HABERLER>POLİTİKA
18 Ocak 2024 Perşembe - 08:39

Erdoğan'dan aday toplantısında mesajlar: Hedef muhalefetin elindeki şehirler!

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin 31 Mart yerel seçimlerinde aday olacak 17'si büyükşehir ve 48 ildeki belediye başkan adaylarını açıklıyor. Erdoğan toplantıda yaptığı açıklamada "Hedefimiz AK Parti ve Cumhur İttifakı'nda olan belediyeleri tekrar kazanma yanında muhalefetin elindeki şehirleri gerçek belediyecilikle tanıştırmaktır. Milletimizin hep yanında olacak, kendini şehirlere adayacak belediye başkan adaylarıyla seçimlere hazırlanıyoruz" dedi.

Erdoğan dan aday toplantısında mesajlar: Hedef muhalefetin elindeki şehirler!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Ankara Ticaret Odası (ATO) Congresium'da düzenlenen AK Parti Aday Tanıtım Toplantısı'na katıldı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, toplantıdaki konuşmasında şunları söyledi:

7 Ocak'ta İstanbul'da 26 büyükşehir ve il belediye başkan adayımızı paylaştık. Bugün de büyükşehirlerimizin kalanlarını ve il belediye başkan adaylarımızı açıklıyoruz. Böylece Cumhur İttifakı'ndaki ortağımız MHP adaylarını destekleyeceğimiz 7 vilayetimiz dışındaki tüm büyükşehir ve il belediye başkan adayımızı ilan etmiş oluyoruz. İstanbul'dan başlayarak ilçe adaylarımızın tanımını da yapacağız. 

Hedefimiz AK Parti ve Cumhur İttifakı'nda olan belediyeleri tekrar kazanma yanında muhalefetin elindeki şehirleri gerçek belediyecilikle tanıştırmaktır. Milletimizin hep yanında olacak, kendini şehirlere adıyacak belediye başkan adaylarıyla seçimlere hazırlanıyoruz.

SEÇİM BEYANNAMESİ 30 OCAK'TA
30 Ocak'ta da seçim beyannamemizi milletimizin takdirine sunacağız. Niyetimiz 20 Şubat'a kalmadan adaylar konusundaki tüm hazırlıkları bitirerek tüm enerjimizi seçim kampanyamıza yöneltmektir.

Bundan 30 yıl önce 1994'te İstanbul'da başladığımız belediyeler vasıtasıyla halkımıza hizmet yolculuğumuzu 2024'te zirveye çıkarmak istiyoruz. Belediyelerdeki başarılarıyla iktidara yürüyen bir parti olarak rüştümüzü ilk ispat ettiğimiz yeri güçlü tutmak zorundayız.

"YAMUĞU OLANIN YERİ AK PARTİ DEĞİL"
Sandıkta bize verilen her oyun vebalini, yaptığımız görevlerde üzerimizde hissederek aşkla, kararlılıkla çalışarak farkımızı ortaya koyacağız.

Biz yüreğimizdeki muhabbetle, zihnimizdeki projelerle, alnımızdaki terle milletimizin kalbine girenlerden olduk. Her kim belediye başkanlığı, milletvekilliği dahil siyaset yoluyla gelinen makamlara bu gözle bakmıyorsa AK Parti onun için doğru bir kapı değildir. Milletimize karşı en küçük yamuğu olanın yeri AK Parti değildir.

Kuruluş aşamasında adını Erdemliler Hareketi olarak belirleyen bir kadro olarak başka türlü bir siyaset anlayışını tasvip edemeyiz. Bugüne kadar milletimizin karşısına hep bu şekilde çıktık. Belediyelerde 30 yıldır, hükümete 21 yıldır bu şekilde çalıştık.

Mayıs ayında Cumhurbaşkanlığı ve Meclis seçimlerini Cumhur İttifakı'ndaki ortaklarımızla bu şekilde kazandık. 31 Mart'ta Türkiye Yüzyılı'nın ilk mahalli idareler seçiminde belediyeleri yönetme sorumluluğunu üstleneceğiz.

"BEDEL ÖDETMEYE ÇALIŞTILAR"
Ülke olarak zorlu sınamalardan geçiyoruz. Bir yandan kaos çıkararak, ekonomik krizler çıkararak ülkemize diz çöktürmek isteyenlerin saldırıları sürüyor. FETÖ'nün 17-25 aralık kumpası ve 15 Temmuz darbe girişimi ile ülkeyi teslim almak istediler. Millete çarpınca bedel ödetmek istediler. Güvenlik güçlerimiz onları açtıkları çukurlara gömünce ülkemize bedel ödetmek istediler. Bu maskeyi düşürünce ülkemize bedel ödetmeye çalıştılar. Eğittiikleri teröristlere bir teröristan kurdurmaya çalıştılar. Sınır ötesindeki birliklere yapılan alçak saldırılar dahil başımıza gelenler bu tablodan bağımsız değildir. Her alanda ayağımıza takılan yeni çelmelerle karşılaşıyoruz. Bizi korkutup yıldıracaklarını, emperyalist emellerine razı edeceklerini sanıyorlar ama bunlar ne Türk milletini ne de bir evladı olarak bizi tanıyor. Bize asla geri adım attıramayacaklar. Hedefimizden döndüremeyeceklerdir. Bizi teslim alamayacaklardır. Türkiye'nin hizaya getirilemeyecek ülke olduğunu öğrenecekler. Bunu 85 milyon olarak beraber başaracağız.

"ÖZGÜR EFENDİ CHP'NİN TABUTUNA ÇİVİ ÇAKTI"
Bir tarafta emperyalistler varken, bir taraftan beşinci kol elemanları var. Hasetlerinden dolayı emperyalistlere hizmet veriyorlar. Esen rüzgara göre yön değiştiren, çizgisi olmayan muhterislerle karşı karşıyayız. Ülkemizin ikinci büyük partisi CHP maalesef emperyalistlerin koçbaşlığına soyundu. Bölücü örgüt güdümünden çıkamayan DEM'lilerle yaptığı işbirliği bu kirli oyunun son sahnesidir.

Kandil uzantılarının ayaklarının altına kırmızı halılar sererek Atatürk fotoğraflarını kaldırarak iş birliklerini aleni hale getirdiler. Bay Kemal'e hezimetin faturasını yükleyen Özgür efendi iradesini terör örgütü temsilcilerine teslim etti. Atatürk'ün kurduğu partinin tabutuna son çiviyi bölücülerle iş birliği yaparak bizzat Özgür efendi çaktı. Teröre terör, teröriste terörist dahi diyemiyorlar. Milleti aldatabileceklerini düşünüyorlar. Terör örgütlerini nasıl emperyalistler yönlendiriyorlarsa CHP de DEM tarafından rehin alınmıştır. 28 şubatvari provokasyonlar da aynı oyunun parçasıdır. İçinde yer aldıkları bu kirli senaryolar eski Türkiye'de belki işe yarıyordu ama artık milletimizin karnı tok bunlara.

Son aylarda giderek sıklaşan 28 Şubatvari provokasyonlar da aynı oyunun parçadırı. Ülkenin bekasını, milletin geleceğini hiçe sayarak içinde yer aldıkları bu kirli senaryolar belki eski Türkiye'de işe yarıyordu ama buna karnımız tok. Bunun için diyoruz ki 31 Mart'ta Özgür efendiyi de vesayetten kurtarıp özgürleştireceğiz.

Bizim 85 milyona sözümüz var. Tek millet diyerek herkesi kucaklayacak hiç kimsenin kendisini öteki hissetmesine izin vermeyeceğiz. Tek bayrak diyerek bağımsızlığımıza sarılacağız. Parlamentoda birisi Leyla Hanım'a bayrağımıza saldırdığına dair edepsizce ifadeler kullanıyor. AK Parti'nin hiçbir ferdi bayrağımıza 'kağıt parçası', 'paçavra' demez. O sizin cibiliyetinizde var.

"SANDIKLARI PATLATARAK ÇIKACAĞIZ"
Partimizin kuruluşundan bu yana yerel seçim, halkoylaması ve genel seçimle 17 defa sandıkta milletimizin terazisine çıktık. Yaptıklarımızın ve yapamadıklarımızın hesabını tek tek vermeye çalıştık. Biz asla milletimizi seçimden seçime hatırlayanlarla aynı safta yer almadık. Milletimizle birlikte olduk. Seçim dönemleri bizim için sadece milletimizle gönül bağımızı kuvvetlendirdiğimiz, ahdimizi yenilediğimiz özel dönemlerdir. Seçim kampanyası dönemlerinde kapı kapı dolaşarak vatandaşlarımızla ruberu iletişim kurduk. Yani belediye başkanlarımız, adaylar, belediye meclis üyelerimiz hep birlikte kapı kapı dolaşıp, sıkmadık el bırakmayacağız. 31 Mart'a kadar bu yola devam edeceğiz. Sandıkları patlatarak sandıklardan çıkacağız.

Hiç kimseyi ayırmadan toplumumuzun tüm kesimlerini bağrımıza bastık. Siyaseti laf ebeliği olarak görenlerin karşısına icraatla, vizyonla çıktık. Şimdi 18'nci kez milletimizin huzuruna çıkmanın hazırlığı içindeyiz. 31 Mart seçimlerine AK Parti ve Cumhur İttifakı olarak bu şekilde hazırlanıyoruz. Her işimizi milletimizle istişare içinde yürütüyoruz. Milletimiz neyi uygun gördüyle onu yapmanın derdindeyiz.

Seçim sandıktan önce sahada kazanılır. Sahada kazanmanın yolu ise önce seçimi gönüllerde kazanmaktır. 17 seçimin hepsini böyle kaznadık. Sandık sadece bizim gönüller yaptığımız fetihlerin tescili olduk. En fazla biz çalıştık, en çok biz emek verdik. Vatandaşa oy yoksa hizmet de yok diyen edepsizlerden olmadık. Kibri, böbürlenmeyi yanımıza yaklaştırmadık. Bize kibir yakışmaz. Biz tevazu ehliyiz.

Şehirlerimize döndüğümüz andan itibaren 73 gün boyunca durmadan, dinlenmeden koşturacaksınız. Kimseyi ayırmayacak, kimseyi dışlamayacaksınız. CHP zihniyeti gibi değil, vatandaşın oyunu çantada keklik görmeyeceksiniz. Hiç kimse hiç kimseye tıpış tıpış oy vermek zorunda değildir. Partimizin adayları için nasıl gayret gösteriyorsak MHP adaylarını destekleyeceğimiz Manisa, Mersin, Bartın, Erzincan, Kars, Kırklareli, Osmaniye'de de aynı şevk ve azimle çalışacağız. Cumhur İttifakı'nda ayrım olmayacak.

 
Başkan Ata çeyrek asırlık sorunun aşıldığını duyurdu: Birlik Otel’in ruhsatı tamam!
 
İzmir'de iki işçi 10'uncu kattan düşüp can vermişti... Plaza faciasında ihmal iddiası!
YORUMLAR
Toplam 8 yorum var, 8 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
serpil 19 Ocak 2024 Cuma 10:34

22 yıldır iktidarda olan ülkeyi batıran CHP in ordan artık ,gelsin AKP yönetsin ülkeyi....

Yorumu oyla      2      2  
Biz 19 Ocak 2024 Cuma 01:07

Ne güzel özetlemiş Bay Orhan aşağıda 22 senede memleketin malının yabancılara satıldığını. Yalnız ufak iki eksikliği var, (1)bu satışlardan kimlerin komisyon aldığını belirtmemiş, (2) ufak bir hata ile bu gecen 22 senede CHP yi iktidar partisi zannediyor, halbuki CHP bu 22 senede hic hukumet olmadi.

Yorumu oyla      3      2  
Orhan Tungaç 18 Ocak 2024 Perşembe 21:17

Emperyalistlerin koçbaşı CHP'nin 22 yılda çoğunluğu yabancılara sattığı varlıklarımız.Sırası ile Adapazarı Şeker Fabrikası A.Ş. ADÜAŞ - Ataköy Hidroelektrik Santrali ADÜAŞ - Beyköy Hidroelektrik Santrali ADÜAŞ - Çıldır Hidroelektrik Santrali ADÜAŞ - Denizli Jeotermal Santrali ADÜAŞ - Engil Gaz Türbinleri Santrali ADÜAŞ - İkizdere Hidroelektrik Santrali ADÜAŞ - Kuzgun Hidroelektrik Santrali ADÜAŞ - Mercan Hidroelektrik Santrali ADÜAŞ - Tercan Hidroelektrik Santrali Afyon Çimento Sanayii T.A.Ş. Akdeniz Elektrik Dağıtım A.Ş. Akdeniz Elektrik Perakende Satış A.Ş. Alkollü İçkiler Pazarlama ve Dağıtım A.Ş. Alkollü İçkiler Sanayii ve Ticaret A.Ş. Amasya Şeker Fabrikası A.Ş. Aras Elektrik Dağıtım A.Ş. Aras Elektrik Perakende Satış A.Ş. Arçelik A.Ş. ASBAŞ Antalya Serbest Bölge İşleticisi A.Ş. ASELSAN Askeri Elektronik Sanayi ve Ticaret A.Ş. ASELSAN Askeri Elektronik Sanayi ve Ticaret A.Ş. Ataköy Marina ve Yat İşletmeleri A.Ş. Ataköy Otelcilik A.Ş. Ataköy Turizm Tesisleri ve Ticaret A.Ş. Baha Esat Tekand Kütahya Şeker Fabrikası A.Ş. Başak Emeklilik A.Ş. Başak Sigorta A.Ş. Başkent Doğalgaz Dağıtım A.Ş. Başkent Elektrik Dağıtım A.Ş. Batı Söke Çimento Sanayi T.A.Ş. Bayındırlık Bakanlığı - Erciyes Sosyal Tesisleri Boğaziçi Elektrik Dağıtım A.Ş. Boğaziçi Elektrik Perakende Satış A.Ş. Borusan Mannesmann Boru Sanayi ve Ticaret A.Ş. BUMAS Karaman Bulgur Sanayi ve Ticaret A.Ş. BURSAGAZ Bursa Şehiriçi Doğalgaz Dağıtım Tic. Taahhüt A.Ş. Çamlıbel Elektrik Dağıtım A.Ş. Çayeli Bakır İşletmeleri A.Ş. (ÇBİ) Çoruh Elektrik Dağıtım A.Ş. Dicle Elektrik Dağıtım A.Ş. Dicle Elektrik Perakende Satış A.Ş. Divriği-Hekimhan Madenleri Sanayi ve Ticaret A.Ş. (DİVHAN) DSİ - Erciyes Sosyal Tesisleri EBK - Manisa Kombinası Emekli Sandığı - Büyük Ankara Oteli Emekli Sandığı - Büyük Efes Oteli Emekli Sandığı - Büyük Tarabya Oteli Emekli Sandığı - Çelik Palas Oteli Emekli Sandığı - İstanbul Hilton Oteli Emekli Sandığı - Kuşadası Tatil Köyü Ereğli Demir ve Çelik Fabrikaları T.A.Ş. (ERDEMİR) ERYAĞ Erciyes Yağ Sanayii A.Ş. ESGAZ Eskişehir Şehiriçi Doğalgaz Dağıtım Tic. Taahüt A.Ş. Eti Alüminyum A.Ş. Eti Bakır A.Ş. Eti Elektrometalurji A.Ş. Eti Gümüş A.Ş. Eti Krom A.Ş. EÜAŞ - Adıgüzel HES EÜAŞ - Adilcevaz HES EÜAŞ - Ahiköy 1 HES EÜAŞ - Ahiköy 2 HES EÜAŞ - Ahlat HES EÜAŞ - Almus HES EÜAŞ - Anamur HES EÜAŞ - Arpaçay-Telek HES EÜAŞ - Bayburt HES EÜAŞ - Berdan HES EÜAŞ - Besni HES EÜAŞ - Bozkır HES EÜAŞ - Bozüyük HES EÜAŞ - Bozyazı HES EÜAŞ - Bursa Linyitleri İşletmesi EÜAŞ - Bünyan HES EÜAŞ - Çağ Çağ HES EÜAŞ - Çal HES EÜAŞ - Çamardı HES EÜAŞ - Çamlıca 1 HES EÜAŞ - Çatalağzı Termik Santrali EÜAŞ - Çemişgezek HES EÜAŞ - Çine HES EÜAŞ - Değirmendere HES EÜAŞ - Değirmendere HES EÜAŞ - Dere HES EÜAŞ - Derme HES EÜAŞ - Dinar 2 HES EÜAŞ - Doğankent HES EÜAŞ - Durucasu HES EÜAŞ - Engil HES EÜAŞ - Erciş HES EÜAŞ - Erkenek HES EÜAŞ - Ermenek HES EÜAŞ - Esendal HES EÜAŞ - Fethiye HES EÜAŞ - Gebze-Dilovası Doğal Gaz Kom. Çev. Sant. EÜAŞ - Girlevik HES EÜAŞ - Girlevik II-Mercan HES EÜAŞ - Göksu HES EÜAŞ - Gönen HES EÜAŞ - Güney Ege Linyitleri İşletmesi EÜAŞ - Haraklı-Hendek HES EÜAŞ - Hasanlar HES EÜAŞ - Hoşap HES EÜAŞ - Işıklar (Visera) HES EÜAŞ - İnegöl-Cerrah HES EÜAŞ - İvriz HES EÜAŞ - İznik-Dereköy HES EÜAŞ - Kadıncık 1 HES EÜAŞ - Kadıncık 2 HES EÜAŞ - Kangal Termik Santrali EÜAŞ - Karacaören 1 HES EÜAŞ - Karacaören 2 HES EÜAŞ - Karaçay HES EÜAŞ - Karaçay HES EÜAŞ - Kayadibi HES EÜAŞ - Kayaköy HES EÜAŞ - Kemer HES EÜAŞ - Kemerköy Termik Santrali EÜAŞ - Kernek HES EÜAŞ - Kılavuzlu HES EÜAŞ - Kısık HES EÜAŞ - Kiti HES EÜAŞ - Koçköprü HES EÜAŞ - Kovada I HES EÜAŞ - Kovada II HES EÜAŞ - Köklüce HES EÜAŞ - Kuzuculu HES EÜAŞ - Kürtün HES EÜAŞ - Ladik-Büyükkızoğlu HES EÜAŞ - M. Kemal Paşa-Suuçtu HES EÜAŞ - Malazgirt HES EÜAŞ - Manavgat HES EÜAŞ - Manyas HES EÜAŞ - Menzelet HES EÜAŞ - Mut-Derinçay HES EÜAŞ - Orhaneli Termik Santrali EÜAŞ - Otluca HES EÜAŞ - Pazarköy-Akyazı HES EÜAŞ - Pınarbaşı HES EÜAŞ - Seyitömer Linyitleri İşletmesi EÜAŞ - Seyitömer Termik Santrali EÜAŞ - Sızır HES EÜAŞ - Silifke HES EÜAŞ - Soma B Termik Santrali EÜAŞ - Suçatı HES EÜAŞ - Sütçüler HES EÜAŞ - Şanlıurfa HES EÜAŞ - Tohma HES EÜAŞ - Topçam HES EÜAŞ - Tortum HES EÜAŞ - Torul HES EÜAŞ - Tunçbilek Termik Santrali EÜAŞ - Turunçova-Finike HES EÜAŞ - Uludere HES EÜAŞ - Varto-Sönmez HES EÜAŞ - Yatağan Termik Santrali EÜAŞ - Yenice HES EÜAŞ - Yeniköy Linyitleri İşletmesi EÜAŞ - Yeniköy Termik Santrali EÜAŞ - Zeyne HES Fırat Elektrik Dağıtım A.Ş. Gediz Elektrik Dağıtım A.Ş. Gediz Elektrik Perakende Satış A.Ş. Gemlik Gübre Sanayii A.Ş. GERKONSAN Gerede Çelik Konstrüksiyon ve Teç. Fab. A.Ş. Gübre Fabrikaları T.A.Ş. (GÜBRETAŞ) Hamitabat Elektrik Üretim ve Ticaret A.Ş. HAVELSAN Hava Elektronik Sanayi ve Ticaret A.Ş. Hektaş Ticaret A.Ş. Hidrojen Peroksit Sanayi ve Ticaret A.Ş. İGSAŞ İstanbul Gübre Sanayii A.Ş. İstanbul Anadolu Yakası Elektrik Dağıtım A.Ş. İstanbul Anadolu Yakası Elektrik Perakende Satış A.Ş. İstanbul İmar Ltd. Şti. Karayolları - Erciyes Sosyal Tesisleri Kayseri ve Civarı Elektrik T.A.Ş. KBİ - Murgul Hidroelektrik Santrali KBİ - Murgul İşletmesi KBİ - Samsun İşletmesi Kıbrıs Türk Hava Yolları Ltd. Şti. (KTHY) Kristal Tuz Rafinerisi Sanayi ve Ticaret A.Ş. Kütahya Gübre A.Ş. - Kütahya Gübre Üretim Tesisleri Maliye Hazinesi - Antalya-Muratpaşa Sosyal Tesisi Maliye Hazinesi - Foça Tatil Köyü Manisa Pamuklu Mensucat A.Ş. Meram Elektrik Dağıtım A.Ş. MESBAŞ Mersin Serbest Bölge Kurucu ve İşleticisi A.Ş. MEYBUZ Meyve ve Buzlu Muhafaza Enternasyonal Nak. A.Ş. MİTAŞ Enerji ve Madeni İnşaat İşleri Türk A.Ş. NİTROMAK Makina Kimya-Nitro Nobel Kimya Sanayii A.Ş. Ortadoğu Teknopark Geliştirme Müh., İnş., Taah. ve Tic. A.Ş. Osmangazi Elektrik Dağıtım A.Ş. OYAK İnşaat A.Ş. PETKİM Petrokimya Holding A.Ş. Ray Sigorta A.Ş. Sakarya Elektrik Dağıtım A.Ş. Samsun Gübre Sanayii A.Ş. SEKA - Afyon İşletmesi SEKA - Akkuş İşletmesi SEKA - Aksu İşletmesi SEKA - Balıkesir İşletmesi SEKA - Çaycuma İşletmesi SEKA - Karacasu İşletmesi SEKA - Kastamonu İşletmesi Sönmez Neşriyat ve Matbaacılık A.Ş. SÜMER Holding - Adıyaman İşletmesi SÜMER Holding - Bakırköy Konfeksiyon San. İşl. SÜMER Holding - Beykoz Deri ve Kundura İşletmesi SÜMER Holding - Çanakkale Sentetik Deri İşletmesi SÜMER Holding - Diyarbakır İşletmesi SÜMER Holding - Malatya İşletmesi SÜMER Holding - Mazıdağı Fosfat Tesisleri SÜMER Holding - Sarıkamış Ayakkabı İşletmesi SÜMER Holding - TÜMOSAN İşletmesi SÜTAŞ Bursa ve Havalisi Pastörize Süt ve Mam.Gıda San. A.Ş. T. Şeker Fabrikaları - Afyon Şeker Fabrikası T. Şeker Fabrikaları - Alpullu Şeker Fabrikası T. Şeker Fabrikaları - Bor Şeker Fabrikası T. Şeker Fabrikaları - Çorum Şeker Fabrikası T. Şeker Fabrikaları - Elbistan Şeker Fabrikası T. Şeker Fabrikaları - Erzincan Şeker Fabrikası T. Şeker Fabrikaları - Erzurum Şeker Fabrikası T. Şeker Fabrikaları - Kırşehir Şeker Fabrikası T. Şeker Fabrikaları - Muş Şeker Fabrikası T. Şeker Fabrikaları - Turhal Şeker Fabrikası TAKSAN Takım Tezgahları Sanayi ve Ticaret A.Ş. Tasfiye Halinde Türk Ticaret Bankası A.Ş. TCDD - Bandırma Limanı TCDD - Derince Limanı TCDD - İskenderun Limanı TCDD - Mersin Limanı TCDD - Samsun Limanı TDİ - Çeşme Limanı TDİ - Dikili Limanı TDİ - Kuşadası Limanı TDİ - Salıpazarı Limanı (Galataport) TDİ - Taşucu Limanı TDİ - Tekirdağ Limanı TDİ - Trabzon Limanı TEKA Puro Üretim ve Ticareti A.Ş. TEKEL - Adana Sigara Fabrikası TEKEL - Ayvalık Tuzlası TEKEL - Ballıca Sigara Fabrikası TEKEL - Bitlis Sigara Fabrikası TEKEL - Bodrum Sosyal Tesisi TEKEL - Çamaltı Tuzlası TEKEL - Çankırı Kaya Tuzlası TEKEL - İstanbul Sigara Fabrikası TEKEL - Kağızman Tuzlası TEKEL - Kaldırım Tuzlası TEKEL - Kayacık Tuzlası TEKEL - Malatya Sigara Fabrikası TEKEL - Sekili Tuzlası TEKEL - Tokat Sigara Fabrikası TEKEL - Tuzluca Tuzlası TEKEL - Yavşan Tuzlası TEKEL GmbH TGT Enerji Üretim ve Ticaret A.Ş. TOFAŞ Türk Otomobil Fabrikası A.Ş. Toroslar Elektrik Dağıtım A.Ş. Toroslar Elektrik Perakende Satış A.Ş. TP Petrol Dağıtım A.Ş. Trakya Elektrik Dağıtım A.Ş. Türk Alkollü İçki ve Şarap Endüstrisi Ltd. Şti. (TAŞEL) Türk Hava Yolları A.O. Türk Telekomünikasyon A.Ş. Türk-Arap Gübre A.Ş. (TAGAŞ) Türkiye Halk Bankası A.Ş. Türkiye İş Bankası A.Ş. Türkiye Kalkınma Bankası A.Ş. Türkiye Kalkınma ve Yatırım Bankası A.Ş. Türkiye Petrol Rafinerileri A.Ş. (TÜPRAŞ) Türkiye Sınai Kalkınma Bankası A.Ş. (TSKB) Türkiye Vakıflar Bankası T.A.O. TZD - Sakarya Traktör Sanayi İşletmesi Uçak Servisi A.Ş. (USAŞ) Uludağ Elektrik Dağıtım A.Ş. USAŞ Yatırım Holding A.Ş. Ünye Çimento Sanayii T.A.Ş. Vangölü Elektrik Dağıtım A.Ş. Vangölü Elektrik Perakende Satış A.Ş. Yapı ve Kredi Bankası A.Ş. Yeditepe Beynelmilel Otelcilik Turizm ve Ticaret A.Ş. Yeşilırmak Elektrik Dağıtım A.Ş. YİBİTAŞ Kraft Torba Sanayi A.Ş. Ziraat Portföy Yönetimi A.Ş

Yorumu oyla      3      3  
Alen doğu gencer 18 Ocak 2024 Perşembe 18:33

Türkiye yüzyılında "araplara muhtaç olmak" isimli belgesele hoş geldiniz.

Yorumu oyla      6      3  
al 18 Ocak 2024 Perşembe 16:28

2024 yılı bizim yılımız olacak unutmayın emekliler

Yorumu oyla      8      2  
Alo 18 Ocak 2024 Perşembe 15:18

Ben emekli olarak yarın cuma da ŞÜKÜR namazı kılmaya gideceğim alayınızı bekliyorum

Yorumu oyla      12      2  
izmirli 18 Ocak 2024 Perşembe 14:52

ey emeklileeer... 10 bin TL iyi geldimiiii... he he he he..

Yorumu oyla      15      2  
4 km 18 Ocak 2024 Perşembe 14:33

4 kmlik metro için yıllrdır 1000 tl bütçe ayıranlar kalkıp da muhalefet belediyelerini eleştiremez. Burası İzmir, İzmirli yemez bunları, verdiğini, aldığını bilir, emeklisi diş bilerken kalkıp da ...

Yorumu oyla      14      2  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Saadet Partisi İzmir'in 4 ilçe adayı belli oldu
Saadet Partisi, 48 seçim bölgesinde belediye başkan adayını açıkladı. ...
Adaylar netleşti... Erdoğan yarın açıklayacak!
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın yarın açıklayacağı 16'sı büyükşehir, ...
Erdoğan kürsüde elini kaldırdı… AK Parti’nin adayı Hamza Dağ!
AK Parti'nin İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Tanıtım ve Medyadan ...
 
Aden Körfezi tezkeresi Meclis'te kabul edildi
TSK deniz unsurlarının Aden Körfezi, Somali karasuları ve Arap Denizi'ndeki ...
Meral Akşener'den CHP'ye 'DEM' eleştirisi
İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener terörle mücadele konusunda Meclis'in ...
'Türkiye Yüzyılı vizyonumuz uzaya ulaşıyor'
İletişim Başkanı Fahrettin Altun, Türkiye'nin ilk uzay yolcusu ve astronotu ...
 
AK Parti'nin Ankara adayı kesinleşti
AK Parti'nin yerel seçimlerde Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı ...
Babacan'dan İzmir'den mesajlar: İyi ki DEVA'yı kurmuşuz!
DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, "Dün akşam kabine toplantısından ...
'Beni, partimi, alperenleri korkutamazsınız'
Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkanı Mustafa Destici, 25 partinin ...
 
Oytun NALBANTOĞLU
Oytun NALBANTOĞLU
Son nefeste Göztepe!
Cumhur BULUT
Cumhur BULUT
Townç Sowyer'in maceraları
Neşe ÖNEN
Neşe ÖNEN
Dün ve Bugün Türkiye (9) 'Bizim radyo tiyatrolarımız vardı'
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Bektaşi Devleti tartışmaları!
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
‘Erkekler bastığım kaldırımı öperdi!’
Ender ALDANMAZ
Ender ALDANMAZ
Parti tabanı Özel’den kopuyor mu?
Kemal ANADOL
Kemal ANADOL
CHP ne yapmalı?
Prof. Dr. Mustafa KAYMAKÇI
Prof. Dr. Mustafa KAYMAKÇI
Neden toprak reformu yapılmalı?
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Eril toplumda kıyamet alametleri...
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
İzmir’e kruvaziyer niye gelsin?
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva