HABERLER>POLİTİKA
14 Ocak 2016 Perşembe - 13:09

Flaş: Erdoğan'dan çok sert sözler!

İsim vermeden CHP Lideri Kılıçdaroğlu'nu eleştiren Cumhurbaşkanı Erdoğan, 'Biliyorsunuz aynı zat daha önce hendekçi teröristleri de arkadaşı olarak ilan etmişti. Beyefendi bir kazma kürek de sen eline al, sen de git orada hendek açıver' dedi.

Flaş: Erdoğan dan çok sert sözler!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Ankara'da, kamu-özel sektör tarafından tamamlanan 99 baraj ve hidroelektrik santralinin toplu açılış töreninde konuştu.

Diyarbakır'daki bombalı saldırı da Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın gündemindeydi. Erdoğan, saldırıyı kınadı ve sözü terör operasyonları nedeniyle bildiri yayınlayan akademisyenlere getirdi: "Bunlar aydın değil, karanlık.''

Erdoğan'ın hedefinde CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu da vardı. 

Erdoğan'ın açıklamalarından satır başları şöyle:

''99 baraj ve hidroelektrik santralimizin ülkemize hayırlı olmasını Allah'tan diliyorum. Gezi olayları sırasında taleplerden biri HES inşaatlarının durdurulmasıydı.

AKADEMİSYENLERE BİLDİRİ TEPKİSİ

Ülkemizde bedeni bu topraklarda yaşayan ama ruhu bu milletin birikimine düşman sayıca az fakat sesi çok çıkan bir kesim var. Bunlar buldukları her fırsatta içlerindeki kini ortaya saçıyorlar. Son örneğini pazartesi günü yaşadık. Kendilerine akademisyen diyen bir grup bir güruh çıkıp alenen terör örgütü yanında saf tutarak devletine ve milletine kin kustu. Bu barajların en büyük düşmanı bölücü terör örgütüdür ve onu destekleyen siyasetçiler ve akademisyenlerdir. İtirazım bu akademisyenlerin farklı görüş ortaya koymalarında değildir.

Kendilerine 'akademisyen' diyen bu kitlenin tamamı yalandan, saptırmadan, propagandadan oluşan terör örgütünün dilini, üslubunu kamuoyuna dayatmasıdır. Terör örgütü adına elinize silah alıp kurşun sıkmanızla, onun propagandasını yapmanız arasında hiçbir fark yoktur. Bunun düşünce ve ifade özgürlüğüyle bir ilgisi kesinlikle bulunmuyor. Bu ülkenin, bu vatanın birliğine beraberliğine karşı olan herkes bilsin ki bizim karşımızdadır.

Kendi ülkesine yabancıları davet etmek neyin nesidir? Bu mandacı zihniyeti biz çok iyi tanıyoruz. Bu sözde aydınlar aydın değil bunlar karanlıktır karanlık. Bunların vatan millet diye meselesi yoktur. İlgili kurumlara sesleniyorum bu ihanet karşısında anayasal ve yasal gerekenleri yapacaklarına inanıyorum.

Şimdi bu tablo karşısında terör örgütünün yanında yer almak için ancak o bildiriye imza atan sözde akademisyenler gibi ruhunuzun kirlenmesi, kararması, her türlü insani hasleti yitirmiş olmanız lazımdır. Bu mümkün mü? Milletimizin bu mandacı artıklarına hak ettikleri cevabı vereceğinden ben şüphe duymuyorum.

DİYARBAKIR'DAKİ BOMBALI SALDIRI

Dün gece Diyarbakır'ın Çınar ilçesinde teröristler polis lojmanlarına ve emniyet kuvvetlerimizin binalarına saldırdılar. Bombalı araç roket ve silahlarla gerçekleştirilen saldırıda 1 polisimiz ve 5 vatandaşımız hayatını kaybetti. Çınar saldırısı dahi tek başına terörün ve terör karşısında haysiyetli bir duruş sergilemeyenlerin alçak, ahlaksız, karanlık yüzünü göstermeye yeter.

DOĞU VE GÜNEYDOĞU'DAKİ TERÖR OPERASYONLARI

Bitişik nizam evlerde evler alttan birbirlerine tünellerle bağlanmış. Kürt kardeşim evden çıkartılıyor göçe zorlanıyor dağdaki teröristler buralara yerleşiyor. Bu işi çözmedikten sonra bu operasyonlar asla durmayacaktır bunu da biliniz.

KILIÇDAROĞLU'NA TEPKİ

Ana muhalefet partisinin genel başkanı çıkıyor, terör örgütünün propagandasına alet olmasından duyduğu pişmanlığı dile getiren bir televizyon programcısını 'dik duramadın' diye eleştiriyor. Bu genel başkana göre o televizyon programcısı bu durumdan üzüntü duymak bir yana, aynı tavrını sürdürmeli, yani terör örgütünün propagandasına devam etmeliymiş, öyle diyor genel başkan. Biliyorsunuz aynı zat daha önce hendekçi teröristleri de arkadaşı olarak ilan etmişti. Beyefendi bir kazma kürek de sen eline al, sen de git orada hendek açıver.

İSTANBUL'DAKİ CANLI BOMBA SALDIRISI

İstanbul'da Sultanahmet Meydanı'nda terör örgütü bomba patlatıyor ana muhalefet partisinin genel başkanın takıldığı yer savcılığın koyduğu yayın yasağı.''

 
Gültepe Kültür Merkezi Kocaoğlu'nun barış mesajlarıyla yola çıktı!
 
Bucaspor’da kupa zaferi coşkusu
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
CHP'li Sertel'den yasa dışı kumar uyarısı!
CHP İzmir Milletvekili Atila Sertel, Türkiye’de çok sayıda internet sitesi ...
Sındır İzmir’deki hastane krizini Meclis’e taşıdı
İzmir Milletvekili Kamil Okyay Sındır, açılışı 7 Haziran seçimleri öncesi ...
Davutoğlu’ndan Çınar saldırısı ve ‘bildiri’ mesajları!
Davutoğlu, "Saldırı sonucunda bir emniyet görevlimiz şehit düşmüş, 5 sivil ...
 
MHP’li Tanrıkulu: O düzenleme işsizliği artırır
MHP Genel Başkan Yardımcısı Ahmet Tenan Tanrıkulu, hükümetin Bakanlar ...
Başbakan Davutoğlu o sözlerle kimi kastetti?
“Perde arkası etkin aktörler olabileceği kanaatimizi pekiştirdi” sözleri ...
İzmir'de CHP'nin acı günü: Bozdağ'ın son başkanı...
İzmir’in Ödemiş ilçesi Bozdağ beldesinin son Belediye Başkanı Mehmet Keskin yaşamını yitirdi.
 
AK Partili Kaya’dan ‘başkanlık’ mesajları!
Yeni Anayasa konusunda milletin ortak bir talebinin olduğunu belirten ...
CHP’de İnce’den sonra Oran da çekildi!
Yalova Milletvekili Muharrem İnce'den sonra Umut Oran da aday olmayacağını açıkladı.
AK Partili Kaya'dan yeni anayasa ve başkanlık çıkışı
AK Parti İzmir Milletvekili ve TBMM Adalet Komisyonu Üyesi Mahmut Atilla ...
 
Prof. Dr. Mustafa KAYMAKÇI
Prof. Dr. Mustafa KAYMAKÇI
Neden toprak reformu yapılmalı?
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Eril toplumda kıyamet alametleri...
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
İzmir’e kruvaziyer niye gelsin?
İhsan Özbelge ÖZDURAN
İhsan Özbelge ÖZDURAN
İzmir’in sokakları hem kız hem deniz kokar… 
Cumhur BULUT
Cumhur BULUT
Titre oligarşi, sosyalizm geliyor!
Dr. Berna BRIDGE
Dr. Berna BRIDGE
Çocuk nasıl şımarır?
Neşe ÖNEN
Neşe ÖNEN
Dün ve bugün Türkiye (8) 'Sokak satıcıları'
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
Bağırın ki sesimiz duyulsun!
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Bir acayip zor yarış!
Aylin AKDOĞAN
Aylin AKDOĞAN
İzmir-İN
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva