HABERLER>EKONOMİ
30 Ocak 2017 Pazartesi - 10:20

İzmir Mobilya Fuarı 28. kez kapılarını açacak

Türkiye’nin en kapsamlı mobilya ihtisas fuarı 'MODEKO 2017 28. İzmir Mobilya Fuarı', Fuar İzmir’de başlıyor. 1 Mart 2017 tarihinde başlayacak olan fuar, sektör paydaşlarına fırsatlarla dolu 5 önemli iş günü sunacak.

İzmir Mobilya Fuarı 28. kez kapılarını açacak

Türkiye’nin en kapsamlı mobilya ihtisas fuarı 'MODEKO 2017 28. İzmir Mobilya Fuarı', Fuar İzmir’de başlıyor. 1 Mart 2017 tarihinde başlayacak olan fuar, sektör paydaşlarına fırsatlarla dolu 5 önemli iş günü sunacak. Kabına sığmayan fuarı büyüterek Fuar İzmir’e taşımanın onurunu yaşadıklarını vurgulayan Efor Fuarcılık Genel Müdürü Nuray Eyigele İşleyen, büyük ilgi görecek fuarın büyük iş bağlantılarına zemin oluşturacağını söyledi.

SEKTÖRÜN EGE ZİRVESİ

Mobilya sektörünün Ege Zirvesi  niteliğindeki fuara 350’nin üzerindeki sektörün seçkin firması katılacak. Türkiye ve dünyanın bilinirliği yüksek MODEKO markası adı altında yer alacak olan katılımcılar sergileyecekleri en son trendleri ile ulusal ve uluslararası pazarlara açılarak rakiplerinin bir adım önünde olacaklar.

Yerli ve yabancı sektör profesyonellerinin dikkatle takip ettiği MODEKO İzmir Mobilya Fuarı’nı 28. kez hiç ara vermeden gerçekleştirmenin haklı onurunu yaşadıklarını vurgulayan Efor Fuarcılık Genel Müdürü Nuray Eyigele İşleyen, 2017 mobilya trendlerinin MODEKO’da belirleneceğini söyledi. İşleyen “Ulusal ve uluslararası tanıtım ve yer tahsis çalışmalarımız büyük bir hızla devam ediyor. Organizasyonumuz başladığında katılımcılarımızın birbirinden özgün standları göz kamaştıracak güzellikte olacak. Klasik ve modern mobilyalar, modüler mobilyalar, masa, sandalye, kanepe ve koltuklar, bebek ve genç odaları, yatak ve yatak setleri, ofis mobilyaları, bahçe mobilyaları, ev dekorasyonu ve aksesuarları gruplarındaki ürün ve hizmetleri 5 gün sergilenecek”dedi.

MODEKO’YA TAM DESTEK VAR

Hedef Pazar olarak belirlenen başta Suudi Arabistan, Lübnan, Filistin, Cezayir, Dubai, Kazakistan, Azerbaycan, Mısır, Irak olmak üzere olmak üzere 30 ülkenin yoğunlukta olduğu sektör temsilcilerinin fuar kapsamında İzmir’de ağırlanması için özel program hazırlığı devam ediyor. Yapılacak organizasyon kapsamında iç piyasadaki alım heyetlerinin de fuarı ziyaret etmesi sağlanacak. Yerli üreticinin hak ettiği yere ulaşması için fuar, Ekonomi Bakanlığı, İzmir Büyükşehir Belediyesi, KOSGEB, İzmir Esnaf ve Sanatkarlar Odası Birliği, İzmir Ticaret Odası, Ege Bölgesi Sanayi Odası, Ege İhracatçı Birlikleri, Karabağlar Belediyesi, İzmir Mobilyacılar Odası ile sektörün önde gelen kuruluşları tarafından destekleniyor.

MODEKO  28. İzmir Mobilya Fuarı, 1-5 Mart 2017 tarihleri arasında Fuar İzmir’de gerçekleşecek. Fuar ilk dört gün 11.00-19.00 saatleri arasında son gün ise 18.00'a kadar ziyaret edilebilecek. Kent içinden fuar alanına kolay ve konforlu bir ulaşım için özel servislerle ücretsiz ulaşım hizmeti sunulacak.

 
Başkan Kocaoğlu ‘eski başkanları’ ağırladı
 
Bornova’da ‘konuşan duvarlar projesi’ çığ gibi!
YORUMLAR
Toplam 1 yorum var, 1 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
muhalif 30 Ocak 2017 Pazartesi 11:09

modeko mobilya fuarın da da mobilya tasarım yarışması düzenlenmeli, her yıl belirli bir konuda örneğin, sandalye, koltuk, zigon gibi tasarım yarışması olmalıdır. madem izmir tasarım şehri olmaya aday fuarlarında da tasarım olmalı

Yorumu oyla      11      5  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Kahve devi 10 bin mülteci istihdam edecek
ABD'li kahve devi Starbucks, Başkan Trump'ın mülteci ve göçmenlere ilişkin ...
Dünya devi 600 bin aracı geri çağıracak iddiası!
Alman otomobil üreticisi Volkswagen’in (VW), ABD’de satışa sunulan yaklaşık ...
Kaya'dan Menderes'e müjde: Borçlar ertelenecek...
İzmir'in Menderes ilçesinde kar yağışı nedeniyle seraları zarar gören ...
 
Yapılandırma hakkını kaybeden borçluya son şans
Ödemelerini süresinde yapmadıkları için yeniden yapılandırma uygulamasının ...
Tamer Taşkın’a Afrika tanıtım ödülü
EGE Bölgesi Sanayi Odası (EBSO) eski Yönetim Kurulu Başkanı ve Güney Afrika ...
İZİKAD'dan kadınlara 'finansal okur-yazarlık' eğitimi
İzmir İş Kadınları Derneği (İZİKAD) proje üretmeye doymuyor. "Bir Kadın ...
 
İzmir'de Roman kadınlara AB destekli meslek kursu
İZMİR'de Konak Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü ve İzmir Roman Hakları Merkezi ...
Bakan Şimşek'ten not indirimine 'filozoflu' yanıt
Fitch ve S&P'nin Türkiye değerlendirmesi açıklamalarının ardından Başbakan ...
Bakan Ağbal açıkladı: Asgari ücret düşecek mi?
Maliye Bakanı Bakanı Naci Ağbal asgari ücretle ilgili açıklama yaptı. ...
 
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Köprü üstü kalabalık
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
İngiltere seçimini okuyalım
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
'Bozkurt' işareti Avrupa'ya neden dert oldu?
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Kültürel İslam, Siyasal İslam...
Dr. Berna BRIDGE
Dr. Berna BRIDGE
Çocuk istismarı
Dr. Hakan TARTAN
Dr. Hakan TARTAN
Ormanlarımız yanar gider!
Aylin AKDOĞAN
Aylin AKDOĞAN
İzmir-İN
Neşe ÖNEN
Neşe ÖNEN
İnsan insanı yakar mı?
Oytun NALBANTOĞLU
Oytun NALBANTOĞLU
Türk Milleti!!!
Rifat ÖZER
Rifat ÖZER
Az okumuşlar
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva