HABERLER>POLİTİKA
18 Haziran 2016 Cumartesi - 09:20

Hotar’dan 2019 mesajı: Hedef İzmir’de AK Parti iktidarı!

Büyükşehir Belediyesi meclis grubunun düzenlediği iftar programına katılan AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Nükhet Hotar, “Hedefimiz AK Parti'nin yönetim ve belediye anlayışını İzmir'e taşımak. Bu doğrultuda teşkilatın çabasını da görüyorum” dedi.

Hotar’dan 2019 mesajı: Hedef İzmir’de AK Parti iktidarı!

EGEDESONSÖZ - Bayraklı'daki Hilton Garden İnn Otel'de yapılan iftar yemeğine AK Parti Ar-Ge'den Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Nükhet Hotar'ın yanı sıra, AK Parti İzmir Milletvekili Necip Kalkan, AK Parti İzmir İl Başkanı Bülent Delican, partililer ve davetiler de katıldı. İftar proğramına partililer yoğun ilgi gösterirken, yemeğin ardından kısa bir konuşma yapan Hotar, 2019'daki yerel seçimlerde AK Parti'nin belediyecilik anlayışını İzmir ile tanıştırmak istediklerini söyledi.

Hotar, "İzmir, bize 1 milyona yakın oy verdi. Tüm olumsuz yaklaşımlara, karalamalara, yanlış kampanyalara rağmen, kapısını çaldığımız her evde elini sıktığımız vatandaşlar, oyunu bizimle paylaştı. Ama yerelde iktidar olmamızı yetmedi. Hedefimiz AK Parti'nin yönetim ve belediye anlayışını İzmir'e taşımak. İzmir'in bu güvenine hizmet ederek layık olabilmek... Bu doğrultuda teşkilatın çabasını da görüyorum. İzmir'i AK Parti'nin hizmet anlayışıyla tanıştıracağız" dedi.

YORULMADIK, BIKMADIK
Kendilerini halka hizmet etmekle görevli kişiler olarak gördüklerini belirten Hotar, "İşsizlik rakamlarımızdaki düşüş, dünyadaki savaş ve krize rağmen devam ediyor. Bu, AK Parti ekibinin başarılarının bir sonucudur. Bunu sürdürülebilir kılmak ve arttırmak, çocuklarımızın geleceğini belirleyecek. Yorulmadık, bıkmadık, usanmadık ve her etkinlikte aynı canlılıkla bir aradayız. Bunu, üstüne para verseler, yalvarıp yakarsalar da vicdanınızda taşımıyorsanız yapamazsınız. Biz, AK Parti davasına hizmet etmekte görevli kişileriz. Hem hakka hem halka hizmet yolunda görevlendirilen kişileriz. Şu anda PKK'nın arka bahçesi olan bir partinin ya da ülkenin geleceğiyle ilgili kaygısı olmayan, sadece sloganlarla ülkeyi yönetmeye çalışan CHP'nin mensubu da olabilirdik. Allah korusun" dedi.

1.5 MİLYON OYA ULAŞMALIYIZ
AK Parti İzmir İl Başkanı Bülent Delican ise, "Ortada seçim yokken teşkilatların bu derece canlı ve hareketli olması, Başbakanın İzmir'den çıkmasıyla mevcut oldu. Başbakanımız sadece teşkilat tarafından değil, tüm İzmir tarafından seviliyor. Seçimde aldığımız 947 bin oyu, bir milyon 300 binlere, bir milyon 500 binlere taşımak zorundayız. Ankara'da 80 kentin il başkanı, 'Önce kendi ilimizin sonuçlarına, sonra ise İzmir'e bakıyorum' diyorlar. İzmir bu kadar önemli. Hiçbir mazeret ve sığınacağımız hiçbir şey yok. Bu kent merkez sağa ve merkeze dönük siyasete hep oy verdi. İzmirlilere de çalışmalarımızı anlatacağız ve Büyükşehir Belediyesini kazanacağız" dedi.

KÜSKÜNLÜK YASAK
Başkanlık sisteminin önemine de değinen Delican, "Başkanlık sistemini de Cumhurbaşkanımıza olan vefa borcumuz olarak getirmeliyiz. Bizi kapılardan kovsalar bile evlere girip, başkanlık sistemini anlatacağız. Parti içi siyaset ve küskünlük 2019'a kadar yasak. 2019'da Büyükşehiri alalım, 30 ilçede başarılı olalım. Başkanlığı sistemini de getirelim" diye konuştu.

SORUMLULUK ARTTI
AK Parti İzmir Milletvekili Necip Kalkan ise, Binali Yıldırım'ın Başbakan olmasıyla sorumluluklarının arttığını belirterek, "İzmir milletvekili olarak sorumluluğu ilk günden beri hissediyorum. Herkesin gözü İzmir'de. Biz de başarılı olmalıyız. İzmir'den Başbakan çıkardık. Parlamentoya geldiğimizde, 'Havanız yerinde' diyorlar. Havamız yerinde ama mesuliyetimiz var. Başarılı olmak için çok çalışacağız" dedi.

AK Parti İzmir Büyükşehir Belediyesi Grup Başkanvekili Bilal Doğan, "2019'daki seçimlerde Büyükşehiri ve kentteki ilçelerin en az 3'te 2'sini alarak, Başbakanımıza ve milletvekillerimize layık olduğumuzu göstereceğiz" diye konuştu.

 
CHP İzmir’in gençlerinden Mardin’e gönül köprüsü
 
Bahçeli’den Akşener’e telefon öfkesi: İzmir’de ne mesaj verdi?
YORUMLAR
Toplam 3 yorum var, 3 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
vatandaş unutmaz 18 Haziran 2016 Cumartesi 11:36

2015 yılında İstanbul-ankara-bursa-antalya ya hafif raylı sistem ve metro hatları için ne kadar maddi ödenek verdiniz? İzmir'e 1tl bile vermediniz.

Yorumu oyla      13      6  
vatandaş 18 Haziran 2016 Cumartesi 11:31

Ak Parti İzmir'i istiyorsa önce Bayraklı ve Karabağlar'ın ilçe olduğundan beri mahalli seçimlerde neden genel seçimlerde aldıkları oyu alamadıklarının analizini yapsınlar.Belediye seçimlerinde az oy alınıyor çünkü İzmir'li ben yaptım olduyu hala kabul etmiyor bu iki ilçe sınırları için

Yorumu oyla      13      6  
muhalif 18 Haziran 2016 Cumartesi 10:14

akp.nin izmir iktidarı hep bir hayal olarak kalacak. 2019 demişken, 2019 da sadece yerel seçim yok, cuhurbaşkanlığı seçimi de var, bu seçimde koltuk değişirse ne yapacaklar???

Yorumu oyla      13      6  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
CHP İzmir’in gençlerinden Mardin’e gönül köprüsü
İzmir’de CHP'li gençler, Mardin Kızıltepe Bozhöyük İlköğretim Okulu'na ...
Muhaliflerde çatlak: Akşener yolunu ayırıyor!
19 Haziran’daki tüzük kurultayı öncesi MHP içindeki muhalefet arasındaki ...
Obama'dan 'Esad'ı vuralım' talebine cevap!
Beyaz Saray, ABD Dışişleri Bakanlığı'nda görevli diplomatların Beşşar ...
 
Çıray Çeşme’deki o imarı Meclis’e taşıdı: Bakana 5 soru!
CHP İzmir Milletvekili, Çeşme’nin en güzel koylarından Tekke Koyu’nun ...
"Bazı üniversite ve liseleri karıştırmak istiyorlar!"
Cumhurbaşkanı Erdoğan STK'ların düzenlediği iftar programında konuştu.
Başkanları görevden alacak kanun hazır!
Bakan Özhaseki, "Teröre ilişen belediye başkanı görevden alınır. Bu kanun ...
 
Yıldırım'dan İzmir mesajı: Yerel yönetimlerimizle el ele vererek...
Başbakan Yıldırım, Valilik tarafından şehit aileleri ve gaziler onuruna ...
MHP'de flaş açıklama: Bahçeli gelmese bile...
MHP Çağrı Heyeti Sözcüsü Ayhan Erel, Bahçeli gelmese bile kongrenin geçerli olacağını vurguladı.
Kılıçdaroğlu’nun İzmir’deki akademisyen zirvesinde 2 flaş karar!
CHP Genel Başkanı İzmir ziyaretinde bir araya geldiği akademisyenler işsizlikle ...
 
Oytun NALBANTOĞLU
Oytun NALBANTOĞLU
Stoilov’a nazar değdi!
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
Gönlüm hep seni arıyor neredesin?
Ayda ÖZEREN
Ayda ÖZEREN
Kirpi ikilemi – Hayır deme sanatı
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
İzmirli giderek kendini daha kötü hissediyor
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Netameli meseleler 7
Kemal ANADOL
Kemal ANADOL
Bir portre: Sadullah Usumi
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Tire pazarında…
Neşe ÖNEN
Neşe ÖNEN
İsrailli çocuklara mektuplar (2) Barış sizin elinizde çocuklar!
Prof. Dr. Mustafa KAYMAKÇI
Prof. Dr. Mustafa KAYMAKÇI
Nasıl toprak reformu yapılmalı?
Nüvit TOKDEMİR
Nüvit TOKDEMİR
Yaşamak...
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva