HABERLER>YEREL YÖNETİMLER
16 Nisan 2014 Çarşamba - 17:49

Flaş! Kocaoğlu’ndan ilk neşter ESHOT’a: Üst yönetime jet atamalar!

Büyükşehir'de yeni dönemde yapılması beklenen kadro operasyonu start aldı. Başkan Kocaoğlu ilk neşteri ESHOT'a vurdu. Emekliliği istenen üst yönetime bomba isimler atandı.

Flaş! Kocaoğlu’ndan ilk neşter ESHOT’a: Üst yönetime jet atamalar!

Fatih YAPAR / EGEDESONSÖZ - İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu yerel seçimlerden sonra beklenen kadro operasyonuna start verdi.

Başkan Kocaoğlu ilk neşteri ESHOT’a vurdu! Kocaoğlu, önce ESHOT Genel Müdürü Faruk Alçelik, Gene Müdür Yardımcıları Tufan Eker ve İsa Bac’a yeni dönemde birlikte çalışmayacaklarını, emekliliklerini vermelerini istedi.

Alçelik ve iki genel müdür yardımcısı yıllık izinlerini kullandıktan sonra emekli olarak görevlerini bırakacak.

Bu gelişmenin ardından ESHOT üst yönetimine atanacak isimler de belli oldu. Büyükşehir Belediyesi’nde uzun yıllar Fen İşleri Daire Başkanlığı yaptıktan sonra Genel Sekreter Yardımcılığı kadrosuna atanan ve Ersu Hızır krizi sürecinde Genel Sekreterlik görevine vekalet eden Raif Canbek’in ESHOT Genel Müdürlüğü görevini üstleneceği öğrenildi.

ESHOT Genel Müdür Yardımcılığına da şu anda Fen İşleri Daire Başkanı olan ve Pasaport’un Kıyım Tasarım Projesi dahilinde yenilenmesi sürecinde yoğun eleştirilere hedef olan Fazıl Ölçer’in atanacak.

Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu’nun henüz resmi yazıyı yazmadığı öğrenilirken, 2 isme de görevi sözlü olarak tebliğ ettiği bildirildi.

 
 
Kılıçdaroğlu’ndan adaya saldırı sonrası ilk açıklama
YORUMLAR
Toplam 36 yorum var, 10 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen 1 yorum var.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
17 Nisan 2014 Perşembe 18:48

Guzel

Yorumu oyla      12      5  
17 Nisan 2014 Perşembe 16:49

Değiştirecek o kadar insan var iken, tecrübenin zirvesine gelmiş ve belkide başkanımız gibi şimdiki 5 senede herşeyi yerli yerine oturtabilecek tecrübeli 2 yetkilinin görevini değiştirmesi, çok büyük bir endişe verici bence, inanın şuan izmirimizin ihtiyacı olan bir sırada yeni gelecekleri atamak, izmire tekrar 2-3 sene kaybettireceğine , daha önceki seçimlere dayanarak söylüyorum yazık..bence yere kök salmış kocaoğlu sağlam köklerini keserek yerine zayıf kökler atarak taze kan beklerken, gerçeklerle yüzleşecek ve üzülecektir diyorum

Yorumu oyla      15      11  
nihayet başkan 17 Nisan 2014 Perşembe 14:05

sayın başkan belediyede kandeğişikliğinin gerektiğini nihayet görmüş olması sevindirici izmirli bıktı artık bozuk yapılan işlerden kendini kurtaramayan itfaiyeden krallık olmuş izsu dan işportacıdan dayak yiyen zabıtalardan başkan kan değişikliğini süratle ve cesaretle devam ettirmeli sonuna kadar arkanızdayız sayın başkan ne kadar emekliliği gelmiş bürokrat varsa kim olursa olsun hangi görevde olursa olsun arkasında partiymiş sendikaymış ankaraymış bakmadan cesaretle değiştirmeli

Yorumu oyla      23      7  
17 Nisan 2014 Perşembe 12:13

İz Deniz başkanım iz deniz allah askına iz deniz yönetimi hakkın da da güzel haberlerinizi bekliyoruz

Yorumu oyla      23      8  
sanane banana 17 Nisan 2014 Perşembe 11:59

chp ye oy veren üst yönetim ne oldu akp gelirse işçiler işinden olacaktı chp kaldı siz işinizden oldunuz yanlış seçim yaptınız

Yorumu oyla      15      19  
felipe melo 17 Nisan 2014 Perşembe 11:56

bazı yorumlarda, işçiyi dinleyen, işçinin halinden yazıyorsunuz da.. bence belediyedeki işçilerde değişmeli, çoğu gönderilmeli. yatan, iş yapmayan, yanlış iş yapan o kadar çok kişi var ki.. emek en yüce değer ama verdiğiniz emek çok az. önce yöneticiler değişmeli, sonra da çalışmayan personeller gönderilmeli.

Yorumu oyla      20      7  
M-L-K 17 Nisan 2014 Perşembe 11:36

Belediye içinde CHP'li olduğunu söylemeye çekinir oldu partililer. Uzun ve haksız tutuklamalar sonunda belediyede birden fazla baş oldu. Genel Sekter Sn. Pervin hanımın arkasından büyük işler çevrildi, büyük oyunlar oynandı. Onun yokluğunda muhalif isimler atandı, hatta kadrosu gelenler bile oldu bu isimlerden. Personeli bırakın Yöneticiler Aziz Başkanın arkasından büyük bir aymazlıkla ve rahatlıkla atıp tuttular. Seçimler öncesinde bürokratik makamda olan bazı şahsiyetsizler milyonaliye çalıştı!!! Adeta çalışmayarak, belediyeyi çalıştırmayarak bilinçli bir şekilde büyükşehirin kaybedilmesi için uğraşıldı. Geç kalınmış bir hamledir ama zararın neresinden dönersen de kardır. Genel sekreter yardımcısı ve daire başkanlarının çoğunun değişmesi gerekmektedir. Alanında uzman, çalışkan kişilerin atanması ve gelecek 5 yılda İzmir'i dünya kenti yapmak için mücadele etmesi ve çalışmaya başlaması gerekmektedir. Başkanın almış olduğu tüm kararlara saygılı ve arkasındasındayız.

Yorumu oyla      21      8  
Hakan 17 Nisan 2014 Perşembe 10:54

Ozan beyin her cümlesi çok doğru, makam arabaları vızır vızır her türlü özel işte kullanılıyor, kurumu sahiplenme yok, çalışmak isteyen dışlanıyor, kayırmacılık almış başını gidiyor, toptan tasfiye çok mu zor, kimse koltuğuna güvenmesin, iki üç kişi değiştirmekle hiçbir şey değişmeyecek göreceksiniz, yüzeysel değil kalıcı doğru değişimler lazım, personele eziyetle olmaz, koskoca kurum be halde, herkes bıkkınlık içinde, büyükşehir bunları görmüyor mu, ya da bu yöneticilerin arkasında kim var, kim olursa olsun, hepsinin değişimi şart ama artık umudumuz kalmadı.

Yorumu oyla      20      7  
Lersan 17 Nisan 2014 Perşembe 01:00

Aziz Başkanın işi kolay değil.Umarız doğru adamları doğru yere koyar.

Yorumu oyla      24      6  
yorumcu'ya 17 Nisan 2014 Perşembe 00:56

Yorumcu, bunlardan birinin kendin olduğunu düşündüğün belli. Ama, kendini değil kurumunu düşünüyor olsaydın, bugüne kadar o dediğin cevherin her ne isevzaten yapardın. GÜLE GÜLE

Yorumu oyla      16      10  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Bir yeni Başkan isyanı da Selçuk’ta: Tam takır kuru bakır!
Selçuk Belediye Başkanı Zeynel Bakıcı yerel seçimlerin ardından oturduğu ...
Büyükşehir’de operasyon başladı: İlk neşter ESHOT’a
Büyükşehir'de yeni dönemde yapılması beklenen kadro operasyonu start aldı. ...
Tevfik Fikret Lisesi’nden Gönenç’e anlamlı ödül
Bergama Belediye Başkanı Mehmet Gönenç’e bir ödül de İzmir Özel Tevfik Fikret Lisesi’nden geldi.
 
İzmir’in turizm cennetinde Turizm Haftası’na gergin açılış
Turizm Haftası açılış törenine Başkan Dalgıç, ÇEŞTOB Başkanı Öncel ateşledi. ...
Arslan engellilerin yanında: Hizmet asli görevimiz
Çiğli’de faaliyet gösteren Tüm Engelliler İçin Engelsiz Bir Dünya Derneği ...
Menderes’te kaldırımlara ilk fırça Başkan’dan!
Menderes Belediye Başkanı Bülent Soylu, Gümüldür ve Özdere’nin eski renklerini ...
 
Selçuk’ta 2013 yılı raporlarına onay
AK Parti ve MHP meclis grubu ret, CHP Grubu kabul oyu verdiği Selçuk Belediyesi ...
Köy Enstitüleri ruhu Karşıyaka’da canlanıyor
Türk eğitim sisteminde bir döneme damgasını vuran Köy Enstitüleri’nin ...
Hafta sonu bereketi: İzmir’e can suyu!
İzmir Büyükşehir Belediyesi, Tahtalı’dan sonra kentin en büyük yüzeysel ...
 
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
Bu saatte 'vicdan ittifakı' olur mu?
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
İzmir kimin ya da neyin kalesi?
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Erkek dediğin öldürür
Cumhur BULUT
Cumhur BULUT
Foça, Tire, Çeşme ve Dikili de MHP diyecektir
Kemal ARI
Kemal ARI
Oyumuz, onurumuz ve özgürlüğümüzdür...
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Tunç Soyer yeni bir yola çıktı
Dr. Berna BRIDGE
Dr. Berna BRIDGE
Diktatör
İhsan Özbelge ÖZDURAN
İhsan Özbelge ÖZDURAN
Sağduyu marifeti ile seçebilmek…
Rifat ÖZER
Rifat ÖZER
Son hafta
Neşe ÖNEN
Neşe ÖNEN
Sosyalistler pes etmeyin!
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva