HABERLER>ASTROLOJİ
23 Eylül 2024 Pazartesi - 13:47

Günlük burç yorumları (23 Eylül 2024)

Astrolog Gülnihal Öztürk'ten 23 Eylül 2024 Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burcu yorumları...

Günlük burç yorumları (23 Eylül 2024)

Sevgili astrolojiseverler hepinize merhabalar, bugün bilgi peşinde koşacak, yeni şeyler öğrenmek adına harekete geçebilirsiniz. Başkalarıyla konuşmak, bilgi almak, sohbet etmek, yeni şeyler öğrenmek adına hareketli bir gün olabilir.

Yolculuklar, seyahatler konusunda sürekli fikir değişiklikleri yapabilirsiniz. Bugünlerde herhangi bir karar almakta güçlük çekebilirsiniz. Kararsızlık ve sürekli fikir değişimleri sonucunda yorulduğunuzu hissedebilirsiniz. 

Koç Burcu: Sevgili Koç, bugün yolculuklar, anlaşmalar, sözleşmeler konusu gündeminizde olabilir. Karar almakta güçlük çektiğinizi hissedebilirsiniz.? 

Boğa Burcu: Sevgili Boğa, bugün finansal konular, harcamalarınız gündeminizde olabilir. Bir yatırım yapmak konusunda sürekli fikir değiştirdiğinizi hissedebilirsiniz. 

İkizler Burcu: Sevgili İkizler, bugün kendinizle kalmak, dinlenmek isteyebilirsiniz. Kişisel bakımınız, gelişiminiz, merak ettiğiniz şeylerin peşinden gitmek isteyebilirsiniz. 

Yengeç Burcu: Sevgili Yengeç, bugün zihinsel olarak çok aktif bir gün geçirebilirsiniz. Duygularınızı ifade etmek yerine kendi kendinize bazı şeyleri halletmek isteyebilirsiniz.? 

Aslan Burcu: Sevgili Aslan, bugün arkadaşlarınız sosyal çevrenizdeki insanlar ile bir araya gelebilirsiniz. Davetler konusunda aktif bir gün sizi bekliyor olabilir.? 

Başak Burcu: Sevgili Başak, bugün kariyer konusunda atacağınız adımlar oldukça kritik olabilir. Ortaklarınız veya beraber iş yaptığınız insanlar ile aranızda bazı gerilimler meydana gelebilir. 

Terazi Burcu: Sevgili Terazi, bugün yaptığınız işler, çalışanlarınız konusunda fikir ayrılıkları meydana gelebilir. Hayatınızdaki insanları sakinleştirebilmek ve günlerini düzenlemek adına harekete geçebilirsiniz. Öğleden sonra finansal konular daha fazla gündeminizde olacaktır. 

Akrep Burcu: Sevgili Akrep, bugün yatırımlarınızın karşılığını ölçümleme, birikimleriniz konusunda yeni kararlar almak isteyebilirsiniz. Aşk hayatınızda bazı gerilimler meydana gelebilir.? 

Yay Burcu: Sevgili Yay, bugün eviniz ile ilgili eşiniz ile aranızda bazı fikir ayrılıkları meydana gelebilir. Ortaklarınız veya hayatınızdaki insanların desteğini hissedeceğiniz bir gün olabilir. Ancak abartılı beklentilerden uzak durmanız daha huzurlu hissetmenize yardımcı olabilir. 

Oğlak Burcu: Sevgili Oğlak, bugün eğitim, uzak yolculuklar konusunda bazı program değişiklikleri meydana gelebilir. Uzak akrabalarınızın sağlık konuları ile ilgili haberler alabilirsiniz.? 

Kova Burcu: Sevgili Kova, bugün finansal açıdan yatırımlarınız, borçlarınız konusunda yapacağınız ödemeler önceliğinizde olabilir. Çocuklar konusunda harcamalarınız yüksek olabilir. 

Balık Burcu: Sevgili Balık, bugün eşiniz ve aileniz ile ilgili konular gündeminizi meşgul edebilir. Evde durmak veya eviniz ile ilgili bir şeyler yapmak isteseniz de enerjinizi toparlayamayabilirsiniz. (NTV)

 
Tedirgin eden görüntü: Ekipler harekete geçti
 
Polisi şehit etti, hayvan arabasına konuldu
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
16 Eylül Haftası burç yorumları
Bu hafta gökyüzündeki en önemli olay Ay tutulması. Hem zorlayıcı hem de ...
Süper Kanlı Ay tutulması gökyüzünü süsleyecek
Yılın son Ay tutulması bu hafta gerçekleşerek görsel bir şölen yaratacak. ...
3 Eylül 2024 Başak Yeniayı: Bu şansın şartı kararlılık!
Başak Yeniayı, hayatını değiştirmek isteyen herkese yeni bir şans tanıyor. ...
 
Günlük burç yorumları (16 Temmuz 2024)
Astrolog Gülnihal Öztürk'ten 16 Temmuz 2024 Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, ...
Günlük burç yorumları (12 Temmuz 2024)
Astrolog Gülnihal Öztürk'ten 12 Temmuz 2024 Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, ...
8 Temmuz Haftası burç yorumları
Nisan sonunda karşılaştığımız konuların tekrar gündem geleceği bir haftadayız. ...
 
1 Temmuz Haftası burç yorumları
Temmuz ayına geçiş yaptığımız bu hafta, Yengeç burcunda bir yeniay yaşayacağız. ...
10 Haziran Haftası burç yorumları
İletişimin ve finansal konuların önemli olacağı bu hafta, gergin olaylarda ...
Günlük burç yorumları (25 Mayıs 2024)
Astrolog Gülnihal Öztürk'ten 25 Mayıs 2024 Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, ...
 
Oytun NALBANTOĞLU
Oytun NALBANTOĞLU
Namağlup Göztepe!!!
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Asi bir yönetmeni kaybettik
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Daha ne olsun?
Neşe ÖNEN
Neşe ÖNEN
Dün ve bugün Türkiye (4) Önce bakkallar azaldı!
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
İyi oyuncu, kötü politikacı!
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
Siyasi yasak gelirse ne olacak?
Rifat ÖZER
Rifat ÖZER
Çiğli Güneş Ülkesi
İhsan Özbelge ÖZDURAN
İhsan Özbelge ÖZDURAN
'Eskidendi çok eskiden...'
Ayda ÖZEREN
Ayda ÖZEREN
Metanoya!
Kemal ANADOL
Kemal ANADOL
12 Eylül ve yeni Anayasa
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva