BRIDGE
Çocuk istismarı
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
Hani kardeştik?
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Kaçın, demokratlar geliyor!
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Deniz çayırlarına çocuklarınız için acıyın…
Dr. Hakan TARTAN
Dr. Hakan TARTAN
Ormanlarımız yanar gider!
Aylin AKDOĞAN
Aylin AKDOĞAN
İzmir-İN
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
İnsan yakmak ve Madımak!
Neşe ÖNEN
Neşe ÖNEN
İnsan insanı yakar mı?
Oytun NALBANTOĞLU
Oytun NALBANTOĞLU
Türk Milleti!!!
Rifat ÖZER
Rifat ÖZER
Az okumuşlar
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva