HABERLER>POLİTİKA
30 Mayıs 2018 Çarşamba - 13:42

İnce: Seçimi iptal ettirme derdindeler

CHP'nin cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce Kırşehir mitinginde vatandaşlara hitap etti. İnce, "Son günlerde bir şey daha başlatıldı. 'Bu seçimi iptal ettirebilir miyiz?' derdindeler. Sakın ha, kaçma mindere gel. Seçimin tarihini, kurallarını Erdoğan belirledi, neden kaçıyorsun kardeşim?" dedi

İnce: Seçimi iptal ettirme derdindeler

CHP'nin cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce Kırşehir mitinginde açıklamalarda bulundu. İnce'nin konuşmasından satırbaşları şöyle: 

PENSİLVANYA İDDİALARI
Muharrem İnce, Erdoğan ile arasındaki 'Pensilvanya' polemiğini sürdürerek "Arkadaşın senin görüştüğünü söylüyor, ona sesini çıkarmıyorsun da, bana niye ses çıkarıyorsun? Sırayla açıklayacağım, mermilerimin hepsini kullanmam. Biraz acı çeksin. Merkez Bankası'nda yanlış olur, Muharrem İnce'de yoktur. Bir şey söylüyorsam o vardır, işkembe-i kübradan atmam. Altını doldururum. Bu 25 günde İnce hastalığa tutulabilir" dedi.
Muharrem İnce, Erbakan ve Bahçeli'nin Erdoğan ile ilgili sözlerinin yer aldığı kolaj videoyu izletti. İnce ayrıca Erdoğan'ın geçmişteki bir konuşmalarına ait bazı videoları da izletti. İnce, şöyle konuştu:


"SÖYLEDİKLERİMİN ARKASINDAYIM"
"Mitingde Kılıçdaroğlu'nu eleştirdiğim videoyu izletmiş. Ben söylediklerimin arkasındayım. Ne dediysem o. Eleştirebilirim, sen söylediklerinin arkasında mısın? Bana diyor ki, 'Sen kurultayda genel başkanını eleştirdin.' Eleştirdim, sana mı soracağım? Muharrem İnce, ne dediyse o"

Bu sözlerinin ardından Necmettin Erbakan'ın geçmişte Erdoğan hakkında söylediği sözleri içeren bir videoyu izleten İnce, "'Bana genel başkanına laf söyledin' diyor. Ben genel başkanıma hırsız demedim, namussuz demedim. Siyonist demedim, bak senin genel başkanın sana ne demiş" ifadelerini kullandı.

"OTOMOBİLİN BEYNİNE TALİBİM"
İnce, şöyle devam etti: "Eğitim diyorum, çocuklar, gelecek diyorum. Eğitim belki de en çok Kırşehir'e yakışır. Neden biliyor musunuz? 12. yüzyılda Caca Bey Medresesi'nde astronomi okutuluyordu. Erdoğan'a quantum diyorum, o yerli araba diyor. Sen kaportasına, ben beynine talibim o otomobilin. Dünya şunu tartışıyor, otomobili yapan mı, otomobili yapan robot mu, robotun beynini yapan mı güçlüdür. Beynini, yazılımını yapan güçlüdür. Ben çocuklarınıza gelecek, güzel bir gelecek vaat ediyorum. Meydanlara çıkıyor, 'Dindar ve kindar bir nesil yetiştireceğiz' diyor. Çocuklarınızı dindar yetiştirmenizden asla rahatsız olmam, kindar yetiştirmeyin."


"İŞ, AŞ, GELECEK DERDİNDEYİZ"
"Öğretmenlere, polislere, din görevlilerine, hemşirelere 3600 ek göstergeyi vereceğiz. Üniversitelilere 19 Mayıs ve 29 Ekim'de 500'er lira vereceğiz. Biz iş, aş, gelecek derdindeyiz. Şöyle yapacağız; Türkiye 1 televizyondan 10 euro, bir otomobilden 100 euro kazanıyor. Neden para kazanamıyoruz, onu tespit edelim. Bizim markamız yok, markamız. Mercedes, BMW yok. Markayı, tasarımı gençler yapar."

"YATIRIMCININ GÜVENMESİ LAZIM"
"Erdoğan'ın kaldığı sürede doların düşmesi mümkün değildir. Bir ülkede demokrasi yoksa, yatırımcı oraya güvenmez. Güvenmiyor da, senin de kaynakların yetmiyor. Yatırımcı getirmen için güvenmesi lazım. Türkiye'de yargı bağımsız, kurallar işliyor demesi lazım. ABD'li bir yatırımcı şunu görmedi mi, Merkez Bankası Başkanı'nı AK Parti Genel Merkezi'ne çağırdılar. Koca koca hakim ve savcılar, cumhurbaşkanı salona girince ayağa kakıyor. O hakimlerden bu ülkeye hayır gelmez. Cumhurbaşkanı olunca o salona girdiğimde, hakimler ayağa kalkmamalılar. O hakimler beni de yargılayabilmeli."

"DEVLET KEMER SIKACAK"
"Son günlerde bir şey daha başlatıldı. Bu seçimi iptal ettirebilir miyiz? Sakın ha, kaçma mindere gel. Seçimin tarihini, kurallarını Erdoğan belirledi, neden kaçıyorsun kardeşim. Siyasetçi şimdiye kadar hep 'Kemer sıkacağız' dedi. Yine sıkacağız ama, vatandaş değil, devlet sıkacak. 300 arabayla gezmek yok. Kırşehir Şeker Fabrikası, kaç paraya satıldı? 330 milyona satıldı. AK Parti'ye oy vermiş Kırşehirli kardeşim sıkı dur. Erdoğan'ın bir uçağu 410 milyon"

 
Kılıçdaroğlu: Suriyelilerin artık dönmeleri lazım
 
Karşıyaka Stadı'nda ruhsat sancısı!
YORUMLAR
Toplam 3 yorum var, 3 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
Medeniyet 30 Mayıs 2018 Çarşamba 20:28

Kapikulu degil insanca yasamak, talimatla degil kanunla yonetilen TURKIYE CUMHHURIYETI istiyorum.Ben yok biz variz diyen toplumu otekilestiren degil tum toplumu kucaklayan cumhurbaskani istiyorum.

Yorumu oyla      10      5  
Gürkan 30 Mayıs 2018 Çarşamba 15:18

Hangi yalan ? FETÖ ' ya ne istediler ise vermediniz mi ?

Yorumu oyla      10      5  
REİS 30 Mayıs 2018 Çarşamba 13:55

İNCE söylediğin yalanı sadece kendin inanırsın,25 Haziran da ense traşını görecez senin..

Yorumu oyla      9      11  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Kılıçdaroğlu: Suriyelilerin artık dönmeleri lazım
CHP lideri Kılıçdaroğlu, Suriye'deki iç savaşın bitme noktasına geldiğini ...
İşte İYİ Parti'nin seçim bildirgesi!
İYİ Parti Genel Başkanı ve cumhurbaşkanı adayı Meral Akşener, partisinin ...
‘Türkiye evimiz Erdoğan babamız’ rüzgarı İzmir’e de yansıdı!
Cumhurbaşkanı Erdoğan için kullanılan,  ‘Türkiye evimiz Erdoğan babamız’ ...
 
Sırrı Sakık Manisa'dan aday gösterildi
HDP tarafından 24 Haziran'da yapılacak genel seçim için daha önce Manisa 1'inci ...
'AYM kararı seçimin iptali sonucunu doğurmaz'
Anayasa Mahkemesi Genel Kurulu, yarın siyasi partilerin seçim ittifakı ...
AK Parti Narlıdere'de Aslan Bilgi yeniden başkan!
24 Haziran seçimlerinde milletvekili aday adayı olmak için AK Parti Narlıdere ...
 
Özkan, ‘Marmaray’ı Ecevit yaptı’ dedi, sosyal medya yıkıldı!
CHP Genel Başkan Yardımcısı Tuncay Özkan’ın, ‘Marmaray’ı Ecevit yaptı’ ...
Çavuşoğlu'ndan kritik Münbiç açıklaması!
Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Münbiç konusunda 4 Haziran'da bir takvim ...
CHP'li Sındır'dan Bornova çıkarması: İnce cumhurbaşkanı olduktan sonra ilk işimiz...
CHP İzmir Milletvekili Kamil Okyay Sındır, “Hem parlamentoda nitelikli ...
 
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
İnsan yakmak ve Madımak!
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
Kalbimizi ateşe verdikleri gün!
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Avrupa’yı daha da zor günler bekliyor
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Galiba, bu filmi seyretmiştik…
Neşe ÖNEN
Neşe ÖNEN
İnsan insanı yakar mı?
Oytun NALBANTOĞLU
Oytun NALBANTOĞLU
Türk Milleti!!!
Rifat ÖZER
Rifat ÖZER
Az okumuşlar
Kemal ANADOL
Kemal ANADOL
Karl Marx ve Mehmet Şimşek!
Dr. Berna BRIDGE
Dr. Berna BRIDGE
Oxford şehitleri
Muhittin AKBEL
Muhittin AKBEL
Ya o vergiler hayatımıza girerse!
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva