HABERLER>SPOR
3 Eylül 2015 Perşembe - 08:30

Galatasaray'da büyük skandal: FIFA'dan vize çıkmadı

Transferin son günü Borussia Dortmund’dan Kevin Grosskreutz’u İstanbul’a getirip resmi sözleşmeyi imzalayan Galatasaray, evrakları FIFA'ya eksik gönderdiği için bu futbolcudan ocak ayına kadar faydalanamayacak.

Galatasaray da büyük skandal: FIFA dan vize çıkmadı

G.SARAY’’A büyük şok... Borussia Dortmund Kulübü’nden alınan Kevin Grosskreutz transferine FIFA’ya gönderilen imza ve evrak eksikliği nedeni ile vize çıkmadı.

Melo ve Telles’in Inter’e gitmesi üzerine Galatasaray’ın Alman kulübünden transfer ettiği Grosskreutz için FIFA’ya yollanan belgelerin 48 saniyelik gecikme ile sisteme girildiği iddia edilmişti. Dünya futbolunun patronu da bunun için transferi geçerli saymadığı iddia ediliyordu. Ancak sorunun başka olduğu ve belge ile imza eksikliği olduğu öğrenildi.

HATA GALATASARAY KULÜBÜ’NÜN
Sarı kırmızılıların Kevin Grosskreutz için FIFA’ya yolladığı evraklarda ne gecikme ne de Borussia Dortmund’un bir ihmali vardı. Hataya imza atan Galatasaray Kulübü’nde İdari Menajer Yardımcısı olarak görev yapan Uğur Yıldız’ın FIFA’ya gönderdiği belgelerde imza ve evrak eksikliği idi. Bu büyük hata nedeni ile FIFA taraftarın heyecanla beklediği transfere onay vermedi.

PEKİ ŞİMDİ NE OLACAK?
ALMAN futbolcu Ocak ayına kadar Galatasaray takımı ile sadece antrenmanlara çıkabilecek. Lisansı olmadığı için resmi ve özel maçlarda oynayamayacak. Grosskreutz, 1 milyon 850 bin Euro’luk parasının yarısını Ocak ayına kadar idmanlara çıkarak alacak.

FIFA SERT TEPKİ GÖSTERDİ
Alman futbolcu, U-21 takımında da lisansı olduğu için oynayamayacak. Galatasaray’ın itirazını değerlendiren FIFA’nın sarı kırmızılı kulübe gönderdiği yazıda Galatasaray kulübünün üzerinize düşen sorumluluğu yerine getirmediğine dikkat çekti.

ARA TRANSFERDE TAKIMA KATILACAK
SARI kırmızılı kulüp skandal ile ilgili olarak resmi internet sitesinden şu açıklamayı yaptı: “FIFA, Galatasaray Spor Kulübü’nün profesyonel futbolcu Kevin Grosskreutz’un transferiyle ilgili yaptığı başvuruyu reddetti.


ZAMAN SORUNU DEĞİL
Başvurunun Galatasaray’ın savunmasında olduğu gibi zamanında yapıldığını kabul eden FIFA, ret gerekçesi olarak taranmış evraklardaki imza eksiğini gösterdi. Galatasaray’ın Borussia Dortmund’dan transfer ettiği oyuncu ancak ara transfer döneminden sonra, yani 01.01.2016 tarihi itibariyle Galatasaray formasıyla resmi müsabakalarda yer alabilecek.”

UĞUR YILDIZ KOVULDU MU?
Grosskreutz son transferinin Ocak ayına kadar askıda kalmasına neden olan G.Saray Kulübü’nde İdari Menajer Yardımcısı olarak görev yapan Uğur Yıldız’ın görevine son verildiği iddia edildi.

Grosskreutz dün Borussia Dortmund Kulübü'ndeki eşyalarını toplayıp ayrıldı.

GROSSKREUTZ: İSTANBUL’A YERLEŞECEĞİM
Ocak ayına kadar sarı kırmızılı formayı giyemeyecek olan Alman futbolcu eski kulübüne veda ederken “Yine de İstanbul’a yerleşeceğim” dedi. Grosskreutz “Dortmund’dan Gözlerim yaşlı ayrılıyorum” dedi.

Ocak ayına kadar Galatasaray forması giyemeyecek olan Kevin Grosskreutz, eski takımı Dortmund’a duygusal bir biçimde veda etti. Alman futbolcu mesajında şunları söyledi:
- Sevgili taraftarlar ve arkadaşlar, sevgili Dortmund takipçileri, geleceğim ile ilgili konuşmanın zamanı geldi. Benim için ilk olarak size teşekkür etmek çok önemli. Geçen 6 yıl boyunca inanılmaz desteğiniz için teşekkür ederim. Pozitif mesajlarınız ve cesaret veren sözleriniz, her fotoğraf ve imza için teşekkürler. Bu harika takıma verdiğim her saniye için teşekkürler.

"ÇOK TEŞEKKÜRLER"
- Dortmund’dan gözlerim yaşlı ayrılmıyorum, aynı zamanda gülere ayrılıyorum. Çünkü geniş bir tarihi olan harika bir takıma gidiyorum ve rekabetçi bir ekibe katılıyorum ki, kendimi kanıtlayabileceğim. Yeni ülke, yeni bir kültür, yeni ve eski arkadaşlar. Galatasaray’a bu transfer için teşekkür ediyorum. FIFA maalesef transferimi onaylamadı. Yine de bu hafta İstanbul’a gidip, yerleşeceğim. Ocak ayına kadar idmanda kendimi kanıtlamak için zamanım olacak”

 
İzmir'de iki ilçede birden bomba paniği!
 
İzmir'de akıl almaz ölüm: Harfiyat boşaltmaktan dönen...
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
İzmir takımları sezonluk biletleri satışa bile çıkaramadı
Spor Toto Süper Lig'de 3 büyüklerden Fenerbahçe 38 bin 360, Galatasaray ...
Karşıyaka yönetimi 3 ayını anlattı
Karşıyaka Başkanı Ali Erten, Futbol Şube Başkanı Osman Kırkpınar, Basketbol ...
Göztepe'nin yenileri formayı kaptı
PTT 1'inci Ligi'nde ilk 3 haftayı 1 galibiyet, 2 beraberlikle tamamlayarak ...
 
Altınordu yara saracak
PTT 1'inci Ligi'nde ilk 3 haftada Samsunspor ve 1461 Trabzon'a yenilip ...
Göztepe teknik direktörü Diyadin: Çok daha iyi olacağız
PTT 1'inci Ligi'nde sezonu 14 yeni transfer açarak ilk 3 maçta 5 puan ...
Altınordu'da Başkan Özkan 2 yıl istedi
Altınordu Başkanı Seyit Mehmet Özkan, PTT 1'inci Lig'de aldıkları sonuçlara ...
 
Bucaspor'da teknik direktör Diyadin Erkan'a kefil
Bucaspor teknik direktörü Levent Eriş, geçen sezon sonunda olaylı bir ...
Engin Baytar Karşıyaka'da
PTT 1'inci Lig'de şampiyonluk hasretine son vermeyi hedefleyen Karşıyaka, ...
Altınordu aradığı golcüyü Adana'da buldu
PTT 1'inci Ligi'nde 3'üncü hafta karşılaşmaları sonunda 1 puan ve -5 averajla ...
 
Filiz SEZER
Filiz SEZER
Etkili fedakârlık ve kayıp milyarlar
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
İzmir’in deprem bölgesindeki büyük dayanışması…
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
Bu seçimin neden bunca talibi var?
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
İzmir kimin ya da neyin kalesi?
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Erkek dediğin öldürür
Cumhur BULUT
Cumhur BULUT
Foça, Tire, Çeşme ve Dikili de MHP diyecektir
Kemal ARI
Kemal ARI
Oyumuz, onurumuz ve özgürlüğümüzdür...
Dr. Berna BRIDGE
Dr. Berna BRIDGE
Diktatör
İhsan Özbelge ÖZDURAN
İhsan Özbelge ÖZDURAN
Sağduyu marifeti ile seçebilmek…
Rifat ÖZER
Rifat ÖZER
Son hafta
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva