HABERLER>POLİTİKA
4 Aralık 2023 Pazartesi - 13:38

Hedef belediye başkanlığı… Hacer Foggo, İzmir'e geri döndü!

İzmir’de milletvekili seçimlerinde aday gösterilen ancak seçilemeyen Derin Yoksulluk Ağı kurucusu Hacer Foggo, CHP’den Konak belediye başkan aday adayı oldu.

Hedef belediye başkanlığı… Hacer Foggo, İzmir e geri döndü!

Oktay GÜÇTEKİN/EGEDESONSÖZ- 31 Mart Yerel Seçimleri ile ilgili takvim işlemeye devam ediyor. Kariyerine belediye başkanı olarak devam etmek isteyen çok sayıda isim belediye başkanlıklarına talip olmak için başvurularını yapıyor. CHP’de ise adaylık başvuruları yarına kadar yapılacak.

Geçtiğimiz genel seçimlerde CHP 2’nci Bölge 8’inci sıradan milletvekili adayı olan ancak seçilemeyen Derin Yoksulluk Ağı kurucusu Hacer Foggo, İzmir’de siyaset sahnesine yeniden geri döndü. Foggo, Konak’tan belediye başkan aday adayı oldu.

 
Kestiği ağacın altında kaldı... Acı son!
 
TMMOB’tan İzmir adaylarına uyarı: Sözlerinin takipçisi olacağız
YORUMLAR
Toplam 37 yorum var, 10 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
İzmirli 5 Aralık 2023 Salı 11:37

Yorumları okuyorum da, Genel olarak herkes Genel Merkez tarafından her genel ve yerel seçimlerde tıpış tıpış, kuzu kuzu oy veren hiç sorgulamayan, itiraz etmeyen İzmirliler dayatılan metezori adaylardan rahatsız.. O zaman neden hala oy veriyorsunuz bunlara ?? Değişim diyerek yola çıkanlar yine aynı haltı yerlerse oylar İYİ partiye kayacak ve İzmir de chp kaybedecek! İnsanlar bıktı artık bu genel merkez ve İzmir'i dizayn eden kliklerden! 2.sema pekdaşı konak kaldıramaz! NOT ; özgür özel yanındaki deniz yücele İzmir konusunda çok güvenme ve hiç yetki verme! Deme di deme...

Yorumu oyla      3      3  
yorumcu 5 Aralık 2023 Salı 10:32

Sema Pekdaş ı aziz bey konağa getirdi, 5 yıl zavallı konak öyle dondu kaldı. Şimdi de Özgür özel foogo kazığı atmasın konağa, oy vermeyiz yeter artık, işi bilen sorun çözecek biri olsun.

Yorumu oyla      6      3  
Alsancaklı 5 Aralık 2023 Salı 09:48

Bu kişi olmaz, konak ta kentsel dönüşüm en temel sorun, ulaşım, park yeri, temizlik, sinek, haşere vs tonla sorun var. Bu işleri yapamaz. Bu tür siyasi kişiler belediyede ne yapacak, lütfen konağın zamanını çalmayın gidin kendi işinize bakın. İyi bir insan olabilir bilmeyiz, izmirli değil, izmiri bilmez etmez girsin kendi bildiği işlerle uğrassın.

Yorumu oyla      4      3  
memur 5 Aralık 2023 Salı 09:39

Hacer Hanım televizyon kanallarında o kadar parlatıldı ki Vekillik olmadı bir de bilmediğim, yaşamadığım bir İl ve İlçede şansımı deneyeyim demiş olmalı. Kendisini istemiyoruz, çünkü tanımıyoruz.

Yorumu oyla      5      3  
Doğrular 5 Aralık 2023 Salı 09:37

Halen daha körü körüne tıpış tıpış Ankara'dan dayatma ve ithal adaylara oy vermeye devam mı İzmir ?? Bu kafa ile Chp İzmir'de Büyükşehir dahil bir çok ilçeyi kaybedecek ve tarihi bir hezimet yaşayacak....

Yorumu oyla      7      3  
BALLIKUYU 5 Aralık 2023 Salı 09:05

HACER (TEYZE) HANIM YETER ARTIK VAR İSE BİR AİLENİZ TORUNLARINIZ SİZ GİDİN ONLARIN BAŞINA AİLE BÜYÜĞÜ OLARAK ONLARI YÖNETİN DERİM İZMİR'E DE SADECE GEZMEK İÇİN BUYRUN GELİN BİZ ARTIK BELLİ BİR YAŞ ÜSTÜ VEDE İZMİRLİ OLMAYAN SADECE SEÇİMLERDEN ÖNCE İZMİRDE İKAMETGAHLARI OLSUN DİYE EV TUTUP YAŞIYOR HAVASINA GİREN SAHTE İZMİRLİ ADAYLAR GÖRMEK DUYMAK İSTEMİYORUZ. HİÇMİ İZMİRİ GERÇEK DÜŞÜNEN CHP NİN GERÇEK İZMİRLİ PARTİ İÇİ BÜYÜKLERİ YOK EN AZINDAN BURALARDA YAPILAN YORUMLARI TAKİP EDİP GENEL MERKEZİ UYARSALAR YÜZDE 70 İZMİRİ DÜZGÜN YÖNETEBİLECEK VEDE İZMİRİN SEVİLEN BAŞKAN ADAYLARINI VİTRİNİN ÖNÜNE ÇIKARTIRLAR ONDAN SONRASIDA PROJE VE VAHATLERİNE KALIR. BU DIŞARDAN GELEN ADAYLARA İLÇELERİN KAÇ MAHALLESİ OLDUĞUNU BU MAHALLELERDE YAŞAYANLARIN KÖKENLERİNİ SORSANIZ İKİ MAHALLEYİ İSMİ VE YAŞAYANLARI İLE BİLSELER SEVİNİRİM FAKAT İTHAL ADAY BİZE GELMEZ MİLLET VEKİLLİKLERİNDE YAPILIYOR EN AZINDAN YEREL SEÇİMLERDE BUNU YAPMASINLAR LİYAKAT SAHİBİ PROJELERİ ZAMANINDA YERİNE GETİREBİLECEK ADAYLARI VE YENİ KİŞİLERİ GÖRMEK İSTİYORUZ..C.S.

Yorumu oyla      5      3  
Fuat 4 Aralık 2023 Pazartesi 22:39

İzmir i bilmiyor aday oluyor konak sınırı bilmeden başkan nasıl olacak mantıksız iş CHP başkan adayı belediyecilik anlayışı zaten yok ideolojik tipler bunlar CHP ile uzaktan yakından alakası yok bu zihniyet lerim

Yorumu oyla      10      3  
öz izmirli 4 Aralık 2023 Pazartesi 22:07

internetten araştırın kimdir nerelidir askerimiz için ne demiştir..biraz okuyun araştırın..cekete oy vermeyin..vere vere güzelim izmir ne hale geldi..

Yorumu oyla      11      3  
Objektif 4 Aralık 2023 Pazartesi 22:01

Hoşgeldin 2. Sema Pektaş vakası... Ama olsun tıpış tıpış körü körüne oy vermeye halen daha devam mı ? Oylar İYİ partiye... Nokta!

Yorumu oyla      12      5  
yazık 4 Aralık 2023 Pazartesi 21:04

ya kadın aday oldu. seçimin ertesi günü gitti. sen kimsin de ithal konak adayı oluyorsun be kadın. nerede oturuyorsan oraya git. yeter be. sen konakın hangi sokağını biliyorsun da aday oluyorsun. sana bu cüreti veren partime yazıklar olsun

Yorumu oyla      17      3  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
MHP'de yerel seçim hazırlıkları!
MHP, yerel seçimde partinin ilkeleri ve Yüksek Seçim Kurulunun "adaylığa ...
'Ekonomi programımızı kararlılıkla uyguluyoruz, başaracağız'
Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, kasımda da devam eden çekirdek ...
'Gazze Filistinlilerindir, öyle de kalacaktır'
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Gazze bir Filistin toprağıdır, Gazze ...
 
Bayır, AK Parti’yi işaret etti… Karabağlar neden zor?
Urla ve Güzelbahçe’de CHP’nin kolay seçim kazandığını, dolayısıyla bu ...
Mehmet KARABEL yazdı... CHP nasıl bu kadar 'hızlı' değişiyor?
Mehmet KARABEL yazdı... CHP nasıl bu kadar 'hızlı' değişiyor?
Delegelerin yarısı katılmadı: Aksakal yeniden başkan!
663 delegeden 313'ünün oy kullandığı Demokratik Sol Parti (DSP) kongresinde ...
 
Özel'den İYİ Parti'yle 'işbirliği' açıklaması!
CHP Genel Başkanı Özgür Özel, “İYİ Parti ile görüşmemiz olmuştu. Genel ...
Merve Doğan, Buca Belediye Başkanlığı için yola çıktı
CHP’li Buca Belediye Meclis Üyesi Merve Doğan, Buca Belediye Başkan Adaylığı ...
Yerel seçim hazırlığı: Vekiller mülakat yapacak!
CHP Grup Başkanvekili Burcu Köksal, yerel seçimler için 90 milletvekilinin ...
 
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
İnsan yakmak ve Madımak!
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
Kalbimizi ateşe verdikleri gün!
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Avrupa’yı daha da zor günler bekliyor
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Galiba, bu filmi seyretmiştik…
Neşe ÖNEN
Neşe ÖNEN
İnsan insanı yakar mı?
Oytun NALBANTOĞLU
Oytun NALBANTOĞLU
Türk Milleti!!!
Rifat ÖZER
Rifat ÖZER
Az okumuşlar
Kemal ANADOL
Kemal ANADOL
Karl Marx ve Mehmet Şimşek!
Dr. Berna BRIDGE
Dr. Berna BRIDGE
Oxford şehitleri
Muhittin AKBEL
Muhittin AKBEL
Ya o vergiler hayatımıza girerse!
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva