HABERLER>GÜNCEL
22 Şubat 2022 Salı - 10:35

Dedektif anne izini sürmüştü... Tacizci serbest kaldı!

Sevilay B., 14 yaşındaki kızını taciz eden sapığı yakalamak için dedektif gibi iz sürdü. Tacizciyle kızıymış gibi konuşup markete 50 lira bırakmasını isteyen anne, kamera görüntülerini izleyince şoke oldu. Tacizci, evli ve iki çocuk babası komşuları çıktı. Şüpheli A.D., sevk edildiği adliyede tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

Dedektif anne izini sürmüştü... Tacizci serbest kaldı!

İzmir'in Menderes ilçesinde yaşayan bir çocuk annesi Sevilay B., 14 yaşındaki kızını Instagram üzerinden mesajlar göndererek taciz eden kişiyi yakalamak için dedektif gibi iz sürüp, plan yaptı. Kızıymış gibi konuşan Sevilay B. bu şahıstan fotoğraf göndereceğine söz vererek yakınlardaki markete 50 lira para bırakmasını istedi. Tuzağa düşen şahıs parayı bıraktığı sırada market kamerasına yansıdı. Görüntüleri izleyen Sevilay B. bu şahsın evli, iki çocuk babası komşuları olduğunu öğrenince şoke oldu.

Sevilay B. görüntülerle birlikte polise başvurarak tacizcinin yakalanmasını istedi. Sevilay B. ile 14 yaşındaki kızı hakkında savcılık tarafından koruma kararı çıkartıldı. Olaydan sonra kayıplara karışan tacizci her yerde aranıyor. Anne Sevilay B, "Kızımın başına bir şey gelmesinden korkuyorum. Kızımı sokağa bile çıkartamıyorum. Kızımı rahatsız eden sapığın evli iki çocuk babası karşı komşumuz çıkması beni çok şaşırttı. Bir an önce yakalanmasını istiyorum" diyerek yardım istedi

Sabah gazetesinin haberine göre, Sevilay B., 14 yaşındaki kızı Z.B.'nin son dönemdeki hal ve hareketlerinden şüphelendi. Daha sonra kızının sosyal medya üzerinden iki ay boyunca bir tacizci tarafından rahatsız edildiğini öğrendi. Z.B. kendisini rahatsız eden tacizciyi engellemesine karşın, şüpheli yeni hesaplar açıp taciz etmeyi sürdürdü. Tacizci, 14 yaşındaki kızdan çıplak fotoğraflar istedi. Tacizcinin 'seni her gün görüyorum' deyip, küçük kızın nerelere gittiğini de söylemesi üzerine anne Sevilay B. paniğe kapıldı. Tacizcinin yakınlarda biri olduğunu tahmin eden anne dedektif gibi iz sürüp, plan yaptı.

Sevilay B. instagram üzerinden kızıymış gibi tacizci ile konuşmaya başladı. Tacizciye istediği fotoğrafları atacağını söyleyen Sevilay B., "Bir arkadaşıma borcum var" diyerek 50 lira para istedi. Bu isteği kabul eden şüpheli, parayı yakındaki markete bırakacağını söyledi. Söz verdiği markete giderek parayı bırakan şüpheli saniye saniye güvenlik kamerası tarafından kaydedildi. 

SERBEST BIRAKILDI
DHA'nın aktardığı bilgilere göre Sevilay B., marketin güvenlik kamerası kayıtları ve A.D. ile yaptığı mesajlaşmaların ekran görüntüleriyle polise gidip şikayetçi oldu. İzmir Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından anne Sevilay B. ve kızı Z.B. için bir ay süreyle koruma kararı çıkarıldı. Şikayet üzerine harekete geçen polis, geçen hafta A.D.'yi yakaladı. Adliyeye sevk edilen A.D., tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.
 

 
Rekabet Kurumu'ndan 4 milyonluk ceza
 
Sektörel güven endeksleri düştü!
YORUMLAR
Toplam 3 yorum var, 3 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
23 Şubat 2022 Çarşamba 08:48

serbest mi bırakılmış? yuuuhhhh. bütün sapıkları serbest bırakıyorlar bu ülkede. hakimlerin derhal görevden alınmalarını istiyoruz.

Yorumu oyla      5      4  
Pess 22 Şubat 2022 Salı 19:44

Mahkeme heyetini kutlarım!

Yorumu oyla      7      4  
Durmuş baba 22 Şubat 2022 Salı 11:16

Bu yasaları anlamak zor. Sapığın yüzü buzlanmıs suç sabit bırakın herkes görsün. adını bilmeyen ama yüzünden tanıyan olur. Böylece herkes bilir gizli kalmaz böyle sapıklar

Yorumu oyla      11      4  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
İzmir'de FETÖ evine baskın!
İzmir'de bir evde çok sayıda silahla FETÖ yayınları ele geçirildi. Aramada, ...
İzmir'e girişleri yasaklandı!
Hürriyet yazarı Hande Fırat, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun medyanın ...
25 ilde FETÖ operasyonu: 76 gözaltı kararı
Ankara merkezli 25 ilde FETÖ içerisinde yer aldıkları belirlenen 76 şüpheli ...
 
Meteoroloji'den İzmir için sarı uyarı!
Meteoroloji'den yapılan son hava durumu tahminlerine göre Ege bölgesinde ...
Kemal ANADOL yazdı... 18 Ocak 1927 bu tarihi unutmayın!
Kemal ANADOL yazdı... 18 Ocak 1927 bu tarihi unutmayın!
Mehmet KARABEL yazdı... Hayat hırsızının vicdanı!
Mehmet KARABEL yazdı... Hayat hırsızının vicdanı!
 
Falyalı suikastında 5 tutuklama!
Halil Falyalı cinayeti soruşturması kapsamında gözaltına alınan 8 şüpheliden, ...
Konak'ta gece yarısı dehşet... Kendisini uyaran bekçiyi pompalı tüfekle vurdu!
İzmir'in Konak ilçesinde, elinde pompalı tüfekle caddede duran bir kişi ...
Dışişleri: Rusya'nın kararını reddediyoruz
Dışişleri Bakanlığı, Rusya'nın sözde Donetsk ve Luhansk Cumhuriyetleri'ni ...
 
Serdar DEĞİRMENCİ
Serdar DEĞİRMENCİ
Sonbahar
Dr. Hakan TARTAN
Dr. Hakan TARTAN
Başıboş canileri toplamak!
Rifat ÖZER
Rifat ÖZER
Bu da geçer
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Yemek kitabı değil Kültürel Miras!
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
İşte 'gülen' ilk fotoğrafı!
Oytun NALBANTOĞLU
Oytun NALBANTOĞLU
Son nefeste Göztepe!
Cumhur BULUT
Cumhur BULUT
Townç Sowyer'in maceraları
Neşe ÖNEN
Neşe ÖNEN
Dün ve Bugün Türkiye (9) 'Bizim radyo tiyatrolarımız vardı'
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Bektaşi Devleti tartışmaları!
Ender ALDANMAZ
Ender ALDANMAZ
Parti tabanı Özel’den kopuyor mu?
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva