HABERLER>YEREL YÖNETİMLER
13 Kasım 2023 Pazartesi - 12:54

IF Wedding Fashion İzmir 17. kez kapılarını açıyor

IF Wedding Fashion İzmir - Gelinlik, Damatlık ve Abiye Giyim Fuarı 21-24 Kasım 2023 tarihlerinde fuarizmir’de 17. kez kapılarını açmaya hazırlanıyor. Sektörün büyük ilgi gösterdiği, ticari anlaşmaları, moda ve tasarıma yön veren etkinlikleri, birbirinden ünlü isimlerin katılımıyla gerçekleştirilen defileleri ile IF Wedding Fashion İzmir, gelinlik, damatlık, abiye sektörünün dünyaya açılan kapısı olmaya devam edecek.

IF Wedding Fashion İzmir 17. kez kapılarını açıyor

Modanın ve gelinliğin başkenti İzmir’de, Avrupa’nın en büyük moda fuarlarından IF Wedding Fashion İzmir, bu yıl 17. kez düzenleniyor. Türkiye’den ve 7 ülkeden abiye giyim, gelinlik, damatlık, aksesuar ile çocuk giyim ürün gruplarından 228 katılımcının yer alacağı fuar, geçtiğimiz yıl Türkiye’den ve 98 ülkeden toplam 25 bin 27 profesyonel ziyaretçiyi ağırlamıştı. Her geçen yıl daha da gelişen fuar, sektörün temsilcilerini ve önde gelen isimlerini bu yıl da İzmir’de ağırlayacak. 

İzmir Büyükşehir Belediyesi ev sahipliğinde, İZFAŞ tarafından Ege Giyim Sanayicileri Derneği partnerliğinde düzenlenen IF Wedding Fashion İzmir - Gelinlik, Damatlık ve Abiye Giyim Fuarı, sektör temsilcilerinin yoğun ilgisi nedeniyle her yıl daha da büyüyor. IF Wedding Fashion İzmir, sektörün büyümesini sürdürmesine ve ihracatına katkı sağlamaya devam edecek. İzmir’in yenilikçi ve modern yüzünü dünyaya tanıtmada tasarımın ne kadar önemli olduğunu gösteren IF Wedding Fashion İzmir, modaya yön verenlerin buluşma noktası olarak her geçen gün sektörün gücüne güç katmaya devam edecek. Sektörün yoğun ilgisi bulunan fuarda, yurt içi ve dışından alım heyeti organizasyonları da düzenlenecek. 

TÜRKİYE VE 7 ÜLKEDEN 228 KATILIMCI
IF Wedding Fashion İzmir, Türkiye’nin 11 farklı şehrinden ve Almanya, Hong Kong, İran, Kosova, Lübnan ve Kuzey Makedonya gibi ülkelerin de arasında bulunduğu 7 ülkeden abiye giyim, gelinlik, damatlık, aksesuar ve çocuk giyim ürün gruplarında faaliyet gösteren toplam 228 katılımcıyla kapılarını açacak. Fuarın, binlerce yerli profesyonel ziyaretçinin yanı sıra dünyanın dört bir yanındaki 100’ü aşkın ülkeden 5 bine yakın yabancı ziyaretçiye de ev sahipliği yapması bekleniyor. 

2024 MODASI IF WEDDİNG FASHİON PODYUMLARINDA
Moda ve tasarımın birleşimi IF Wedding Fashion İzmir, sektörün önde gelen profesyonellerine 17. kez fırsatlar sunmaya devam edecek. 2024 yılı koleksiyonlarının ilk kez sergileneceği IF Wedding Fashion İzmir, bu yıl da birbirinden değerli mankenlerin eşliğinde, ünlü markaların ve genç yeteneklerin tasarımlarının yer alacağı ışıltılı podyumlarıyla göz kamaştıracak. Fuar kapsamında birçok defile gerçekleştirilecek. Fuara katılan tasarımcılar, kendileri için özel olarak oluşturulan alanda, gelinlik ve abiye koleksiyonlarını sergileyecek. Tasarımcı adaylarına, profesyonel hayatlarındaki ilk defilelerini sergileme olanağı tanıyan Gelinlik Tasarım Yarışması’nda geçen yıl ödül kazanan Enes Yolcu’nun “Performans Defilesi” de modacı, katılımcı ve ziyaretçilerin beğenisine sunulacak.

GELİNLİK TASARIM YARIŞMASI’NDA KAZANLAR BELLİ OLUYOR
Fuar kapsamında gerçekleşen 14. Gelinlik Tasarım Yarışması’nda finale kalan 15 isimden ödül kazananlar da açılış günü düzenlenecek Akış defilesinde belli olacak. Yarışmada derece alanlar, sektöre sağlam adımlarla giriş yapmanın yanı sıra özel ödüller de kazanacak. 

İzmir Büyükşehir Belediyesi ev sahipliğinde, İZFAŞ tarafından Ege Giyim Sanayicileri Derneği (EGSD) partnerliğinde düzenlenen IF Wedding Fashion İzmir; T.C. Ticaret Bakanlığı, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB), T.C. Küçük ve Orta Ölçekli İşletmeleri Geliştirme ve Destekleme İdaresi Başkanlığı (KOSGEB), İzmir Ticaret Odası (İZTO), Ege İhracatçı Birlikleri (EİB), Ege Bölgesi Sanayi Odası (EBSO), İzmir Ticaret Borsası (İTB), İzmir Esnaf ve Sanatkârlar Odası Birliği (İEOSB), Moda ve Hazır Giyim Federasyonu (MHGF), Mimar Kemalettin Moda Merkezi Derneği, Moda Tekstil Konfeksiyoncular Sanayici İşadamları Derneği (MTK), İzmir Terziler ve Konfeksiyoncular Odası (İZTERKON), İzmir Moda Tasarımcıları Derneği  (İMOD) destekleriyle gerçekleştiriliyor. 

 
İzmir'i sağanak vurdu!
 
Gündem yargıdaki savaş... CHP İzmir'den direnişe davet!
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
İzmir’deki kritik kentsel dönüşüm bölgesinde yeni gelişme… 10 yıl sonra tüm yetki belediyede!
Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı tarafından Narlıdere’de ...
İzmirli sporculardan büyük başarı!
İzmir Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü sporcuları Bulgaristan’daki ...
Körfezdeki renk değişimi için bilimden açıklama… Tehlike yok!
Körfezde deniz renginin değişmesi ile ilgili açıklama yapan İZSU, Ege ...
 
Başkan Sandal'dan hizmet turu
Bayraklı Belediye Başkanı Serdar Sandal, belediye tarafından ilçenin farklı ...
Engelsizmir için geri sayım
Engelsiz yaşamın öncüsü olabilmek için yola çıkan İzmir Büyükşehir Belediyesi ...
Mandalina Festivali coşkusu yaşandı
Menderes Belediyesi tarafından düzenlenen Geleneksel Gümüldür-Özdere Mandalina ...
 
Karşıyaka'da ara tatile özel etkinlik!
Karşıyaka Belediyesi Evrensel Çocuk Merkezi ara tatile özel etkinlik programı ...
Minik eller dikti... Bornova'nın geleneksel ağaçları yeniden canlanıyor!
Bornova Belediyesi bir zamanlar Pınarbaşı'nda yer alan ve geleneksel festivallerle ...
Bayındır'da Zeytin Festivali'ne geri sayım!
Bu sene ikinci kez düzenlenen Bayındır Ergenli Zeytin Festivali 19 Kasım ...
 
Dr. Berna BRIDGE
Dr. Berna BRIDGE
Çocuk istismarı
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
Hani kardeştik?
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Kaçın, demokratlar geliyor!
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Deniz çayırlarına çocuklarınız için acıyın…
Dr. Hakan TARTAN
Dr. Hakan TARTAN
Ormanlarımız yanar gider!
Aylin AKDOĞAN
Aylin AKDOĞAN
İzmir-İN
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
İnsan yakmak ve Madımak!
Neşe ÖNEN
Neşe ÖNEN
İnsan insanı yakar mı?
Oytun NALBANTOĞLU
Oytun NALBANTOĞLU
Türk Milleti!!!
Rifat ÖZER
Rifat ÖZER
Az okumuşlar
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva