HABERLER>POLİTİKA
28 Haziran 2018 Perşembe - 17:55

İl Başkanı Yücel'den Bakan Soylu'ya çok sert tepki!

İçişleri Balkanı Süleyman Soylu' nun 'CHP İl Başkanlarının Şehit cenazelerine alınmaması yönünde Valilere talimat verdiğini açıklamasının ardından, CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel'den Soylu'ya çok sert tepki geldi.

İl Başkanı Yücel den Bakan Soylu ya çok sert tepki!

İçişleri Balkanı Süleyman Soylu' nun 'CHP İl Başkanlarının Şehit cenazelerine alınmaması yönünde Valilere talimat verdiğini açıklamasının ardından, CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel'den Soylu'ya çok sert tepki geldi.

Yücel açıklamasında şunları söyledi: 

"Süleyman Soylu denen ve milleti bölmek, çatışma  çıkarmak isteyen, iftiracı ve kendini bilmez şahsiyet gibi, AKP'nin İçişleri Bakanları, daha önce de aynı Valilere  PKK'ya operasyon yapılmasın, teröristler görmezden gelinsin, asker polis teröristlere karışmasın diye talimat göndermişti. Bu zihniyet kendi çıkarı neyi gerektiriyorsa onun için milleti de böler, kaosta yaratır, teröristlerle kanka da olur.

"AĞZINDAN İFTİRA VE ÇİRKİNLİK AKMIŞTIR"
AKP'nin İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, bakanlığı kendisinin çiftliği, Valileri de kapı kulu zannediyor anlaşılan. Yaptığı açıklamanın ciddiye alınır, devlet adamlığıyla bağdaşır en ufak bir yanı yoktur.   Soylu'nun ağzından iftira, yalan, fitne ve çirkinlik akmıştır. Cumhuriyet Halk Partisi İl Başkanları Şehit cenazelerine Soylu gibi en önde durup, kendini göstermeye reklam yapmaya gitmez. Şehitlerin sahibi Soylu mudur ki, bizlerin şehitlerimizin cenazelerine gitmemiz hakkında atıp tutuyor. AKP'nin İçişleri Bakanları, daha önce de aynı Valilere  PKK'ya operasyon yapılmasın, teröristler görmezden gelinsin, asker polis teröristlere karışmasın diye talimat göndermişti. Bu zihniyet kendi çıkarı neyi gerektiriyorsa onun için milleti böler de, kaos da yaratır, teröristlerle kanka da olur Bu açıklama kin, öfke, bölücülük ve şehitlerimiz üzerinden rant sağlamaya çalışan  kendini bilmez birinin açıklamasından başka bir şey değildir.

"EN AZ PKK KADAR BÖLÜCÜDÜR"
Bu beyefendi'nin geçmişine baktığınızda ne olduğunu anlarsınız. Erdoğan'a ve AKP'ye söylediği sözler, onları yolsuzlukla, milleti istismar etmekle, millete yalan söylemekle suçlayan bu zat, ardından bu suçlamaları yaptığı partiye yamanmıştır. Bu açıklama Sayın Genel Başkan Yardımcımız Bülent Tezcan'ında belirttiği gibi,  vicdansız bir açıklama, hadsiz ve sorumsuz bir açıklama. En az PKK kadar bölücü bir açıklamadır. Bölücü bir İçişleri Bakanı vardır. Toplumu çatışmaya sürükleyen bir İçişleri Bakanı vardır. Derhal istifa etmelidir"

Yücel, "Biz Şehit gelmesin, vatan evlatlarımız baba ocaklarına, evlatlarına yuvalarına sağ salim dönsün diye çabalıyor ve dua ediyorken,  Süleyman Soylu 'şehit gelsin de cenazesinde kaos çıkartalım' sevdasında. Bu kendini bilmez zihniyete prim verecek, ciddiye alacak değiliz." diyerek sözlerini tamamladı.

 
CHP'li Sertel'den flaş çıkışı: Erken seçim olacak!
 
Senegalli o yıldız Göztepe'de
YORUMLAR
Toplam 11 yorum var, 10 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
izmirli 29 Haziran 2018 Cuma 09:32

Birleştirici açıklamalar yapılmalı ayrıştırıcı dışlayıcı değil.

Yorumu oyla      9      5  
Lombak 28 Haziran 2018 Perşembe 23:43

Biz nato uyeliğinden beri chp atatürkün partisi değil diyoruz.

Yorumu oyla      11      7  
Lombak 28 Haziran 2018 Perşembe 23:40

Etekler tutuştu barometresi nasıl belli olur? Yıllardır ağızlarına almadıkları bölücü, terörist kelimelerini kullanmaya başladılar. Evet evet chpli serhıldanlar. Tayyip de böyle İsrail''e giydirip barzani petrolünü satıyor. Hangisi güvenilir? Afrinde ne işiniz var Afrin merkeze girmeyin diyen mi Esadla bir türlü gorüşmeyen mi?

Yorumu oyla      10      6  
basri 28 Haziran 2018 Perşembe 23:38

chp pkk sevdalılarını meclise taşıdı mı? chp li il başkanları bazı vekilleri biz Mustafa Kemalin askeri olamayız demiş mi? Ak Partinin sürekli birinci parti olmasında en büyük destek chp den geliyor mu? Allah aşkına chp bir siyasi parti mi?

Yorumu oyla      10      7  
28 Haziran 2018 Perşembe 23:12

CHP O ÇINAR DEDİĞİNİZ PARTİ ARTIK GAZİ MUSTAFA KEMAL ATATÜRK'ÜN KURDUĞU PARTİ DEĞİL NE OLDUĞU BELLİ OLMAYAN, NEYİ SAVUNDUĞU BELLİ OLMAYAN BİR DURUMA GELMİŞTİR...HELE SON SEÇİMLERDEKİ TAVRINIZLA ARTIK BUNU TESCİLLEDİNİZ. ATATÜRK'Ü SEVENLERE AKIL TUTULMASI YAŞATTINIZ. yazıklar olsun

Yorumu oyla      10      6  
Şakir 28 Haziran 2018 Perşembe 22:07

Süleyman hdp ile CHP seçimlerde ittifak yapmıştır, bunu sende biliyorsun cümle alemde, ama halkımız bu ittifaka güzel bir cevap verecek

Yorumu oyla      9      7  
tuna 28 Haziran 2018 Perşembe 21:52

kendine gel kendine boluculugu yapan sizsiniz sizin vkiliniz itiraf etti izmirede pkkyı desteklediginizi rezil seyler hesabını sorarız yiyiyorsa cıkın cenazelere

Yorumu oyla      9      5  
ST 28 Haziran 2018 Perşembe 21:51

Şehit cenazelerine siyaset karıştırmak,insanları ayrıştırmak kabul edilir şeyler değildir. Sen kim oluyorsun da cenazelere kimin gideceğini kimin gitmeyeceğini söyleyebiliyorsun.

Yorumu oyla      11      6  
süleyman 28 Haziran 2018 Perşembe 21:29

alpay rumuzlu laf kalabalığını bırak başkanın söyledikleri doğrumu değilmi,ayrıca şehitlerin arasında ayrım yaptınızmı yapmadınızmı? bunlara yanıt ver.

Yorumu oyla      12      7  
izmirli 28 Haziran 2018 Perşembe 21:10

alpay bey çok doğru yorum yapmış..chp 1938 den beri ATATÜRK ün partisi değil..

Yorumu oyla      13      9  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
CHP'li Sertel'den flaş çıkışı: Erken seçim olacak!
CHP İzmir Milletvekili Atila Sertel, 24 Haziran seçimlerine Cumhur İttifakı ...
CHP'den flaş Gürsel Erol kararı!
CHP Elazığ milletvekili Gürsel Erol kesin ihraç istemiyle disipline sevk ...
CHP İlçe yönetimi istifa etti!
Denizli'nin Acıpayam ilçesinde CHP Acıpayam İlçe Başkanı Baki Tatar ve ...
 
Görevini bırakacak mı? SP lideri yanıtladı
Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, parti genel başkanlığı ...
Yeni hükümet kabinesi için tarih verildi
Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın, "Erdoğan yeni kabineyi 8 Temmuz'dan ...
'CHP'li il başkanlarını şehit cenazesine almayın'
İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, 'Valilere müsteşarım üzerinden talimat ...
 
Ve Putin açıkladı... Rusya geri çekiliyor
Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, ülkesinin son birkaç gün içinde Suriye'den ...
CHP'li Tezcan'dan 'kurultay' açıklaması
CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Bülent Tezcan 24 Haziran ...
İzmir’in eski vekilleri yeni dönemde neler yapacak?
İzmir’in eski vekilleri yeni dönemde neler yapacak?
 
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Kaçın, demokratlar geliyor!
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Deniz çayırlarına çocuklarınız için acıyın…
Dr. Hakan TARTAN
Dr. Hakan TARTAN
Ormanlarımız yanar gider!
Aylin AKDOĞAN
Aylin AKDOĞAN
İzmir-İN
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
Neden itibardan tasarruf olmaz?
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
İnsan yakmak ve Madımak!
Neşe ÖNEN
Neşe ÖNEN
İnsan insanı yakar mı?
Oytun NALBANTOĞLU
Oytun NALBANTOĞLU
Türk Milleti!!!
Rifat ÖZER
Rifat ÖZER
Az okumuşlar
Kemal ANADOL
Kemal ANADOL
Karl Marx ve Mehmet Şimşek!
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva