HABERLER>YEREL YÖNETİMLER
13 Ekim 2022 Perşembe - 13:04

İlçe belediye başkanlarından ziyaret... Soyer'e tam kadro destek!

İlçe belediye başkanlarının destek ziyareti sonrası konuşan İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, "Bizler bu makamlarda oturanlar, belediye başkanları ve meclis üyeleri olarak aydınlık geleceğin temsilcileriyiz. O teveccühün, o sempati ve ilginin sebebi de bu. Mesele ne sadece Tunç Soyer’dir ne bir başkası. Mesele İzmir’dir. İzmir'in temsil ettiği aydınlık gelecek umududur. Dolayısıyla aslında saldırılan İzmir'in aydınlık gelecek umududur. Asla geri adım atmayacağız" diye konuştu.

İlçe belediye başkanlarından ziyaret... Soyer e tam kadro destek!

Oktay GÜÇTEKİN / EGEDESONSÖZ – İçişleri Bakanlığı, İzmir'in kurtuluşunun 100’üncü yıldönümü törenlerinde yaptığı konuşmayla Cumhur İttifakı tarafından eleştirilerin odağı haline gelen İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer hakkında üç ayrı konuyla ilgili soruşturma izni vermişti.

Süreç içinde başta CHP olmak üzere sivil toplum örgütlerinden destek gören Soyer’e geçtiğimiz günlerde belediye bünyesinde çalışan işçiler destek vermişti. Bugün ise ilçe belediye başkanları ve meclis üyeleri İzmir Büyükşehir Belediyesi Başkanlık Binası’na gelerek Tunç Soyer’e destek ziyaretinde bulundu.

SOYER: MÜTHİŞ BİR MORAL VE MOTİVASYON KAYNAĞI
Ziyaret sonrası basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Başkan Soyer, "2-3 hafta önce Ordu’daydık. Dün akşam Brüksel’deydik. Hem Ordu hem Brüksel hem de görmediğimiz daha nice yerlerde İzmir'e olağanüstü büyük bir sempati ve teveccüh olduğunu söylemeliyim. Bizler bu makamlarda oturanlar, belediye başkanları ve meclis üyeleri olarak aydınlık geleceğin temsilcileriyiz.O teveccühün, o sempati ve ilginin sebebi de bu. Mesele ne sadece Tunç Soyer’dir ne bir başkası. Mesele İzmir’dir. İzmir'in temsil ettiği aydınlık gelecek umududur. Dolayısıyla aslında saldırılan İzmir'in aydınlık gelecek umududur. Asla geri adım atmayacağız. Her seferinde aramızdaki bağın güçlendiğini ve birbirimize olan bağlılığımızın arttığını görmek müthiş bir moral ve motivasyon kaynağı oluyor bizim için. Çok daha büyük bir aşkla ve heyecanla çalışmaya devam edeceğiz, devam ediyoruz. Asla vazgeçmeyeceğiz. Biliyorum ki İzmir, Türkiye’nin aydınlık geleceğinin lokomotifi olmaya devam edecek. Bu onuru yaşamak bize nasip olduğu için son derece onurlu ve mutluyuz. Tüm arkadaşlarıma çok teşekkür ediyorum İzmir’de olağanüstü bir iklim yarattılar Gelecek için herkesin umutlanması için çok sebep var. Onlardan birisi de İzmir Büyükşehir Belediye Meclisidir" ifadelerini kullandı.

AYDIN: PARTİMİZİN HİÇBİR FERDİ SUSMAYACAKTIR
İzmir Büyükşehir Belediyesi Meclisi Grup Başkanvekili Murat Aydın ise Soyer'e desteklerinin tam olduğunu vurgularken, "Maalesef ülkemiz zor zamanlardan geçiyor.Hem ekonomik hem demokrasi hem de hukukun üstünlüğü anlamında. Siyasi iktidar hukuku bir araç olarak, kendi otoriter yönetimini topluma dayatmak amacıyla kullanma eğilimini artırarak sürdürüyor.. Yargı bir partinin ve onun genel başkanının söylemi ile harekete geçiyor. Devleti muhalif gördüklerini sindirmeye, yandaş gördüklerini yüceltmeye çalışan bir aygıt haline getirilmeye çalışıyorlar. CHP 99 yıllık yaşamı boyunca daima hakkı, hukuku, ülkenin özgürlüğünü savundu. Bugün de bunu savunmaya devam ediyor. Milli irade diye yola çıkanların milletin iradesi kendileri lehine tecelli etmediğinde ne durumda olduklarını, dertlerinin milli irade olmadığını bir kez daha  gördük. İzmir halkının belediye başkanına, Tunç Soyer’e gösterdiği teveccüh saray iktidarını rahatsız edince, Soyer hakkında içi boş, hukuken karşılığı olmayan anlamsız ve sonunda hukuken  hiçbir  sonuç alınmayacağı apaçık belli olan  soruşturmaları devreye soktular. CHP’nin hiçbir ferdi, genel başkanından en yeni üyesine kadar bu baskı karşısında susmayacaktır, bir adım geriye atmayacaktır, bir söz eksik söylemeyecektir. Halkın demokrasisine, hukukuna,  özgürlüğüne sahip çıkmak için var gücümüzle çalışacağız.  Herkesi yanımızda istiyoruz. Bir  kişi de olsa, 1 milyon kişi de olsak bu yoldan dönmeyeceğiz. Çünkü bu yol bize Mustafa Kemal Atatürk’ün çizdiği yoldur. Yolu yolumuzdur, sayın başkanın bütünü ile davranışlarının icraatlerinin destekçisi olduğumuzu bir kez daha vurgulamak isteriz. Kendisi bizim başkanımızdır gurur kaynağımızdır ve İzmir’in seçtiği belediye başkanıdır" dedi.

 
İbrahim Tatlıses'ten çaresiz aileye yardım eli
 
Eski eşini yakan caninin, akıl sağlığı yerinde
YORUMLAR
Toplam 3 yorum var, 3 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
DELEGE 13 Ekim 2022 Perşembe 18:04

işimiz çok zor çookk.yanlış atamalar yanlış tercihler yanlış yapma şsnsımızın olmadığı bir zamanda nelerle uğraşıyoruz.hala izmirin chp nin kalesi olarak görenler ne olur doğru işler yapın artık bakın arkadaşlar sokak sizin düşündüğünüz gibi demiyor durum iyi değil başkalarına yarıyor bu durum bilelim lütfen

Yorumu oyla      3      4  
Partili 13 Ekim 2022 Perşembe 13:31

Çok güzel bir dayanışma,ortak noktası hepsi atama ile geldi,önemli olan ön seçim ile gelmektir,halk zorunlu olarak oy veriyor,gelecek seçimlerde ön seçim olmazsa CHP de ÇELEBI'ler çoğalır,gerçek destek halk ve kamuoyu desteğidir,halkın sapmaz terazisi sandıkta belli olacaktır...

Yorumu oyla      10      4  
Soyer'i Yedirmeyeceğiz! 13 Ekim 2022 Perşembe 13:26

Dik dur eğilme, bu millet seninle!

Yorumu oyla      8      11  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Aristonikos İsyanı Çiğli’de konuşulacak
Çiğli Belediyesi, MÖ 130’lu yıllarda Çiğli bölesinde bulunan Leukai Antik ...
Seferihisar'ın çınarları buluştu
Seferihisar Belediyesi’nin yürütücülüğünde gerçekleşen ‘’Seferihisar’ın ...
SMA'lı hastalar için dayanışma konserine çağrı: Bir bilet, bir can!
Kalıtsal kas hastalığı SMA hastalarının tedavilerine destek olmak amacıyla ...
 
Başkan İduğ'dan TBB'ye 'el atma' çağrısı: Böyle giderse kimse hizmet beklemesin!
Türkiye Belediyeler Birliği Başkanı Fatma Şahin'e ‘kamulaştırmasız hukuki ...
Selvitopu'dan kadın ve çocuklara müjde... Gelecek yıl açılacak!
Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu, Fahrettin Altay Mahallesi'nde ...
Selçuk'ta nar şenliği zamanı
Selçuk Belediyesi narın lezzeti ve bereketi için 16 Ekim Pazar günü Zeytinköy’de ...
 
İZSU duyurdu: Arıza giderildi... O bölgelere su verilmeye başlandı!
Menemen’in Yahşelli Mahallesinde, GDZ Elektrik Dağıtım A.Ş. tarafından ...
Başkan Soyer'den Brüksel'de üst düzey temaslar: AB’nin samimi ortaklarıyız
İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı ve Sosyal Demokrat Belediyeler Derneği ...
CHP ve Cumhur İttifakı karşı karşıya geldi... Büyükşehir'de 'Deniz Yücel' tartışması!
İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin olağan meclisinin ikinci oturumu CHP İzmir ...
 
Prof. Dr. Mustafa KAYMAKÇI
Prof. Dr. Mustafa KAYMAKÇI
Neden toprak reformu yapılmalı?
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Eril toplumda kıyamet alametleri...
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
İzmir’e kruvaziyer niye gelsin?
İhsan Özbelge ÖZDURAN
İhsan Özbelge ÖZDURAN
İzmir’in sokakları hem kız hem deniz kokar… 
Cumhur BULUT
Cumhur BULUT
Titre oligarşi, sosyalizm geliyor!
Dr. Berna BRIDGE
Dr. Berna BRIDGE
Çocuk nasıl şımarır?
Neşe ÖNEN
Neşe ÖNEN
Dün ve bugün Türkiye (8) 'Sokak satıcıları'
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
Bağırın ki sesimiz duyulsun!
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Bir acayip zor yarış!
Aylin AKDOĞAN
Aylin AKDOĞAN
İzmir-İN
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva